FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Marley Spoon kerstbox

Een heerlijke kerstmenu op tabel met deze kerstbox

De Marley Spoon kerstbox foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.95

geef jouw mening

Zin in een ontspannen kerst? Weinig tijd voor voorbereidingen? Dan is een kerstbox van Marley Spoon wellicht ideaal voor je. Zonder maar één stap in de supermarkt te zetten, kan jij met de kerstbox van Marley Spoon een waanzinnig kerstdiner bereiden. Hier lees je alles over de luxe en populaire kerstbox 2022 van Marley Spoon. Net als de maaltijdbox van Marley Spoon is ook de kerstbox elk jaar weer erg populair. 

Kerstmenu 2022 Marley Spoon

Dit jaar bestel je niet een standaard kerstbox bij Marley Spoon zoals een paar jaar geleden, maar mix en match je nu zelf een compleet kerstmenu bij Marley Spoon. Vorig jaar was dit een groot succes, vandaar dat ook in 2022 je weer veel keuzegerechten hebt bij Marley Spoon voor de kerst. Je kunt uit alle gerechten kiezen en zelf een feestelijk menu samenstellen voor 2 tot 12 personen. Kies zelf 3, 4 of 5 gerechten voor je kerstdiner en maak indruk met het feestelijke kerstmenu 2022 van Marley Spoon! 

Bekijk direct het kerstmenu van Marley Spoon

Het kerstmenu van Marley Spoon stel je dit jaar zelf samen met bijvoorbeeld rijke paddenstoelensoep

Hoe werkt het dit jaar met de Marley Spoon kerstbox? 

Dit jaar kies je bij Marley Spoon zelf de gerechten die jij graag in de kerstbox wenst te ontvangen. Ontvang je al vaker een Marley Spoon maaltijdbox? Dan kun je in je account nu al de gerechten selecteren, net zoals elke andere week. Kies jouw favoriete recepten in het menu van 21/12 en voeg ze toe aan je box. De menu's die zeer geschikt zijn als kerstmenu heeft Marley Spoon al voor je gemarkeerd als feestdagen special. 
Ben je nieuw bij Marley Spoon? Dan maak je eenvoudig een account aan, kies je het gewenste levermoment en stel je je complete kerstmenu samen in de maaltijdbox. Alle recepten in de week van 21 december zijn extra feestelijk, maar een aantal zijn zeker aanraders voor jouw speciale kerstmenu. Dit zijn de zogenoemde feestdagen specials. De gerechten zullen indruk maken op je gasten; verwacht veel ‘óóh’ en ‘ááh’ aan tafel terwijl jij het menu in 2 uur op tafel kan hebben staan. Door slimme tips en voorbereidingen van Marley Spoon kan jij dit jaar meer genieten van het diner en sta je niet de hele kerstdag in de keuken. Ook een leuk idee: dit kerstmenu is ook geschikt voor een feestelijke kerstavond of bijvoorbeeld voor een diner op Oudjaarsdag. 

Welke gerechten kan je kiezen voor het kerstmenu in 2022? 

De speciale feestdagen specials die op het menu staan bij Marley Spoon dit jaar: 

 • Franse uiensoep met crostini
 • Garnalencocktail met kiwi
 • Kalkoenrollade met cranberryvulling
 • Entrecote met yorkshire puddings 
 • Bladerdeegpakketjes met blauwe kaas
 • Wildzwijnworstjes met truffelpuree
 • Zweedse aardappelgratin met ansjovis
 • Crespelle met pompoen emmentaler 
 • Bladerdeegtorentjes met peer
 • Deense rijstpudding met pruimencompote 

 

 • Marley Spoon kerstmenu crunchy spek geitenkaasrolletjes
 • Marley Spoon kerstmenu rijke paddenstoelensoep
 • Marley Spoon kerstmenu varkensfilet met vijgenvulling

Met dit diner zet je een kerstmenu op tafel waar je zeker trots op kunt zijn! 

Stel je eigen 3 of 4 gangen menu samen

Je kunt bij Marley Spoon kiezen uit heel veel kerstspecials waarmee je zelf een indrukwekkend 3- of 4-gangen menu samenstelt. We geven je een voorbeeld van een driegangenmenu uit de kerstbox van Marley Spoon.

Bijvoorbeeld als voorgerecht is het mogelijk om een Franse uiensoep te kiezen met crostini van camembert en appel. Als hoofdgerecht heb je keus uit veel gerechten en bijgerechten. Ga je voor een klassiek menu met kalkoenrollade met cranberryvulling? Wil je compleet vegetarische eten deze kerst? Kies dan voor de bladerdeegpakketjes met blauwe kaas of crespelle met pompoen. Liever vlees of vis? Ook dan is er keus uit hoofdgerechten. Als nagerecht kan je kiezen voor een bladerdeegtorentjes met peer en caramelsaus of Deense rijstpudding. 

Wil je liever een 4 gangen diner samenstellen met Marley Spoon? Kies dan 4 gerechten uit het menu van Marley Spoon waarvan je er één als voorgerecht eet, één als tussengerecht en één als hoofdgerecht. Ook als je normaal gesproken het liefst 3 gerechten ontvangt in je maaltijdbox, kan je deze week het aantal gerechten in je box aanpassen. Zo bestel je (eenmalig) 4 gerechten bij Marley Spoon en stel je op deze manier een heel bijzonder kerstmenu samen. 

 • Marley Spoon kerstmenu varkensfilet met vijgenvulling
 • Marley Spoon kerstmenu winterse pompoenwellington
 • Marley Spoon kerstmenu chocoladetrifle met speculaasperen

Kerstbox bestellen

De kerstbox van Marley Spoon brengt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk kerstdiner bij jou thuis. 
Ben je nieuw bij Marley Spoon? Dan maak je eerst een account aan.
Je kunt het kerstmenu bestellen voor 2 tot 12 personen. Je kunt kiezen uit 3, 4 of 5 gerechten in je kerstbox. 

Ben je van plan om op kerstavond het diner te koken met Marley Spoon? Plaats dan je bestelling uiterlijk op 15 december. Voor het koken van het diner op eerste kerstdag plaats je je bestelling uiterlijk op 16 december. Voor koken op tweede kerstdag kun je tot uiterlijk maandag 17 december bestellen. Tip: kies de laatst mogelijke leverdatum, zodat alles extra vers blijft.

De prijs van de Marley Spoon kerstbox 2022

De kerstbox van Marley Spoon kost dit jaar 41,95 euro voor 2 personen (3 gangen). De bezorging is gratis. Het is ook mogelijk om een kerstbox met 4 of 5 gerechten te bestellen bij Marley Spoon. Wil je meerdere kerstboxen van Marley Spoon bestellen? Dan raden we je aan om even contact op te nemen met Marley Spoon. Zij kunnen je dan verder helpen. Door een kerstbox te bestellen bij Marley Spoon ga je een flexibel abonnement aan. Pauzeren en opzeggen is dus meteen mogelijk. Wil je na de kerstbox geen maaltijdbox van Marley Spoon meer ontvangen? Tip: zeg dan op tijd je abonnement weer op, je kunt het eenvoudig regelen via je online account bij Marley Spoon. 

Flinke korting op de kerstbox Marley Spoon

Ben je nieuw bij Marley Spoon? Dan krijg je nu op de kerstbox ook veel korting. De kortingscode zal automatisch worden verrekend. Deze nieuwste kortingscode geeft je recht op meerdere keren korting op een maaltijdbox, dus ook na de kerstbox kan je de maaltijdbox van Marley Spoon nog met korting proberen! Krijg jij ook al zin in kerst met Marley Spoon? Klik op onderstaande groene knop en bestel snel de kerstbox met onze kortingscode. 

Ja, ik wil de kerstbox van Marley Spoon bestellen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Marley Spoon kerstbox is een product van Marley Spoon

Wat kost de Marley Spoon kerstbox?

Deze Marley Spoon kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 41,95€ 20,98
4 personen€ 62,95€ 15,74

Ervaringen met de Marley Spoon kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Marley Spoon kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Marley Spoon hebben we al wel 36 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.