FoodboxWijzer logo

Snackboxen

Alle Snackboxen overzichtelijk bij elkaar!

1 snackboxen gevonden, pagina 1 van 1.
prijs vanaf:

€ 15.00

nu met korting:
€ 10

AH Borrelbox

De AH Borrelbox is een product van AH Allerhande

van AH Allerhande

Bij Albert Heijn kan je nu ook online een handige borrelbox bestellen. Ideaal voor een feestje, picknick of verjaardag! De box is gevuld met lekkere hapjes uit het assortiment van Albert Heijn. 
De borrelbox is te gebruiken voor ca. 8 personen en kost 15 euro. Met een borrelbox zet je met gemak gezellige hapjes op tafel.  Wat zit...

bekijk alle informatie over de AH Borrelbox
De beoordeling van onze bezoekers
voor AH Borrelbox is een:
8.7
totaal 1 review
1

Snackboxen en Borrelboxen

Net als een complete maaltijdbox, kan je in Nederland steeds meer complete boxen met snacks en tussendoortjes bestellen. Zo kan je uiteraard kiezen voor verschillende soorten boxen met (gezonde) snacks die wij voor je op een rijtje hebben gezet. Maar ook een complete box met de lekkerste snacks voor een feestje kan je online bestellen. Met deze snackboxen en borrelboxen ga je voor gemak! Bij een aantal snackboxen is een abonnement mogelijk, zo zorg je er voor dat er altijd iets lekkers in huis is. 

Gezonde tussendoortjes in een box

Het is heel handig om een box vol met gezonde tussendoortjes thuis te ontvangen. Zo heb je altijd gezonde tussendoortjes in huis en grijp je veel minder snel naar ongezonde snacks. Op een aantal boxen kan je zelfs een abonnement nemen. Met een abonnement ontvang je elke week gezonde snacks in de brievenbus. 

Geef een box met gezonde tussendoortjes cadeau

De boxen met gezonde tussendoortjes zijn niet voor niets steeds populairder. Ze zijn favoriet omdat gezond snacken veel beter lukt. Bovendien is het leuk om wekelijks een verrassing op je deurmat te krijgen met gezonde snacks. De mooi vormgegeven snackboxen zijn bovendien zeer geschikt om cadeau te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden om een snackbox cadeau te geven. Bij elke aanbieder kan je zien hoe het werkt om een snackbox of borrelbox cadeau te geven. Veel mensen gingen je al voor en de reacties van de ontvangers zijn vaak positief. 

De ideale borrelbox voor elk feestje

Sinds kort is er ook de borrelbox. Dit is de ideale box vol met de lekkerste snacks voor elk feestje. Een borrelbox is handig voor een verjaardag, tuinfeestje, high tea en andere feestjes die je thuis geeft. Met een borrelbox heb je verschillende soorten hapjes in huis die je feestje compleet maken. Er zijn verschillende soorten en maten borrelboxen. De borrelbox van Albert Heijn is op dit gebied erg populair. Zeker ook omdat je in combinatie met de borrelbox ook direct andere boodschappen voor je feestje online kan bestellen. 
De borrelbox van AH is ook populair bij bedrijven. Voor een feestje op het werk of kantoor bestellen steeds meer mensen een borrelbox. Handig voor een vrijdagmiddagborrel of eindemaandsborrel op kantoor! Als zakelijke klant bestel je de borrelbox gemakkelijk en snel bij Albert Heijn. 

Kies de beste snackbox of borrelbox van Nederland

We hebben alle snackboxen en borrelboxen van Nederland voor je op een rijtje gezet. Je kunt hier gemakkelijk vergelijken en de boxen met snacks sorteren op prijs of beoordeling. Bij de beoordelingen van boxen staan de ervaringen van anderen die ze met ons hebben gedeeld. Wellicht heb je bij je keuze wat aan deze reviews van anderen. In ons overzicht ontdek je ook welke snackboxen landelijk bezorgd worden. We hopen dat je op deze manier de beste snackbox of borrelbox kunt kiezen voor jezelf (of voor op je werk natuurlijk)! 

Deel je ervaring met een delicatessenbox

Wanneer je een ervaring hebt met een snackbox of borrelbox, waarderen wij het zeer als je dit met ons wilt delen. Op onze reviewpagina kan je eenvoudig een review achterlaten. Wij stellen het zeer op prijs als je je ervaring wilt delen met anderen, zodat onze bezoekers een gerichte keuze kunnen maken voor de beste box op het gebied van snacks en tussendoortjes. 

 1. Maaltijdboxen

  Je zit nu in de categorie maaltijdboxen. Hierin heb je de meeste selecteer en zoekopties. Je kan via dit menu ook voor een andere categorie kiezen.

 2. Eigenschappen selecteren

  Selecteer de gewenste eigenschappen van de maaltijdbox die je zoekt.

 3. Meer zoek opties

  Selecteer hier nog meer opties om de resultaten te verfijnen.

 4. Sorteren

  Sorteer de resultaten op bijvoorbeeld beoordeling of prijs.

 5. De resultaten

  Uiteindelijk zie je dan hier alle resultaten van jouw zoekopdracht en kan je een keuze maken.

 6. Opnieuw beginnen

  Je hoeft niet alles uit te vinken, klik hier om gewoon opnieuw te beginnen met het maken van een selectie.