FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Dit was onze eerste maaltijdbox ooit. Wij vonden het leuk om te proberen. De recepten waren makkelijk en het smaakte prima. Ook hadden we er genoeg aan. We zijn nu aan het kijken om nog een andere maaltijdbox te proberen, maar misschien doen we marleyspoon nog wel een keertje vaker. We hadden geen klachten. Ik heb een foto gemaakt.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar Foto weergeven
Ella
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Was er eerst erg enthousiast over. Lekkere maaltijden en precies voldoende. Tot er iets fout gaat. De antwoorden die je terug krijgt zijn van die: Sorry kunnen we helaas niets aan doen, misschien kun je... Het goede antwoord: vervelend, gaan we uitzoeken en kijken of we het kunnen verbeteren/er iets aan doen, krijg je niet. Nu zit ik met een box die ik niet wil en die vandaag geleverd zou worden op een tijdstip dat er niemand is. En ook geen buren. Geen box gezien dus. Gewoon 41,88 naar de haaien. En ze gaan er niet eens naar kijken. Voor mij nooit meer!

Aanbieder Ekomenu Consument avatar
Gerdie Kruimer
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben de borrelbox besteld, met 8 personen heerlijk geborreld. Wel jammer dat er geen plank bij zit waarop je de hapjes leuk kunt presenteren.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na een half jaar Marley Spoon te hebben gehad (3maaltijden per week) nemen wij afscheid van hen. Positief is de hoeveelheid en smaak van de recepten. Altijd meer dan genoeg voor een gezin met twee tieners en meestal zeer lekker en uitdagend. Negatief is echter dat wij geen enkele week alles compleet hadden. Vaak ontbreken er zaken die essentieel zijn voor het gerecht, vlees dat voor vrijdag op moet terwijl er woensdagavond bezorgd wordt, vlees dat geheel ontbreekt, groeten te kort etc etc. Marley geeft dan korting op de volgende box maar daar heb je op dat moment n de keuken niks aan. Zijn een keer eerder gestopt en hebben ons dan laten overhalen terug te komen maar tja geen enkele verbetering inde levering terwijl er steeds wordt beloofd dat het nu wel goed gaat. Wel erg jammer omdat er aan de recepten niks mankeert maar voor 63 euro incomplete maaltijden leveren kan echt niet.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Erik Soer
cijfer:
6
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Het voorgerecht.was prima, de bloemkoolsoep was wel erg dik maar met een beetje boullon verdund. Het hoofdgerecht de groente waren koud niet lekker de aardappelen droog na het opwarmen de hertenbiefstuk lekker maar de saus zag er niet smakelijk uit. Het dessert de chocomousse was erg zwaar al met al was het menu te kcal rijk

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ben single dus dacht klaar te zijn met 3 maaltijden per week voor 2 personen, dus 6 maaltijden voor mij. Heb de welkomstbox ontvangen, ziet er top uit, goed en de recepten lijken me lekker. Ga er morgen mee aan de slag, maar.... het lijken wel 3 gerechten voor 1 persoon; sorry maar een stukje kipfilet van 200gram eet ik wel alleen op dat vind ik geen portie voor 2 personen. En als ik er dan maar 3x ipv 6x van eet wordt het wel erg prijzig. Jammer, goed concept, maar jammer van de karige, zuinige en afgemeten porties; het mag echt ietsje meer zijn hoor.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Bram Janssen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Mijn eerste ervaring met een foodbox. Mijn voornaamste doel; met goede, gezonde producten inspiratie opdoen en uit de steeds dezelfde weekmenus en comfortzones komen. En uit die comfortzones; dat lukt goed. Het zijn echt interessante recepten. Een valt tegen, andere mee, maar dat heeft met persoonlijke smaak te maken. Heel fijn dat je zelf de recepten kunt kiezen en de app werkt gemakkelijk. Wat me tot nu toe tegenvalt is dat uiteindelijk de basis te wensen overlaat. De verpakking en receptkaarten zijn echt mooi verzorgd, maar de eerste box was al een van de gerechten niet compleet EN zat er wat verrots tussen. De tweede week wat een gekozen gerecht (juist die ene waar we ons op verheugd hadden!) niet geleverd, maar eentje die we al hadden gehad wel. Hoeveelheid vinden we redelijk voor 2p. We kijken het aan tot en met de vierde box en ondertussen ga ik me al orienteren op een andere aanbieder.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Marjolein
cijfer:
5.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Smakelijke recepten en goede producten. Royale porties.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heerlijk om niet steeds boodschappen te hoeven doen en te bedenken wat we nu weer gaan eten. De pakketen bevatten vaak verassende onderdelen: vergeten groentes, blauwe aardappelen, bijzonder vlees. Fijn dat het allemaal biologische ingrediënten zijn en zoveel mogelijk lokaal. Je moet voor deze box wel kunnen koken, want de groentes komen niet voorgesneden in zakjes en er zitten ook maar zelden kant-en-klare sausjes bij. De recepten zijn soms wat onhandig opgeschreven en er zit soms een misser tussen. Dan pas ik het recept gewoon naar smaak aan, maar misschien kan niet iedereen dat. Voor ons zijn de hoeveelheden royaal: wij eten met z'n drieën van een box voor twee eters.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Molvliet
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben een aantal dagen gekookt met de AH box en dat is ons goed bevallen. Het is een mooie compacte doos met alles erin om deze gerechten te maken. Voor de prijs geef ik een 9, het kan altijd beter, maar het is goedkoper dan alles los in de supermarkt volgens mij. De kwaliteit geef ik ook een 9 want het was allemaal prima. De service weet ik niet, behalve dan dat de bezorger een vriendelijke man was. Dan het koken met de maaltijdbox. Dit was goed te doen maar natuurlijk wel even goed opletten. Het waren geen hele ingewikkelde gerechten. De smaak was goed. De hoeveelheid ook wel. Of we weer een keer zo'n box bestellen? Ik denk het wel, het was gewoon makkelijk.

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar Foto weergeven
Pons
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: