FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Nu al 2 maanden in gebruik. Wisselende inhoud en zeer goede kwaliteit fruit. Met in elke box een verrassing. Ook de mogelijkheden te pauzeren en extra bestellen zijn prima.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

uitstekende kwaliteit, goed samengestelde gerechten en ruim voldoende eten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De box werd keurig op tijd geleverd door een bijzonder vriendelijke bezorger, die aanraadde om de dozen even te controleren. Alles was in orde, de recepten waren duidelijk, gemakkelijk te maken en heel goed te plannen. En het belangrijkste: het was heerlijk! De smaken waren heel fijn, lekker en apart! Voor herhaling vatbaar. Toch 1 klein punt: op de foto in t receptenboekje stonden mooie bospenen met groene sprietjes er aan, in de box zat een zakje waspeen. Dat was jammer.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voortreffelijke box met absolute topkwaliteit producten.Super vers. Iedereen was enthousiast. Ik, als kok, vond het wel erg veel werk voor een man alleen. Volgend jaar wil ik er een tweede kok bij ;0. Ook een kritische noot. De bijgerechten dienen, bij de voorbereiding, volgens het recept tien minuten in de voorverwarmde oven bij 180 graden. Dat is niet juist, althans niet in mijn oven. Uien, wortels en krieltjes hebben zeker een half uur nodig bij 180 graden om bijna gaar te zijn. Verder niets dan lof.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik lees hier een aantal reviews waar ik me totaal niet in kan vinden. Wij hebben al ruim 1.5 jaar Marley Spoon en vind het top. De gerechten zijn voor wat betreft hoeveelheid ruim voldoende en de groenten zijn tot nu toe altijd van prima kwaliteit. De gerechten zijn op zich goed gevarieerd, vindt ze niet altijd allemaal even lekker. Hier en daar zie ik een receptje langskomen dat al eens eerder is gebruikt. Maar over het algemeen vind ik dat de box van Marley Spoon echt wel beter scoort dan hier wordt gemeld.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben deze box een keer geprobeerd (met veel korting!) en vonden de kwaliteit erg goed. De keus viel op deze box omdat we graag af en toe bewust minder vlees eten maar niet helemaal vegetarisch willen eten. Gerechten waren verrassend lekker.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Af en toe bestellen we de maaltijdbox van Albert Heijn tegelijk met onze boodschappen. Als er lekkere gerechten tussen zitten bestel ik de box meteen erbij. Ik kijk dus per week en vind het fijn dat ik geen abonnement op deze box heb. De box is verder altijd van goede kwaliteit en komt ook niet zuinig over.

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Julia
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben erg tevreden over De Krat. Zeer afwisselende gerechten elke week. Bovendien voor ons belangrijk dat de producten duurzaam en van goede kwaliteit zijn. We hebben nog geen tegenvaller gehad, dus dat is erg positief.

Aanbieder De Krat Consument avatar
Suze
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Na circa 1 jaar gebruik te hebben gemaakt van Marley Spoon ben ik aan het kijken naar een andere aanbieder. De reden: van de 7 maaltijden waaruit je kunt kiezen zijn er vaak maar twee die ons gezin lekker vindt / kindvriendelijk in de familiebox. De rest vinden we van matige smaak of voor kinderen gewoon niet lekker. De maaltijden bevatten te weinig groenten en te veel rijst / pasta. Geen goede verhouding vinden wij. Weinig echte variatie in de gerechten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We ontvangen sinds 15 maanden de vijf-dagen box van HelloFresh voor 4 personen. Eten is goed. Afwisselende recepten. Sommige succesvolle gerechten komen geregeld in een aangepaste vorm terug. De afgelopen maanden is de service van HelloFresh sterk verbeterd. Nu ook online chat mogelijk. Hieronder de voor-en nadelen op een rijtje: Sterke punten: Vijf dagen box mogelijk. 10 maaltijden per week waaruit je kunt kiezen. Veel niet-Nederlandse gerechten. Daar moet je dus wel van houden. Ingrediënten blijven lang goed. Uitstekende vegetarische gerechten, met verrassende combinaties. Bezorging is uitstekend. Nooit te laat geweest. Nadelen: Kleine porties. Voor ons gezin met twee tieners zijn de porties zo'n 2 keer per week krap bemeten. Eten gaat bijna altijd op. Vooral de hoeveelheden vlees en vis zijn beperkt. Bananen uit fruitbox komen gekneusd aan. (Fruitbox hebben we daarom recent opgezegd). Sommige gerechten zijn behoorlijk bewerkelijk (30-40 min). Door HelloFresh is koken leuker geworden en zijn we veel gevarieerder gaan eten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: