FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wij zijn krat afnemers van het 1e uur. Al een paar jaar heel erg tevreden. De porties zijn ruim voldoende, inspirerende, afwisselende vega recepten, boekje met goede instructies, super verse groentes, allemaal biologisch. Zoals ik al zei, we nemen de krat al een paar jaar af en als in al die tijd 3 keer iets niet klopte is het veel... Als er iets niet klopt krijg je heel snel een goede reactie. We hebben naast deze krat een paar keer andere foodboxen geprobeerd maar die vielen zo tegen (te zout, te veel zakjes, te weinig groente, slechte levering) dat we daar maar mee zijn gestopt. Ik zou de krat iedereen aanraden.

Aanbieder De Krat Consument avatar
Luus
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Door een veel te volle agenda gekozen voor een gourmetbox met sinterklaasavond. Vorig jaar ook eens een kerstbox geprobeerd en dat was een groot succes. De gourmetbox was prima nu en stond inderdaad zo op tafel. Wel jammer dat er weinig vegetarische opties waren, dat had er meer in gemogen van mij. Voordeliger is als je zelf alles bij elkaar gaat zoeken natuurlijk maar daar had ik nu geen tijd voor. Dus de kinderen waren blij en hebben zeker lekker gegeten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Dit was onze eerste maaltijdbox ooit. Wij vonden het leuk om te proberen. De recepten waren makkelijk en het smaakte prima. Ook hadden we er genoeg aan. We zijn nu aan het kijken om nog een andere maaltijdbox te proberen, maar misschien doen we marleyspoon nog wel een keertje vaker. We hadden geen klachten. Ik heb een foto gemaakt.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar Foto weergeven
Ella
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Was er eerst erg enthousiast over. Lekkere maaltijden en precies voldoende. Tot er iets fout gaat. De antwoorden die je terug krijgt zijn van die: Sorry kunnen we helaas niets aan doen, misschien kun je... Het goede antwoord: vervelend, gaan we uitzoeken en kijken of we het kunnen verbeteren/er iets aan doen, krijg je niet. Nu zit ik met een box die ik niet wil en die vandaag geleverd zou worden op een tijdstip dat er niemand is. En ook geen buren. Geen box gezien dus. Gewoon 41,88 naar de haaien. En ze gaan er niet eens naar kijken. Voor mij nooit meer!

Aanbieder Ekomenu Consument avatar
Gerdie Kruimer
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben de borrelbox besteld, met 8 personen heerlijk geborreld. Wel jammer dat er geen plank bij zit waarop je de hapjes leuk kunt presenteren.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na een half jaar Marley Spoon te hebben gehad (3maaltijden per week) nemen wij afscheid van hen. Positief is de hoeveelheid en smaak van de recepten. Altijd meer dan genoeg voor een gezin met twee tieners en meestal zeer lekker en uitdagend. Negatief is echter dat wij geen enkele week alles compleet hadden. Vaak ontbreken er zaken die essentieel zijn voor het gerecht, vlees dat voor vrijdag op moet terwijl er woensdagavond bezorgd wordt, vlees dat geheel ontbreekt, groeten te kort etc etc. Marley geeft dan korting op de volgende box maar daar heb je op dat moment n de keuken niks aan. Zijn een keer eerder gestopt en hebben ons dan laten overhalen terug te komen maar tja geen enkele verbetering inde levering terwijl er steeds wordt beloofd dat het nu wel goed gaat. Wel erg jammer omdat er aan de recepten niks mankeert maar voor 63 euro incomplete maaltijden leveren kan echt niet.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Erik Soer
cijfer:
6
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De familie box van het NRC kerstdiner werd keurig op tijd thuis afgeleverd. De ingrediënten zijn zeer vers en ook op tweede kerstdag goed te gebruiken. Alleen is het een grote tegenvaller dat de gerechten bewerkelijker zijn dan de informatie doet vermoeden. Ik maak al een aantal jaren gebruik van deze service via NRC webwinkel en het valt op dat de recepten steeds meer werk en met name voorbereiding vragen. De recepten klopten dit jaar niet wat betreft bereidingstijd en oventemperatuur. Het werd niet goed gaar en sommige gerechten vroegen zelfs de dubbele tijd en hogere temperaturen. Ik had de box voor 8 personen en kreeg het idee dat het recept voor 4 personen geschreven was. Volgend jaar toch op zoek naar een andere invulling van het kerstdiner.

Aanbieder Familiebox Consument avatar
Nel Verploegh
cijfer:
6.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Dit jaar iets minder enthousiast. De instructies waren soms verwarrend. Bijvoorbeeld stap 3 'verwarm de slagroom op laag vuur', stap 4 'klop de andere helft van de slagroom lobbig'. Het geheel was erg stevig door voorgerecht pompoen, stevige bietensoep, hoofdgerecht met zware saus, de heftige palmkool met oude kaas en een heel stevig dessert met chocolade mouse en gecondenseerde melk. Miste wat subtiliteit. Verder was het soms veel werk, zoals 800 gram aardperen met een mandoline te moeten schaven. Ook daarbij weer oude kaas en room.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Het voorgerecht.was prima, de bloemkoolsoep was wel erg dik maar met een beetje boullon verdund. Het hoofdgerecht de groente waren koud niet lekker de aardappelen droog na het opwarmen de hertenbiefstuk lekker maar de saus zag er niet smakelijk uit. Het dessert de chocomousse was erg zwaar al met al was het menu te kcal rijk

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ben single dus dacht klaar te zijn met 3 maaltijden per week voor 2 personen, dus 6 maaltijden voor mij. Heb de welkomstbox ontvangen, ziet er top uit, goed en de recepten lijken me lekker. Ga er morgen mee aan de slag, maar.... het lijken wel 3 gerechten voor 1 persoon; sorry maar een stukje kipfilet van 200gram eet ik wel alleen op dat vind ik geen portie voor 2 personen. En als ik er dan maar 3x ipv 6x van eet wordt het wel erg prijzig. Jammer, goed concept, maar jammer van de karige, zuinige en afgemeten porties; het mag echt ietsje meer zijn hoor.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Bram Janssen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: