FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

We hebben drie hello fresh boxen genomen. De kwaliteit is goed, de service hebben we niet nodig gehad. Tenminste geen helpdesk, dus die geef ik geen minpunten. Ik vind alleen de prijs wat hoog. Ik moet eerlijk zeggen dat de recepten origineel zijn, maar zelf kan ik het goedkoper uit de supermarkt. Ik wil geen negatief oordeel geven, maar uiteindelijk past het gewoon niet bij mij. Smaken verschillen zeg maar. Ik zou het aanraden voor mensen die weinig tijd hebben om naar de winkel te gaan en maaltijden te bedenken.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Madeleen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Op aandringen van familie toch een keertje proberen. Het was een leuke verrassing, eigenlijk niet gedacht dat het zo uitgebreid was allemaal. Je krijgt alles wat je nodig hebt en we hebben er lekker mee gekookt. De groenten en de andere inhoud waren van goede kwaliteit. Ja wij willen dit nog wel vaker doen.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Annemiek
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heb deze maaltijdbox al een aantal maanden en ben er tot nu toe tevreden over dit komt ook omdat ik een keer een probleem had en ze dit toen goed hebben opgelost. Ik kies altijd vegetarische gerechten omdat ik geen voorstander ben van de bio industrie. Ik hoop dat ze blijven afwisselen met de gerechten en dat de keuze zo blijft dan ben ik gelukkig met deze maaltijdbox. De prijs is niet goedkoop vind ik, maar je hoeft niet zo vaak naar de supermarkt op en neer dat scheelt ook weer uitstoot.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben tevreden met mijn eerste 3 boxen tot nu toe. De kwaliteit is goed, nog geen problemen gehad. Ik vind de recepten leuk. Soms wel veel tegelijk dat je moet doen. Dat komt waarschijnlijk ook omdat ik niet zo heel veel kook normaal. Ik merk dat ik wel enthousiast aan het worden bent. Ik twijfel nog wel of ik het elke week blijf doen. Je moet wel opletten dat je elke week op tijd je recepten kies die je wilt hebben anders krijg je de standaard selectie denk ik?

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben een trouwe klant van Marley Spoon. Al wekenlang ontvang ik de maaltijdbox voor 4 personen. Wij zijn (meestal) tevreden. Een paar keer gehad dat er iets niet klopte en toen kreeg ik korting op de volgende box. De pubers hier zijn erg tevreden over het menu. Het zijn echt verrassende gerechten. Zeer fijn vind ik het dat je zoveel keus hebt en het al weken van te voren kan instellen wat je wil ontvangen. Heel af en toe bestel ik ook eens een extra box, zoals de fruitbox. En vorig jaar zomer ook eens de barbecue box gekocht en dat was ook een succes.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Patty
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb een doosje graze gekregen om te proeven. Kwam met de post. Was lekker hoor! Ik had de hartigebox. Eentje als proef is niet zo duur, 3 euro zie ik. Ik twijfel of ik er ook 6 euro voor over heb wat de normale prijs is. Maar je hoeft er niet de deur voor uit. En je hebt geen verzendkosten. Misschien dat ik het nog eens doe, was wel erg lekker. Ik hoop dat de foto het doet, kan je zien hoe je heb binnen krijgt.

Aanbieder Graze Consument avatar Foto weergeven
Tom
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Op de gezondheidsbeurs heb ik Ekomenu ontdekt. Toen al enthousiast, maar nog even op internet gekeken naar meer informatie en ervaringen over Ekomenu. Ik ben de maaltijdbox daarna gaan proberen en sindsdien erg fan. We eten nu al weken lekkere gerechten die we zelf kiezen. Ik hou van gezonde maaltijden, maar heb niet altijd de tijd om leuke recepten te bedenken en boodschappen te doen. Dat alles biologisch is was niet mijn belangrijkste doel, maar vind ik zeker nu een groot voordeel. Nog nooit grote problemen gehad met de producten. Een keer slechte ui en keer slechte appel, maar dat viel op te lossen gelukkig. De prijs valt me ook mee voor biologisch voedsel.

Aanbieder Ekomenu Consument avatar
Els
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben hello fresh nu al een paar maanden. ik kies altijd zelf de gerechten. misschien laten sommige mensen het automatisch doen. ik kies altijd zodat de rest van het gezin het er ook mee eens is. de hoeveelheid is meestal goed. het klaar maken is soms wat uitgebreid vind ik. service geen problemen mee gehad. de prijs mag nog wel iets lager van mij. de kwaliteit is eigenlijk altijd goed.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Johanna
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn krat afnemers van het 1e uur. Al een paar jaar heel erg tevreden. De porties zijn ruim voldoende, inspirerende, afwisselende vega recepten, boekje met goede instructies, super verse groentes, allemaal biologisch. Zoals ik al zei, we nemen de krat al een paar jaar af en als in al die tijd 3 keer iets niet klopte is het veel... Als er iets niet klopt krijg je heel snel een goede reactie. We hebben naast deze krat een paar keer andere foodboxen geprobeerd maar die vielen zo tegen (te zout, te veel zakjes, te weinig groente, slechte levering) dat we daar maar mee zijn gestopt. Ik zou de krat iedereen aanraden.

Aanbieder De Krat Consument avatar
Luus
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Door een veel te volle agenda gekozen voor een gourmetbox met sinterklaasavond. Vorig jaar ook eens een kerstbox geprobeerd en dat was een groot succes. De gourmetbox was prima nu en stond inderdaad zo op tafel. Wel jammer dat er weinig vegetarische opties waren, dat had er meer in gemogen van mij. Voordeliger is als je zelf alles bij elkaar gaat zoeken natuurlijk maar daar had ik nu geen tijd voor. Dus de kinderen waren blij en hebben zeker lekker gegeten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: