FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Service heb ik niet zoveel op aan te merken, ze zijn duidelijk, ben je niet thuis gaat de box naar de voedselbank. x-aantal dagen van te voren kun je het nog veranderen wanneer het afgeleverd wordt. Ik heb de classic box voor 2 personen, 3 maaltijden. De portioneringen vind ik veruit te weinig. Salade van forel wordt bijvoorbeeld 125 gram forel (1 stukje vis) en 150 gram spinazie (kleine zak) afgeleverd. Bietjes en aardappels zijn in principe wel voldoende waarmee je de salade compleet kan maken, alleen zonde dat je dan 3 hapjes forelfilet hebt per persoon. Dit is 1 gerecht, maar zo zijn alle gerechten. 150 gram kipfilet voor een gerecht met 1 handje pasta voor 2 personen. Houdbaarheid is ook bij ons niet denderend, 3 gerechten en dat moet je ook eigenlijk in de komende 3 dagen op eten. Tot slot, de prijs. In totaal tellen we hier €40,- voor neer, daar kan ik wel wat anders mee doen en daarom ook het abonnement beëindigd. Recepten volg ik, kan het thuis dan alsnog maken, maar dan met mijn eigen hoeveelheden en boodschappen, hebben we a: genoeg, b: scheelt zeker de helft van de prijs!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Britt
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Hebben de 4 persoon box geprobeerd. maar voor 4 volwassen personen is het allemaal erg weinig ( 295 gram zalm of 75 gram macaroni in de box) Voor 49 euro had ik zeker wat meer verwacht. We hebben Hello Fresh ook een tijd gehad en daar hielden wij altijd over. Dus voor ons dag AH :-) en Hello Fresh

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Heetje
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super tevreden over Marley Spoon. De kwaliteit is TOP! De levering is steeds correct en de porties zijn meer dan voldoende, wij bestellen elke voor 4 maaltijden. Zelf heb ik zelden tijd om naar de supermarkt te gaan en het is gewoonweg goedkoper op langer termijn dan de supermarkt, vroeger was mijn voedsel in de voorraadkast stof te verzamelen en nu gewoon niet meer! Uitstekende klantedienst voor vragen. TOP!!!! BESLIST EEN AANRADER!!!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De vegetarische leefstijlbox van beebox is gevuld met lekkere producten van Nederlandse boeren. Lekker dichtbij en vers, dat proef je. De recepten vind ik erg lekker. De persoonlijke service van de beebox-ondernemer maakt het plaatje af! Ik ga zeker nog een tijd door met deze box.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn heel erg tevreden over de versheid en originele maaltijden uit de BOX Extra. Het leuke is dat we dingen koken die we zelf niet zo snel zouden kopen in de supermarkt. De smaak van de Hollandse seizoenen en biologische producten is fantastisch! En de kinderen eten prima mee.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben al een aantal keren de freshbox ontvangen en zijn er tevreden over. Een keer is de bestelde box niet in hun systeem doorgevoerd omdat men bezig was met een update van de website en dat op de laatste dag dat je je box kon aanzetten. Niet erg handig. Via de app de box bestellen mocht helaas ook niet werken. Verder hebben we nu voor de 1e keer een klein gemis in de box, een kruid ontbreekt. De produkten zien er altijd goed uit en ook de laatste dag nog prima bruikbaar. Voor grote eters mogen de porties wel wat groter. Kortom, we zijn erg blij met de box en de maaltijden. Je eet eens op een ander manier je geijkte groente.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
christina
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We gebruiken hellofresh nu bijna twee jaar en zijn er heel tevreden mee. Voor een hele week boodschappen doen is niets voor ons. Nu we niet meer na het werk naar de supermarkt hoeven, eten we veel gevarieerder en gezonder, en gooien we vooral minder vaak eten weg. De recepten zijn afwisselend, goede porties. Tot nu toe twee keer iets mis geweest met de groenten. Bezorging gaat altijd goed. Sinds 2016 zitten er recepten van Jamie Oliver bij. Dat is leuk, maar de bereidingstijd is daarvan langer dan de 30 minuten waar hellofresh mee adverteert, dat is voor ons een minpuntje.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Vanwege goede ervaringen van vrienden de box geprobeerd. Alles zag er heel verzorgd uit en over de ingredienen waren we zeer te spreken, echt goede kwaliteit en veel biologische spullen. De recepten waren niet ingewikkeld, ook niet heel spannend. De houdbaarheidsdata van het vlees waren krap, je moet de maaltijden allemaal direct aan het begin van de week maken, anders ben je te laat. We zijn helaas toch gestopt met de box vanwege de matige bezorging (te laat, zonder berichtje, koelkastproducten voelden niet koel). Toen we de kip wilden maken, 1 dag voor de t.h.t. datum, bleek deze bedorven.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Elise van Vliet
cijfer:
6
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn al ruim een jaar erg tevreden over het eten en de service van beebox. Elke keer weer verassende recepten en bijzondere producten. Ik heb er ook goed van leren koken daar moet je wel van houden met de beebox de gerechten zijn vaak wel bewerkelijk. Zelf vind ik dit wel een voordeel geen voorgesneden of kant en klare producten.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sanne
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super blij met de Beebox, ondanks dat de recepten langer duren hebben wij veel eer van ons werk. Sinds enkele weken nu ook de vegabox waar goed over nagedacht wordt. Wij maken nu sinds aantal maanden gebruik van de producten en het is altijd compleet en vers. De kratten geven we steeds terug aan de bezorger welke hergebruikt kunnen worden. Top systeem!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: