FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Maaltijdboxen uitgebreid getest

Alle foodboxen die we geprobeerd hebben

Wij testen met plezier en aandacht graag de beste maaltijdboxen. Ook andere boxen zoals delicatessenboxen, 
fruitboxen, snackboxen en meer testen we graag uitgebreid. We delen onze ervaring met de verschillende foodboxen graag met jullie. 
Elke foodbox is anders en we zoeken dan ook altijd naar opvallende details en verbeterpunten bij elke box.

Ons testpanel bestaat uit verschillende gezinnen, met ieder een eigen samenstelling zodat we telkens vanuit een ander perspectief naar de maaltijdboxen kijken. We hopen je met onze uitgebreide maaltijdbox testen een eerlijk beeld te kunnen geven over de maaltijdbox. Bij elke maaltijdbox test geven we duidelijk de voor- en nadelen aan. Ons doel bij elke test is; eerlijke informatie over alle maaltijdboxen zodat een keuze in foodbox je gemakkelijker gemaakt zal worden. 

Uitgeteste foodbox Mathijs Familiebox
De Mathijs Familiebox is een product van Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Familiebox van Mathijs Maaltijdbox

We hebben de Mathijs familiebox uitgebreid getest. Ons testpanel bestaande uit een gezin van 3 personen (2 volwassenen en 1 kind) hebben een kritische blik geworpen op de familiebox van Mathijs. Zijn de maaltijden van deze box gemakkelijk te bereiden? Wat is het gemak van deze maaltijdbox? Valt deze maaltijdbox in de smaak bij kinderen? En hoe zit het met de variatie in gerechten? Lees hier de bevindingen van ons testpanel waarin we de voor- en nadelen van deze maaltijdbox nader toelichten.

Eerste extra foto uitgeteste foodbox Mathijs Familiebox
Tweede extra foto uitgeteste foodbox Mathijs Familiebox
Derde extra foto uitgeteste foodbox Mathijs Familiebox
Vierde extra foto uitgeteste foodbox Mathijs Familiebox
Uitgeteste foodbox Gezinsbox
De Gezinsbox is een product van StreekBox

De Gezinsbox uitgebreid getest

Gezinsbox van StreekBox

In deze test lees je onze ervaringen met de Gezinsbox van Streekbox. Een mooie box met veel streekproducten. We hebben 3 maaltijden gemaakt met deze box. Een groot deel van de producten zijn biologisch. Je weet bij Streekbox ook waar je producten vandaan komen met extra achtergrond-informatie in de box. De voor- en nadelen van deze maaltijdbox zetten we natuurlijk weer op een rijtje. Is deze box iets voor jullie? Lees het verslag om hier achter te komen.

Eerste extra foto uitgeteste foodbox Gezinsbox
Tweede extra foto uitgeteste foodbox Gezinsbox
Derde extra foto uitgeteste foodbox Gezinsbox
Vierde extra foto uitgeteste foodbox Gezinsbox
Uitgeteste foodbox Mix Box
De Mix Box is een product van Bites We Love

Getest de bites van BWL

Mix Box van Bites We Love

De bites van Bites We Love, zo in de brievenbus. Dat wilden we natuurlijk zelf wel eens proberen. Hoe zit dat met de verzending en wat is de kwaliteit, variatie en voorkeursmogelijkheden?

Eerste extra foto uitgeteste foodbox Mix Box
Tweede extra foto uitgeteste foodbox Mix Box
Derde extra foto uitgeteste foodbox Mix Box
Vierde extra foto uitgeteste foodbox Mix Box

Ga naar pagina: 

We hebben ervaring met verschillende soorten maaltijdboxen en foodboxen. Inmiddels hebben we al veel uitgebreide testen uitgevoerd en beschrijven we op deze pagina daar de resultaten van. 

Testen van een maaltijdbox

Bij het testen van een maaltijdbox letten we op verschillende punten. We proberen kritisch te zijn en beschrijven of de maaltijdbox ons bevallen is. We kijken daarbij naar de bezorgopties van de maaltijdbox, de versheid van de producten, de samenstelling van de gerechten en de uitstraling van de complete maaltijdbox. Tijdens het koken en volgen van de recepten ontstaat bij ons een oordeel over de maaltijdbox waar we een uitgebreide ervaring over schrijven. Bij elke maaltijdbox-test zoeken we naar opvallende details van de maaltijdbox. We proberen bij elke test ook de voordelen en nadelen van de maaltijdbox te benoemen en schrijven tot slot een eindconclusie. Bij het maken van een uitgebreid ervaringsverslag van een maaltijdbox is foto- en filmmateriaal uiteraard ook erg belangrijk. We maken foto's van alle producten en van elk gerecht (het resultaat). Natuurlijk is een maaltijdbox elke week anders wat betreft samenstelling, maar zo krijg je toch een goed beeld van elke maaltijdbox. Doordat we elke maaltijdbox uitgebreid testen, kunnen we alle maaltijdboxen nog beter met elkaar vergelijken. 

Ons testpanel van de maaltijdboxen

De maaltijdboxen testen we uitgebreid. Ons testpanel bestaat meestal uit twee personen, maar er zijn ook testen waarbij we met 4 personen de test hebben uitgevoerd (bijvoorbeeld bij een familiebox). Bij een aantal boxen hebben we ook andere gezinnen met kinderen gevraagd een maaltijdbox te testen, zodat we een eerlijk en compleet beeld krijgen van elke maaltijdbox. 

Maaltijdboxen vergelijken

Ben je op zoek naar een specifieke maaltijdbox? Dan hopen we dat we je met een uitgebreide test van de maaltijdbox extra informatie kunnen geven. Inmiddels hebben we al veel boxen getest, zoals de maaltijdbox van Marley Spoon en HelloFresh. We hebben ook biologische maaltijdboxen getest van bijvoorbeeld EkoMenu en Willem&Drees. Voor gezinnen (met jonge kinderen) hebben we ook familieboxen getest, zoals de familybox van HelloFresh. 
We geven met elke test onze ervaring aan met de maaltijdbox, zodat je gemakkelijk alle maaltijdboxen kunt vergelijken. In de vergelijking kan je uiteraard ook de reviews van andere bezoekers meenemen. Inmiddels hebben al veel bezoekers een review geplaatst over hun ervaring met een maaltijdbox. Het complete overzicht met reviews over maaltijdboxen kan je hier ook vinden. Je kunt hier ook per maaltijdbox zoeken naar reviews. 

Jouw ervaring met een maaltijdbox

Misschien heb je inmiddels ook een ervaring met een maaltijdbox. Komt jouw ervaring overeen met die van ons testpanel? Hoe dan ook, wij zijn benieuwd naar je ervaring met een foodbox! Je maakt ons blij door een eerlijke review te schrijven, dat doe je simpel en snel op onze site. Klik op reviews, zoek de maaltijdbox die je hebt geprobeerd op en laat ons weten wat goed / niet goed was!