FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

De kwaliteit van de Marley spoon box is vele malen hoger dan Hello Fresh. Echter zijn wij toch gestopt met de box omdat de klantenservice zo bedroevend slecht is. Boxen die niet bezorgd worden, betaling die niet afgeschreven werden of juist dubbel. En geen mogelijkheid om hier verandering in aan te brengen of enige excuus en oplossing naar de klant maar alles neerleggen dat hun ICT systeem de baas is van de gewenste output. Merkwaardig toch...

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Helaas een jammere ervaring. Opgegeven op de tasty voor een box voor 4 personen. Dinsdag kwamen we er achter dat men dat verkeerd had doorgegeven. Donderdag vindt de levering plaats maar enige reactie op de door henzelf gemaakt fout, helaas kunnen we niet meer rechtzetten. Wil je echt klanten of .....? Daarnaast was ons toegezegd dat het recepten zouden zijn voor circa 30 minuten, nou deze week 50 minuten. Niet handig voor twee werkende ouders van 2 kinderen die ook graag (op tijd) willen eten. Jammer

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Lianne
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox besteld omdat het me wel makkelijk leek tijdens mijn kraamperiode, maar na de eerste box direct weer stopgezet. Waarom? Het eerste wat me opviel waren de overrijpe peren. Geel met veel bruine vlekken en de schil die in de doos al losliet (zie foto) Daarnaast wordt gezegd dat je 500 gr tomaatjes krijgt, maar dit was in mijn geval de helft en ook had ik een sinaasappel te weinig. Als passie vrucht kreeg ik 4 vijgen die aanvoelde als snot. Niet echt een aanmoediging om die op te gaan eten. En persoonlijk verwacht ik geen vijg als ze aangeven passie vruchten aan te bieden. Absoluut veel te duur kijkend naar de inhoud en kwaliteit van de box. Service nog geen idee van, omdat ik nog geen reactie heb opvangen op mijn klacht.

Foodbox Fruitbox (middel) Consument avatar Foto weergeven
Tineke Oostrik
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De Gemakskrat bevat producten van goede kwaliteit van goede leveranciers, lekkere recepten die redelijk snel te maken zijn. Dus ideaal voor als je doordeweeks weinig tijd hebt om te koken. Omdat ik zelf niet altijd veel tijd heb om op diverse locaties de beste producten te kopen, is dit perfect... de Krat verzamelt alles voor mij!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Top. Met het hele gezin afwisselend en gezond eten. Na ruim een jaar, zijn wij nog steeds erg tevreden.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Jeroen
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 2 maanden lid van de Krat en het bevalt ons super goed. Lekkere verrassende recepten met veel afwisseling. Het is elke 2 weken weer een cadeautje. De recepten zijn soms wat moeilijker maar alles wordt duidelijk uitgelegd met het bijgeleverde receptenboekje.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Gisteren mijn eerste box ontvangen. Het word heel netjes geleverd; leuke papieren verpakking. De ingrediënten zien er ook top uit en de recepten zijn lekker afwisselend. Wat ik ook erg fijn vind is dat het een flexibel abonnement is, je kan wanneer je wil een paar weken overslaan en ook heb je inzicht op wat de aankomende recepten zijn, dus vind je deze niet bijzonder genoeg, sla je een weekje over. De eerste box met een leuke korting kunnen bestellen. Top box, ga ik zeker vaker gebruik van maken!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Enkele weken gebruik gemaakt van Hello Fresh. Het idee en de recepten zijn erg leuk en makkelijk voor twee werkende mensen. Makkelijk is de grote variatie voor de levering. Helaas heb ik hier veel gedoe mee gehad. Zoals de box gewoon voor mijn voordeur zetten. Op klachten wordt totaal niet gereageerd. Sommige producten waren stuk of niet meer goed. Hello fresh krijgt van mij een 4. Nu opzoek naar een andere :)

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Jorien
cijfer:
5.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Twee keer een pakket van Marley Spoon gehad. Alles is steeds met zorg verpakt en de produkten zien er goed en vers uit. Erg fijn dat je zelf een keuze kan maken uit 7 gerechten, zodat je rekenig kunt houden met de voorkeuren van het hele gezin. Ik lees wel klachten over problemen bij de bezorging en het feit dat bij niet thuis (en het pakket kan niet bij de buren worden geleverd) het pakket naar de voedselbank gaat. Ik vind dat Marley Spoon wel redelijk duidelijk hierin is. Voor de bezorging krijg je een mailtje, met het tijdsbestek waarin ze komen en ook wat er met het pakket gebeurt als je niet thuis bent. De bezorgtijden zijn flink uitgebreid met ook avondbezorging. Het lijkt mij dat het bijna niet meer mis kan gaan. Kortom, ik ben erg tevreden en geniet erg van de maaltijden.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Lonneke Stroucken
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Nu 1x de box besteld, en we waren best tevreden. Lekkere maaltijden gemaakt ermee. Soms vonden we de hoeveelheid wel wat aan de kleine kant. Ik denk dat we nog eens vaker zullen bestellen want de kinderen hebben er ook goed van gegeten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: