FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Heerlijk vers en leuke recepten. Heel mooi dat er allemaal Nederlandse biologische producten in zitten. Ik ben aangenaam verrast door de variatie.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldig om helemaal biologisch te kunnen eten van Hollandse bodem. Met lekkere Hollandse en ook buitenlandse recepten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voordat HelloFresh al zo populair was, hadden wij al de box wekelijks in huis (al ruim 1,5 jaar nu). Wij vinden het ideaal, eindelijk koken we nu gezonder en veel gevarieerder. De kinderen zijn er inmiddels ook aan gewend, ze eten (steeds meer) zonder moeite nieuwe gerechten en hebben veel nieuwe smaken geleerd. Vooral dat vinden we leuk om te zien; de reactie van de kinderen op onbekende gerechten die vaak zo goed uitpakken. De favorieten recepten van de kinderen herhalen we zo nu en dan.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Rianne
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb bewust voor BeeBox gekozen omdat ik nu veel meer kan streven naar mijn ideaalbeeld; een biologische leefstijl. Met de BeeBox kan ik mijn gezin verrassen met lekker, gezond eten en hoef ik er zelf veel minder moeite voor te doen. Bovendien ben ik zeer tevreden met de klantenservice bij BeeBox.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben de fruitbox al een paar maanden in combinatie met de maaltijdbox. Het bevalt ons zeer goed. We vinden de kwaliteit van het fruit goed. Lekker afwisselend. Het spoort ons in elk geval aan om wekelijks voldoende fruit te eten. En het is nog lekker ook.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

HelloFresh hebben wij nu bijna al 1 jaar en we zijn er erg blij mee! Het zijn verrassende maaltijden en het werkt prima met de boxen. Het is gemakkelijk, snel, gezond en lekker. Ideaal als je een druk leven hebt!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb gekozen voor HelloFresh omdat ik het altijd zo'n gedoe vind om maaltijden te bedenken en ik 's avonds vaak te moe ben om alles nog bij elkaar te zoeken. Met deze box heb ik veel meer gemak, dat is fijn. De porties zijn wel wat aan de kleine kant vind ik, maar net genoeg. Maar ik denk ook wel dat ik mezelf een grote eter mag noemen. In ieder geval ben ik met deze box veel gevarieerder gaan eten en dat spreekt me aan. Voorlopig ga ik er zeker mee door!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: