FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Het laatste nieuws

Nieuws over maaltijdboxen, aanbieders, korting etc.

Nieuwe website voor Ekomenu!

Nieuwe website voor Ekomenu!

Alle actieve gebruikers van Ekomenu hebben het vast al ontdekt; de nieuwe website van Ekomenu is live! Veel verbeteringen zijn doorgevoerd. Je ziet nu een overzichtelijke bestelkalender en je kunt makkelijk je gegevens en instellingen wijzigen. Het is zelfs mogelijk om de website in het Engels en Frans te bekijken. 

Wil je voortaan je maaltijdbox ophalen? Dat kan bij één van de 100 afhaalpunten. Je betaalt dan 5 euro minder. 

Extra goed nieuws is dat je nu op de nieuwe website de impact (per gerecht) ontdekt op je eigen gezondheid en die van onze planeet. Meet hoe goed je eet met de groenteteller, vitapunten, CO2eq-uitstoot en waterverbruik. Interessant om jezelf daarmee uit te dagen om nóg beter te eten. Wat ons betreft een uniek en goed concept. 

Bekijk de nieuwe website van Ekomenu
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Nieuw: Marley Spoon markt

Nieuw: Marley Spoon markt

Nieuw bij Marley Spoon; de Marley Spoon-markt. Je kunt nu bij je maaltijdbox losse, verse producten toevoegen aan je bestelling (vergelijkbaar met de HelloFresh markt). Denk bijvoorbeeld aan verse biologische eieren, toetjes, brood, croissantjes, snacks maar ook heerlijke versbereide maaltijden die je alleen nog maar even hoeft op te warmen. Je kunt elke week zelf de producten toevoegen aan je bestelling die als extra bij je maaltijdbox worden geleverd. De producten komen van vertrouwde leveranciers van Marley Spoon. Wil je een keer extra producten bestellen? Log in op je account, ga naar bestellen en scroll naar de week waarin je de bestelling wil plaatsen. Klik op recepten aanpassen en vervolgens op 'Markt' en je ziet alle producten die je deze week kunt bestellen. Deze producten zijn alleen te bestellen als aanvulling op je maaltijdbox. De producten zullen in dezelfde doos als je maaltijdbox worden geleverd. 

Ontdek de Marley Spoon-markt
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Tijd besparen met een maaltijdbox?

Tijd besparen met een maaltijdbox?

Heb jij wel eens nagedacht hoeveel tijd het je kost om elke week boodschappen te doen en maaltijden te bedenken voor je gezin? Marley Spoon zocht het al eens uit en concludeerde dat Nederlanders heel veel tijd kunnen besparen met een maaltijdbox. Gemiddeld besteden Nederlanders 8 uur per week aan doen van boodschappen en het bedenken en koken van de avondmaaltijden. Wanneer je kiest voor een maaltijdbox zet je vaak in een half uur een maaltijd op tafel. En het bedenken en uitzoeken van je gerecht gaat met een maaltijdbox aanzienlijk sneller dan dat je zelf alles bij elkaar moet zoeken. Een maaltijdbox bestel je echter niet voor een hele week, dus voor de overige dagen en maaltijden moet je zelf wel iets bedenken. Dat is dan ook de reden dan veel mensen op drukke (werk)dagen graag kiezen voor een gerecht uit een maaltijdbox. En daarmee bespaar je zeker wat tijd en kies je voor gemak. 

Ontdek Marley Spoon
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Zin in Pasen!

Zin in Pasen!

Het voorjaar is begonnen en de tijd om weer over je paasmenu na te denken begint ook te komen. Net als voorgaande jaren kunnen we natuurlijk weer kiezen voor de heerlijke boxen met een complete paasbrunch. Deze paasbrunch boxen, ook wel paasboxen genoemd, zijn ieder jaar erg populair. We hebben daarom weer een overzicht voor je klaarstaan welke paasboxen dit jaar beschikbaar zijn. Met een paasbox kies je voor gemak en zet je eenvoudig een luxe paasbrunch op tafel. We zijn benieuwd welke box jouw favoriet is dit jaar. 

Paasboxen 2022
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / Ekomenu / De Krat / AH Allerhande
Super korting

Super korting

We hebben een hele mooie nieuwe kortingscode voor je in de aanbieding. Afhankelijk van de grootte van je bestelling, kan deze oplopen tot bijna tachtig euro. Deze korting is verdeeld over meerdere maaltijdboxen, maar het leuke is dat de eerste korting ook direct 50% is. We hebben het over de box van Marley Spoon. Wat houd je tegen om deze nu eens te gaan proberen? 

Pak deze korting
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Ekomenu en CO2 besparen

Ekomenu en CO2 besparen

Onlangs publiceerde Ekomenu nieuwe informatie die aansluit bij één van hun doelstellingen, namelijk om meer CO2 te besparen. Ze vergelijken de uitstoot van CO2 van een normale maaltijd met een maaltijd uit de Ekomenu maaltijdbox. Per maaltijd besparen klanten hiermee 46% CO2 uitstoot. Dit komt onder andere omdat al hun ingrediënten biologisch zijn. Biologische bodems waarom deze producten geteeld worden nemen namelijk veel beter en meer CO2 op omdat deze niet aangetast zijn door bestrijdingsmiddelen. Wil je trouwens echt fanatiek bijdragen aan minder CO2 uitstoot dan is de veganistische leefstijl de meest optimale variant.

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Kortingscode Marley Spoon verlengd

Kortingscode Marley Spoon verlengd

Goed nieuws voor liefhebbers van lekker en uitgebreid koken. We hebben doorgekregen dat we de kortingscode van Marley Spoon weer mogen verlengen. Deze is voorlopig dus nog geldig, waarmee je in totaal 45 euro korting pakt op je eerste maaltijdboxen. Marley Spoon is nog steeds bezig met een opmars in Nederland. Het aantal klanten is in 2020 sterk gegroeid, al was dit uiteraard ook het gevolg van de corona crisis. Succes met deze korting en eet smakelijk als de heerlijke gerechten van Marley Spoon straks ook bij jou op tafel staan!

Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Nieuwe maaltijdbox van Dinnerly is de goedkoopste in NL

Nieuwe maaltijdbox van Dinnerly is de goedkoopste in NL

Heb je het gezien? Eindelijk is daar de Dinnerly maaltijdbox ook in Nederland! Dinnerly was al een succes in Amerika, Australie en sinds kort ook in Duitsland. Vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Dit is de ideale maaltijdbox voor iedereen die gek is op koken, maar daar niet teveel tijd en geld aan wilt besteden. Met de Dinnerly maaltijdbox kook je vlugge, smaakvolle gerechten met maximaal 6 ingrediënten per gerecht. Je kookt al vanaf €2,95 per portie met deze box. En nu tijdelijk met een flinke kortingscode waardoor je nóg meer voordeel ontvangt op Dinnerly. Check snel of het iets voor je is:  

Bekijk snel de Dinnerly maaltijdbox
Dit nieuws gaat over:
Dinnerly
Start het jaar gezond met Ekomenu

Start het jaar gezond met Ekomenu

De maaltijdbox van Ekomenu blinkt altijd uit in gezonde ingrediënten en recepten. Uiteraard volledig biologisch. Het is in deze tijd belangrijk om gezond te blijven en een belangrijk onderdeel daarvan is goede voeding. Dit zorgt voor de juiste stoffen die jouw lichaam nodig heeft om het afweersysteem op peil te houden in deze donkere dagen. Zit je ook vol goede voornemens? Wil je dit jaar goed starten? Dan is deze gezonde maaltijdbox een heel slim idee. Speciaal daarom heeft Ekomenu nu een kortingsactie van drie keer vijftien euro. Dit is een tijdelijke actie, dus profiteer daar nu van. Dit kan via de volgende link:

Drie keer 15 euro korting
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Marley Spoon komt met nog meer gerechten

Marley Spoon komt met nog meer gerechten

We zien het vaker dat maaltijdbox aanbieders het aantal keuze gerechten verhogen. Sinds de maaltijdboxen grotendeels overgestapt zijn op een vrije keuze van gerechten, is er een beetje een strijd wie de grootste keuze heeft. Marley Spoon had elke week al 20 verschillende gerechten waaruit je kon kiezen, ze verhogen dit nu naar 30 verschillende gerechten per week! Je zou er bijna keuzestress van krijgen haha. 

Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Bestel een fruitbox bij je maaltijdbox

Bestel een fruitbox bij je maaltijdbox

Heb jij al wel eens voor een fruitbox gekozen als toevoeging bij je maaltijdbox? Je kunt bijvoorbeeld bij Marley Spoon, Ekomenu en HelloFresh kiezen voor een fruitbox bij je maaltijdbox bestelling. De ideale manier om extra fruit in huis te halen en direct je weerstand een boost te geven. Met een fruitbox in huis eet je automatisch sneller fruit. HelloFresh biedt je nu de nieuwe optie om de fruitbox standaard elke week op 'aan' te zetten in je persoonlijke account. Zo ontvang je wekelijks een fruitbox. Uiteraard is het ook mogelijk om dit weer uit te vinken en handmatig in te stellen wanneer je liever af en toe een fruitbox wenst te ontvangen. Kies jij ook voor extra vitamines dit najaar? 

Kies een fruitbox
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Back to work met De Krat

Back to work met De Krat

Back to work! Back to school! Pak je gezonde eetpatroon weer op en kies voor gezonde, duurzame maaltijden van De Krat. Je krijgt nu de komende weken tijdelijk extra korting op je eerste 3 kratten. Je ontvangt nu 3x 10% korting op De Krat. Een goed moment om deze duurzame maaltijdbox eens te proberen. Kies voor een flexibel abonnement, dan kan je altijd weer pauzeren of opzeggen. Vegetarische gerechten, snelle gerechten of uitgebreid koken in het weekend. Voor welke krat kies jij? De korting is beperkt geldig (tot 9 september 2020) dus wacht niet te lang. 

Pak snel die korting!
Dit nieuws gaat over:
De Krat
Ekomenu tijdelijk 50% korting!

Ekomenu tijdelijk 50% korting!

Ekomenu wil graag dat we lekker energiek het najaar ingaan. Het idee erachter is dat we in de zomer hebben genoten van het heerlijke weer en bijvoorbeeld een BBQ-tje op zijn tijd. Of we hebben wat minder aandacht gegeven aan gezond en gevarieerd eten. Herkenbaar inderdaad en op zich is daar niets mis mee. Maar omdat de herfst en de winter er alweer aankomen, is het belangrijk gezond en fit te zijn. Zeker met alle achterliggende problematiek van de virussen is het verstandig je weerstand een boost te geven. Daarom pakken ze bij Ekomenu flink uit en geven ze een flinke korting op je bestelling. Klik op de knop hieronder om er alles over te lezen en te bestellen.

Pak 50% korting
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
De Krat van Hugo

De Krat van Hugo

De Krat komt met iets nieuws! In samenwerking met Hugo Kennis is er nu een prachtige borrelbox te bestellen. In deze borrelkrat ontvang je alles voor een borrelplank, een maaltijd en eventueel kan je er ook heerlijke wijnen bij bestellen. Alle producten zijn uiteraard duurzaam, net als alle andere gerechten uit de maaltijdboxen van De Krat. Wil je meer borrelboxen vergelijken? Bekijk dan alle borrelboxen en snackboxen.  Bij deze nieuwe borrelbox ontvang je ook de recepten. In dit geval een recept voor de royale borrelplank en een recept voor de gezonde maaltijd. Deze gerechten zijn samengesteld door Hugo met producten die zo uit zijn eigen moestuin zouden kunnen komen. Wil je deze krat eens proberen? Hij kost €45,- voor 2 personen. Eventuele wijn kan je er ook bij bestellen. Je leest meer info over de Krat van Hugo op de site van De Krat.

Meer over De Krat
Dit nieuws gaat over:
De Krat
30.000 winnaars van Ekomenu

30.000 winnaars van Ekomenu

Ekomenu gaat in samenwerking met de Postcode Loterij 30.000 voorjaarspakketten bezorgen. Onder het motto 'eet de wereld beter' gaan ze pakketten leveren met biologische ingrediënten voor vier personen. Dit zijn allemaal seizoensproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de boer. We wensen de winnaars smakelijk eten en hopen dat ze blij worden van deze kennismaking met gezonden en biologische producten. Je kunt als winnaar er echter ook nog voor kiezen om jouw pakket de doneren aan de voedselbank. Je maakt dan andere mensen blij die dit momenteel goed kunnen gebruiken.

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Allerhande Box tijdelijk niet verkrijgbaar

Allerhande Box tijdelijk niet verkrijgbaar

Sinds maandag 23 maart is Albert Heijn tijdelijk gestopt met de verkoop van de Allerhande Box. In verband met de Coronacrisis leggen zij nu de nadruk op de productie en levering van alle standaardproducten in de winkel en gaat er veel aandacht naar alle online bestellingen. Online een maaltijdbox bestellen bij Albert Heijn zit er dus even niet in helaas. Gelukkig zijn er wel alternatieven mogelijk! Wanneer je wél graag wekelijks kookt met een maaltijdbox en juist nu extra behoefte hebt aan een gezonde maaltijd kan je kiezen voor andere maaltijdboxen. De maaltijdbox van De Krat en Ekomenu zijn erg populair. Ook in deze Corona-tijd blijkt dat veel mensen zoeken naar gezonde, snelle maaltijden. Kook jij ook juist nu met een maaltijdbox? En heb je een alternatief gevonden voor de Allerhande Box? 

Maaltijdbox kiezen
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Week zonder vlees met maaltijdbox

Week zonder vlees met maaltijdbox

Een week geen vlees eten? Van 9 maart tot 15 maart 2020 is er weer de Nationale Week Zonder Vlees. Een week waarin je bewust géén vlees eet, maar de positieve kanten van een flexitarisch eetpatroon kunt ontdekken. Goed voor jezelf en goed voor de wereld. Maar hoe doe je dat nu en waar begin je met nieuwe vegetarische gerechten ontdekken? Nieuwe vegetarische recepten uitzoeken kost natuurlijk wat tijd en misschien wat meer moeite. Gelukkig steunen ook heel veel maaltijdbox-aanbieders de Nationale Week Zonder Vlees. Daarom kan je deze week extra veel smakelijke vegetarische gerechten kiezen bij bijvoorbeeld HelloFresh of Ekomenu. Een leuke manier om vegetarische gerechten te ontdekken en je bewust te worden hoe lekker plantaardig eten kan zijn. En een vegetarische maaltijdbox maakt het nu je extra makkelijk. 

Bekijk vegetarische maaltijdboxen
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / Ekomenu
De Krat en Streekmolen samen verder

De Krat en Streekmolen samen verder

Alweer een fusie in maaltijdbox-land. Dit keer bundelen De Krat en Streekmolen samen hun krachten. De Krat is wat bekender dan de maaltijdbox van de Streekmolen, toch is dit een aanbieder vanaf het eerste uur. Beide gericht op duurzaamheid, dit is dan ook het voornaamste onderwerp waarop ze elkaar gevonden hebben. Volgens Tessa Venker, directeur de Krat is de filosofie van beide merken gelijk. Namelijk eerlijke producten, rechtstreeks van de boer naar de consument brengen. Ook Wiebe Visser, directeur van de Streekmolen is enthousiast. De overgang met hun klanten is naadloos verlopen. Hij verwacht ook dat de fusie positief zal uitwerken op hun klanten.

Meer over De Krat
Dit nieuws gaat over:
De Krat
Willem&Drees is Ekomenu geworden

Willem&Drees is Ekomenu geworden

Vanaf vandaag is Willem&Drees officieel Ekomenu geworden. Al een tijd geleden was dit aangekondigd, maar nu is alles helemaal over naar Ekomenu. Voor de klanten van Willem&Drees is alles automatisch omgezet. Ze kunnen nu inloggen op de website van Ekomenu en ontvangen dezelfde producten als voorheen. We hopen dat deze overgang een voordeel zal blijken voor de consumenten die graag een biologische maaltijdbox willen.

Willem&Drees is nu Ekomenu
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu / Willem&Drees
De Nationale GezondheidsBeurs

De Nationale GezondheidsBeurs

Hij gaat weer beginnen, de Nationale GezondheidsBeurs. Een leuke en interessante beurs voor allerlei uiteenlopende onderwerpen die raken aan het hoofdonderwerp gezondheid. Wanneer? Van 6 tot en met 9 februari is het dit jaar. Wist je trouwens dat Ekomenu ook op deze beurs staat? Leuk om meteen even kennis te maken met deze maaltijdbox. Lees meer op de site van deze beurs.

De Nationale GezondheidsBeurs
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu / Willem&Drees