FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Hele slechte service - ontzettend ontevreden over deze box. Na een specifiek bezorg 'venster' aan te klikken en een bevestiging van een tijd te hebben gekregen, is de box niet bezorgd in deze tijd. Ruim 30 min later kwamen ze, maar toen waren wij weg. Er wordt beweerd dat er in de mails staat dat je 30 min van tevoren en erna ook aanwezig moet zijn (staat nergens!) en dat ze geprobeerd hebben het bij de buren af te leveren maar dat er niemand thuis was (erg vreemd aangezien we in een flat wonen en we dus wel 60 buren hebben). Daarna is het pakket naar de voedselbank gestuurd (kregen we een mail over de volgende dag). Toen wij gingen bellen met de klantenservice werd ons verteld dat we een sms hadden ontvangen dat de bezorger later zou zijn (is gewoon NIET waar) maar dat het ze niet uitmaakte of ze slechte feedback kregen, klanten verloren of online slechte reviews zouden krijgen. Geen geld terug, geen nieuwe box, geen excuses, alleen maar leugens. Kortom. NIET DOEN!!!! Bestel ergens anders!! Er zijn vast genoeg bedrijven die foodboxen leveren die hun klanten wel met respect behandelen.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Producten zijn supervers en altijd biologisch. Door de recepten eten wij veel gevarieerder dan voorheen en leer ik 'echt' koken. Het geeft ook een goed geval dat de groenten rechtstreeks van de boeren komen en zij een eerlijke prijs ontvangen.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Kirsten
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben heel blij met de Beebox. Vooral omdat de producten zo vers en seizoensgebonden zijn. De producten zijn ook heel makkelijk in te passen in eigen recepten. Over de hoeveelheden is kennelijk goed nagedacht. De levering is altijd netjes op afgesproken tijd. Tijdelijke verandering van box wordt ook soepel geregeld! Ja, erg tevreden dus!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Netty Vogel
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds september 2014 krijgen we deze box thuis bezorgd. Altijd weer een echte verrassing. De produkten zien er echt vers uit. Het leuke is dat je ook weer andere menu's gaat koken. De recepten zijn goed en ik ben veel creatiever gaan koken. Produkten komen zo van de boer bij je thuis en dat merk je. Het is niet zo lang onderweg geweest. Het contact met je eigen BeeBox ondernemer is prettig. Voor mij was het een heel bewuste keuze om biologisch te gaan eten. Je weet wat je eet.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Verse met soms verrassende producten. Recepten zijn duidelijk uitgeschreven en makkelijk te bereiken.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Alle communicatie is vanuit "Maartje" wat de indruk werkt dat het heel persoonlijk is. Niets is minder waar! Klantenservice beneden alle maat, onder andere zeer slecht bereikbaar. Op mail wordt niet of heel laat gereageerd. Bezorgers zijn soms tegen het onbeschofte af.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Martijn
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super geweldige producten, vers smaakvol. Op afgesproken tijd bezorgd. Goede recepten.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sietske van der linden
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 3 weken zijn wij lid van de Beebox. We hebben hiervoor Hellofresh, De Krat en Matthijs box geprobeerd. Maar de Beebox steekt hier met kop en schouders bovenuit. Wat wij belangrijk vinden is een koolhydraatarme box en biologisch eten. De hoeveelheid eten is ook genoeg. Dit was in andere boxen vaak nog wel te weinig. Probeer het een keer en je zult het zien!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We zijn 2 jaar abonnee geweest van Hellofresh. Dit omdat in mijn regio eigenlijk nog weinig andere foodboxen geleverd werden. Het gemak en de (in het begin) goede recepten en ingrediënten zorgde dat we lid bleven. Uiteindelijk raakten we uitgekeken op het gebrek aan keuze, de steeds terug kerende ingrediënten zoals koriander en kikkererwten. Daarnaast vonden we het 'verplicht' vegetarisch eten vervelend worden. Ook simpele salades en soepen als 'diner' was niet aan ons besteed. Salade en soep is voor ons een voorgerecht.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
C. Kiezenberg
cijfer:
6
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en versheid van de groenten en het fruit. Iedere week weer leuk om nieuwe en spannende gerechten te ontdekken met duidelijke recepten op de website. De service is prettig bij vragen krijgen wij zeer snel antwoord via mail of persoonlijk via onze beebox bezorgster. Leuke bijkomstigheid is dat het biologisch is en door lokale ondernemers wordt geleverd.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Thijs & Marianne
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: