FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Sinds 2015 was ik klant van Beebox, waarover we uiterst tevreden waren. Na de overname van het bedrijf ging het van alles mis, producten werden niet geleverd, ook extra bestelde producten werden voor de helft geleverd. Om verevening te krijgen moet je vaak achteraan. Laatst, producten niet geleverd voor een bedrag van 14 euro. Terugstorting over 4 weken, werd vermeld, we zijn benieuwd. Echter het bedrijf maakt inmiddels op mij geen betrouwbaar indruk. Jammer om de producten, vooral de groenten die van hele goede kwaliteit zijn. Ik heb mijn abbonament afgezegd.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Miruna van der Veen
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Begonnen aan de vega-krat om meer ideeën op te doen. Ik vind 't net een cadeautje als hij komt, spannend, welke recepten en soms bijzondere producten er in m'n kratje zitten. Wist niet dat vega eten zo lkkr en afwisselend kon zijn. Helaas (nog?) geen 1 persoons krat. Dus bestel ik super handig via de site om de week een kratje.

Aanbieder De Krat Consument avatar
Yvonne
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb de fruitbox een jaar lang gratis gewonnen en ik heb hier ontzettend veel plezier van gehad! Elke keer op vrijdag was ik weer even blij als de deurbel ging. Elke week vers fruit gekregen en ook elke keer verschillend. Kortom, ik ben super tevreden!

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Bonnie Havekotte
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De gerechten in de familiebox van AH waren heerlijk en vielen goed in de smaak bij het hele gezin. Je komt echt op ideeën en we zijn van plan de recepten vaker te gebruiken. Voor 2 volwassenen en 3 kinderen is het wel te weinig. Je moet soms echt wat pasta of aardappelen toevoegen en dat is wat onhandig en maakt het relatief duur. Hopelijk komt er in de toekomst een AH familiebox voor 5 personen!

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Ellen
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over Beebox. De recepten zijn heerlijk. Wat er wel verbeterd kan worden is de kwaliteit van de receptbeschrijvingen. Die zijn soms niet kloppend. Daarnaast vind ik de porties soms wat karig, maar verder heel lekker allemaal. Ik heb ook BeterBio gebruikt maar Beebox steekt er met kop en schouders bovenuit.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg tevreden over onze 2 wekelijks box altijd veel variatie. Ook heel makkelijk een box levering uit te zetten via de site. Handig als je op vakantie gaat.

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
Mirjam
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De eerste review was van mij, dat was vóordat MS van alles wijzigde. Uiteindelijk gestopt met deze foodbox nadat vlees zo karig werd dat ik geen vlees meer at zodat de kindjes genoeg zouden hebben. De recepten zijn leuk, makkelijk en lekker. Maar de karige hoeveelheid proteïne heeft hem voor ons de das omgedaan. Ik ben diverse malen gebeld of ik niet ajb terug wilde komen, steeds weer mijn zorg verteld maar ze konden me niet garanderen dat de hoeveelheden zouden worden of zijn aangepast. Tot dan, geen MS meer voor ons. Dus let op met reviews, foodboxen 'verbeteren' veel.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Chantal K
cijfer:
2
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Nu al 2 maanden in gebruik. Wisselende inhoud en zeer goede kwaliteit fruit. Met in elke box een verrassing. Ook de mogelijkheden te pauzeren en extra bestellen zijn prima.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

uitstekende kwaliteit, goed samengestelde gerechten en ruim voldoende eten.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik lees hier een aantal reviews waar ik me totaal niet in kan vinden. Wij hebben al ruim 1.5 jaar Marley Spoon en vind het top. De gerechten zijn voor wat betreft hoeveelheid ruim voldoende en de groenten zijn tot nu toe altijd van prima kwaliteit. De gerechten zijn op zich goed gevarieerd, vindt ze niet altijd allemaal even lekker. Hier en daar zie ik een receptje langskomen dat al eens eerder is gebruikt. Maar over het algemeen vind ik dat de box van Marley Spoon echt wel beter scoort dan hier wordt gemeld.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: