FoodboxWijzer logo

Mathijs Familiebox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Mathijs Familiebox foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 59.00

geef jouw mening

Mathijs Familiebox

van Mathijs Maaltijdbox

Met de Mathijs familiebox kan je lekkere, gezonde maaltijden bereiden met verse producten. 
De recepten zijn bijgeleverd en gevarieerd en ook zeer geschikt voor kinderen. Zoveel mogelijk pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. De maaltijdbox bevat gerechten die snel te bereiden zijn; binnen 20-30 minuten zet je een heerlijk gerecht op tafel. Met deze maaltijdbox leren je kinderen gezonde en verrassende gerechten eten. 

Met de familiebox van Mathijs kies je voor 4 gerechten voor 4 of 5 personen (vanaf 59,- euro). 
De bezorging van de maaltijdbox is wekelijks. Een abonnement is flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is mogelijk. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Mathijs Familiebox is een product van Mathijs Maaltijdbox

Wat kost de Mathijs Familiebox?

Deze Mathijs Familiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

4 personen € 59.00
5 personen € 69.00

We hebben de Mathijs Familiebox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Mathijs Familiebox
De Mathijs Familiebox is een product van Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Familiebox van Mathijs Maaltijdbox

We hebben de Mathijs familiebox uitgebreid getest. Ons testpanel bestaande uit een gezin van 3 personen (2 volwassenen en 1 kind) hebben een kritische blik geworpen op de familiebox van Mathijs. Zijn de maaltijden van deze box gemakkelijk te bereiden? Wat is het gemak van deze maaltijdbox? Valt deze maaltijdbox in de smaak bij kinderen? En hoe zit het met de variatie in gerechten? Lees hier de bevindingen van ons testpanel waarin we de voor- en nadelen van deze maaltijdbox nader toelichten.

Ervaringen met de Mathijs Familiebox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Mathijs Familiebox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Mathijs Maaltijdbox hebben we al wel 11 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.