FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Ik heb 1 x een variatie box en 1 x een familie box gehad en over beiden ben ik heel erg tevreden. De recepten zijn goed en lekker en voor (bijna) iedereen toegankelijk. Sommige gerechten zijn iets meer werk (met name voor het snijden van producten) maar daar kan je prima al van te voren rekening mee houden. De producten die we hebben ontvangen zijn vers en van goede kwaliteit. Wij zijn dus heel tevreden.

Aanbieder Mathijs Maaltijdbox Consument avatar
Kelly Van der Pol
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Lekker, veel variatie en makkelijk bij je thuisbezorgd.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De ontbijtbox komt gelijk met de maaltijdbox aan de deur, bij mij op zaterdagochtend. De doos lijkt schaars gevuld, maar als je eenmaal aan tafel zit is het ruim voldoende voor een lekker en goed ontbijt. Van mij mag er in de box nog koffie en thee bij.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Topbox! Of beter nog: topkrat! Misschien iets minder biologisch dan Beebox, maar zo veel lekkerdere recepten. En ze doen ook niet moeilijk mocht je er van afwillen

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Service heb ik niet zoveel op aan te merken, ze zijn duidelijk, ben je niet thuis gaat de box naar de voedselbank. x-aantal dagen van te voren kun je het nog veranderen wanneer het afgeleverd wordt. Ik heb de classic box voor 2 personen, 3 maaltijden. De portioneringen vind ik veruit te weinig. Salade van forel wordt bijvoorbeeld 125 gram forel (1 stukje vis) en 150 gram spinazie (kleine zak) afgeleverd. Bietjes en aardappels zijn in principe wel voldoende waarmee je de salade compleet kan maken, alleen zonde dat je dan 3 hapjes forelfilet hebt per persoon. Dit is 1 gerecht, maar zo zijn alle gerechten. 150 gram kipfilet voor een gerecht met 1 handje pasta voor 2 personen. Houdbaarheid is ook bij ons niet denderend, 3 gerechten en dat moet je ook eigenlijk in de komende 3 dagen op eten. Tot slot, de prijs. In totaal tellen we hier €40,- voor neer, daar kan ik wel wat anders mee doen en daarom ook het abonnement beëindigd. Recepten volg ik, kan het thuis dan alsnog maken, maar dan met mijn eigen hoeveelheden en boodschappen, hebben we a: genoeg, b: scheelt zeker de helft van de prijs!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Britt
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Hebben de 4 persoon box geprobeerd. maar voor 4 volwassen personen is het allemaal erg weinig ( 295 gram zalm of 75 gram macaroni in de box) Voor 49 euro had ik zeker wat meer verwacht. We hebben Hello Fresh ook een tijd gehad en daar hielden wij altijd over. Dus voor ons dag AH :-) en Hello Fresh

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Heetje
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super tevreden over Marley Spoon. De kwaliteit is TOP! De levering is steeds correct en de porties zijn meer dan voldoende, wij bestellen elke voor 4 maaltijden. Zelf heb ik zelden tijd om naar de supermarkt te gaan en het is gewoonweg goedkoper op langer termijn dan de supermarkt, vroeger was mijn voedsel in de voorraadkast stof te verzamelen en nu gewoon niet meer! Uitstekende klantedienst voor vragen. TOP!!!! BESLIST EEN AANRADER!!!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De vegetarische leefstijlbox van beebox is gevuld met lekkere producten van Nederlandse boeren. Lekker dichtbij en vers, dat proef je. De recepten vind ik erg lekker. De persoonlijke service van de beebox-ondernemer maakt het plaatje af! Ik ga zeker nog een tijd door met deze box.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

prima maaltijdbox en iedere keer lekkere recepten om te maken. Er zit natuurlijk altijd wel een keer iets tussen wat ik zelf niet lekker vindt(boerenkool) maar voor de rest prima maaltijden. Een keer zat er de rijst niet bij, bericht gestuurd en er werd meteen geld in mindering gebracht op het bedrag van de maaltijdbox.

Aanbieder Mathijs Maaltijdbox Consument avatar
Joke Geertshuis
cijfer:
7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Aanbieder logo Mathijs Maaltijdbox Reactie van Mathijs Maaltijdbox:
Hallo Joke, Bedankt voor je review! Wist je dat je zowel op de website als in de nieuwsbrief vooraf kunt zien wat er in de box komt? Mocht er een week iets in zitten wat je niet lust, dan annuleer je die levering heel gemakkelijk via je eigen account of onze app. Smakelijke groet, Mathijs Maaltijdbox

Wij zijn heel erg tevreden over de versheid en originele maaltijden uit de BOX Extra. Het leuke is dat we dingen koken die we zelf niet zo snel zouden kopen in de supermarkt. De smaak van de Hollandse seizoenen en biologische producten is fantastisch! En de kinderen eten prima mee.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: