FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

We zijn superblij met de Beebox! De producten zijn heerlijk vers, er wordt niet méér verpakkingsmateriaal gebruikt dan nodig en de bezorging vindt altijd vriendelijk en op tijd plaats. Echt een aanrader!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Geeke
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over de beebox. Altijd zeer smaakvolle recepten, gezond, gevarieerd, kakelvers. Alles is biololgisch en alle ingredienten komen uit NL We hebben een box voor 2 personen en eten daar met ons gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen prima van, meer dan genoeg. De kinderen smullen lekker mee.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn heel erg tevreden over deze box. Met name ook dat alle producten niet alleen biologisch zijn, maar ook allemaal uit Nederland komen. De inhoud is gevarieerd, en de recepten zijn dat ook. Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen, en hebben ruim voldoende aan de box voor 4 personen, meestal eten we er 4 dagen van i.p.v. 3. Ik ben vaak verrast door de recepten: combinaties waar ik nooit aan gedacht zou hebben, maar die meestal erg lekker zijn. Ik vind wel de bereidingstijd vaak aan de lange kant, maar omdat we er meestal op vrijdag, zaterdag en zondag mee koken is dat geen groot probleem. Op andere dagen zou dat met onze werk- en reistijden en kinderen die naar bed moeten wel lastig worden. Wat ik verder fijn vind is de flexibiliteit: het is heel makkelijk om de box te pauzeren, of zelfs tijdelijk om te zetten naar een andere variant (zoals naar de 2 persoonsbox als de kinderen uit logeren zijn). Het contact met de bezorgers is ook prima, we worden zelfs gebeld als ze een keer (veel) later komen dan anders. Ook toen er een keer een onderdeel miste is dat in een volgende box ruimschoots gecompenseerd, en er zitten af en toe kadootjes in de box. De prijs is relatief hoog, maar als je al deze producten zelf (biologisch) zou kopen ben je minstens net zo veel kwijt, dus je krijgt wel waar voor je geld als je hecht aan verantwoord eten. Kortom: een aanrader.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heel erg blij met de koolhydraatarme box. Lekkere en verrassende recepten, verse ingrediënten, veel groenten en de recepten zijn duidelijk en goed te maken.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij worden heel blij van de koolhydraatarme box. De producten zijn vers en de recepten zijn erg lekker. Veel groenten. Wij vinden het alleeen jammer dat er soms ganzenvlees in zit, maar dat komt omdat wij dat niet lekker vinden. Als er toch iets niet goed is gegaan dan wordt daar direct en adequaat op gereageerd. We hebben het daarnaast erg getroffen met onze twee beebox ondernemers. Zij zijn echt super. P.s. De kerstbox was een groot succes.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
mirjam
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Enthousiast over de kwaliteit en de keuze van de ingrediënten. Vaak verrassend. Onze Beebox wordt elke week bezorgd door Angela. Wij zijn blij met de Beebox en blij met haar.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Lekker koolhydraatarme recepten. Iedere keer weer verrassende smaak.service is heel persoonlijk door onze eigen contactpersson.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben sinds mei 2013 helemaal fan van Beebox! Altijd biologische producten van het seizoen uit Nederland, netjes op tijd bezorgd aan huis. En altijd meer dan genoeg, wij houden altijd genoeg groenten over om de rest van de week van te eten. Je kan ook makkelijk de box een keertje overslaan als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Kortom een enorm tevreden klant!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Monique Smits
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds een aantal maanden ontvangen wij de Beebox en wij zijn heel tevreden. De levering is altijd stipt op tijd en de inhoud klopt altijd met de opgave. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de hoeveelheid groenten (wij doen er langer mee dan de aangegeven 3 dagen). In het begin hielden wij de recepten van de website aan, maar tegenwoordig geven we er wel eens een eigen versie aan. Elke week zit er ook nog een doosje verse eieren en een heerlijk afbakbrood(je) in de box. Kortom: wij zijn heel erg enthousiast over de Beebox.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Elke week is het weer een verrassing wat er in de box zit. Er zit altijd wel een bijzondere groente in of een stuk vlees met een goed verhaal. Ook de recepten zijn origineel en zorgen daarom echt voor variatie in de week. We zijn heel enthousiast over de Beebox.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sil Reijrink
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: