FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdbox reviews

Lees ervaringen van anderen over hun maaltijdbox en bekijk de score die ze geven.

schrijf zelf een review

Lees hier alle reviews over de maaltijdboxen van Nederland. We hebben over verschillende foodboxen reviews ontvangen van bezoekers van onze website. Je kunt hier alle reviews doorlezen, maar je kan hier ook de reviews per box selecteren. Heb je zelf goede of slechte ervaringen met een maaltijdbox of foodbox, schrijf dan zelf ook een review en help andere consumenten met hun keuze. Kritische reviews zijn uiteraard welkom. Maar heb je echt een probleem met je maaltijdbox, neem dan altijd eerst contact op met de leverancier van jouw maaltijdbox.

Goede box met niet al te lange bereidingstijd. Ik doe er meestal 30 tot 45 minuten over. Gezonde box: Veel groente, regelmatig verse kruiden. De smaak vind ik meestal lekker. Wel jammer dat er ook wraps op het menu staan: hoewel ze lekker zijn, dat is naar mijn mening geen volwaardige maaltijd. Al met al wel tevreden, ik laat deze box bijna elke week komen,

Aanbieder HelloFresh Consument avatar
Daphne Ahlers
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

De box een aantal keren laten komen, maar uiteindelijk toch mee gestopt omdat we de smaken toch net niet lekker genoeg vonden vergeleken bij HelloFresh, Matthijs en Beebox. Wel een best goede box qua gezondheid, maar andere boxen zijn nog beter. Smaak redelijk goed.

Aanbieder Marley Spoon Consument avatar
Daphne Ahlers
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds kort klant bij beebox en ontzettend blij ermee. De chauffeur meteen leren kennen, hij komt zelf het laatste stuk te voet. Wel zo handig in de Utrechtse binnenstad, ook al is het zeker niet vanzelfsprekend. Ook de prijs is top voor wat er in de biologische box zit.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben pas de eerste box gegeten en kijk al uit naar de 2e! Heerlijke, eerlijke, lokale produkten met recepten erbij zodat je jezelf 'verplicht' bent deze verrukkelijke etenswaren op hun best te laten smaken. Nu ook een vegetarische box beschikbaar, zeker ook een optie.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We zijn superblij met de Beebox! De producten zijn heerlijk vers, er wordt niet méér verpakkingsmateriaal gebruikt dan nodig en de bezorging vindt altijd vriendelijk en op tijd plaats. Echt een aanrader!

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
Geeke
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over de beebox. Altijd zeer smaakvolle recepten, gezond, gevarieerd, kakelvers. Alles is biololgisch en alle ingredienten komen uit NL We hebben een box voor 2 personen en eten daar met ons gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen prima van, meer dan genoeg. De kinderen smullen lekker mee.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn heel erg tevreden over deze box. Met name ook dat alle producten niet alleen biologisch zijn, maar ook allemaal uit Nederland komen. De inhoud is gevarieerd, en de recepten zijn dat ook. Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen, en hebben ruim voldoende aan de box voor 4 personen, meestal eten we er 4 dagen van i.p.v. 3. Ik ben vaak verrast door de recepten: combinaties waar ik nooit aan gedacht zou hebben, maar die meestal erg lekker zijn. Ik vind wel de bereidingstijd vaak aan de lange kant, maar omdat we er meestal op vrijdag, zaterdag en zondag mee koken is dat geen groot probleem. Op andere dagen zou dat met onze werk- en reistijden en kinderen die naar bed moeten wel lastig worden. Wat ik verder fijn vind is de flexibiliteit: het is heel makkelijk om de box te pauzeren, of zelfs tijdelijk om te zetten naar een andere variant (zoals naar de 2 persoonsbox als de kinderen uit logeren zijn). Het contact met de bezorgers is ook prima, we worden zelfs gebeld als ze een keer (veel) later komen dan anders. Ook toen er een keer een onderdeel miste is dat in een volgende box ruimschoots gecompenseerd, en er zitten af en toe kadootjes in de box. De prijs is relatief hoog, maar als je al deze producten zelf (biologisch) zou kopen ben je minstens net zo veel kwijt, dus je krijgt wel waar voor je geld als je hecht aan verantwoord eten. Kortom: een aanrader.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heel erg blij met de koolhydraatarme box. Lekkere en verrassende recepten, verse ingrediënten, veel groenten en de recepten zijn duidelijk en goed te maken.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij worden heel blij van de koolhydraatarme box. De producten zijn vers en de recepten zijn erg lekker. Veel groenten. Wij vinden het alleeen jammer dat er soms ganzenvlees in zit, maar dat komt omdat wij dat niet lekker vinden. Als er toch iets niet goed is gegaan dan wordt daar direct en adequaat op gereageerd. We hebben het daarnaast erg getroffen met onze twee beebox ondernemers. Zij zijn echt super. P.s. De kerstbox was een groot succes.

Aanbieder Willem&Drees Consument avatar
mirjam
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Enthousiast over de kwaliteit en de keuze van de ingrediënten. Vaak verrassend. Onze Beebox wordt elke week bezorgd door Angela. Wij zijn blij met de Beebox en blij met haar.

Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: