FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Eerste keer de box besteld, omdat er 25 euro korting was en we best nieuwsgierig waren. Marley's box wordt overal gezien als de goedkoopste en lekkerste foodbox in België. Zelf zijn we niet zo onder de indruk. De verhouding proteïne/groenten/khoolydraten is echt barslecht. 160 gram vis tegenover 250 droge pasta en een klein bakje groenten. We zijn zelf mensen die liever een grotere portie groenten en proteïne hebben. Verder zit er echt in bijna elk gerecht courgette; een groente dat maar door 1 iemand in ons gezin gegeten wordt. De kleine porties vlees/vis zorgen ervoor dat wij de box toch erg duur vinden voor de ingrediënten die je krijgt. Voor ons komt er dus jammer genoeg geen vervolg op het Marley Spoon verhaal.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo Marley Spoon Reactie van Marley Spoon:
Hi Debby, bedankt voor je review. Jammer dat Marley Spoon bij jullie niet is bevallen. Ik geef je feedback door aan onze culinaire afdeling. Groetjes, Lisa van Marley Spoon

Ben altijd zeer tevreden over de recepten van de Marley Spoon-box. Net iets creatiever en smaakvoller dan andere merken heb ik het idee. Af en toe zit er een rotte ui tussen, maar dat kan gebeuren. Bezorging is altijd op tijd. Aanrader!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Bas Wu
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo Marley Spoon Reactie van Marley Spoon:
Hi Bas, dankjewel voor je positieve review! Die rotte ui proberen we eruit te houden ;) Veel kookplezier! Groetjes, Lisa van Marley Spoon

Kort gezegd; niet bepaald indrukwekkend. De hoeveelheid alleen al is zeer matig, de hoeveelheid vlees die wordt geleverd per persoon per maaltijd is absoluut onvoldoende. Wij hebben met de 25 Euro korting eenmaal een bestelling van marley spoon geprobeerd en kunnen ons niet voorstellen dat iemand 40 euro zou betalen voor zo een matig pakket. Niet voor herhaling vatbaar, zelfs niet met korting.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Nick Derks
cijfer:
3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo Marley Spoon Reactie van Marley Spoon:
Hi Nick, bedankt voor je review. Jammer dat de porties niet voldoende waren voor je. We geven je feedback door aan onze culinaire afdeling. Groetjes, Lisa van Marley Spoon

Heel blij met ekomenu! Sinds we meededen aan de vegan-challenge waren we op zoek naar inspiratie voor lekkere vegan gerechten. Echt heel afwisselend, niet moeilijk om te maken en kwalitatief goede spullen. Chapeau! En op naar meer veganisten :)... makkelijker en lekkerder gaat het niet worden.

Aanbieder Ekomenu Consument avatar
Hanny
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 2015 was ik klant van Beebox, waarover we uiterst tevreden waren. Na de overname van het bedrijf ging het van alles mis, producten werden niet geleverd, ook extra bestelde producten werden voor de helft geleverd. Om verevening te krijgen moet je vaak achteraan. Laatst, producten niet geleverd voor een bedrag van 14 euro. Terugstorting over 4 weken, werd vermeld, we zijn benieuwd. Echter het bedrijf maakt inmiddels op mij geen betrouwbaar indruk. Jammer om de producten, vooral de groenten die van hele goede kwaliteit zijn. Ik heb mijn abbonament afgezegd.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Miruna van der Veen
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Begonnen aan de vega-krat om meer ideeën op te doen. Ik vind 't net een cadeautje als hij komt, spannend, welke recepten en soms bijzondere producten er in m'n kratje zitten. Wist niet dat vega eten zo lkkr en afwisselend kon zijn. Helaas (nog?) geen 1 persoons krat. Dus bestel ik super handig via de site om de week een kratje.

Aanbieder De Krat Consument avatar
Yvonne
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox een jaar lang gratis gewonnen en ik heb hier ontzettend veel plezier van gehad! Elke keer op vrijdag was ik weer even blij als de deurbel ging. Elke week vers fruit gekregen en ook elke keer verschillend. Kortom, ik ben super tevreden!

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Bonnie Havekotte
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De gerechten in de familiebox van AH waren heerlijk en vielen goed in de smaak bij het hele gezin. Je komt echt op ideeën en we zijn van plan de recepten vaker te gebruiken. Voor 2 volwassenen en 3 kinderen is het wel te weinig. Je moet soms echt wat pasta of aardappelen toevoegen en dat is wat onhandig en maakt het relatief duur. Hopelijk komt er in de toekomst een AH familiebox voor 5 personen!

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Ellen
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over Beebox. De recepten zijn heerlijk. Wat er wel verbeterd kan worden is de kwaliteit van de receptbeschrijvingen. Die zijn soms niet kloppend. Daarnaast vind ik de porties soms wat karig, maar verder heel lekker allemaal. Ik heb ook BeterBio gebruikt maar Beebox steekt er met kop en schouders bovenuit.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg tevreden over onze 2 wekelijks box altijd veel variatie. Ook heel makkelijk een box levering uit te zetten via de site. Handig als je op vakantie gaat.

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Mirjam
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: