FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Super tevreden over Marley Spoon. De kwaliteit is TOP! De levering is steeds correct en de porties zijn meer dan voldoende, wij bestellen elke voor 4 maaltijden. Zelf heb ik zelden tijd om naar de supermarkt te gaan en het is gewoonweg goedkoper op langer termijn dan de supermarkt, vroeger was mijn voedsel in de voorraadkast stof te verzamelen en nu gewoon niet meer! Uitstekende klantedienst voor vragen. TOP!!!! BESLIST EEN AANRADER!!!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De vegetarische leefstijlbox van beebox is gevuld met lekkere producten van Nederlandse boeren. Lekker dichtbij en vers, dat proef je. De recepten vind ik erg lekker. De persoonlijke service van de beebox-ondernemer maakt het plaatje af! Ik ga zeker nog een tijd door met deze box.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn heel erg tevreden over de versheid en originele maaltijden uit de BOX Extra. Het leuke is dat we dingen koken die we zelf niet zo snel zouden kopen in de supermarkt. De smaak van de Hollandse seizoenen en biologische producten is fantastisch! En de kinderen eten prima mee.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben al een aantal keren de freshbox ontvangen en zijn er tevreden over. Een keer is de bestelde box niet in hun systeem doorgevoerd omdat men bezig was met een update van de website en dat op de laatste dag dat je je box kon aanzetten. Niet erg handig. Via de app de box bestellen mocht helaas ook niet werken. Verder hebben we nu voor de 1e keer een klein gemis in de box, een kruid ontbreekt. De produkten zien er altijd goed uit en ook de laatste dag nog prima bruikbaar. Voor grote eters mogen de porties wel wat groter. Kortom, we zijn erg blij met de box en de maaltijden. Je eet eens op een ander manier je geijkte groente.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
christina
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We gebruiken hellofresh nu bijna twee jaar en zijn er heel tevreden mee. Voor een hele week boodschappen doen is niets voor ons. Nu we niet meer na het werk naar de supermarkt hoeven, eten we veel gevarieerder en gezonder, en gooien we vooral minder vaak eten weg. De recepten zijn afwisselend, goede porties. Tot nu toe twee keer iets mis geweest met de groenten. Bezorging gaat altijd goed. Sinds 2016 zitten er recepten van Jamie Oliver bij. Dat is leuk, maar de bereidingstijd is daarvan langer dan de 30 minuten waar hellofresh mee adverteert, dat is voor ons een minpuntje.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Vanwege goede ervaringen van vrienden de box geprobeerd. Alles zag er heel verzorgd uit en over de ingredienen waren we zeer te spreken, echt goede kwaliteit en veel biologische spullen. De recepten waren niet ingewikkeld, ook niet heel spannend. De houdbaarheidsdata van het vlees waren krap, je moet de maaltijden allemaal direct aan het begin van de week maken, anders ben je te laat. We zijn helaas toch gestopt met de box vanwege de matige bezorging (te laat, zonder berichtje, koelkastproducten voelden niet koel). Toen we de kip wilden maken, 1 dag voor de t.h.t. datum, bleek deze bedorven.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Elise van Vliet
cijfer:
6
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn al ruim een jaar erg tevreden over het eten en de service van beebox. Elke keer weer verassende recepten en bijzondere producten. Ik heb er ook goed van leren koken daar moet je wel van houden met de beebox de gerechten zijn vaak wel bewerkelijk. Zelf vind ik dit wel een voordeel geen voorgesneden of kant en klare producten.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sanne
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super blij met de Beebox, ondanks dat de recepten langer duren hebben wij veel eer van ons werk. Sinds enkele weken nu ook de vegabox waar goed over nagedacht wordt. Wij maken nu sinds aantal maanden gebruik van de producten en het is altijd compleet en vers. De kratten geven we steeds terug aan de bezorger welke hergebruikt kunnen worden. Top systeem!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Mijn eerste ervaring met een maaltijdbox. Het smaakte prima (5 van de 6 keer). Maar toch maar weer opgezegd; 1) stond 2x zo lang in de keuken als op de beschrijving stond 2) vlees was niet biologisch (had ik wel verwacht voor 20 euro per gerecht maar misschien ligt t aan mij) 3) houdbaarheid: je moet het allemaal binnen 4 dagen opeten. Dat haalden wij niet. We hebben gisteren voor het eerst weer zonder MP gekookt en het was een verademing!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
maartje
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb wisselende ervaringen met MarleySpoon. Recepten: meestal lekker, enkele maanden overgeslagen, omdat er niks lekkerst tussen zat. Gerechten: meestal goed te volgen, 2 van de 50 gerechten waren niet lekker (smaakcombinatie). Producten: meestal volledig en vers, 5 van de 50 gerechten waren bij bezorging niet vers. Bezorging: Leen Menken bezorgers zijn altijd vriendelijk, helaas wordt het tijdstip van bezorging steeds later doorgegeven (voorheen begin van de middag tegenwoordig eind van de avond een dag voor de avond bezorging) en loopt de bezorging meestal vertraging op tot 1.5 uur (soms met een bericht op het laatste moment en soms zonder bericht). Service Marley Spoon: Je hebt tussen de 1 en maximaal 5 dagen (afhankelijk van jouw bezorgmoment) om vast te leggen wat je wilt bestellen. Doe je niks, dan kiest Marley Spoon dat wel voor je uit. 6 dagen voor het bezorgmoment kun je helemaal niks meer wijzigen. Zeer klantonvriendelijk. Reden voor mij om het abonnement te pauzeren en misschien zelfs stop te zetten.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
KlantvanMarleySpoon
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: