FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Speciale vaderdag winactie!

Vertel ons waarom jouw vader moet winnen?

De actie is voorbij. Iedereen bedankt voor het meedoen! De winnaars hebben van ons bericht gekregen, gefeliciteerd en eet smakelijk! Jammer genoeg hadden we maar 2 boxen om weg te geven, maar we hopen dat iedereen een leuke Vaderdag heeft. We vonden het leuk om zoveel inzendingen te krijgen en te lezen dat er zoveel leuke en lieve vaders zijn!

We mogen 2 maaltijdboxen weggeven van HelloFresh voor deze speciale Vaderdag winactie! Als je hebt gewonnen mag je zelf een box uitkiezen voor het hele gezin. Je kunt zelf kiezen uit de Originalbox, Veggiebox of de Familybox van HelloFresh. Hoe je deze foodbox kunt winnen voor je vader? Stuur ons (klik op de grote groene knop hieronder) het beste argument in waarom jouw vader moet winnen. Bijvoorbeeld omdat hij zo gek is op koken of juist omdat jij zo gek bent op koken en dit een keer samen met je vader of het hele gezin wilt doen! Voor meer info en voorwaarden klik hier.

Stuur ook jouw reden voor papa in om te winnen!
mijn vader is, ondanks dat hij al een jaar ziek is, compleet met tig ziekenhuisvezoeken en twee operaties, inog steeds de leukste en liefste papa!
#49 Yfke
Ik zou de foodbox voor mijn lieve schoonvader willen winnen. Wij gaan zondag samen met ons gezin en mijn lieve schoonzus en haar gezin naar mijn schoonouders om Vaderdag te vieren en de verjaardag van mijn schoonzus, dubbel feest dus :) Zo een foodbox zou uitkomst bieden om mijn schoonvader die alles voor ons doet eens flink te verwennen.
#48 Anja
Dat is heel simpel. Mijn papa is de beste! Hij heeft namelijk een geweldig huis voor mij gebouwd! Dat kun je hier zien: https://youtu.be/O_ng19O6E8o ik wil graag een heerlijke maaltijd voor hem bereiden als dank!!!
#47 Lique
Mijn lieve papa is de sterkte man die er is. 2,5 jaar geleden, januari 2014, kreeg mijn moeder, mijn vaders vrouw, longkanker. Ze zeiden dat het ongeneeslijk zou zijn, maar na een super zware chemo kuur, bestralingen en veel moeite is mijn moeder er bovenop gekomen. In de lastige tijd heeft mijn vader ongeveer alleen voor de kinderen (16, 20, 20 & 21 jaar) moeten zorgen en nog eens voor zijn vrouw. Zoals je kan begrijpen liep zijn hoofd om in deze tijd. Een half jaar later hoorde wij dat die kut ziekte weer terug was gekomen, ondertussen alweer 1,5 jaar geleden... Wonder boven wonder staat het alsnog stil, het is ongeneeslijk maar mijn moeder is sterk. Één van de redenen dat mijn moeder zo sterk blijft is door mijn lieve vader, die elke morgen opstaat om een smoothie te maken. Hij stopt daar van alles in, maar één belangrijk ingrediënt, zuurzak, het schijnt de kanker te remmen. Of het waar is? Geen idee. Of het werkt? Tot nu toe wel, dus wij blijven het proberen! Elke morgen weer staat mijn vader in de keuken een smoothie te maken voor mijn moeder, of die het nou laat had gemaakt of niet, elke ochtend staat die weer met een lekkere smoothie naast haar bed. Want hij doet er alles voor dat zijn lieve vrouw, mijn lieve moeder, gezond en wel blijft! Mijn papa verdient hiervoor een eigen foodbox, zodat hij zelf eens heerlijk van eten mag genieten, en hij daar niet voor vroeg uit moet komen en helemaal klaar moet maken!!
#45 Femke
Kan hij eens een heerlijke gezonde maaltijd maken.
#44 Rijkhof
mijn lieve papa is uit engeland gekomen voor mijn moeder en voor mij en mijn broers en hij doet zoveel zijn best en hij geeft vaak cadeautjes dus nu wil ik hem verassen
#43 darren thorpe
