FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wij hebben voor De Paaskrat gekozen, onze eerste krat! Ontzettend leuke en bijzondere, heerlijke gerechten met eerlijke ingrediënten. Met een duidelijke handleiding erbij door elke kok te bereiden ;)! Een aanrader.

Aanbieder De Krat Consument avatar
Monique
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

'Met alle respect voor ieders mening en smaak, maarrrrr Heb gisteren, een week te laat, een proefbox mixed ontvangen. Vreselijke belazerij. Echte minibakjes en de beide bakjes met 'verschillende' nootjes zijn zo oud en taai als Methusalem. Totaal verkleurd en allesbehalve vers. Drie hapjes en het is weg. Smakeloos. Geen Crunchy noot ontdekt. En het zoet heb ik nog niet geproefd. 10 stokjes en een bakje Nutella. Normaal betaal je voor 4 minibakjes van samen 152 gram €6,00. Ongelooflijk. Ik stel voor dat iedereen voor €6,00 naar een supermarkt gaat en kijkt wat er dan in het mandje kan vallen. OK, niet klagen want ik ben er zelf ingetrapt. Ennuh, de reactie van Graze over de te late levering is echt onzin. PostNl bezorgd al weken op de afgesproken tijd!

Aanbieder Graze Consument avatar
Geert
cijfer:
2
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb deze maaltijdbox nu twee keer gehad. Het is fijn dat je uit zoveel gerechten mag kiezen. De kwaliteit is wel goed. Alles was compleet. De recepten zijn niet moeilijk, maar je moet wel even vooruit kijken. Ik bewaar deze kaarten in een map, handig als je een keer zonder inspiratie zit.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Mirte
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Eindelijk heb ik de stap genomen om toch eens een andere maaltijdbox te proberen. Ik heb lang HelloFresh gehad, maar ben nu heel blij met Marley Spoon. Ik vind vooral het menu zoooo lekker bij Marley Spoon. Zoveel variatie en ik leer wat nieuwe dingen kennen op deze manier. Als je nog twijfelt, probeer het echt eens want voor mij is het echt de moeite waard geweest.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Silvie
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de HelloFresh maaltijdbox een tijd geleden cadeau gekregen op mijn verjaardag. En ik ben er heel erg blij mee! De gerechten zijn errug lekker. Zo blij dat ik dit cadeau heb gekregen dat ik daarna zelf ook vaker de box heb besteld. Ik bestel de box nu ongeveer 1x per maand. Vooral in de weken dat we hier extra druk zijn thuis is het handig als je snelle gerechten kan koken. Elke week bestellen vind ik te duur, dus voorlopig doen we het zo en zijn we erg blij. Als de box goedkoper wordt, bestellen we ook vaker.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de proefbox deze week in huis gekregen. Ik ben er blij mee! Voor 3 euro zeer goed te doen en leuke variaties in de box. Ik zou willen dat ze altijd maar 3 euro zouden kosten, want de snacks zijn de moeite waard.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Yes, ik ben heel blij met de Graze snacks! Ik zag het vaak op instagram voorbij komen en dacht dat ga ik voor € 3,- ook proberen. Het duurde even voor dat mijn bestelling binnen was maar verder ben ik heel blij ermee. Super handig om kleine porties lekkere snacks in huis te hebben. Zo kies ik veel eerder voor gezonde opties. Ik heb meteen 2 vriendinnen ook de box cadeau gegeven, want zij zullen dit ook heerlijk vinden.

Aanbieder Graze Consument avatar
Willemijn
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Net voor de Corona uitbraak lid geworden van Marley Spoon en de laatste tijd zo vaak gezegd dat ik dat zo'n goede beslissing vind. Elke week op deze manier heel lekker en afwisselend gegeten en veel minder gedoe gehad met de supermarkt. Wij blijven voorlopig dus even lekker eten met Marley Spoon. Leuke gerechten, niet ingewikkeld om te koken. Misschien proberen we ook nog een keer een andere uit om het verschil tussen maaltijdboxen te ontdekken.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Patricia
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben drie hello fresh boxen genomen. De kwaliteit is goed, de service hebben we niet nodig gehad. Tenminste geen helpdesk, dus die geef ik geen minpunten. Ik vind alleen de prijs wat hoog. Ik moet eerlijk zeggen dat de recepten origineel zijn, maar zelf kan ik het goedkoper uit de supermarkt. Ik wil geen negatief oordeel geven, maar uiteindelijk past het gewoon niet bij mij. Smaken verschillen zeg maar. Ik zou het aanraden voor mensen die weinig tijd hebben om naar de winkel te gaan en maaltijden te bedenken.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Madeleen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Op aandringen van familie toch een keertje proberen. Het was een leuke verrassing, eigenlijk niet gedacht dat het zo uitgebreid was allemaal. Je krijgt alles wat je nodig hebt en we hebben er lekker mee gekookt. De groenten en de andere inhoud waren van goede kwaliteit. Ja wij willen dit nog wel vaker doen.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Annemiek
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: