FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Slechte ervaring met de eerste box & een belachelijke slechte klachtenafhandeling. Een gezinsbox voor 4 personen waarin bij een gerecht 3 kleine porties vis zitten is m.i. het geld niet waard. Als er dan ook nog 3 grote rupsen in de broccoli zitten die de groente flink beschadigd hebben, is dat zeker een klacht waard. Antwoord van Marley Spoon: "hahaha, daar waren onze vriendjes dus!" E wat betreft de 3 stukjes vis... een gezinsbox is natuurlijk voor 2 volwassenen en 2 KLEINE kinderen (Oh???) en die hebben samen genoeg aan porties. Marley Spoon... doe wat aan de kwaliteit van de box EN van de klantenservice! :(

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar Foto weergeven
Linda
cijfer:
1
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Niet helemaal onder de indruk geraakt. Ze mogen wel wat meer werk steken in hun recept omschrijvingen en / of aankleding (foto's, videos?). Je betaald best een flinke prijs, met mooie lokale producten, maar vervolgens doe je al snel wat verkeerd met die summiere recept beschrijvingen. Ook klopte de ingrediënt verhoudingen lang niet altijd. Het was een beetje miss and hit met die gerechten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voor de eerste keer besteld, wat een tegenvaller... De helft van de bestelling is niet geleverd. Aan de pakbon te zien is dit geen fout, maar zijn de producten (aardappels en groenten) gewoon niet leverbaar en wordt het teveel betaalde bedrag teruggestort. Ook vallen de kazen en worst tegen, geen smaak. Jammer! Één keer en nooit weer.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Gedurende 1,5 maand de veggiebox ontvangen, tot er een thaise curry binnenkwam die niet vegetarisch bleek te zijn. Vervolgens niet een excuses van hellofresh.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geprobeerd met de actie: 3 gerechten voor 15 euro (2 personen). Direct weer opgezegd. Ik ben geen grote eter, maar dit is nauwelijks voldoende voor 2. Daarnaast zeggen ze dat de beste ingrediënten hebben en daarmee de betere box zijn. Gerecht 1: mais met een grondsmaak (goed gewassen van te voren), gerecht 2: partje (verkleurde) kool en 2 stuks kipfilet wat normaal 1 persoon eet en gerecht 3: net 150 gram spinazie voor z'n tweeën. Daar betaal je dan 40 euro voor? Echt niet! Ik wil best betalen voor een ''betere box'' maar dan moet het wel vers en voldoende zijn dit is het beide niet!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Petra
cijfer:
3.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben deze box nu al drie keer gehad. Handige box in tijden dat we erg druk zijn. Het allergrootste voordeel vind ik dat ik ook boodschappen erbij kan bestellen zonder te hoeven betalen voor bezorgkosten. Zo ben ik in één keer klaar. De gerechten in de Allerhande box zijn ons tot nu toe wel bevallen. Niet te moeilijk, maar wel lekker. Alles zag er ook goed uit en van sommige producten houden we nog wat over wat we in andere maaltijden kunnen gebruiken. Wanneer er gerechten bij zitten die ons niet zo lekker lijken, bestellen we de box gewoon een keer niet.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldige box! Ik heb tot nu toe de Mathijs, Hello Fresh en Marley Spoon getest maar de MS steekt er met kop en schouders bovenuit. Mooi verpakt, mooie receptkaarten, alle producten zien er fris en vers uit. Het grootste voordeel t.o.v. andere boxen: je krijgt een grote maaltijd. Mijn vriend en ik zijn flinke eters en scheppen graag nog een keer extra op. Bij Marley Spoon waren de maaltijden gelukkig niet te zuinig! Enige tip: ik vind de website niet zo overzichtelijk.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Marleen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

super goede service en heerlijk fruit! Vooral het fruitje van de week is bij ons thuis een groot succes. Alle kids proeven heel dapper en vaak vinden ze het nog super lekker ook.

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
eline kaptein
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik had met een winactie een grote box gewonnen, en daar heb ik heel erg van genoten! Ik vind het ideaal dat het recept erbij zit en het word allemaal zo makkelijk gemaakt! Het eten is ook heerlijk en lekker vers. Ik ga zeker een abbonnement nemen voor HelloFresh! Nog heel erg bedankt voor de gratis box, en wat een super service dat jullie mij alsnog opgezocht hebben via internet om mij de prijs te geven, aangezien ik bij de winactie een verkeerd e-mailadres heb neergezet. Al met al, top! En ik raad het iedereen aan.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Lique Kamps
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Voor het eerst besteld... De producten werden netjes op tijd geleverd en zag er keurig uit. Helaas misten de aardbeien.. als ik bel met kantoor is zijn reactie ze staan niet op de pakbon, dan kan ik er niets aan doen...! ik mocht maandags een mailtje sturen waarin ik dan de 6,00 vergoed kon krijgen van de aardbeien. We hebben echt genoten van de producten , heerlijke kwark, yoghurt, kaas, brood, groente...zou eigenlijk zo weer opnieuw bestellen.. Maar van de aardbeien of de 6,00 niets meer vernomen tel daarbij het rare gesprek op van diegene die de tel op nam bij Willen en Drees... toch maar niet!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: