FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Wij hebben nu drie keer de HelloFresh FamilyBox geprobeerd (dus 9 maaltijden). De laatste keer tegen heug en meug omdat je volgens de overeenkomst minimaal drie boxen moet afnemen, voor je kunt opzeggen. De prijs is vrij fors, maar je betaalt natuurlijk ook voor het gemak, de service en de recepten. De ingredienten zijn goed, maar de recepten moet je van houden. Er zijn heel vaak fruit doorheen, waardoor bijna alles zoet smaakt. Verder is zo'n drie kwartier koken natuurlijk best lang in een druk gezin. Opzeggen wordt ook erg ontmoedigd, is niet eenvoudig via de website.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Frans
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn nu ruim 2 jaar gebruikers van de HelloFresh originalbox. De ingredienten in de box zijn altijd supervers! We kunnen niet anders zeggen. De maaltijden zijn altijd verrassend; we maken maaltijden met met combinaties waar we zelf nooit aan zouden denken. Hoeveelheden: vaak kan er nog wel een extra persoon aanschuiven en mee eten! Kortom: wij zijn 2 zeer tevreden gebruikers van de HelloFresbox!

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Niek
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben zeer tevreden! Heb sinds juni 2015 de Box basics (groente, fuit, eieren, sap, brood) voor 2 personen. Wij hebben met z'n tweeën er meer dan genoeg aan om het om de week te laten komen, en ben zo nog goedkoper uit dan toen ik alles uit supermarkt haalde. Alle producten zijn heerlijk, genoeg afwisseling, altijd zeer vers, bezorging netjes op tijd, heerlijke recepten en soms heel bijzondere producten erbij. Ik overweeg op de box vegetarisch die sinds kort is geïntroduceerd over te stappen, maar ben zo tevreden met huidige box dat ik nog even wacht.Ook de website is zeer goed toegankelijk, simpel om wijzigingen door te geven etc..

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb meerdere maaltijdboxen geprobeerd, maar De Krat is één van de weinigen die ook echt waarmaakt wat het belooft. Hoewel niet altijd voorzien van een EKO-keurmerk zijn ze bij De Krat erg transparant over de herkomst van hun producten. Daarnaast heerlijke recepten en een vriendelijke bezorging. Een blijvertje

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb gekozen voor de Beebox Extra. De extra zit m in een aantal producten die je krijgt naast de volledige maaltijden. Een doos eieren, brood, sap en fruit extra voor maar een paar euro meer. Ik hoef nu echt bijna niet meer naar de supermarkt. De recepten zijn elke weer lekker en verrassend. Ik woon heel ongunstig in de binnenstad van Utrecht maar de box wordt altijd netjes bezorgd door de altijd aardige Chris.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Grace
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De Beebox is iedere week weer een kadootje om te krijgen. In een stevig, inwisselbaar inklapkrat. De groenten niet onnodig verpakt, de recepten niet onnodig uitgeprint maar gewoon te bekijken op de site. Echt duurzaam dus, daar is over nagedacht. Fijn om ingredienten te krijgen die je zelf niet gauw in de winkel zult kopen. En alles met biologisch keurmerk. Een aanrader!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Annette
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Biologisch eten met heerlijke recepten. Veel variatie. Groenten die je niet zomaar in de winkel ziet liggen. En een prima service.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sylvia
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Hello Fresh is een goede manier om zelf te beginnen met beter leren koken. Alles is al gewassen en klaar om te snijden(soms hoef je zelfs niet eens meer te snijden). Toch heeft Hello Fresh me uiteindelijk teleurgesteld. Na zeker 6 maanden lid geweest te zijn en trouw reviews achter te laten was ik er klaar mee. Ik had al zo vaak aangegeven dat veel porties te klein waren(wij aten met twee fulltime werkende volwassenen met gezond gewicht van 28 en 29 van de box) en nooit heb ik een reactie ontvangen. Als je een kleine eter bent en verder geen waarde hecht aan biologisch(sommige dingen zijn bio maar het meeste niet). Dan is Hello Fresh aan te raden. Als iemand met een normale gezonde eetlust zul je zien dat uiteindelijk bij elke ronde gerechten het wel een keer te weinig is. En Hello Fresh, mochten jullie dit lezen; Een aardappelsalade is geen avondeten!

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Leonie
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We zijn heel blij met de biologische producten van Nederlandse bodem. Super lekker en voor ons echt af en toe wat anders. We eten gezonder. In de weekenden hadden we de neiging om te snacken. Dat is nu helemaal over. Het voelt elke week weer als een cadeautje. Als er wel eens wat mis gaat (er ontbrak een keer een product) wordt dit netjes herstelt.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super gezonde boxen, smaak van de recepten verrassend lekker. De Extra box verrast je met extra brood en sap. De Leefstijl box is nog specialer qua ingrediënten (koolhydraat-arm). De boxen zit stikvol gewone en bijzondere groenten. Veel verse kruiden/smaakmakers. Met deze box lukt het mij om 200 gram groente te eten, doordat dit meestal uit verschillende groenten bestaat, allemaal even lekker bereid. Enorme aanrader, maar je moet wel over tijd beschikken (bereiding meestal 45 tot 60 minuten). Minpuntje? Je moet de recepten zelf afdrukken.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Daphne Ahlers
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: