FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Ik ben sinds mei 2013 helemaal fan van Beebox! Altijd biologische producten van het seizoen uit Nederland, netjes op tijd bezorgd aan huis. En altijd meer dan genoeg, wij houden altijd genoeg groenten over om de rest van de week van te eten. Je kan ook makkelijk de box een keertje overslaan als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Kortom een enorm tevreden klant!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Monique Smits
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds een aantal maanden ontvangen wij de Beebox en wij zijn heel tevreden. De levering is altijd stipt op tijd en de inhoud klopt altijd met de opgave. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en over de hoeveelheid groenten (wij doen er langer mee dan de aangegeven 3 dagen). In het begin hielden wij de recepten van de website aan, maar tegenwoordig geven we er wel eens een eigen versie aan. Elke week zit er ook nog een doosje verse eieren en een heerlijk afbakbrood(je) in de box. Kortom: wij zijn heel erg enthousiast over de Beebox.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Elke week is het weer een verrassing wat er in de box zit. Er zit altijd wel een bijzondere groente in of een stuk vlees met een goed verhaal. Ook de recepten zijn origineel en zorgen daarom echt voor variatie in de week. We zijn heel enthousiast over de Beebox.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sil Reijrink
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zoyummy is een foodbox met zogenaamde wereldse maaltijden. Bestellen en bezorging ging perfect, bezorging op zondag en precies binnen het venster. De foodbox zelf verraste me doordat hij bomvol zat met vers fruit. Bananen, appelen en mandarijnen. De maaltijden zelf stelden teleur. Van de 4 maaltijden, was er 1 met vis, 1 met vlees en 2 vegetarisch. De hoeveelheden waren echt veel te weinig voor 4 personen! 275 gram vis en zelfde voor de kip. Het was de Indiase box en ik verwachtte geen pot Patak Tikka Massala te vinden in de box. Die kan ik zelf ook kopen bij de appie. Mijn oma is Indonesisch dus we zijn gewend om 'werelds' te eten maar we vonden het unaniem de eerste 2 dagen niet lekker. (vis en vleesgerecht). De recepten zijn niet compleet, veel handelingen ontbreken en ook een foto ontbreekt. Wel zo handig als je weet hoe het er nou uit moet komen te zien. Ook de volgorde staat verkeerd op het blad. Bijvoorbeeld, rijst als laatste terwijl dat ruim 30 min. kostte.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Veel groenten, ik heb altijd over, dus ik kan er meer maaltijden mee maken dan 3. Het zelf af te bakken brood is heerlijk. Bereiding van de recepten is vaak lang. Weinig vis.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Een aantal maanden geprobeerd. Lekkere en gevarieerde recepten, niet te grote porties. Over het algemeen makkelijk en snel te bereiden.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Loes
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over de gewone HelloFresh boxen. Daarom ook bewust gekozen voor de kerstbox de luxe van HelloFresh. Alles was prima! Versheid, verpakking, bezorging. Samenstelling en keuze van gerechten is misschien wat klassiek maar daardoor lust iedereen het wel. Recepten zijn ook makkelijk op bijgevoegde receptenkaarten beschreven en daardoor voor iedereen te maken. Leuk en gezellig is dan dat je echt samen kunt koken of per gerecht weer andere de keuken in kunnen. Iedereen kan het door de duidelijk stap voor stap beschrijving. Top dat je voor ongeveer €25 p.p. een dergelijk 4-gangen menu kunt koken zonder al het gedoe van boodschappenlijstjes, winkelen, misgrijpen vanmproducten etc. Volgend jaar weer!!

Foodbox Kerstbox Consument avatar Foto weergeven
Rian
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Deze box inmiddels 4x besteld en ik moet zeggen dat het erg goed bevalt! Wij eten van deze box met 2 volwassenen en 3 kinderen. Op één gerecht na dat wat minder in de smaak viel bij de kinderen is alles goed bevallen! Geen stress meer rondom de maaltijden; erg prettig om wat te kunnen onthaasten na een drukke dag! Ook handig dat we de toetjes en andere boodschappen er meteen bij kunnen laten bezorgen.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken en 2 boxen besteld voor de kerst. Mijn man was sceptisch maar heeft zijn ongelijk moeten toegeven! We waren aangenaam verrast door de mooie combinatie van gerechten. Met 6 volwassenen en 3 kinderen hebben we zeer genoten van 4 heerlijke gangen! Vandaag vroeg ik mijn dochtertje welke taart ze voor haar verjaardag wil; geen taart maar trifle van de kerstbox!! :)

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Vandaag heb ik de box ontvangen. Ik was zeer benieuwd, maar ben uitermate teleurgesteld. Met een verrotte tomaat, verlepte lenteui, zoete aardappel met zwarte plekken en een bloemkool met zwarte spikkels ben ik 1 een klap genezen. De insteek van de box is puur en biologisch, maar geen bio in de box.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo Mathijs Maaltijdbox Reactie van Mathijs Maaltijdbox:
Beste Pien. Wat vervelend om te horen dat je eerste kennismaking met ons niet goed is uitgepakt. De afgelopen weken hebben wij diverse verbeteringen doorgevoerd, waaronder een betere kwaliteitscontrole. Ook zitten er meer biologische producten in de box. We willen je daarom graag aanbieden om de box nogmaals te proberen, uiteraard met een korting. Zou je daarover contact met ons kunnen opnemen via info@mathijsmaaltijdbox.nl? Smakelijke groet, Marloes
Ga naar pagina: