FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wij hebben inmiddels de AH box sinds de eerste dag (box 1). Al die tijd geweldig gegeten, producten zijn uitermate goed en vers. Één ieder die niet geweldig kan koken zet met de AH box een top maaltijd op tafel. De maaltijden zijn erg gevarieerd. Dank AH.

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Bianca
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De kwaliteit van de Marley spoon box is vele malen hoger dan Hello Fresh. Echter zijn wij toch gestopt met de box omdat de klantenservice zo bedroevend slecht is. Boxen die niet bezorgd worden, betaling die niet afgeschreven werden of juist dubbel. En geen mogelijkheid om hier verandering in aan te brengen of enige excuus en oplossing naar de klant maar alles neerleggen dat hun ICT systeem de baas is van de gewenste output. Merkwaardig toch...

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Helaas een jammere ervaring. Opgegeven op de tasty voor een box voor 4 personen. Dinsdag kwamen we er achter dat men dat verkeerd had doorgegeven. Donderdag vindt de levering plaats maar enige reactie op de door henzelf gemaakt fout, helaas kunnen we niet meer rechtzetten. Wil je echt klanten of .....? Daarnaast was ons toegezegd dat het recepten zouden zijn voor circa 30 minuten, nou deze week 50 minuten. Niet handig voor twee werkende ouders van 2 kinderen die ook graag (op tijd) willen eten. Jammer

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Lianne
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox besteld omdat het me wel makkelijk leek tijdens mijn kraamperiode, maar na de eerste box direct weer stopgezet. Waarom? Het eerste wat me opviel waren de overrijpe peren. Geel met veel bruine vlekken en de schil die in de doos al losliet (zie foto) Daarnaast wordt gezegd dat je 500 gr tomaatjes krijgt, maar dit was in mijn geval de helft en ook had ik een sinaasappel te weinig. Als passie vrucht kreeg ik 4 vijgen die aanvoelde als snot. Niet echt een aanmoediging om die op te gaan eten. En persoonlijk verwacht ik geen vijg als ze aangeven passie vruchten aan te bieden. Absoluut veel te duur kijkend naar de inhoud en kwaliteit van de box. Service nog geen idee van, omdat ik nog geen reactie heb opvangen op mijn klacht.

Foodbox Fruitbox (middel) Consument avatar Foto weergeven
Tineke Oostrik
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij bestellen regelmatig de gezinsbox. Het fijne aan deze box is dat ik niet meer hoef na te denken wat ik moet koken. De box wordt (in ons geval dan) ook meestal begin van de avond bezorgd, dit is met een druk gezinsleven lekker makkelijk, ik hoef niets te regelen. Zeer groot voordeel is dat er nu ook op maandag wordt geleverd bij Streekbox.

Aanbieder StreekBox Consument avatar
Sandy
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb deze box enkele weken besteld en was erg verrast over de gevarieerde en lekkere producten. Deze box is aan te raden!

Aanbieder StreekBox Consument avatar
Johan
cijfer:
7.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Bij zoyummy de verrassingsbox besteld. Dit betrof uiteindelijk de italiaanse box. De box zelf zag er goed uit. Per maaltijd in een papieren zakje en de ingredienten grotendeels afzonderlijk en vaccum verpakt. Tot zover positief. Totdat ik de recepten ging bekijken. Qua hoeveelheden liet het veel te wensen over en ook de samenstelling was niet zoals ik gewend ben. In verhouding zat er erg weinig groente in, en bij 1 recept was dit zelfs afwezig en ook geen salade of iets dergelijks als aanvulling. Dit was echter geen overbodige luxe geweest omdat 160 gram vlees en 200 gram krieltjes voor 2 volwassenen aan de magere kant is. Ook zaten er wat kleine foutjes in de recepten. Zoals oven voorverwarmen, terwijl deze niet gebruikt wordt, maar hier kom je zelf snel genoeg achter. Conclusie is dat het een leuk concept is en de boxen zien er goed verzorgd uit. De ingredienten ogen vers en zijn veelal vaccum verpakt (al heb ik zelf liever een hele courgette dan een stuk afgesneden en vervolgens vaccum vepakt). Ook ben ik tevreden over de afwikkeling van mijn klachten zoals hierboven beschreven. De hoeveelheden zijn echter beperkt en het zijn geen volwaardige maaltijden en daarom vind ik het te duur als ik het vergelijk met andere aanbieders. En het fruit wordt geacht gratis te zijn dus die betrek ik hier niet in.

Aanbieder Zoyummy Consument avatar
Tineke Oostrik
cijfer:
5.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De Gemakskrat bevat producten van goede kwaliteit van goede leveranciers, lekkere recepten die redelijk snel te maken zijn. Dus ideaal voor als je doordeweeks weinig tijd hebt om te koken. Omdat ik zelf niet altijd veel tijd heb om op diverse locaties de beste producten te kopen, is dit perfect... de Krat verzamelt alles voor mij!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Top. Met het hele gezin afwisselend en gezond eten. Na ruim een jaar, zijn wij nog steeds erg tevreden.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Jeroen
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 2 maanden lid van de Krat en het bevalt ons super goed. Lekkere verrassende recepten met veel afwisseling. Het is elke 2 weken weer een cadeautje. De recepten zijn soms wat moeilijker maar alles wordt duidelijk uitgelegd met het bijgeleverde receptenboekje.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: