FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Heel erg blij met de koolhydraatarme box. Lekkere en verrassende recepten, verse ingrediënten, veel groenten en de recepten zijn duidelijk en goed te maken.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij worden heel blij van de koolhydraatarme box. De producten zijn vers en de recepten zijn erg lekker. Veel groenten. Wij vinden het alleeen jammer dat er soms ganzenvlees in zit, maar dat komt omdat wij dat niet lekker vinden. Als er toch iets niet goed is gegaan dan wordt daar direct en adequaat op gereageerd. We hebben het daarnaast erg getroffen met onze twee beebox ondernemers. Zij zijn echt super. P.s. De kerstbox was een groot succes.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
mirjam
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Enthousiast over de kwaliteit en de keuze van de ingrediënten. Vaak verrassend. Onze Beebox wordt elke week bezorgd door Angela. Wij zijn blij met de Beebox en blij met haar.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Lekker koolhydraatarme recepten. Iedere keer weer verrassende smaak.service is heel persoonlijk door onze eigen contactpersson.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben sinds mei 2013 helemaal fan van Beebox! Altijd biologische producten van het seizoen uit Nederland, netjes op tijd bezorgd aan huis. En altijd meer dan genoeg, wij houden altijd genoeg groenten over om de rest van de week van te eten. Je kan ook makkelijk de box een keertje overslaan als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Kortom een enorm tevreden klant!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Monique Smits
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds een aantal maanden ontvangen wij de Beebox en wij zijn heel tevreden. De levering is altijd stipt op tijd en de inhoud klopt altijd met de opgave. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de hoeveelheid groenten (wij doen er langer mee dan de aangegeven 3 dagen). In het begin hielden wij de recepten van de website aan, maar tegenwoordig geven we er wel eens een eigen versie aan. Elke week zit er ook nog een doosje verse eieren en een heerlijk afbakbrood(je) in de box. Kortom: wij zijn heel erg enthousiast over de Beebox.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Elke week is het weer een verrassing wat er in de box zit. Er zit altijd wel een bijzondere groente in of een stuk vlees met een goed verhaal. Ook de recepten zijn origineel en zorgen daarom echt voor variatie in de week. We zijn heel enthousiast over de Beebox.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sil Reijrink
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zoyummy is een foodbox met zogenaamde wereldse maaltijden. Bestellen en bezorging ging perfect, bezorging op zondag en precies binnen het venster. De foodbox zelf verraste me doordat hij bomvol zat met vers fruit. Bananen, appelen en mandarijnen. De maaltijden zelf stelden teleur. Van de 4 maaltijden, was er 1 met vis, 1 met vlees en 2 vegetarisch. De hoeveelheden waren echt veel te weinig voor 4 personen! 275 gram vis en zelfde voor de kip. Het was de Indiase box en ik verwachtte geen pot Patak Tikka Massala te vinden in de box. Die kan ik zelf ook kopen bij de appie. Mijn oma is Indonesisch dus we zijn gewend om 'werelds' te eten maar we vonden het unaniem de eerste 2 dagen niet lekker. (vis en vleesgerecht). De recepten zijn niet compleet, veel handelingen ontbreken en ook een foto ontbreekt. Wel zo handig als je weet hoe het er nou uit moet komen te zien. Ook de volgorde staat verkeerd op het blad. Bijvoorbeeld, rijst als laatste terwijl dat ruim 30 min. kostte.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Veel groenten, ik heb altijd over, dus ik kan er meer maaltijden mee maken dan 3. Het zelf af te bakken brood is heerlijk. Bereiding van de recepten is vaak lang. Weinig vis.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Een aantal maanden geprobeerd. Lekkere en gevarieerde recepten, niet te grote porties. Over het algemeen makkelijk en snel te bereiden.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Loes
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: