FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Ik heb me eraan gewaagd. Tegelijk met mijn boodschappen een Allerhande box besteld. En ik moet zeggen... Ik ben verrast door de kwaliteit van de producten. Duidelijke recepten die gemakkelijk te bereiden waren. De ene maaltijd viel meer in de smaak dan de ander, maar met drukke weken in ons huishouden vind ik het wel een idee om af en toe zo'n Allerhande box bestellen. Handig dat je kan bestellen wanneer je wilt.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Via via op Fruit.nl terecht gekomen. Eerst een eenmalige box aangeschaft om te kijken wat het inhield en dit beviel zo goed dat ik nu een 1 keer per week een standaard levering krijg. Gevarieerd fruit ( dit was nog wel eens het probleem als je zelf boodschappen doet, dat het niet gevarieerd is ), goed ingepakt en vooral lekker vers fruit ( en natuurlijk de exotische verassing, leer je ook weer nieuwe vruchten kennen ). De prijs kan afschrikken, maar het is gratis bezorgd in heel Nederland! Daar koop ik het niet voor in de supermarkt. Gewoon doen zou ik zeggen, zeker een aanrader!

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Timo Huipen
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldige ervaring met de Marley Spoon maaltijdbox. Je kunt kiezen welke gerechten je in je box wilt hebben. Elk gerecht wordt apart in een zak gedaan, waardoor het nog makkelijker wordt om de ingredienten voor die specifieke maaltijd bij elkaar te hebben. Verrassende recepten en alle ingredienten zien er heerlijk vers uit. Ik heb diverse maaltijdboxen uitgeprobeerd maar deze staat bij ons op 1.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Ingrid
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de Originalbox nu sinds twee maanden en ik ben zeer tevreden. De service is perfekt! Ik ben veel gevarieerder gaan eten, er zitten altijd leuke recepten bij, die makkelijk zijn te bereiden en origineel zijn. Ingrediënten waar ikzelf niet zo snel op zou komen, heel leuk en smakelijk. Ik hoef het zelf niet meer te verzinnen en bij elkaar te sprokkelen. Het scheelt ook een hoop sjouwen. Ideaal dus. Kortom, voor mij is dít de box.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij doen ongeveer 6 maanden mee met de original box van hello fresh. We krijgen daags voor de bezorging keurig een SMS met de te verwachten tijd van bezorging. Het is nu 2 keer voorgekomen dat de box erg laat (20:00u) pas bezorgd wordt en dat is wel laat voor een gezin met schoolgaande kinderen. De gerechten zijn zeer gevarieerd en wij vinden ze lekker. De porties zijn aan de grote kant en wij zijn flinke eters. De Vis is van goede kwaliteit en ook het vlees is smakelijk. Wij gaan zeker nog door met deze manier van eten kopen/bereiden.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
v Adrighem
cijfer:
6.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Dit was wel een misser. Niet alles biologisch, groente niet vers, en beetje gedoe met levering. Dus beloftes worden niet waar gemaakt. Gaat mee in de hype maar kan het niet waarmaken.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Iedere week, op donderdagavond een feestje om deze lekkere, verse en gevarieerde box te ontvangen. Altijd wisselende ingredienten van het seizoen en leuke recepten, zodat je ook daar zelf veel variatie in kan aanbrengen.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Tineke van Dalen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Via een kennis zijn wij geattendeerd op de fruitbox. Wij ontvangen nu tweewekelijks de fruitbox van 19,95. Elke dinsdag wordt de box keurig bezorgd door Postnl. Bestelling via de site was eenvoudig. De diversiteit en kwaliteit van het fruit is goed, en daarnaast is de exotische verrassing leuk omdat dit geen alledaags fruit is. Wij eten in ieder geval weer genoeg fruit :-)

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Sander Klein
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik sta helemaal achter de Beebox. Heerlijk verse producten, seizoensgebonden en biologisch. En ondersteun je de Nederlandse boeren. Ook niet onbelangrijk in de tijd van grote supermarkten die iedereen in de keten uitperst. Elke keer een verassing, inderdaad het gevoel van cadeautje uitpakken. Een groenten ertussen die je niet zo goed kent? Geen probleem, de recepten bezorgen je veel ideeën en variatie is gezond. Zo heb ik mijn horizon verbreed. De levering is altijd netjes & als je op vakantie gaat dan kan je het zo aanpassen.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Heather
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben HelloFresh enkele maanden en ik vind de kwaliteit achteruit gaan. Bladgroenten en prei zien er niet altijd er vers uit. Plus te vaak de 'goedkopere' groenten en sla als hoofdgerecht terwijl ik toch sla als bijgerecht zie. Service is goed. En degene die de box leveren zijn altijd zeer vriendelijk. Ik ben nu aan het onderzoeken of ik kan overstappen naar een andere box.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: