FoodboxWijzer logo

Mathijs Variatiebox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Mathijs Variatiebox foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 39.00

geef jouw mening

Mathijs Variatiebox

van Mathijs Maaltijdbox

Met de Mathijs Variatiebox kan je lekkere, gezonde maaltijden bereiden met verse producten.
De recepten zijn bijgeleverd en gevarieerd. Zoveel mogelijk pure ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen. In de foodbox tref je vaak een mix tussen Nederlandse recepten en wereldgerechten. De maaltijdbox bevat wekelijks een combinatie van vlees, vis en gevogelte en af en toe een vegetarisch gerecht. 

Met de variatiebox van Mathijs kies je voor 3 gerechten voor 2 of 4 personen (vanaf 39,- euro).  

De maaltijdbox wordt wekelijks bij je bezorgd. Een abonnement is flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is mogelijk. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Mathijs Variatiebox is een product van Mathijs Maaltijdbox

Wat kost de Mathijs Variatiebox?

Deze Mathijs Variatiebox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 39.00
4 personen € 59.00

We hebben de Mathijs Variatiebox zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Mathijs Variatiebox
De Mathijs Variatiebox is een product van Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Variatiebox van Mathijs Maaltijdbox

We hebben de Variatiebox van Mathijs Maaltijdbox uitgebreid getest. Wat is onze ervaring met deze maaltijdbox? Ons testpanel heeft drie maaltijden uit deze box uitgeprobeerd. De kookbeleving en het gemak van deze maaltijdbox delen we graag met je. We bekijken kritisch de voor- en nadelen van deze maaltijdbox en andere maaltijdboxen. Lees hier onze ervaring met de variatiebox van Mathijs Maaltijdbox.

Ervaringen met de Mathijs Variatiebox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Mathijs Variatiebox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Mathijs Maaltijdbox hebben we al wel 11 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.