FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken en 2 boxen besteld voor de kerst. Mijn man was sceptisch maar heeft zijn ongelijk moeten toegeven! We waren aangenaam verrast door de mooie combinatie van gerechten. Met 6 volwassenen en 3 kinderen hebben we zeer genoten van 4 heerlijke gangen! Vandaag vroeg ik mijn dochtertje welke taart ze voor haar verjaardag wil; geen taart maar trifle van de kerstbox!! :)

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Al geruime tijd ervaring met de original box met 3 maaltijden. Altijd verse producten en redelijk afwisselende recepten. Stopzetten gaat simpel via de website en gaat ook altijd goed. Kerstbox was ook prima. Wat mij betreft aanrader deze box. Scheelt iedere week een hoop hoofdbrekens wat te eten.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Olga
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

prima box, goede gerechten. Kwaliteit ingrediënten ook ok, niet top maar gewoon goed. Misschien voor 'kerst' niet goed genoeg. ik vond de term 'Deluxe' zwaar overdreven. Het deluxe gedeelte waren 4 (in ons geval) macarons waar je dan dus minimaal 10! euro extra voor betaalde. Heel vreemd. had ik dat geweten dan had ik ze gekocht bij Tout en er heel wat meer en betere in huis kunnen halen. Met die wetenschap in mijn achterhoofd, maakte het de box toch teleurstellend.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ook in het verlaten buitengebied van Drenthe wordt deze box (tot nu toe) altijd stipt op tijd geleverd; de ingrediënten zijn super vers, tot nu toe altijd geheel compleet, zeer verzorgd en met duidelijke beschrijvingen hoe het allemaal uit te voeren (veel snijwerk!). Omdat je hierdoor echt eens wat anders dan anders eet (en er niet over hoeft na te denken), een hele goede aanvulling op de vier overige dagen. De porties (voor twee personen) zijn alleszins ruim en - indien nodig - heel best over 3 personen te verdelen en bovendien kun je ook nog een keuze maken tussen een aantal maaltijden en je persoonlijke voorkeuren opgeven. Wel fijn zou zijn als je ook een pakket voor 3 of 5 zou kunnen bestellen. Hopelijk nog lang voorhanden.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
v/d Bogaard
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

ik heb vorige week een box gehad.bij 1 van de gerechten miste zeker de helft van de ingrediënten.ik kon de maaltijd niet klaarmaken. ze willen dat alleen vergoeden door korting te geven op een volgende box, maar ik hoef geen volgende box meer als de klantenservice zo slecht is, dus heb ik pech gehad. gelukkig had ik deze box wel met korting dus de schade was niet groot.ik vind het geen goede service

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
paula koomen
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben inmiddels de AH box sinds de eerste dag (box 1). Al die tijd geweldig gegeten, producten zijn uitermate goed en vers. Één ieder die niet geweldig kan koken zet met de AH box een top maaltijd op tafel. De maaltijden zijn erg gevarieerd. Dank AH.

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Bianca
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De kwaliteit van de Marley spoon box is vele malen hoger dan Hello Fresh. Echter zijn wij toch gestopt met de box omdat de klantenservice zo bedroevend slecht is. Boxen die niet bezorgd worden, betaling die niet afgeschreven werden of juist dubbel. En geen mogelijkheid om hier verandering in aan te brengen of enige excuus en oplossing naar de klant maar alles neerleggen dat hun ICT systeem de baas is van de gewenste output. Merkwaardig toch...

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Helaas een jammere ervaring. Opgegeven op de tasty voor een box voor 4 personen. Dinsdag kwamen we er achter dat men dat verkeerd had doorgegeven. Donderdag vindt de levering plaats maar enige reactie op de door henzelf gemaakt fout, helaas kunnen we niet meer rechtzetten. Wil je echt klanten of .....? Daarnaast was ons toegezegd dat het recepten zouden zijn voor circa 30 minuten, nou deze week 50 minuten. Niet handig voor twee werkende ouders van 2 kinderen die ook graag (op tijd) willen eten. Jammer

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Lianne
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox besteld omdat het me wel makkelijk leek tijdens mijn kraamperiode, maar na de eerste box direct weer stopgezet. Waarom? Het eerste wat me opviel waren de overrijpe peren. Geel met veel bruine vlekken en de schil die in de doos al losliet (zie foto) Daarnaast wordt gezegd dat je 500 gr tomaatjes krijgt, maar dit was in mijn geval de helft en ook had ik een sinaasappel te weinig. Als passie vrucht kreeg ik 4 vijgen die aanvoelde als snot. Niet echt een aanmoediging om die op te gaan eten. En persoonlijk verwacht ik geen vijg als ze aangeven passie vruchten aan te bieden. Absoluut veel te duur kijkend naar de inhoud en kwaliteit van de box. Service nog geen idee van, omdat ik nog geen reactie heb opvangen op mijn klacht.

Foodbox Fruitbox (middel) Consument avatar Foto weergeven
Tineke Oostrik
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De Gemakskrat bevat producten van goede kwaliteit van goede leveranciers, lekkere recepten die redelijk snel te maken zijn. Dus ideaal voor als je doordeweeks weinig tijd hebt om te koken. Omdat ik zelf niet altijd veel tijd heb om op diverse locaties de beste producten te kopen, is dit perfect... de Krat verzamelt alles voor mij!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: