FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Al geruime tijd ervaring met de original box met 3 maaltijden. Altijd verse producten en redelijk afwisselende recepten. Stopzetten gaat simpel via de website en gaat ook altijd goed. Kerstbox was ook prima. Wat mij betreft aanrader deze box. Scheelt iedere week een hoop hoofdbrekens wat te eten.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Olga
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De box was verschrikkelijk. De familiebox bevatte ingredienten als peper en witlof, lijkt me niet helemaal ideaal voor kinderen. Daarnaast waren de gerechten zo simpel en smaakloos dat ik me waande in de prehistorie. Ik geloof dan ook helemaal niks van de overige recensies, wat klinkklare reclamespotjes zijn. Nooit meer naar Mathijs!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo Mathijs Maaltijdbox Reactie van Mathijs Maaltijdbox:
Beste Michel. Wij vinden het verschrikkelijk om te lezen dat jullie onze box verschrikkelijk vonden! De afgelopen weken hebben we veel verbeteringen doorgevoerd onder andere in het receptenproces. Bij de recepten voor de Familiebox wordt nu ook input gegeven van ouders zodat we er bijna zeker van zijn dat de meeste kinderen het lekker zullen vinden. We willen jullie daarom graag aanbieden om de Familiebox nogmaals te proberen om te kijken of deze nu wel beter geschikt is voor jullie, uiteraard met een korting. Zou je daarover contact met ons kunnen opnemen via info@mathijsmaaltijdbox.nl? Smakelijke groet, Marloes

prima box, goede gerechten. Kwaliteit ingrediënten ook ok, niet top maar gewoon goed. Misschien voor 'kerst' niet goed genoeg. ik vond de term 'Deluxe' zwaar overdreven. Het deluxe gedeelte waren 4 (in ons geval) macarons waar je dan dus minimaal 10! euro extra voor betaalde. Heel vreemd. had ik dat geweten dan had ik ze gekocht bij Tout en er heel wat meer en betere in huis kunnen halen. Met die wetenschap in mijn achterhoofd, maakte het de box toch teleurstellend.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ook in het verlaten buitengebied van Drenthe wordt deze box (tot nu toe) altijd stipt op tijd geleverd; de ingrediënten zijn super vers, tot nu toe altijd geheel compleet, zeer verzorgd en met duidelijke beschrijvingen hoe het allemaal uit te voeren (veel snijwerk!). Omdat je hierdoor echt eens wat anders dan anders eet (en er niet over hoeft na te denken), een hele goede aanvulling op de vier overige dagen. De porties (voor twee personen) zijn alleszins ruim en - indien nodig - heel best over 3 personen te verdelen en bovendien kun je ook nog een keuze maken tussen een aantal maaltijden en je persoonlijke voorkeuren opgeven. Wel fijn zou zijn als je ook een pakket voor 3 of 5 zou kunnen bestellen. Hopelijk nog lang voorhanden.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
v/d Bogaard
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Box is niet geleverd. Communicatie is ook bedroevend slecht. NRC blijft steeds volhouden dat de box geleverd gaat worden. Pas op 24 december na sluitingstijd van de winkels melden ze dat er misschien niet geleverd wordt. Geen kerstdiners voor ons dus. Eens maar nooit meer.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De kerstbox is nooit geleverd. En dat is ook niet gecommuniceerd. Er wordt een nummer doorgegeven maar dat wordt niet opgenomen en @mail wordt niet beantwoord. Jammer want nu heb ik en nog 7 andere mensen geen kerstdiner.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

ik heb vorige week een box gehad.bij 1 van de gerechten miste zeker de helft van de ingrediënten.ik kon de maaltijd niet klaarmaken. ze willen dat alleen vergoeden door korting te geven op een volgende box, maar ik hoef geen volgende box meer als de klantenservice zo slecht is, dus heb ik pech gehad. gelukkig had ik deze box wel met korting dus de schade was niet groot.ik vind het geen goede service

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
paula koomen
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Het uitproberen van de Smulweb Kerstbox was mijn eerste ervaring met een maaltijdbox en ik moet zeggen: dat is me zeker goed bevallen. Wat me opviel is dat alles heel compleet en vers is en je echt alles in huis hebt voor een compleet 4-gangen diner deze kerst. De stap voor stap receptuur is handig en heel duidelijk, want zo kan naar mijn idee iedereen een heerlijk diner op tafel zetten zonder hier extreem druk mee te zijn. Mede doordat de gerechten gemakkelijk voorbereid kunnen worden. Ook de smaakcombinaties waren verrassend in de positieve zin. Zelf was ik er nooit op gekomen om rivierkreeftjes in een bospaddenstoelensoep te doen of een crumble te maken van kruidkoek voor op een stukje vlees. Toch was het een heerlijke combinatie! Het toetje is zeker een aanrader: stoofpeertjes met stroopwafels en banketbakkersroom is een geweldige combinatie waar je een winters kerstgevoel van krijgt. Alles wat je wilt voor je kerstmenu dus!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Deze box heb ik mogen proefkoken om te testen of het geschikt is voor de kerstdagen. En dat is het zeker. Ik heb enorm genoten van menu en van de bereiding. Niet te moeilijk, de box is erg compleet en verrassende smaken en samenstellingen. Hier kun je met het gezin goed van eten, kinderen smullen gemakkelijk mee. Ik ben erg blij met de samenwerking met streekproducenten. Vlees is van uitstekende kwaliteit, maar ook de groenten en lokale streekproducten zijn erg smaakvol. Met kerst eet ik dit weer, en zie er enorm naar uit om dit bij familie en vrienden op tafel te zetten. Kan een beetje indruk maken ondanks dat het met wat voorbereiding eenvoudig te maken is. Aanrader dus.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Dankzij Zinner Dinner eet ik iedere week zeer gevarieerd en maak ik iedere keer weer heerlijke gerechten waarvan ik niet wist dat ik die kon maken, met ingrediënten waarvan ik het bestaan niet kende. De tas is altijd een cadeau om uit te pakken en de service is uitmuntend. Echt een aanrader!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: