FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Elke week de Beebox te ontvangen is alsof ik elke week een kerstpakket mag open maken: Wat zit er in, hoe ziet het er uit, en dan kijken wat ik ermaa ga maken door op de website de recepten die erbij horen op te zoeken. En wat ik het mooiste vind is dat het biologisch én van Nederlandse bodem is! Echt heel duurzaam dus. Dat geeft echt een goed gevoel! Elke week!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Astrid
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heerlijk vers en leuke recepten. Heel mooi dat er allemaal Nederlandse biologische producten in zitten. Ik ben aangenaam verrast door de variatie.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldig om helemaal biologisch te kunnen eten van Hollandse bodem. Met lekkere Hollandse en ook buitenlandse recepten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg lekker... Er komen recepten voorbij wat ik nog nooit gegeten heb, en zo kan proberen...echt een aanrader!!!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben dol op koken. Deze box is voor mij dan ook echt een maandelijks cadeautje. Elk maand weer een nieuw verrassend thema met bijzondere producten. Mij maken ze er dolgelukkig mee. Inmiddels heb ik 'm ook al aan verschillende mensen cadeau gedaan omdat ik er zo enthousiast over ben. Daarom vond ik dat een review hier ook niet mag ontbreken. De favoriete producten uit de foodwelove box die ik echt super lekker vond, zoek ik later nog op. En de minder favoriete producten kan ik tot nog toe altijd nog iemand blij mee maken in mijn vriendenkring. Want eerlijk = eerlijk, soms zitten er echt bijzondere producten in waar je van moet houden.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voordat HelloFresh al zo populair was, hadden wij al de box wekelijks in huis (al ruim 1,5 jaar nu). Wij vinden het ideaal, eindelijk koken we nu gezonder en veel gevarieerder. De kinderen zijn er inmiddels ook aan gewend, ze eten (steeds meer) zonder moeite nieuwe gerechten en hebben veel nieuwe smaken geleerd. Vooral dat vinden we leuk om te zien; de reactie van de kinderen op onbekende gerechten die vaak zo goed uitpakken. De favorieten recepten van de kinderen herhalen we zo nu en dan.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Rianne
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voor mij is dit een soort online-supermarktje, ik bestel er graag mijn wekelijkse boodschappen. Voordeel is nu dat ik weet dat het vers is en weet ik waar de producten vandaan komen. Verschillende producten heb ik aangeklikt als 'wekelijks', waardoor ze standaard elke week bij mijn bestelling zitten. Dat scheelt me weer wat tijd. Ik heb tot nog toe nog niet meegemaakt dat ik een product in huis kreeg dat niet meer vers was. Ik ben dan ook tevreden tot nu toe. Zeker favoriet hier in het gezin: desembrood en geitenkaas.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb bewust voor BeeBox gekozen omdat ik nu veel meer kan streven naar mijn ideaalbeeld; een biologische leefstijl. Met de BeeBox kan ik mijn gezin verrassen met lekker, gezond eten en hoef ik er zelf veel minder moeite voor te doen. Bovendien ben ik zeer tevreden met de klantenservice bij BeeBox.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben dol op lekker eten, de foodwelove box is dan ook echt elke maand een cadeautje voor mij. Ik vind het zo verrassend hoe de box elke keer weer is samengesteld. Ook nu ik de box al langere tijd ontvang, blijf ik verrast met zulke bijzondere producten. Aanrader!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik vind het aanbod van BeterBio er erg goed uitzien. Zeker ook omdat je losse producten bij kunt bestellen. Helaas, ik woon buiten het gebied waar zij bezorgen. Hopelijk breiden ze het gebied snel uit.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: