FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Veel groenten, ik heb altijd over, dus ik kan er meer maaltijden mee maken dan 3. Het zelf af te bakken brood is heerlijk. Bereiding van de recepten is vaak lang. Weinig vis.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Een aantal maanden geprobeerd. Lekkere en gevarieerde recepten, niet te grote porties. Over het algemeen makkelijk en snel te bereiden.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Loes
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over de gewone HelloFresh boxen. Daarom ook bewust gekozen voor de kerstbox de luxe van HelloFresh. Alles was prima! Versheid, verpakking, bezorging. Samenstelling en keuze van gerechten is misschien wat klassiek maar daardoor lust iedereen het wel. Recepten zijn ook makkelijk op bijgevoegde receptenkaarten beschreven en daardoor voor iedereen te maken. Leuk en gezellig is dan dat je echt samen kunt koken of per gerecht weer andere de keuken in kunnen. Iedereen kan het door de duidelijk stap voor stap beschrijving. Top dat je voor ongeveer €25 p.p. een dergelijk 4-gangen menu kunt koken zonder al het gedoe van boodschappenlijstjes, winkelen, misgrijpen vanmproducten etc. Volgend jaar weer!!

Foodbox HelloFresh Kerstbox Consument avatar Foto weergeven
Rian
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Deze box inmiddels 4x besteld en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt! Wij eten van deze box met 2 volwassenen en 3 kinderen. Op één gerecht na dat wat minder in de smaak viel bij de kinderen is alles goed bevallen! Geen stress meer rondom de maaltijden; erg prettig om wat te kunnen onthaasten na een drukke dag! Ook handig dat we de toetjes en andere boodschappen er meteen bij kunnen laten bezorgen.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken en 2 boxen besteld voor de kerst. Mijn man was sceptisch maar heeft zijn ongelijk moeten toegeven! We waren aangenaam verrast door de mooie combinatie van gerechten. Met 6 volwassenen en 3 kinderen hebben we zeer genoten van 4 heerlijke gangen! Vandaag vroeg ik mijn dochtertje welke taart ze voor haar verjaardag wil; geen taart maar trifle van de kerstbox!! :)

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Al geruime tijd ervaring met de original box met 3 maaltijden. Altijd verse producten en redelijk afwisselende recepten. Stopzetten gaat simpel via de website en gaat ook altijd goed. Kerstbox was ook prima. Wat mij betreft aanrader deze box. Scheelt iedere week een hoop hoofdbrekens wat te eten.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Olga
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

prima box, goede gerechten. Kwaliteit ingrediënten ook ok, niet top maar gewoon goed. Misschien voor 'kerst' niet goed genoeg. ik vond de term 'Deluxe' zwaar overdreven. Het deluxe gedeelte waren 4 (in ons geval) macarons waar je dan dus minimaal 10! euro extra voor betaalde. Heel vreemd. had ik dat geweten dan had ik ze gekocht bij Tout en er heel wat meer en betere in huis kunnen halen. Met die wetenschap in mijn achterhoofd, maakte het de box toch teleurstellend.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ook in het verlaten buitengebied van Drenthe wordt deze box (tot nu toe) altijd stipt op tijd geleverd; de ingrediënten zijn super vers, tot nu toe altijd geheel compleet, zeer verzorgd en met duidelijke beschrijvingen hoe het allemaal uit te voeren (veel snijwerk!). Omdat je hierdoor echt eens wat anders dan anders eet (en er niet over hoeft na te denken), een hele goede aanvulling op de vier overige dagen. De porties (voor twee personen) zijn alleszins ruim en - indien nodig - heel best over 3 personen te verdelen en bovendien kun je ook nog een keuze maken tussen een aantal maaltijden en je persoonlijke voorkeuren opgeven. Wel fijn zou zijn als je ook een pakket voor 3 of 5 zou kunnen bestellen. Hopelijk nog lang voorhanden.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
v/d Bogaard
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

ik heb vorige week een box gehad.bij 1 van de gerechten miste zeker de helft van de ingrediënten.ik kon de maaltijd niet klaarmaken. ze willen dat alleen vergoeden door korting te geven op een volgende box, maar ik hoef geen volgende box meer als de klantenservice zo slecht is, dus heb ik pech gehad. gelukkig had ik deze box wel met korting dus de schade was niet groot.ik vind het geen goede service

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
paula koomen
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben inmiddels de AH box sinds de eerste dag (box 1). Al die tijd geweldig gegeten, producten zijn uitermate goed en vers. Één ieder die niet geweldig kan koken zet met de AH box een top maaltijd op tafel. De maaltijden zijn erg gevarieerd. Dank AH.

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Bianca
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: