FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Ik heb de fruitbox een jaar lang gratis gewonnen en ik heb hier ontzettend veel plezier van gehad! Elke keer op vrijdag was ik weer even blij als de deurbel ging. Elke week vers fruit gekregen en ook elke keer verschillend. Kortom, ik ben super tevreden!

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Bonnie Havekotte
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De gerechten in de familiebox van AH waren heerlijk en vielen goed in de smaak bij het hele gezin. Je komt echt op ideeën en we zijn van plan de recepten vaker te gebruiken. Voor 2 volwassenen en 3 kinderen is het wel te weinig. Je moet soms echt wat pasta of aardappelen toevoegen en dat is wat onhandig en maakt het relatief duur. Hopelijk komt er in de toekomst een AH familiebox voor 5 personen!

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Ellen
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over Beebox. De recepten zijn heerlijk. Wat er wel verbeterd kan worden is de kwaliteit van de receptbeschrijvingen. Die zijn soms niet kloppend. Daarnaast vind ik de porties soms wat karig, maar verder heel lekker allemaal. Ik heb ook BeterBio gebruikt maar Beebox steekt er met kop en schouders bovenuit.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg tevreden over onze 2 wekelijks box altijd veel variatie. Ook heel makkelijk een box levering uit te zetten via de site. Handig als je op vakantie gaat.

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Mirjam
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De bites zijn enorm lekker, maar heb enkele slechte ervaringen gehad met de service & levering naar België: - Als cadeau aan een vriendin: de vriendin kreeg de e-mail met verzoek tot betaling van haar eigen cadeau. Daarnaast gebeurde de levering van de box heel onregelmatig en te laat. - Lidmaatschap voor mezelf: soms ontving ik enkele weken geen box, daarna kwamer er 3 boxen in 1 keer aan. Levering gebeurde 1 keer via AIRMAIL ZWEDEN! (van Nederland naar België) - Problemen zijn meerdere malen gemeld, maar tot nu toe zijn de leveringsvoorwaarden niet verbeterd. Jammer genoeg verleng ik mijn lidmaatschap dus ook niet, want de belofte "elke dag een gezonde snack in huis" kunnen ze niet waarmaken. Voor bestellingen binnen België staan ze dus nog niet helemaal op punt. Hier zou ik dus nog mee wachten tot ze dit beter uitgebouwd hebben. Woon je in Nederland: GO FOR IT! Ze zijn super lekker en eens je ze in huis hebt echt de moeite!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De eerste review was van mij, dat was vóordat MS van alles wijzigde. Uiteindelijk gestopt met deze foodbox nadat vlees zo karig werd dat ik geen vlees meer at zodat de kindjes genoeg zouden hebben. De recepten zijn leuk, makkelijk en lekker. Maar de karige hoeveelheid proteïne heeft hem voor ons de das omgedaan. Ik ben diverse malen gebeld of ik niet ajb terug wilde komen, steeds weer mijn zorg verteld maar ze konden me niet garanderen dat de hoeveelheden zouden worden of zijn aangepast. Tot dan, geen MS meer voor ons. Dus let op met reviews, foodboxen 'verbeteren' veel.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Chantal K
cijfer:
2
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Nu al 2 maanden in gebruik. Wisselende inhoud en zeer goede kwaliteit fruit. Met in elke box een verrassing. Ook de mogelijkheden te pauzeren en extra bestellen zijn prima.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

uitstekende kwaliteit, goed samengestelde gerechten en ruim voldoende eten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De box werd keurig op tijd geleverd door een bijzonder vriendelijke bezorger, die aanraadde om de dozen even te controleren. Alles was in orde, de recepten waren duidelijk, gemakkelijk te maken en heel goed te plannen. En het belangrijkste: het was heerlijk! De smaken waren heel fijn, lekker en apart! Voor herhaling vatbaar. Toch 1 klein punt: op de foto in t receptenboekje stonden mooie bospenen met groene sprietjes er aan, in de box zat een zakje waspeen. Dat was jammer.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voortreffelijke box met absolute topkwaliteit producten.Super vers. Iedereen was enthousiast. Ik, als kok, vond het wel erg veel werk voor een man alleen. Volgend jaar wil ik er een tweede kok bij ;0. Ook een kritische noot. De bijgerechten dienen, bij de voorbereiding, volgens het recept tien minuten in de voorverwarmde oven bij 180 graden. Dat is niet juist, althans niet in mijn oven. Uien, wortels en krieltjes hebben zeker een half uur nodig bij 180 graden om bijna gaar te zijn. Verder niets dan lof.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: