FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wij zijn thuis echt super fans van de beebox. Heerlijke Oerhollandse producten, die je niet snel zal vinden in de supermarkt. Omdat alles van biologische herkomst is zijn de smaken verrukkelijk. Neem nou bijvoorbeeld een choco tom trostomaat, gewoon alles in 1x opgegeten, zo lekker! De recepten zijn iedere week weer verrassend, bijvoorbeeld deze week chili sin carne en saltimbocca.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De Hello Fresh box hebben we een aantal weken geprobeerd en hoewel het het leven makkelijker maakt, vonden we er niet veel aan. De recepten waren erg voor de hand liggend, vaak een saaie eenpans-studentenhap. Heel vaak salade en soep. Zelfs in die paar weken dat we hem geprobeerd hebben zat er al veel herhaling in. De porties zijn erg klein en je ziet aan de inhoud van de box dat er alles aan gedaan wordt om de inhoud zo goedkoop mogelijk te maken. Geen aanrader.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Wendy
cijfer:
5.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn zeer tevreden over de Beebox. Hij zit vol met heerlijke, verse en verrassende producten, de service is heel goed en de recepten leuk. Niet alleen maar supersnelle eenvoudige recepten, maar er zitten ook verrassende bereidingen bij die wat meer tijd vragen. De extra producten als brood, eieren, sap (en soms ook kaas, worst, etc..) maken de box extra fijn.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Wendy
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben veel gevarieerder gaan eten en door de ondersteuning van recepten ben ik ook weer andere dingen gaan doen met producten die ik al langer ken. Heerlijk! Beebox voelt als een wekelijks cadeautje aan mijzelf.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg goed! Zeer goede kwaliteit en gevarieerd aanbod met groenten, vlees, fruit en heerlijk brood. Wij zijn een gezin met 5 personen (bijna volwassenen) en kunnen goed van de box voor 4 personen eten. De recepten zijn goed te volgen en altijd weer anders. Wil je de groenten anders gebruiken, kan je heel makkelijk op de site een ander recept vinden. Al met al dus een echte aanrader.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Elke week de Beebox te ontvangen is alsof ik elke week een kerstpakket mag open maken: Wat zit er in, hoe ziet het er uit, en dan kijken wat ik ermaa ga maken door op de website de recepten die erbij horen op te zoeken. En wat ik het mooiste vind is dat het biologisch én van Nederlandse bodem is! Echt heel duurzaam dus. Dat geeft echt een goed gevoel! Elke week!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Astrid
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heerlijk vers en leuke recepten. Heel mooi dat er allemaal Nederlandse biologische producten in zitten. Ik ben aangenaam verrast door de variatie.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldig om helemaal biologisch te kunnen eten van Hollandse bodem. Met lekkere Hollandse en ook buitenlandse recepten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voordat HelloFresh al zo populair was, hadden wij al de box wekelijks in huis (al ruim 1,5 jaar nu). Wij vinden het ideaal, eindelijk koken we nu gezonder en veel gevarieerder. De kinderen zijn er inmiddels ook aan gewend, ze eten (steeds meer) zonder moeite nieuwe gerechten en hebben veel nieuwe smaken geleerd. Vooral dat vinden we leuk om te zien; de reactie van de kinderen op onbekende gerechten die vaak zo goed uitpakken. De favorieten recepten van de kinderen herhalen we zo nu en dan.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Rianne
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb bewust voor BeeBox gekozen omdat ik nu veel meer kan streven naar mijn ideaalbeeld; een biologische leefstijl. Met de BeeBox kan ik mijn gezin verrassen met lekker, gezond eten en hoef ik er zelf veel minder moeite voor te doen. Bovendien ben ik zeer tevreden met de klantenservice bij BeeBox.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: