FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Gedurende 1,5 maand de veggiebox ontvangen, tot er een thaise curry binnenkwam die niet vegetarisch bleek te zijn. Vervolgens niet een excuses van hellofresh.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geprobeerd met de actie: 3 gerechten voor 15 euro (2 personen). Direct weer opgezegd. Ik ben geen grote eter, maar dit is nauwelijks voldoende voor 2. Daarnaast zeggen ze dat de beste ingrediënten hebben en daarmee de betere box zijn. Gerecht 1: mais met een grondsmaak (goed gewassen van te voren), gerecht 2: partje (verkleurde) kool en 2 stuks kipfilet wat normaal 1 persoon eet en gerecht 3: net 150 gram spinazie voor z'n tweeën. Daar betaal je dan 40 euro voor? Echt niet! Ik wil best betalen voor een ''betere box'' maar dan moet het wel vers en voldoende zijn dit is het beide niet!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Petra
cijfer:
3.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben deze box nu al drie keer gehad. Handige box in tijden dat we erg druk zijn. Het allergrootste voordeel vind ik dat ik ook boodschappen erbij kan bestellen zonder te hoeven betalen voor bezorgkosten. Zo ben ik in één keer klaar. De gerechten in de Allerhande box zijn ons tot nu toe wel bevallen. Niet te moeilijk, maar wel lekker. Alles zag er ook goed uit en van sommige producten houden we nog wat over wat we in andere maaltijden kunnen gebruiken. Wanneer er gerechten bij zitten die ons niet zo lekker lijken, bestellen we de box gewoon een keer niet.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldige box! Ik heb tot nu toe de Mathijs, Hello Fresh en Marley Spoon getest maar de MS steekt er met kop en schouders bovenuit. Mooi verpakt, mooie receptkaarten, alle producten zien er fris en vers uit. Het grootste voordeel t.o.v. andere boxen: je krijgt een grote maaltijd. Mijn vriend en ik zijn flinke eters en scheppen graag nog een keer extra op. Bij Marley Spoon waren de maaltijden gelukkig niet te zuinig! Enige tip: ik vind de website niet zo overzichtelijk.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Marleen
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

super goede service en heerlijk fruit! Vooral het fruitje van de week is bij ons thuis een groot succes. Alle kids proeven heel dapper en vaak vinden ze het nog super lekker ook.

Aanbieder Fruit.nl Consument avatar
eline kaptein
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik had met een winactie een grote box gewonnen, en daar heb ik heel erg van genoten! Ik vind het ideaal dat het recept erbij zit en het word allemaal zo makkelijk gemaakt! Het eten is ook heerlijk en lekker vers. Ik ga zeker een abbonnement nemen voor HelloFresh! Nog heel erg bedankt voor de gratis box, en wat een super service dat jullie mij alsnog opgezocht hebben via internet om mij de prijs te geven, aangezien ik bij de winactie een verkeerd e-mailadres heb neergezet. Al met al, top! En ik raad het iedereen aan.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Lique Kamps
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De ontbijtbox komt gelijk met de maaltijdbox aan de deur, bij mij op zaterdagochtend. De doos lijkt schaars gevuld, maar als je eenmaal aan tafel zit is het ruim voldoende voor een lekker en goed ontbijt. Van mij mag er in de box nog koffie en thee bij.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Topbox! Of beter nog: topkrat! Misschien iets minder biologisch dan Beebox, maar zo veel lekkerdere recepten. En ze doen ook niet moeilijk mocht je er van afwillen

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Service heb ik niet zoveel op aan te merken, ze zijn duidelijk, ben je niet thuis gaat de box naar de voedselbank. x-aantal dagen van te voren kun je het nog veranderen wanneer het afgeleverd wordt. Ik heb de classic box voor 2 personen, 3 maaltijden. De portioneringen vind ik veruit te weinig. Salade van forel wordt bijvoorbeeld 125 gram forel (1 stukje vis) en 150 gram spinazie (kleine zak) afgeleverd. Bietjes en aardappels zijn in principe wel voldoende waarmee je de salade compleet kan maken, alleen zonde dat je dan 3 hapjes forelfilet hebt per persoon. Dit is 1 gerecht, maar zo zijn alle gerechten. 150 gram kipfilet voor een gerecht met 1 handje pasta voor 2 personen. Houdbaarheid is ook bij ons niet denderend, 3 gerechten en dat moet je ook eigenlijk in de komende 3 dagen op eten. Tot slot, de prijs. In totaal tellen we hier €40,- voor neer, daar kan ik wel wat anders mee doen en daarom ook het abonnement beëindigd. Recepten volg ik, kan het thuis dan alsnog maken, maar dan met mijn eigen hoeveelheden en boodschappen, hebben we a: genoeg, b: scheelt zeker de helft van de prijs!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Britt
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Hebben de 4 persoon box geprobeerd. maar voor 4 volwassen personen is het allemaal erg weinig ( 295 gram zalm of 75 gram macaroni in de box) Voor 49 euro had ik zeker wat meer verwacht. We hebben Hello Fresh ook een tijd gehad en daar hielden wij altijd over. Dus voor ons dag AH :-) en Hello Fresh

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Heetje
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: