FoodboxWijzer logo

Foodbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun foodbox

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Leuk concept, eerste week genoten, tweede week miste er van alles, moest er van alles bijkopen om de maaltijden uit te proberen en heb er zelfs 1 overgeslagen omdat de meeste dingen er niet bij zaten. Klantenservice 06-nummer niet te bereiken en ook geen reacties op mijn mail. Zal volgende week melden of het dan klopt, maar een vast abonnement ga ik zeker niet afnemen. Jammer, want het idee erachter is echt leuk, maar de organisatie laat echt te wensen over.

Aanbieder Zoyummy Consument avatar
Inge
cijfer:
5.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn al ruim een jaar erg tevreden over het eten en de service van beebox. Elke keer weer verassende recepten en bijzondere producten. Ik heb er ook goed van leren koken daar moet je wel van houden met de beebox de gerechten zijn vaak wel bewerkelijk. Zelf vind ik dit wel een voordeel geen voorgesneden of kant en klare producten.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Sanne
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super blij met de Beebox, ondanks dat de recepten langer duren hebben wij veel eer van ons werk. Sinds enkele weken nu ook de vegabox waar goed over nagedacht wordt. Wij maken nu sinds aantal maanden gebruik van de producten en het is altijd compleet en vers. De kratten geven we steeds terug aan de bezorger welke hergebruikt kunnen worden. Top systeem!

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Mijn eerste ervaring met een maaltijdbox. Het smaakte prima (5 van de 6 keer). Maar toch maar weer opgezegd; 1) stond 2x zo lang in de keuken als op de beschrijving stond 2) vlees was niet biologisch (had ik wel verwacht voor 20 euro per gerecht maar misschien ligt t aan mij) 3) houdbaarheid: je moet het allemaal binnen 4 dagen opeten. Dat haalden wij niet. We hebben gisteren voor het eerst weer zonder MP gekookt en het was een verademing!

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
maartje
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb wisselende ervaringen met MarleySpoon. Recepten: meestal lekker, enkele maanden overgeslagen, omdat er niks lekkerst tussen zat. Gerechten: meestal goed te volgen, 2 van de 50 gerechten waren niet lekker (smaakcombinatie). Producten: meestal volledig en vers, 5 van de 50 gerechten waren bij bezorging niet vers. Bezorging: Leen Menken bezorgers zijn altijd vriendelijk, helaas wordt het tijdstip van bezorging steeds later doorgegeven (voorheen begin van de middag tegenwoordig eind van de avond een dag voor de avond bezorging) en loopt de bezorging meestal vertraging op tot 1.5 uur (soms met een bericht op het laatste moment en soms zonder bericht). Service Marley Spoon: Je hebt tussen de 1 en maximaal 5 dagen (afhankelijk van jouw bezorgmoment) om vast te leggen wat je wilt bestellen. Doe je niks, dan kiest Marley Spoon dat wel voor je uit. 6 dagen voor het bezorgmoment kun je helemaal niks meer wijzigen. Zeer klantonvriendelijk. Reden voor mij om het abonnement te pauzeren en misschien zelfs stop te zetten.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
KlantvanMarleySpoon
cijfer:
7.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben nu drie keer de HelloFresh FamilyBox geprobeerd (dus 9 maaltijden). De laatste keer tegen heug en meug omdat je volgens de overeenkomst minimaal drie boxen moet afnemen, voor je kunt opzeggen. De prijs is vrij fors, maar je betaalt natuurlijk ook voor het gemak, de service en de recepten. De ingredienten zijn goed, maar de recepten moet je van houden. Er zijn heel vaak fruit doorheen, waardoor bijna alles zoet smaakt. Verder is zo'n drie kwartier koken natuurlijk best lang in een druk gezin. Opzeggen wordt ook erg ontmoedigd, is niet eenvoudig via de website.

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Frans
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn nu ruim 2 jaar gebruikers van de HelloFresh originalbox. De ingredienten in de box zijn altijd supervers! We kunnen niet anders zeggen. De maaltijden zijn altijd verrassend; we maken maaltijden met met combinaties waar we zelf nooit aan zouden denken. Hoeveelheden: vaak kan er nog wel een extra persoon aanschuiven en mee eten! Kortom: wij zijn 2 zeer tevreden gebruikers van de HelloFresbox!

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Niek
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben zeer tevreden! Heb sinds juni 2015 de Box basics (groente, fuit, eieren, sap, brood) voor 2 personen. Wij hebben met z'n tweeën er meer dan genoeg aan om het om de week te laten komen, en ben zo nog goedkoper uit dan toen ik alles uit supermarkt haalde. Alle producten zijn heerlijk, genoeg afwisseling, altijd zeer vers, bezorging netjes op tijd, heerlijke recepten en soms heel bijzondere producten erbij. Ik overweeg op de box vegetarisch die sinds kort is geïntroduceerd over te stappen, maar ben zo tevreden met huidige box dat ik nog even wacht.Ook de website is zeer goed toegankelijk, simpel om wijzigingen door te geven etc..

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij hebben vaak Indiaas gegeten in restaurants, maar helaas nooit de tijd gehad om het een keer zelf te bereidden. Het concept van Zoyummy spreekt ons dan ook heel erg aan omdat we nu thuis authentieke recepten kunnen bereiden. We hebben gekozen voor een wekelijkse abonnement en inmiddels al de eerste maaltijdbox ontvangen. Onze maaltijdbox werd netjes op tijd geleverd en het was heel leuk verpakt. Recepten waren spannend en het uiteindelijke resultaat was zeer bevredigend. Het was een beetje pittig maar in de recept werd duidelijk aangegeven om geen pepers te gebruiken indien je daar niet van houdt. Wij hebben het toch gedaan omdat we het recept wouden maken zoals het hoort. Onze complimenten, ga zo door.

Aanbieder Zoyummy Consument avatar
Fahi
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb meerdere maaltijdboxen geprobeerd, maar De Krat is één van de weinigen die ook echt waarmaakt wat het belooft. Hoewel niet altijd voorzien van een EKO-keurmerk zijn ze bij De Krat erg transparant over de herkomst van hun producten. Daarnaast heerlijke recepten en een vriendelijke bezorging. Een blijvertje

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: