FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wat een verrassing gisteren toen ik de eerste maaltijdbox en fruitbox in ontvangst nam. Alles wordt vers en gekoeld aangeleverd. De recepten zijn gevarieerd. De eerste maaltijd was superlekker. De service is fantastisch. Je krijgt op tijd te horen via mail en sms wat er in de box zit en op wel tijdstip er wordt afgeleverd.De prijs kwaliteitverhouding is prima. Wat ik een aanrader vind is dat de recepten gevarieerd, gezond en anders zijn.

Aanbieder Mathijs Maaltijdbox Consument avatar Foto weergeven
Vigdis Kluver
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Van de week werd ik gebeld door een zeer vriendelijke meneer. Goede telefoon stem en gewoon een ontspannen gesprekje gehad waarin alles werd uitgelegd... Met een big smile heb ik "ja" gezegd.. En gister onze eerste maaltijd box binnen gekregen. WAUW !! Hoe het afgeleverd werd (vlak voor de deur werd de box geopend die netjes gekoeld werd vervoerd). Alles uitgepakt en wat zag het er goed zeg. Vandaag de broodjes hamburger gemaakt met Aardappelsalade.. Zo simpel maar wat lekker.. Het vlees super sappig en WoW wat vult dat... Kijk nu al uit naar morgen. Rijst, kip en frisse komkommer.. En wat ik al helemaal geweldig vind ?? Dat ik niet naar de winkel ben geweest

Aanbieder Mathijs Maaltijdbox Consument avatar
Aaltje Overdijkink
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb nu een aantal keer de Streekbox mogen ontvangen, en ik moet zeggen, ik ben fan! Elke week zit ik weer heerlijk te eten van de gerechten. Ik vind het erg fijn dat de gerechten zo gevarieerd zijn en ook makkelijk te bereiden. Vaak staat er binnen 30-35 min een super lekkere maaltijd op tafel. Echt een aanrader!!

Aanbieder StreekBox Consument avatar
Laura
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ivm een box die ik in Maart 2016 heb ontvangen. Hierin zaten bedorven producten waardoor 2 recepten niet gemaakt konden worden. Een wou wel gedeeltelijk, maar de ander was het hoofd ingrediënt bedorven. Dit ging om de variatiebox voor 4 personen van week 11 met oa de romige pasta met spekreepjes en paddestoelen en de hamburgers met krieltjes in schil. Bij de een waren de paddestoelen bedorven en bij de ander de hamburgers. Afgesproken was dat er een nieuwe factuur gestuurd zou worden met creditering zodat ik het kon overboeken. Maar deze niet ontvangen. Er achter aan gemaild, geen antwoord meer gehad, dus besloot kort af te wachten, omdat het misschien even kon duren tot het verwerkt was, tot dat ik vervolgens een brief van een incassobureau kreeg (zat nog geen maand tussen ontvangen box en incassobureau!) met meer dan €70 voor een variatiebox waarop een bedrag in mindering gebracht zou worden, maar wat niet gebeurd en uiteindelijk uit loopt op een PEPER DURE maaltijdbox en dan ook nog een met bedorven producten. Vanuit mijn ervaringen zeg ik dus tegen iedereen; niet aan beginnen, want beloftes worden gemaakt, maar uiteindelijk ben je dus bijna het dubbele kwijt. ***update*** Nicole berichte ons dat ze uiteindelijk toch tot een goede oplossing zijn gekomen.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb 1 x een variatie box en 1 x een familie box gehad en over beiden ben ik heel erg tevreden. De recepten zijn goed en lekker en voor (bijna) iedereen toegankelijk. Sommige gerechten zijn iets meer werk (met name voor het snijden van producten) maar daar kan je prima al van te voren rekening mee houden. De producten die we hebben ontvangen zijn vers en van goede kwaliteit. Wij zijn dus heel tevreden.

Aanbieder Mathijs Maaltijdbox Consument avatar
Kelly Van der Pol
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Lekker, veel variatie en makkelijk bij je thuisbezorgd.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De ontbijtbox komt gelijk met de maaltijdbox aan de deur, bij mij op zaterdagochtend. De doos lijkt schaars gevuld, maar als je eenmaal aan tafel zit is het ruim voldoende voor een lekker en goed ontbijt. Van mij mag er in de box nog koffie en thee bij.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Topbox! Of beter nog: topkrat! Misschien iets minder biologisch dan Beebox, maar zo veel lekkerdere recepten. En ze doen ook niet moeilijk mocht je er van afwillen

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Service heb ik niet zoveel op aan te merken, ze zijn duidelijk, ben je niet thuis gaat de box naar de voedselbank. x-aantal dagen van te voren kun je het nog veranderen wanneer het afgeleverd wordt. Ik heb de classic box voor 2 personen, 3 maaltijden. De portioneringen vind ik veruit te weinig. Salade van forel wordt bijvoorbeeld 125 gram forel (1 stukje vis) en 150 gram spinazie (kleine zak) afgeleverd. Bietjes en aardappels zijn in principe wel voldoende waarmee je de salade compleet kan maken, alleen zonde dat je dan 3 hapjes forelfilet hebt per persoon. Dit is 1 gerecht, maar zo zijn alle gerechten. 150 gram kipfilet voor een gerecht met 1 handje pasta voor 2 personen. Houdbaarheid is ook bij ons niet denderend, 3 gerechten en dat moet je ook eigenlijk in de komende 3 dagen op eten. Tot slot, de prijs. In totaal tellen we hier €40,- voor neer, daar kan ik wel wat anders mee doen en daarom ook het abonnement beëindigd. Recepten volg ik, kan het thuis dan alsnog maken, maar dan met mijn eigen hoeveelheden en boodschappen, hebben we a: genoeg, b: scheelt zeker de helft van de prijs!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Britt
cijfer:
3.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Hebben de 4 persoon box geprobeerd. maar voor 4 volwassen personen is het allemaal erg weinig ( 295 gram zalm of 75 gram macaroni in de box) Voor 49 euro had ik zeker wat meer verwacht. We hebben Hello Fresh ook een tijd gehad en daar hielden wij altijd over. Dus voor ons dag AH :-) en Hello Fresh

Aanbieder AH Allerhande Consument avatar
Heetje
cijfer:
4.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: