FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Hele fijn foodbox Na heel wat foodboxen uitgeprobeerd te hebben (langere periodes) uiteindelijk blijven steken bij Marley Spoon. Deze box is flexibel, lekker, goede recepten, veel keuzemogelijkheden (geen verplichte vegetarische maaltijden welke ik niet kan 'verkopen' aan manlief) en een super service. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit, alles wordt compleet aangeleverd. Alleen zelf toevoegen van peper/zout en olie. Alles zit handig bij elkaar in een papieren zak zodat je niet je hele koelkast door hoeft naar alle verschillende (vaak onbekende) ingrediënten. Een echte aanrader deze box! en nee…. ik heb geen aandelen (zou wel willen want deze box gaat doorstomen in NL)

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
C. Kiezenberg
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Creatieve leuke recept met grappige ingrediënten. Wel wat aan de dure kant. De porties zijn te klein voor normale gezonde eters. De mogelijkheden qua bezorg dagen zijn onhandig gekozen, zondag of maandag zou veel handiger zijn.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zó handig dat er een box is voor mensen zoals wij, die minder koolhydraten willen eten en toch graag biologische producten krijgen (ook het vlees!) met goede recepten voor volledige maaltijden!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

helemaal met de reacties eens. helemaal tevreden. top service, top kwaliteit. erg lekker.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Schimmel op de broccoli, veel goedkope groenten, kleine porties vlees. Ik ben niet onder de indruk. Marketing doen ze goed, alleen na een paar keer ben je er op uit gekeken.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Lekkere recepten en goede bijbehorende producten in de box. Kies je voor drie maaltijden per week, dan krijg je wel alle vijf recepten in een mooi boekje. Wat wel jammer is dat je niet kunt kiezen welke gerechten je van deze vijf wilt krijgen.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Mieke
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heel tevreden met deze box! Mijn man en ik hebben deze box nu al ruim een jaar. De recepten zijn iedere week weer anders en erg lekker. De producten zijn super vers en ook nog eens bio, we krijgen wekelijks groenten, fruit, aardappelen, eieren, vlees/vis, heerlijk sap (!) en ook erg lekker brood. Hoeveelheden zijn altijd ruim voldoende voor ons tweeen. Alles komt van Nederlandse boeren en je eet met de seizoenen mee. Ik voel me sinds ik beebox eet gezond en fitter dan voorheen, ik blijf dus iedergeval nog even lid! :)

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik vind de Beebox een groot succes. Alles wordt thuisbezorgd in een stevige plastic krat met koelelementen (die je de keer daarna weer inleverd, lekker milieubewust!) en de producten bleven lang vers. Er zat meer dan genoeg in voor twee personen voor drie dagen. En... het was echt niet duurder dan biologische boodschappen uit de super of bio-winkel. Wat ik ook mooi vind aan Beebox is dat je producten uit je eigen streek eet, dus geen aardbeien uit spanje! Het grootste gemak blijft natuurlijk dat je gezonde producten (met of zonder recepten) thuisbezorgd krijgt wat je een hoop tijd en moeite bespaard in de supermarkt, heerlijk.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Frances
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben de HelloFresh originalbox in combinatie met de fruitbox. We zijn erg tevreden. Met name omdat we nu eindelijk met meer gemak gezond kunnen eten. Daar betalen we dan wel meer voor, maar het lukt ons nu in elk geval om wekelijks gezond te eten. Wij zijn positief!

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Kim
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben heel erg blij met de BeeBox. Heerlijke verse producten van boeren uit de buurt. Veel variatie. Echt een aanrader!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Barbara van Woezik
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: