FoodboxWijzer logo

Marley Spoon kerstbox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Marley Spoon kerstbox foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 39.90

geef jouw mening

Marley Spoon kerstbox

van Marley Spoon

Zin in een ontspannen kerst? Weinig tijd voor voorbereidingen? Dan is een kerstbox van Marley Spoon wellicht ideaal voor je. Zonder maar één stap in de supermarkt te zetten, kan jij met de kerstbox van Marley Spoon een waanzinnig kerstdiner bereiden. Hier lees je alles over de luxe en populaire kerstbox 2018 van Marley Spoon. Net als de maaltijdbox van Marley Spoon is ook de kerstbox elk jaar weer erg populair. 

Kerstmenu 2018 Marley Spoon 

Dit jaar bestel je niet een standaard kerstbox bij Marley Spoon zoals vorig jaar, maar mix en match je nu zelf een compleet kerstmenu bij Marley Spoon. Je kunt uit alle gerechten kiezen en zelf een feestelijk menu samenstellen voor 2 tot 12 personen. Maak indruk met het feestelijke kerstmenu 2018 van Marley Spoon! 

Bekijk direct het kerstmenu van Marley Spoon

Het kerstmenu van Marley Spoon stel je dit jaar zelf samen met bijvoorbeeld een pastei

Hoe werkt het dit jaar met de Marley Spoon kerstbox? 

Dit jaar kies je bij Marley Spoon zelf de gerechten die jij graag in de kerstbox wenst te ontvangen. Ontvang je al vaker een Marley Spoon maaltijdbox? Dan kun je in je account gerechten selecteren, net zoals elke andere week. Kies jouw favoriete recepten in het menu van 17/12 en voeg ze toe aan je box.
Ben je nieuw bij Marley Spoon? Dan maak je eenvoudig een account aan, kies je het gewenste levermoment en stel je je complete kerstmenu samen in de maaltijdbox. Alle recepten in de week van 17 december zijn extra feestelijk, maar een aantal zijn zeker aanraders voor jouw speciale kerstmenu. De gerechten zullen indruk maken op je gasten; verwacht veel ‘óóh’ en ‘ááh’ aan tafel terwijl jij het menu in 2,5 uur op tafel kan hebben staan. Door slimme tips en voorbereidingen van Marley Spoon kan jij dit jaar meer genieten van het diner en sta je niet de hele kerstdag in de keuken. 

Welke gerechten kan je kiezen voor het kerstmenu? 

  • Romige pompoensoep met romescoswirl en platbrood
  • Gegrilde kippendij en friet met gestoofde venkel en paarse wortel
  • Gestoofde wildworstjes met bataatpuree en champignonjus 
  • Winterse pastei met warme peer-walnootsalade  
  • Pompoenrisotto met kastanjes en kaneel-hazelnoten 
  • Gebakken camembert met topping en perencrumble met speculaasroom
  • Pompoensoep op het kerstmenu van Marley Spoon
  • Gebakken camambert op het kerstmenu van Marley Spoon
  • Gegrilde kippendij op het kerstmenu van Marley Spoon
  • Winterse pastei in de kerstbox van Marley Spoon

Met dit diner zet je een kerstmenu op tafel waar je zeker trots op kunt zijn! 

Kerstbox bestellen

De kerstbox van Marley Spoon brengt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk kerstdiner bij jou thuis. 
Ben je nieuw bij Marley Spoon? Dan maak je eerst een account aan.
Je kunt het kerstmenu bestellen voor 2 tot 12 personen. 

Ben je van plan om op kerstavond het diner te koken met Marley Spoon? Plaats dan je bestelling uiterlijk op 15 december. Voor het koken van het diner op eerste kerstdag plaats je je bestelling uiterlijk op 16 december. Voor koken op tweede kerstdag kun je tot uiterlijk maandag 17 december bestellen. Tip: kies de laatst mogelijke leverdatum, zodat alles extra vers blijft. Voor Nederland is de laatste bezorgdag zondag 23 december. 

De prijs van de Marley Spoon kerstbox 2018

De kerstbox van Marley Spoon kost dit jaar 39,90 euro voor 2 personen (3 gangen). De bezorging is gratis. Wil je na de kerstbox geen maaltijdbox van Marley Spoon meer ontvangen? Zeg dan op tijd je abonnement weer op, je kunt het eenvoudig regelen via je online account bij Marley Spoon. 
Ben je nieuw bij Marley Spoon? Dan krijg je nu ook op de kerstbox maar liefst 25 euro korting. De kortingscode zal automatisch worden verrekend. Krijg jij ook al zin in kerst met Marley Spoon? Klik op onderstaande groene knop en bestel snel de kerstbox. 

Ja, ik wil de kerstbox van Marley Spoon bestellen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Marley Spoon kerstbox is een product van Marley Spoon

Wat kost de Marley Spoon kerstbox?

Deze Marley Spoon kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 39.90
4 personen € 59.40

Ervaringen met de Marley Spoon kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Marley Spoon kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Marley Spoon hebben we al wel 32 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.