FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wij hebben de fruitbox al een paar maanden in combinatie met de maaltijdbox. Het bevalt ons zeer goed. We vinden de kwaliteit van het fruit goed. Lekker afwisselend. Het spoort ons in elk geval aan om wekelijks voldoende fruit te eten. En het is nog lekker ook.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

HelloFresh hebben wij nu bijna al 1 jaar en we zijn er erg blij mee! Het zijn verrassende maaltijden en het werkt prima met de boxen. Het is gemakkelijk, snel, gezond en lekker. Ideaal als je een druk leven hebt!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb gekozen voor HelloFresh omdat ik het altijd zo'n gedoe vind om maaltijden te bedenken en ik 's avonds vaak te moe ben om alles nog bij elkaar te zoeken. Met deze box heb ik veel meer gemak, dat is fijn. De porties zijn wel wat aan de kleine kant vind ik, maar net genoeg. Maar ik denk ook wel dat ik mezelf een grote eter mag noemen. In ieder geval ben ik met deze box veel gevarieerder gaan eten en dat spreekt me aan. Voorlopig ga ik er zeker mee door!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: