FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Het laatste nieuws

Nieuws over maaltijdboxen, aanbieders, korting etc.

Ekomenu tijdelijk 50% korting!

Ekomenu tijdelijk 50% korting!

Ekomenu wil graag dat we lekker energiek het najaar ingaan. Het idee erachter is dat we in de zomer hebben genoten van het heerlijke weer en bijvoorbeeld een BBQ-tje op zijn tijd. Of we hebben wat minder aandacht gegeven aan gezond en gevarieerd eten. Herkenbaar inderdaad en op zich is daar niets mis mee. Maar omdat de herfst en de winter er alweer aankomen, is het belangrijk gezond en fit te zijn. Zeker met alle achterliggende problematiek van de virussen is het verstandig je weerstand een boost te geven. Daarom pakken ze bij Ekomenu flink uit en geven ze een flinke korting op je bestelling. Klik op de knop hieronder om er alles over te lezen en te bestellen.

Pak €50% korting
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Kortingscode Marley Spoon verlengd

Kortingscode Marley Spoon verlengd

Goed nieuws voor liefhebbers van lekker en uitgebreid koken. We hebben doorgekregen dat we de kortingscode van Marley Spoon weer mogen verlengen. Deze is voorlopig dus nog geldig, waarmee je in totaal 45 euro korting pakt op je eerste maaltijdboxen. Marley Spoon is nog steeds bezig met een opmars in Nederland. Het aantal klanten is in 2020 sterk gegroeid, al was dit uiteraard ook het gevolg van de corona crisis. Succes met deze korting en eet smakelijk als de heerlijke gerechten van Marley Spoon straks ook bij jou op tafel staan!

Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Nieuwe maaltijdbox van Dinnerly is de goedkoopste in NL

Nieuwe maaltijdbox van Dinnerly is de goedkoopste in NL

Heb je het gezien? Eindelijk is daar de Dinnerly maaltijdbox ook in Nederland! Dinnerly was al een succes in Amerika, Australie en sinds kort ook in Duitsland. Vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar. Dit is de ideale maaltijdbox voor iedereen die gek is op koken, maar daar niet teveel tijd en geld aan wilt besteden. Met de Dinnerly maaltijdbox kook je vlugge, smaakvolle gerechten met maximaal 6 ingrediënten per gerecht. Je kookt al vanaf €2,95 per portie met deze box. En nu tijdelijk met een flinke kortingscode waardoor je nóg meer voordeel ontvangt op Dinnerly. Check snel of het iets voor je is:  

Bekijk snel de Dinnerly maaltijdbox
Dit nieuws gaat over:
Dinnerly
Start het jaar gezond met Ekomenu

Start het jaar gezond met Ekomenu

De maaltijdbox van Ekomenu blinkt altijd uit in gezonde ingrediënten en recepten. Uiteraard volledig biologisch. Het is in deze tijd belangrijk om gezond te blijven en een belangrijk onderdeel daarvan is goede voeding. Dit zorgt voor de juiste stoffen die jouw lichaam nodig heeft om het afweersysteem op peil te houden in deze donkere dagen. Zit je ook vol goede voornemens? Wil je dit jaar goed starten? Dan is deze gezonde maaltijdbox een heel slim idee. Speciaal daarom heeft Ekomenu nu een kortingsactie van drie keer vijftien euro. Dit is een tijdelijke actie, dus profiteer daar nu van. Dit kan via de volgende link:

Drie keer 15 euro korting
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Marley Spoon komt met nog meer gerechten

Marley Spoon komt met nog meer gerechten

We zien het vaker dat maaltijdbox aanbieders het aantal keuze gerechten verhogen. Sinds de maaltijdboxen grotendeels overgestapt zijn op een vrije keuze van gerechten, is er een beetje een strijd wie de grootste keuze heeft. Marley Spoon had elke week al 20 verschillende gerechten waaruit je kon kiezen, ze verhogen dit nu naar 30 verschillende gerechten per week! Je zou er bijna keuzestress van krijgen haha. 

Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Bestel een fruitbox bij je maaltijdbox

Bestel een fruitbox bij je maaltijdbox

Heb jij al wel eens voor een fruitbox gekozen als toevoeging bij je maaltijdbox? Je kunt bijvoorbeeld bij Marley Spoon, Ekomenu en HelloFresh kiezen voor een fruitbox bij je maaltijdbox bestelling. De ideale manier om extra fruit in huis te halen en direct je weerstand een boost te geven. Met een fruitbox in huis eet je automatisch sneller fruit. HelloFresh biedt je nu de nieuwe optie om de fruitbox standaard elke week op 'aan' te zetten in je persoonlijke account. Zo ontvang je wekelijks een fruitbox. Uiteraard is het ook mogelijk om dit weer uit te vinken en handmatig in te stellen wanneer je liever af en toe een fruitbox wenst te ontvangen. Kies jij ook voor extra vitamines dit najaar? 

Kies een fruitbox
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Back to work met De Krat

Back to work met De Krat

Back to work! Back to school! Pak je gezonde eetpatroon weer op en kies voor gezonde, duurzame maaltijden van De Krat. Je krijgt nu de komende weken tijdelijk extra korting op je eerste 3 kratten. Je ontvangt nu 3x 10% korting op De Krat. Een goed moment om deze duurzame maaltijdbox eens te proberen. Kies voor een flexibel abonnement, dan kan je altijd weer pauzeren of opzeggen. Vegetarische gerechten, snelle gerechten of uitgebreid koken in het weekend. Voor welke krat kies jij? De korting is beperkt geldig (tot 9 september 2020) dus wacht niet te lang. 

Pak snel die korting!
Dit nieuws gaat over:
De Krat
De Krat van Hugo

De Krat van Hugo

De Krat komt met iets nieuws! In samenwerking met Hugo Kennis is er nu een prachtige borrelbox te bestellen. In deze borrelkrat ontvang je alles voor een borrelplank, een maaltijd en eventueel kan je er ook heerlijke wijnen bij bestellen. Alle producten zijn uiteraard duurzaam, net als alle andere gerechten uit de maaltijdboxen van De Krat. Wil je meer borrelboxen vergelijken? Bekijk dan alle borrelboxen en snackboxen.  Bij deze nieuwe borrelbox ontvang je ook de recepten. In dit geval een recept voor de royale borrelplank en een recept voor de gezonde maaltijd. Deze gerechten zijn samengesteld door Hugo met producten die zo uit zijn eigen moestuin zouden kunnen komen. Wil je deze krat eens proberen? Hij kost €45,- voor 2 personen. Eventuele wijn kan je er ook bij bestellen. Je leest meer info over de Krat van Hugo op de site van De Krat.

Meer over De Krat
Dit nieuws gaat over:
De Krat
30.000 winnaars van Ekomenu

30.000 winnaars van Ekomenu

Ekomenu gaat in samenwerking met de Postcode Loterij 30.000 voorjaarspakketten bezorgen. Onder het motto 'eet de wereld beter' gaan ze pakketten leveren met biologische ingrediënten voor vier personen. Dit zijn allemaal seizoensproducten die rechtstreeks afkomstig zijn van de boer. We wensen de winnaars smakelijk eten en hopen dat ze blij worden van deze kennismaking met gezonden en biologische producten. Je kunt als winnaar er echter ook nog voor kiezen om jouw pakket de doneren aan de voedselbank. Je maakt dan andere mensen blij die dit momenteel goed kunnen gebruiken.

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Allerhande Box tijdelijk niet verkrijgbaar

Allerhande Box tijdelijk niet verkrijgbaar

Sinds maandag 23 maart is Albert Heijn tijdelijk gestopt met de verkoop van de Allerhande Box. In verband met de Coronacrisis leggen zij nu de nadruk op de productie en levering van alle standaardproducten in de winkel en gaat er veel aandacht naar alle online bestellingen. Online een maaltijdbox bestellen bij Albert Heijn zit er dus even niet in helaas. Gelukkig zijn er wel alternatieven mogelijk! Wanneer je wél graag wekelijks kookt met een maaltijdbox en juist nu extra behoefte hebt aan een gezonde maaltijd kan je kiezen voor andere maaltijdboxen. De maaltijdbox van De Krat en Ekomenu zijn erg populair. Ook in deze Corona-tijd blijkt dat veel mensen zoeken naar gezonde, snelle maaltijden. Kook jij ook juist nu met een maaltijdbox? En heb je een alternatief gevonden voor de Allerhande Box? 

Maaltijdbox kiezen
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Week zonder vlees met maaltijdbox

Week zonder vlees met maaltijdbox

Een week geen vlees eten? Van 9 maart tot 15 maart 2020 is er weer de Nationale Week Zonder Vlees. Een week waarin je bewust géén vlees eet, maar de positieve kanten van een flexitarisch eetpatroon kunt ontdekken. Goed voor jezelf en goed voor de wereld. Maar hoe doe je dat nu en waar begin je met nieuwe vegetarische gerechten ontdekken? Nieuwe vegetarische recepten uitzoeken kost natuurlijk wat tijd en misschien wat meer moeite. Gelukkig steunen ook heel veel maaltijdbox-aanbieders de Nationale Week Zonder Vlees. Daarom kan je deze week extra veel smakelijke vegetarische gerechten kiezen bij bijvoorbeeld HelloFresh of Ekomenu. Een leuke manier om vegetarische gerechten te ontdekken en je bewust te worden hoe lekker plantaardig eten kan zijn. En een vegetarische maaltijdbox maakt het nu je extra makkelijk. 

Bekijk vegetarische maaltijdboxen
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / Ekomenu
De Krat en Streekmolen samen verder

De Krat en Streekmolen samen verder

Alweer een fusie in maaltijdbox-land. Dit keer bundelen De Krat en Streekmolen samen hun krachten. De Krat is wat bekender dan de maaltijdbox van de Streekmolen, toch is dit een aanbieder vanaf het eerste uur. Beide gericht op duurzaamheid, dit is dan ook het voornaamste onderwerp waarop ze elkaar gevonden hebben. Volgens Tessa Venker, directeur de Krat is de filosofie van beide merken gelijk. Namelijk eerlijke producten, rechtstreeks van de boer naar de consument brengen. Ook Wiebe Visser, directeur van de Streekmolen is enthousiast. De overgang met hun klanten is naadloos verlopen. Hij verwacht ook dat de fusie positief zal uitwerken op hun klanten.

Meer over De Krat
Dit nieuws gaat over:
De Krat
Willem&Drees is Ekomenu geworden

Willem&Drees is Ekomenu geworden

Vanaf vandaag is Willem&Drees officieel Ekomenu geworden. Al een tijd geleden was dit aangekondigd, maar nu is alles helemaal over naar Ekomenu. Voor de klanten van Willem&Drees is alles automatisch omgezet. Ze kunnen nu inloggen op de website van Ekomenu en ontvangen dezelfde producten als voorheen. We hopen dat deze overgang een voordeel zal blijken voor de consumenten die graag een biologische maaltijdbox willen.

Willem&Drees is nu Ekomenu
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu / Willem&Drees
De Nationale GezondheidsBeurs

De Nationale GezondheidsBeurs

Hij gaat weer beginnen, de Nationale GezondheidsBeurs. Een leuke en interessante beurs voor allerlei uiteenlopende onderwerpen die raken aan het hoofdonderwerp gezondheid. Wanneer? Van 6 tot en met 9 februari is het dit jaar. Wist je trouwens dat Ekomenu ook op deze beurs staat? Leuk om meteen even kennis te maken met deze maaltijdbox. Lees meer op de site van deze beurs.

De Nationale GezondheidsBeurs
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu / Willem&Drees
Marley Spoon nu ook in Zweden

Marley Spoon nu ook in Zweden

Goed nieuws voor iedereen die in Zweden woont. Deze maaltijdbox is nu ook in Zweden verkrijgbaar. Volgens Marley Spoon zijn ze hiermee de eerste maaltijdbox in Zweden met een grote keuze aan maaltijden elke week. We weten dat HelloFresh al een tijdje actief is in Zweden, maar het klopt inderdaad dat deze elke week een keuze hebben uit 12 gerechten en Marley Spoon heeft er maar liefst 20 op het menu staan. We zijn benieuwd hoe snel deze maaltijdbox zal aanslaan in het noorden!

Marley Spoon Zweden
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Nu beschikbaar: de Graze snackbox

Nu beschikbaar: de Graze snackbox

Goed nieuws voor iedereen die dol is op snacken en tussendoortjes: de Graze snackbox is nu ook beschikbaar in Nederland. Dit is de ideale snackbox vol gezonde snacks en tussendoortjes voor op je werk, onderweg of thuis. In handige portieverpakkingen kies je met deze snackbox voor gezonde snacks. Om je nu gek bent op zoet of hartig, er is voor ieder wat wils. Dit is de snackbox waar je zonder abonnement gezonde snacks laat thuisbezorgen. En je hoeft er niet eens voor thuis te blijven, want de snackbox valt gewoon op je mat. Lijkt het je wel wat en wil je deze snackbox ook eens met korting proberen? Lees dan snel verder. 

Alles over de Graze snackbox en korting
Dit nieuws gaat over:
Graze
De maaltijdbox van HelloFresh nu nóg flexibeler

De maaltijdbox van HelloFresh nu nóg flexibeler

Goed nieuws voor alle HelloFresh liefhebbers onder ons: HelloFresh komt vanaf nu met nog meer opties voor je persoonlijke maaltijdbox. De maaltijdbox is nu nog flexibeler, met meer keus uit gerechten en extra snelle gerechten voor de dagen dat je weinig tijd hebt om een gezonde maaltijd te koken. Wil je meer eiwitten eten? Dan heeft HelloFresh nu ook de optie om tegen een meerprijs extra vlees of vis te bestellen. Genoeg verbeteringen om eens even goed te bekijken, want met deze nieuwe opties komt HelloFresh nog meer klanten tegemoet in hun wensen. Ben jij ook blij met deze nieuwe mogelijkheden bij HelloFresh? 

Ontdek de vernieuwingen van HelloFresh
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Ekomenu blogt op Voel je Lekker

Ekomenu blogt op Voel je Lekker

Ben jij dit nieuwe jaar ook gestart met goede voornemens op het gebied van voeding en leefstijl? En kan je wel wat tips en motivatie gebruiken? Bekijk dan snel de website van Voel Je Lekker. Hier blogt Ekomenu met leuke nieuwtjes, tips en meer over gezonde voeding, beweging en ontspanning. De 3 pijlers wat Ekomenu betreft rondom een gezonde leefstijl. Ook wij hebben deze website goed bekeken en een eerste indruk lees je op ons blog. Een maaltijdbox kan je helpen met het veranderen van je leefstijl, maar wat kan je nog meer in de goede richting sturen? 

Alles over Voel je Lekker
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Het nieuwe jaar is begonnen

Het nieuwe jaar is begonnen

Het is 2020 en dit belooft een mooi jaar te worden. Een jaar waarin we meer willen gaan letten op onze gezondheid. Waar duurzaamheid en biologisch geen nieuwe woorden meer zijn, maar iets wat we in de praktijk gaan brengen. Je wilt je fit, gezond en vol energie voelen? Gezond eten is hier zeer bepalend bij. Een maaltijdbox gaat jou hierbij helpen. Met meer gemak kook jij lekkere, gevarieerde en gezonde gerechten. Dit is de kans om het jaar goed te beginnen en vol enthousiasme aan de slag te gaan!

Meer over gezondheid en maaltijdboxen
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / Ekomenu / De Krat / AH Allerhande
Kerst combideal met de Allerhande kerstbox

Kerst combideal met de Allerhande kerstbox

Heb je de prachtige kerstbox van Allerhande al gezien? Er zijn verschillende soorten Allerhande kerstboxen verkrijgbaar in 2019. Er is dit jaar ook een vegetarische kerstbox. Of wat dacht je van een luxe kerstontbijt met een complete ontbijtbox? Vanaf nu is het ook mogelijk om een extra korting te ontvangen op de box wanneer je een Allerhande kerstbox tegelijk bestelt met een Kerst ontbijtbox. Deze combi-deal geeft je 7,50 euro korting op je bestelling. Lees snel meer over deze kerstbox kortingscode. 

Allerhande kerstbox korting
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Kortingscode kerstbox HelloFresh

Kortingscode kerstbox HelloFresh

We hebben goed nieuws! Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om een kerstbox te bestellen mét korting. Wij hebben nu de nieuwste kortingscode voor je klaarstaan waarmee je 15% korting ontvangt op de HelloFresh kerstbox 2019. Ben je klant bij HelloFresh? Ook dan kan je gebruik maken van een kortingscode! Met deze HelloFresh kerstbox ontvang je alle ingredienten voor een luxe 4-gangendiner. Je kunt tegelijk bij deze kerstbox ook een wijnbox bestellen met bijpassende wijnen bij je kerstdiner. De kortingscode is ook geldig op deze wijnbox. 

Kortingscode HelloFresh kerstbox
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Willem&Drees hartje Ekomenu

Willem&Drees hartje Ekomenu

Twee maaltijdboxen die al best bij elkaar in de buurt kwamen. Ze houden beide van duurzaam en biologisch. In plaats van de concurrentie aan te gaan hebben ze besloten om hun krachten te bundelen. Ekomenu en Willem&Drees gaan samen verder. De maaltijdbox gaat verder onder de naam van Ekomenu. Wat blijft is de grote vrije keuze aan gerechten elke week. Ook blijven de ingrediënten 100% biologisch. We zijn benieuwd hoe deze nieuwe samenwerking zal uitpakken voor de klanten en welke nieuwe mogelijkheden dit geeft.

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu / Willem&Drees
Kies zelf je kerstmenu bij Ekomenu

Kies zelf je kerstmenu bij Ekomenu

Kook jij ook graag met biologische producten? En ken je Ekomenu al? Dit jaar tover je deze kerst met Ekomenu ook een prachtig kerstmenu op tafel. Je kiest bij Ekomenu een Persoonlijk Menu. Je hebt de keus uit 20 gerechten en een aantal kerstspecials. Alle producten zijn bij Ekomenu biologisch. Ben je benieuwd naar het nieuwe kerstmenu van 2019? Een voorproefje van de kerstgerechten lees je terug bij informatie over de kerstbox van Ekomenu. En goed nieuws; we hebben ook een kortingscode voor de kerstbox van Ekomenu! 

Kerstbox Ekomenu 2019
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Nu online: het menu in de kerstbox 2019 van HelloFresh

Nu online: het menu in de kerstbox 2019 van HelloFresh

Ja, het is zover! De tijd om de beste kerstbox te gaan kiezen breekt weer aan. En laten we wel zeggen; de kerstboxen in Nederland zijn steeds populairder! Hellofresh heeft al eerste het menu van de kerstboxen 2019 bekendgemaakt. Dit jaar kies je bij HelloFresh uit twee verschillende soorten kerstboxen. Er is een luxe kerstbox met een 4-gangen-diner en een gourmetbox. Ben je ook zo benieuwd naar de inhoud? Ontdek snel het complete kerstmenu en meer info om de kerstboxen te kunnen vergelijken. 

Ga naar de HelloFresh kerstbox 2019
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Gourmetbox Sint van AH

Gourmetbox Sint van AH

Ook zin in een avondje gourmetten? Binnenkort is de Allerhande Gourmetbox weer bestelbaar voor Sinterklaasavond. De ideale box waarbij je alles in een keer in huis hebt voor een gezellig gourmet-avondje. De complete inhoud van de gourmetbox in 2019 en de bestel mogelijkheden hebben we voor je op een rij gezet. 

Ga naar de Gourmetbox 2019
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Nicolette Kluijver gaat koken met HelloFresh

Nicolette Kluijver gaat koken met HelloFresh

Vanaf deze maand is Nicolette Kluijver het nieuwe gezicht van HelloFresh. Met haar herkenbare rol met een drukke baan, 3 kinderen én een huishouden runnen laat Nicolette zien hoe HelloFresh haar veel tijd en gezonde maaltijden oplevert. Want natuurlijk willen we allemaal graag gezond en gevarieerd eten elke dag, maar is dit niet altijd haalbaar. De komende maand laat Nicolette haar tips en favoriete recepten zien van HelloFresh. Neem ook een kijkje in de keuken van Nicolette en haar kinderen en ervaar hoe leuk (én handig) koken met HelloFresh is. Lees meer over het avontuur met Nicolette, haar kinderen en HelloFresh in ons blog. 

Nicolette is nieuwe gezicht HelloFresh
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Vegan gerechten bij Marley Spoon

Vegan gerechten bij Marley Spoon

Voor iedereen die graag (af en toe) veganistische gerechten eet hebben we goed nieuws. Ook bij Marley Spoon kies je steeds vaker een vegan-gerecht. Marley Spoon noemt zichzelf 'de creatieve maaltijdbox' en verrast je graag met originele gerechten. Ook komende week staat er weer een verrassend veganistisch gerecht op het menu bij Marley Spoon. Kies elke week uit 20 gerechten, waaronder dus ook steeds vaker een vegan gerecht. Leuk om eens te proberen! Tip: vergeet onze kortingscode niet van Marley Spoon voor 3x een hoge korting op je box. 

Marley Spoon vegan gerechten
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Vergeten groenten bij HelloFresh

Vergeten groenten bij HelloFresh

Bij HelloFresh hebben ze steeds een nieuw thema en in de maand Oktober is dat de vergeten groenten. Dit is een term die je wel eens vaker voorbij hoort komen. Er zijn namelijk veel meer groeten dan de gene die we regelmatig op ons menu hebben staan. Vaak zijn deze vergeten groenten uitstekend van smaak en HelloFresh heeft ze daarom op het menu gezet. Ze hebben elke week een gerecht met een van deze vergeten groeten. Als je wilt kies je voor dit gerecht en kan je zelf oordelen of dit zo lekker is dat je het niet snel meer zal vergeten!

Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Extra vitaminen met een fruitbox

Extra vitaminen met een fruitbox

De herfst is weer begonnen en de tijd dat we sneller een griepje of verkoudheid hebben te pakken helaas ook. Geef daarom nu je immuunsysteem een boost en zorg dat die ziekteverwekkers minder kans krijgen bij je. Gezond eten is daarbij heel belangrijk. Probeer elke dag voldoende groenten en fruit te eten. Met een fruitbox in huis zorg je dat je eerder fruit eet en weet je zeker dat je elke dag voldoende vitamine C binnenkrijgt. Benieuwd welke fruitboxen op dit moment populair zijn? Bekijk snel de fruitboxen in ons overzicht. 

Bekijk de populaire fruitboxen
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / Ekomenu / Willem&Drees
Nieuw: de borrelbox van Hellofresh

Nieuw: de borrelbox van Hellofresh

We hebben er een poosje op gewacht, maar daar is hij dan! Vanaf nu online: de borrelbox van HelloFresh. Met een borrelbox van HelloFresh ben je in één klik klaar voor een gezellige borrel voor 2-4 personen. Je kunt de borrelbox tegelijk met een maaltijdbox bestellen voor slechts 16 euro. En extra goed nieuws: je kunt de borrelbox nu tijdelijk met 15% korting bestellen als introductiekorting. Goeie smoes om weer snel een borrel te plannen. 

Bekijk hier de nieuwe borrelbox
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Eenpersoons maaltijdbox bij Ekomenu

Eenpersoons maaltijdbox bij Ekomenu

Sinds kort kan je bij Ekomenu een maaltijdbox kiezen met gerechten voor 1 persoon. Je kiest bij Ekomenu handig zelf je gerechten en voor hoeveel personen. Nu Ekomenu óók een maaltijdbox voor 1 persoon heeft, verdienen ze meteen een plekje in de top 3 van maaltijdboxen met gerechten voor 1 persoon. 

Bekijk top 3 eenpersoons maaltijdboxen
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Herfstfavorieten bij HelloFresh

Herfstfavorieten bij HelloFresh

Het is herfst! Tijd om de 'vergeten groenten' naar de keuken te halen, aldus HelloFresh. Daarom ontdek je de komende weken verschillende soorten vergeten groenten op het menu bij HelloFresh. Typische herfstfavorieten die nu verwerkt zijn in inspirerende gerechten. Van aardpeer tot pastinaak; HelloFresh heeft er verrassende recepten mee bedacht die je vanaf nu kunt kiezen. Elke week heb je de keus uit 14 gerechten. Bekijk snel de herfst-gerechten bij HelloFresh. 

Kies zelf herfstgerechten
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Ontvang gratis weekplanner bij AH

Ontvang gratis weekplanner bij AH

Is de dagelijkse drukte bij jullie gezin ook weer begonnen? Albert Heijn geeft nu een gratis weekplanner bij 2 Allerhande Box recepten. Extra handig om alle afspraken rondom school, werk, sport en huishouden goed te organiseren. Met de Allerhande Box gerechten kook jij in een handomdraai een lekkere en gezonde maaltijd voor je gezin. Je kunt zelf kiezen welke gerechten je graag ontvangt. Als je deze week 2 of meer Allerhande Box gerechten bestelt, ontvang je een gratis weekplanner cadeau bij Albert Heijn. Zo kun je niet alleen lekker vers & makkelijk koken, maar hou je ook handig overzicht van alle afspraken. 

Ik wil gratis weekplanner
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Nieuwe samenwerking

Nieuwe samenwerking

Ekomenu is een nieuwe samenwerking gestart met Ralph Moorman. Deze voedingsexpert zie je regelmatig langskomen op TV of in de bladen. Hij is ook spreker op verschillende events. Hij heeft veel onderzoek gedaan naar de connectie tussen hormonen en voeding. Hij heeft alle leefstijlen van Ekomenu doorgelicht en adviseert het glutenvrij- en lactosevrijmenu. Dit pas het beste in zijn hormoonfactor dieet. 

Bekijk de Ekomenu leefstijlen
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Soeppakketten bij Ekomenu

Soeppakketten bij Ekomenu

Bij Ekomenu kan je nu ook als extra bij je bestelling een soeppakket kiezen. Je betaald hiervoor €6,99 per pakket en dit is voldoende voor een lekkere soep voor 2 a 3 personen. Ekomenu beloofd dat het snel te bereiden is. Alles wat je nodig hebt voor de soep zit in dit pakket. Uiteraard is dit ook helemaal biologisch zoals we dat van Ekomenu gewend zijn. Bestel je al bij Ekomenu, probeer dit soeppakket dan eens uit. Nog geen klant, kijk dan op de website van Ekomenu.

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Familybox test

Familybox test

We hebben voor jullie een nieuwe uitgebreide review geschreven over HelloFresh. Dit was weer even geleden, dus tijd voor een update. Wat mag je van deze maaltijdbox verwachten? Ze zijn de grootste van Nederland en is dat ook terecht? Hoe zit het met kindvriendelijke gerechten? Net als jullie hebben we veel vragen en we gingen het tot op de bodem (van ons bord) uitzoeken. Lees hier het resultaat van deze nieuwe HelloFresh maaltijdbox test.

Familybox uitgebreid getest
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Verse soep bij HelloFresh

Verse soep bij HelloFresh

Bij HelloFresh kan je nu ook een verse soep toevoegen aan je maaltijdbox. Dat klinkt goed. De soepen zijn kant en klaar en kosten dus niet veel extra tijd om vooraf te serveren. Je kan kiezen uit 500 en 950gr. Verder krijg je er nog een lekker brood bij. Dit is ambachtelijk brood met gezonde ingrediënten. Bijvoorbeeld Kalamata olijven of gedroogde vijgen. Je kan de soep eenvoudig kiezen als extra tijdens het selecteren van de gerechten voor je volgende HelloFresh maaltijdbox. 

Ga naar HelloFresh
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Goedkoopste maaltijdbox in 2019

Goedkoopste maaltijdbox in 2019

Veel mensen zoeken naar de goedkoopste maaltijdbox waarmee ze voordelig en gezond kunnen koken. We hebben een nieuw overzicht voor jullie klaar staan waarin je duidelijk kunt vergelijken welke maaltijdbox het goedkoopst is op dit moment. De prijzen van maaltijdboxen liggen zeker de laatste tijd steeds dichter bij elkaar. Uit ons nieuwste overzicht blijkt dat de HelloFresh box en de Allerhande Box de voordeligste maaltijdboxen van 2019 zijn. De Allerhande Box blijkt de voordeligste familiebox. Kook je voor 2 personen? Dan is in veel gevallen de maaltijdbox van HelloFresh het goedkoopst. Hoe dat precies zit lees je verder in ons blog over de goedkoopste maaltijdbox. Direct met korting een HelloFresh box proberen kan natuurlijk ook. 

HelloFresh met korting proberen
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / AH Allerhande
Moederdag met een maaltijdbox

Moederdag met een maaltijdbox

Het is bijna weer moederdag... Tijd om je moeder of vrouw te verrassen met een bijzonder cadeau. Wat dacht je ervan om een heerlijk gerecht op tafel te zetten deze dag? Met de speciale moederdag-recepten die je in de Allerhande Box kunt kiezen zal je haar extra verrassen. Speciaal voor moederdag heeft AH een recept voor je klaarstaan. Dit recept (moederdag plaattaart bolognese) is zeker ook leuk om samen met de kinderen te maken. Maar let op: bestel je Allerhande Box op tijd. Bij 3 gerechten of meer is de bezorging is gratis. 

Moederdag recept maaltijdbox
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Mijn Persoonlijk Menu Afslank Challenge

Mijn Persoonlijk Menu Afslank Challenge

Ekomenu komt met iets nieuws, namelijk de "Mijn Persoonlijk Menu Afslank Challenge". Dit is niet zomaar een challenge die ze uit hun mouw schudden. Integendeel, ze hebben ruim een half jaar onderzoek gedaan. Het doel was om een challenge te bedenken die ook echt werkt en ook op de langere termijn effect heeft. Op basis van verschillende kenmerken zoals de duur, samenstelling en de prijs hebben ze een complete afslank challenge samengesteld. 

Bekijk snel de challenge!
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Nieuwe site voor De Krat

Nieuwe site voor De Krat

Ook De Krat heeft een spiksplinter nieuwe website. Hoewel de oude website een hele eigen uitstraling had is de nieuwe website wel weer helemaal bij de tijd. Helder, fris, duidelijk, helemaal goed. En uiteraard werkt het ook uitstekend op de mobiel. Natuurlijk is een mooie website fijn, maar wij houden vooral van een mooie maaltijdbox. Zelf proeven of deze ook helemaal bij de tijd is? Ga dan naar de website van De Krat via de knop hieronder.

De krat
Dit nieuws gaat over:
De Krat
De Paasboxen in aantocht

De Paasboxen in aantocht

De lente laat zich zo nu en dan al zien en ook Pasen staat voor de deur. Dit jaar zijn er ook weer een aantal aanbieders die met een speciale Paasbox komen. De paasboxen zijn net als de kerstboxen elk jaar weer erg populair. Zo hebben we nu al de paasboxen van AH en Willem&Drees in ons overzicht staan. Zin in een gezellig Paasmenu? Houd onze pagina met paasboxen in de gaten om een goede keus te kunnen maken. 

Paasboxen 2019 overzicht
Dit nieuws gaat over:
Willem&Drees / AH Allerhande
Tijdelijk flinke korting!

Tijdelijk flinke korting!

Voor HelloFresh hebben we tijdelijk een exclusieve kortingscode waarmee je 50% korting krijgt op je eerste maaltijdbox én je tweede maaltijdbox! De korting werkt via de onderstaande link. Daarmee zal deze automatisch toegepast worden. Wil je meer weten over de korting en de voorwaarden, lees hier dan verder over deze speciale kortingscode van HelloFresh. Wees er snel bij, want de actie is eind deze maand afgelopen!

HelloFresh 2x50% korting
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Grote winactie!

Grote winactie!

Familiebox pakt wel heel groot uit dit keer met een bijzondere winactie. *Tromgeroffel* een droomreis t.w.v. €2500! Dat is niet mis. Bij elke Familiebox die je bestelt krijg je een lot en doe je automatisch mee voor deze hoofdprijs. De loten krijg je tussen 10 maart en 9 april. Dus bestel je meer maaltijdboxen van de Familiebox dan krijg je ook meer loten en vergroot je jouw kans om deze prijs te winnen. De winnaar zal op 12 april getrokken worden en krijgt zsm bericht.

Geen bezorgkosten bij AH kortingscode

Geen bezorgkosten bij AH kortingscode

Bij AH is nu een speciale kortingscode zodat je kunt bestellen zonder bezorgkosten te hoeven betalen. Deze kortingscode is geldig tot 2 maart 2019. Natuurlijk had je al geen bezorgkosten als je een maaltijdbox neemt met minimaal 3 maaltijden, maar deze code is dus ook geldig voor de normale boodschappen. Het leek ons daarom handig om deze ook te vermelden. Wat is de code dan? Dit is: ORDT1014. Vul deze in tijdens het afronden van je bestelling. Klik op de knop hieronder voor een helder overzichtje wat de korting is en wat precies de voorwaarden zijn.

Kortingscode AH
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Gezondheidsbeurs Utrecht

Gezondheidsbeurs Utrecht

Op dit moment vindt de De Nationale Gezondheidsbeurs plaats in Utrecht. Alles over voedsel, gezondheid, allergieën en nog veel meer. We kwamen daar ook Ekomenu weer tegen met een leuke stand. Naast mooie aanbiedingen vertelden ze ook over een nieuwe primeur, namelijk een DNA test in samenwerking met Mijn Labtest om nog beter in kaart te brengen welke leefstijl het beste bij je past. Verder zijn er een hele rij aan bekende mensen die workshops en demonstraties geven. Zoals Goedele Liekens, Rudolph van Veen, Fajah Lourens en Irene Moors. Zin om een dagje gezond te doen, je hebt zaterdag en zondag nog om te gaan.

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Valentijnsdiner in maaltijdbox

Valentijnsdiner in maaltijdbox

Verras jouw valentijn met een zelfgemaakt diner voor 2! In de maaltijdbox van Albert Heijn kan je nu een speciaal valentijnsgerecht bestellen. In dit Allerhande Box gerecht vind je alle ingrediënten en recepten om binnen een handomdraai een heerlijk hoofdgerecht en toetje op tafel te zetten. Om het helemaal compleet te maken, krijg je er ook een flesje bubbels bij. Het valentijnsgerecht kost 17,50 voor 2 personen. 
 

Ga naar valentijnsgerecht
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Marley Spoon tikt de 20 aan!

Marley Spoon tikt de 20 aan!

Het is een trend die we al een tijdje terug signaleerden. De aanbieders van maaltijdboxen die je zelf de keuze geven om uit verschillende gerechten te kiezen, breiden deze opties steeds verder uit. Van 9 naar 10, naar 12 en nu bij Marley Spoon zelfs 20 gerechten waar je elke week uit kan kiezen! Dat zijn er nogal wat. Wat ons betreft is een ruime keuze altijd prettig, maar een keuze maken gaat wel iets langer duren. Het is in ieder geval wel een interessante ontwikkeling die veel klanten zullen toejuichen.

Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Levering ook op zondagavond

Levering ook op zondagavond

Bij Ekomenu is het nu ook mogelijk om zondagavond de maaltijdbox te ontvangen. In het weekend is zeker een uitkomst voor mensen die door de week al erg druk zijn. De bestelling van Ekomenu kan je nu dus ontvangen op vrijdagavond, zaterdagochtend, zondagavond en maandagavond. 

Een andere nieuwe optie is dat je nu ook per gerecht het aantal personen kunt aanpassen. Bijvoorbeeld een dag voor 4 personen in plaats van 2 als je gasten krijgt of juist andersom als de kinderen een dag van huis zijn. Dit maakt het weer wat flexibeler en dat is altijd prettig. 

Bekijk het menu
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Slimme en simpele maaltijdbox

Slimme en simpele maaltijdbox

We hebben een nieuwe maaltijdbox uitgetest. Dit keer een maaltijdbox van Willem&Drees. Ze noemen deze box de Slim en Simpel box. Dit is een trend die we al een tijdje zien in maaltijdboxland. Naast het uitgebreid koken is er soms ook behoefte om snel iets lekkers op tafel te zetten. Met deze box kan je dit snel voor elkaar krijgen. We hebben deze box uitgetest en het resultaat lees en bekijk je hier.

Lees de test
Dit nieuws gaat over:
Willem&Drees
Picnic start met maaltijdbox

Picnic start met maaltijdbox

De maaltijdboxmarkt groeit, want ook online supermarkt Picnic start met maaltijdboxen. En nu nog selecte groep klanten kan bij Picnic een maaltijdbox bestellen voor 2 of 4 personen. Picnic noemt de nieuwe maaltijdbox de "Presto-maaltijdbox". Afgelopen weekend ontvingen een aantal klanten van Picnic hier een emailbericht over. Deze klanten hebben nu de keuze uit zes boxen voor twee personen en vier boxen voor vier personen. De prijs voor de 2-persoons boxen varieert van €9,95 tot €14,95 afhankelijk van het gerecht dat je kiest. Voor de 4-persoonsboxen varieert de prijs op dit moment tussen de €15,95 en €17,95. 
Ook kunnen een aantal klanten vanaf nu in de Picnic app verspakketten bestellen. Nog niet elke Picnic klant lijkt de versspakketten of maaltijdbox te kunnen bestellen. Blijf onze site in de gaten houden, later meer over de nieuwe Picnic maaltijdbox.  

 

De Snelle Gezinskrat

De Snelle Gezinskrat

De Krat komt met een nieuwe maaltijdbox: De Snelle Gezinskrat. Dat klinkt hip moeten we zeggen! In deze krat zitten drie maaltijden. Gezond en lekker, maar ook kindvriendelijk uiteraard het is voor het hele gezin. Met ingrediënten uit Nederland en waar mogelijk biologisch. Het idee van De Krat achter deze maaltijdbox is dat gezinnen het al druk genoeg hebben. Daarom is er één kant en klare maaltijd, één van maximaal een half uur en dan nog een die wat uitgebreider is als je wél zin hebt om lekker en gezellig (en ook wat langer, in het weekend bijvoorbeeld?) in de keuken te staan. Benieuw naar deze krat, je leest meer hierover via onderstaande link.

Bekijk de snelle gezinskrat
Dit nieuws gaat over:
De Krat
Het nieuwe jaar gezond beginnen

Het nieuwe jaar gezond beginnen

Het nieuwe jaar is begonnen en dan zijn daar de goede voornemens. Een daarvan is om gezonder te gaan eten. En dat is uiteraard helemaal geen slecht idee. We denken vaak dat we heel gezond eten, maar het kan altijd nog een stuk beter. De maaltijdboxen spelen hier al een tijdje op in. Niet alleen oog voor de boer, duurzaamheid, milieu en vegetarisch zijn belangrijke trends. Ook gezondheid in de breedste zin van het woord. Gezond & lekker, het kan, we zien het terug in veel recepten van de verschillende aanbieders. We verwachten dat deze trend ook in 2019 een sterke groei zal doormaken. 

Fijne kerstdagen!

Fijne kerstdagen!

Namens iedereen van Foodboxwijzer wensen we u hele fijne kerstdagen. Misschien wel met een kerstbox van een van onze aanbieders. Hoe dan ook, maar er iets moois van en laat nog eens weten of het een succes is geweest. We kijken terug op een mooi jaar waarin er veel vernieuwingen waren in maaltijdbox land en we hopen dat deze ontwikkelingen zich door zullen zetten in 2019. Zodat de service en kwaliteit nog verder zal verbeteren en meer mensen gaan profiteren van het gemak van een maaltijdbox! Fijne dagen en alvast een goede jaarwisseling!

Dit nieuws gaat over:
Beerwulf / AH Allerhande / De Krat / Marley Spoon / Willem&Drees / Ekomenu / HelloFresh
AH kerstbox getest

AH kerstbox getest

We hebben de Allerhande kerstbox vooraf uitgebreid getest! Handig, zo krijg je een goed beeld van deze box en we hebben (als ervaringsdeskundigen) een aantal slimme tips voor je als je kiest voor deze kerstbox. Bekijk hier het complete verslag: 

AH kerstbox test
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Ekomenu Kerstmenu

Ekomenu Kerstmenu

Ekomenu doet het dit jaar anders en je mag kiezen uit verschillende speciale kerstgerechten. Zo kan je zelf je kerstmenu samenstellen. Je hebt een keuze uit 18 heerlijke gerechten, waaronder 2 extra luxe kerstspecials. Deze kan je dan bestellen van dinsdag 11 december tot en met maandag 17 december. 

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
NRC Kerstbox

NRC Kerstbox

Dit jaar komt ook NRC weer met een kerstbox, verzorgd door De Familiebox. Een mooie kerstbox waar je nog kan kiezen uit verschillende smakelijke hoofdgerechten. Bijvoorbeeld Fazantfilet met spek, Klassieke hazenpeper of een Vegetarische speltrisotto. 

AH Allerhande kerstbox

AH Allerhande kerstbox

Hij is vanaf vandaag te bestellen, de AH Allerhande kerstbox! Ook dit jaar heeft AH weer een prachtige box voor een voordelige prijs. Met onder andere: Salade van garnalen & rivierkreeftjes, geroosterde bloemkoolsoep, malse hertenbiefstuk met zelfgemaakte saus, chocolademousse met lekkere creamy kokos. Ook is er een vega kerstbox en een mooie gourmetbox. Meer weten en bestellen, klik hier: 

AH Kerstboxen
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande
Willem&Drees biologische kerstbox

Willem&Drees biologische kerstbox

Bij Willem&Drees dit jaar een prachtige biologische kerstbox. Kom maar op, wat zit er in? Warme taleggio kaas met rozemarijn en zelfgebakken cracker, Zachte pompoen en pastinaak crème,
Rollade met duin damhert, cavolo nero en paddenstoelen, Meringuerol met hazelnootroom en pure chocolade crunch. En dat is nog maar kort beschreven, lees het complete menu, prijzen en bestel datums hier:

Willem&Drees kerstbox
Dit nieuws gaat over:
Willem&Drees
Marley Spoon kerstmenu

Marley Spoon kerstmenu

Bij Marley Spoon doen ze dit jaar geen kerstbox maar een kerstmenu. Je kan kiezen uit verschillende speciale gerechten voor kerst. Dit is dus geen eenmalige kerstbox of je moet natuurlijk meteen opzeggen. Aangezien Marley Spoon een uitstekende box is kan je hem natuurlijk ook alvast proberen en als het bevalt ook van de kerstgerechten genieten. Lees hier wat uitgebreider hoe het dit jaar in elkaar steekt en wat er op het menu staat:

Marley Spoon kerstmenu
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
De kerstboxen van De Krat

De kerstboxen van De Krat

Ook De Krat heeft grote plannen met kerst! Ze hebben een keuze uit een kerstbox met vlees en een vega variant. Salade van chioggia biet en gerookte forel, vichyssoise met dragonolie, kalfsstoof met knolselderij-bataatpuree, gekarameliseerde spruitjes met amandel-crunch en roodlof-bieslooksalade, witte peertjes met hazelnootroom en chocoladesaus. Hoe klinkt dat? Wat ons betreft als een succes. Lees meer via de link hieronder.

De Krat kerstboxen
Dit nieuws gaat over:
De Krat
De kerstboxen van HelloFresh

De kerstboxen van HelloFresh

Al jaren is HelloFresh een van de eerste met het presenteren van hun kerstbox. Ook dit jaar ziet het er weer smakelijk uit. Op het menu: tartaar van gerookte zalm, romanesco-soep, kalkoenrollade met cranberrychutney 
en eton mess van meringue, room en passievrucht. Een uitgebreide beschrijving en informatie over bestellen lees je via de link hieronder.

HelloFresh kerstbox
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Bij Eko menu blijven ze vernieuwen en zoeken naar de beste opties voor hun klanten. In een nieuwe video geven ze je een kijkje achter de schermen. Leuk om te zien! Ook zie je hier meer over hun samenwerking met het Diabetes Fonds.

Bekijk de video
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Kindvriendelijke gerechten in maaltijdbox

Kindvriendelijke gerechten in maaltijdbox

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke maaltijdbox? Zoek je een gezinsbox die geschikt is voor (kleine) kinderen? Er zijn verschillende familieboxen waar je dan uit kunt kiezen. Met een familiebox kook je elke week gezonde gerechten die snel te bereiden zijn. De gerechten staan vaak binnen 20 minuten op tafel met een familiebox. Maar welke gerechten vallen snel in de smaak bij kinderen? Marley Spoon laat je elke week zelf de gerechten kiezen in je maaltijdbox. Bij verschillende gerechten staat nu een label met 'kindvriendelijk gerecht'. Handig, want zo stel je snel de ideale kindvriendelijke maaltijdbox samen! 

Kindvriendelijke gerechten
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Tip: HelloFresh cadeaubon

Tip: HelloFresh cadeaubon

Verras iemand met een maaltijdbox van HelloFresh. Je kunt bij HelloFresh een cadeaubon bestellen waarmee iemand zelf een maaltijdbox kan kiezen. De ontvanger kan met de cadeauvoucher eenmalig een maaltijdbox met verse ingrediënten kiezen en kan op deze manier kennis maken met HelloFresh zonder vast te zitten aan een abonnement. Wat ons betreft een zeer verrassend en smakelijk cadeau! 

HelloFresh cadeaubon geven
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Kerstbox 2018

Kerstbox 2018

Goed nieuws! We kunnen jullie melden dat achter de schermen al weer heel hard gewerkt wordt aan de kerstboxen van 2018. Er worden de heerlijkste kerstmenu's samengesteld die je met gemak op tafel zet deze kerst. Ben je ook zo benieuwd naar de kerstboxen van dit jaar? Ga je dit jaar voor een kerstbox van HelloFresh, Ekomenu, Willem&Drees, Marley Spoon, De Krat of Albert Heijn? De keus is ook dit jaar enorm. Blijf onze site in de gaten houden voor de nieuwtjes rondom de kerstboxen. We zullen de info rondom de kerstboxen van 2018 snel met jullie delen! 

Bekijk de kerstboxen
De Slim & Simpel maaltijdbox

De Slim & Simpel maaltijdbox

Nieuws bij Willem&Drees is de Slim & Simpel box (klik op de link onderaan om meer over deze box te lezen). Met deze box zet je in record tijd een goede maaltijd op tafel. Dat is de insteek van deze nieuwe foodbox. De grote tijdswinst zit namelijk in het feit dat je niet meer zelf hoeft te snijden en te schillen. Sommige mensen vinden dit leuk en ontspannend om te doen, kies dan een van de andere boxen. Maar heb je weinig tijd, wil je snel eten op tafel kunnen zetten, mét verse en biologische ingrediënten, dan is deze box een uitkomst!

Meer over deze box
Dit nieuws gaat over:
Willem&Drees
De Hippe Vegetariër

De Hippe Vegetariër

Zojuist kwam het nieuwsbericht binnen dat Ekomenu een samenwerking is aangegaan met De Hippe Vegetariër. Dit is een bekend foodblog van Isabel Boerdam. Op dit blog schrijft ze interessante artikelen voor vegetariërs en flexitariërs of voor mensen die interesse hebben om hier mee te beginnen. Concreet resultaat van deze samenwerking is dat er elke week een gerecht/recept van De Hippe Vegetariër in het Vegetarisch menu zit. Je kan deze trouwens ook los toevoegen via Mijn Persoonlijk Menu

Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Nieuwe kortingscode HelloFresh

Nieuwe kortingscode HelloFresh

We hebben een nieuwe kortingscode van HelloFresh voor je klaarstaan. Met deze nieuwe code krijg je nu maar liefst 50% korting op je maaltijdbox bij HelloFresh. De kortingscode is geldig op je eerste box bij HelloFresh. Een abonnement bij HelloFresh is altijd flexibel, pauzeren of stopzetten is dus mogelijk. 

Kortingscode HelloFresh
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Nu ook kant-en-klaar-maaltijden in maaltijdbox

Nu ook kant-en-klaar-maaltijden in maaltijdbox

Goed nieuws voor iedereen die af en toe voor extra gemak gaat en toch gezond wil eten: Ekomenu biedt nu elke week ook kant-en-klaar maaltijden van Kooc aan. Geen standaard magnetron maaltijd, maar smaakvolle, gezonde gerechten. Je kunt de kant-en-klaar maaltijden als extra gerecht toevoegen aan je maaltijdbox bij Ekomenu. Het gerecht is voor één persoon, gluten-lactose vrij en 100% biologisch. Elke week variatie in vegan en vlees. Je kiest de kant-en-klaar maaltijden bij Ekomenu in stap 3 van je bestelproces bij een Persoonlijke Menu. 

Kant-en-klaar maaltijden Ekomenu
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Picnic overweegt om maaltijdbox te beginnen

Picnic overweegt om maaltijdbox te beginnen

De online supermarkt Picnic groeit hard en is regelmatig in het nieuws. De laatste geruchten zijn dat ze overwegen om ook een eigen maaltijdboxen te gaan bezorgen. Dit zou net als de maaltijdbox van AH natuurlijk een prima aanvulling zijn in combinatie met de boodschappen. 

De oorzaak van deze geruchten is een vacature die ze hadden uitstaan op LinkedIn. Misschien ook een beetje om de reacties te testen? De vacature is ondertussen weer verwijderd.

Wij zijn benieuwd en houden jullie uiteraard op de hoogte als Picnic daadwerkelijk hun eigen maaltijdbox zal lanceren!

HelloFresh wil nog harder groeien

HelloFresh wil nog harder groeien

HelloFresh is een populaire maaltijdbox-aanbieder die wereldwijd actief is. HelloFresh heeft zijn omzet in het tweede kwartaal van 2018 met 39 procent zien oplopen. Het Duitse concept heeft zijn verwachtingen voor dit jaar daarom naar boven bijgesteld. Waar eerst een omzetstijging van dertig tot 35 procent werd verwacht voor 2018, gaat HelloFresh nu uit van 32 tot 37 procent meer omzet. Daarvoor gaat het bedrijf meer investeren. Wil je weten hoe het komt dat HelloFresh zo populair is? Lees ons blog voor meer info. 

Blog populaire maaltijdboxen HelloFresh
Dit nieuws gaat over:
HelloFresh
Mijn Persoonlijke Menu animatie

Mijn Persoonlijke Menu animatie

We hebben er al eerder over geschreven: Mijn Persoonlijke Menu van Ekomenu. Om het nog wat te verduidelijken hebben ze een korte animatie gemaakt om het concept uit te leggen. In iets meer dan een minuut weet je precies hoe het werkt en of dit misschien ook wat voor jou is. Klik op de link hieronder om te video te bekijken.

Bekijk de video
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Maaltijdbox cadeau geven?

Maaltijdbox cadeau geven?

Ben je op zoek naar een bijzonder, origineel cadeau? Geef een maaltijdbox cadeau! Bij De Krat kan je nu een cadeaubon bestellen, waarmee de ontvanger zelf een maaltijdbox kan kiezen. Na betaling ontvang je een mail met een voucher. Je kan de voucher uitprinten of doorsturen naar de persoon aan wie jij De Krat cadeau wil geven. De ontvanger van de voucher kan met de unieke code een Krat bestellen zelf kiezen wanneer hij/zij de Krat wil ontvangen. Met een cadeaubon zit je verder nergens aan vast, je gaat geen abonnement aan. 

De Krat maaltijbox cadeau geven
Dit nieuws gaat over:
De Krat
Zet je maaltijdbox op pauze tijdens je vakantie

Zet je maaltijdbox op pauze tijdens je vakantie

De vakanties komen eraan! Dus vergeet niet je maaltijdbox te pauzeren. Veel maaltijdbox aanbieders bieden de mogelijkheid om je maaltijdbox abonnement op pauze te zetten, maak hier gebruik van. Bij een aantal kan je dit nu al inplannen.

Dit nieuws gaat over:
HelloFresh / Ekomenu / Willem&Drees / Marley Spoon / De Krat / AH Allerhande
Fruitboxen bij Ekomenu

Fruitboxen bij Ekomenu

Ekomenu heeft sinds kort een Persoonlijk Menu, waarmee je elke week de lekkerste gerechten kiest die bij je leefstijl passen. Extra goed nieuws is dat je bij deze persoonlijke maaltijdbox nu ook een fruitbox kunt bestellen. De fruitbox is er in 2 varianten en net als de andere producten bij Ekomenu volledig biologisch. De fruitbox is alleen te bestellen in combinatie met een Persoonlijk Menu. 

Bekijk de fruitboxen
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
De Krat opnieuw B-Corp gecertificeerd

De Krat opnieuw B-Corp gecertificeerd

De Krat heeft opnieuw de B-Corp certificering gekregen en daar zijn ze trots op. Ook omdat ze nu op de Best for the World-lijst staan en in de top 10 procent in de categorie ''community''. Ze kregen deze waardering omdat ze transparant omgaan met hun toeleveranciers en betrokken zijn bij de lokale gemeenschap. De B-corp certificering krijg je als je voldoet aan hun sociaal-maatschappelijke criteria en met name op het gebied van milieu-impact, transparantie en ondernemingsbestuur. Tessa Venker van de Krat zegt: "Het ondernemen meer is dan geld maken. Het gaat ook over verantwoordelijkheid voor de gemeenschap en de planeet. Eerlijke handel en transparantie staan voorop." Je kan het rapport over De Krat trouwens hier lezen op de website van Bcorporation. 

Dit nieuws gaat over:
De Krat
De BBQ box

De BBQ box

Zin in een zomerse barbecue? We hebben goed nieuws: Marley Spoon heeft deze zomer een complete BBQ_box samengesteld. De box is er in twee varianten: de BBQ-box Vega en de BBQ-box Vlees. Elke maand deze zomer wisselt het menu met 3 barbecue gerechten en 2 bijgerechten. De BBQ-box is te bestellen voor €59,90. Let op; deze box is eenmalig te bestellen, je hoeft geen lid te zijn van Marley Spoon en zit na aanschaf van deze box nergens aan vast. 

Meer over de BBQ-box
Dit nieuws gaat over:
Marley Spoon
Mijn Persoonlijke Menu

Mijn Persoonlijke Menu

Bij Ekomenu introduceren ze de mogelijkheid om zelf een keuze te maken uit alle beschikbare recepten. Je krijgt automatisch te zien welke gerechten bij jouw voorkeur past, maar als je wilt mag je ook afwijken hiervan. Verder is er een allergenen alert en een gezonde aanvulling. 

Lees hier het complete verhaal
Dit nieuws gaat over:
Ekomenu
Nu keuze uit 12 gerechten bij Familiebox

Nu keuze uit 12 gerechten bij Familiebox

Bij de Familiebox kan je nu elke week kiezen uit 12 gerechten. Er is altijd voldoende keuze voor de doorsnee consument, maar ook als je flexitariër of vegetariër bent! Je kan kiezen of je 2, 3 of 4 dagen per week wilt laten bezorgen. Verder is er ook nog een speciaal luxe gerecht dat je kan toevoegen. Dit is iets duurder, maar daarvoor krijg je dan uiteraard een wat luxer gerecht op tafel. 

De Allerhande Box is vernieuwd

De Allerhande Box is vernieuwd

De Allerhande Box van Albert Heijn is compleet vernieuwd. Met de vernieuwingen komen ze nog meer tegemoet aan de wensen van maaltijdbox liefhebbers. 

In het kort de verbeteringen van de Allerhande Box: 

Je hebt nu elke week keus uit 8 inspirerende gerechten. Er is voor verschillende gelegenheden keus, van snelle (familie)gerechten tot culinaire gerechten die handig zijn als je bijvoorbeeld vrienden te eten krijgt. Je kunt wekelijks 1 tot 5 gerechten bestellen in de Allerhande Box. Je bepaalt zelf hoeveel gerechten je wenst te ontvangen, zelfs één gerecht bestellen is mogelijk. Alle ingrediënten zitten per gerecht verpakt in een maaltijdzak, zo hoef je niet meer alles bij elkaar te zoeken als je gaat koken. Er is ook meer keus voor de vegetariër, zo is er elke week keus uit in ieder geval 3 vegetarische gerechten.

Alles over de vernieuwde Allerhande Box
Dit nieuws gaat over:
AH Allerhande