Mijn vader is de beste vader die ik me kan wensen! Al jaren lang rijdt hij me altijd overal heen, helpt hij me altijd met mijn huiswerk en is hij natuurlijk ook hartstikke gezellig. We vinden het allebei geweldig om samen te koken of te bakken, maar eigenlijk doen we dat veel te weinig. Daarom zou ik het geweldig vinden als ik een foodbox zou kunnen geven aan mijn vader, dan hebben we weer een goede reden om samen te koken!
#42 Tara
Mijn man is de allerliefste vader van de hele wereld maar op kookgebied kan hij nog wel wat leren ;-). Hij is echt wel bereid iets op tafel te zetten maar het bedenken van het menu enz dat is toch wel een dingetje. Als ik het niet voorkauw dan wordt er niet aan het eten begonnen. De standaardzin is "wist niet wat ik moest maken?" Tja even bellen was handig of eens zelf wat bedenken en mij verrassen is ook een optie. Deze box zou IDEAAL zijn, hij kan aan de gang met zijn kookskills en de recepten en ingrediënten worden hem op een presenteerblaadje aangereikt. Een super leuk cadeau en ik weet 100% zeker dat hij dit absoluut kan waarderen haha! Ik waag heel graag een kansje op deze heerlijke verrassing!
#40 Vivian
Mijn man is de liefste papa die je kunt wensen! Hij werkt veel maar toch doet hij alles voor én met de kids in de tijd die hij thuis is! Knutselen, spelen, wandelen, filmpje kijken, boekjes lezen, balletje trappen noem het maar op. Liefde van de man gaat door de maag zeggen ze wel eens, dat is op mijn man zeker van toepassing. Hij is echt dol op lekker eten en het kan zijn humeur maken of breken. Ik zou het leuk vinden om kans te maken op een familybox zodat we met ons gezinnetje kennis kunnen maken met deze box. Als het goed bevalt kunnen we misschien wel een abonnement nemen. Want als ik niet meer hoef na te denken wat we gaan eten, en mijn man niet meer mee hoeft om de boodschappen op te halen blijft er nog meer tijd over om met onze kids te genieten!!!
#39 Bibi
Wat een leuke actie! Mijn vader heeft er mede voor gezorgd dat ik van mijn 7de tot 18de een carriere als topsport turnster waar heb kunnen maken. Hij heeft 7 jaar lang, 2 keer per dag, 6 dagen per week mij naar naar mijn trainingen (door heel het land) gereden, trainde samen met mij thuis nog door en vloog mee naar internationale wedstrijden! Uiteraard moest ik me houden aan een streng dieet, en konden thuis nooit echt gezellig koken en een hapje doen met zn alle. Het lijkt me daarom super leuk om pap te verrassen met zo'n hippe, gezonde foodbox, als bedank voor alle jaren steun tijdens mijn topsportcarriere!
#38 Nikki
mijn vader is ernstig ziek en heeft suiker en moet dusop en top gezond eten en dat kan dusmet de helofresh
#37 hennie van norden
PapaPaul! Zegt genoeg!
#36 Bee
Mijn vader is kunstenaar, niet alleen van beroep maar ook in de keuken! Hij mag graag experimenteren en nieuwe variaties proberen... ik ben erg benieuwd wat voor creaties hij met deze fijne foodbox zal maken!
#35 Bodil
Omdat mij vader houdt van lekker zelf gemaakt eten en deze foodbox daarom het ideale vaderdag cadeau is
#34 Jo
Ik gun mijn vader een foodbox, omdat hij altijd voor iedereen klaar staat ook al gaat dat regelmatig ten koste van hemzelf. Met het winnen van zo'n maaltijdbox kunnen mijn zus en ik hem eens extra in het zonnetje zetten en hem verrassen met een overheerlijk zelfgemaakt diner.
#33 Linda
Ik wil graag dat mijn vriend wint, omdat hij over een maand papa wordt en dan kan hij nubiefeben on gevarieerd voor zijn held, zijn zoon te gaan koken.
#32 Simone baart
Zijn repertoire is nogal beperkt. Voornamelijk frietjes bakken "met wat erbij". Zo kan hij ervaren hoe het anders kan, zonder moeilijk gedoe. En een stuk gezonder.
#31 Anita Hubert
Ik wil graag mijn man verrassen omdat hij gek is op lekker eten. En met deze foodbox moet dat lukken.
#30 Anita te Gussinklo
Timo is de allerliefste papa voor Vajèn!! Ik ben ontzettend trots op hem hoe die mij door mijn postnatale depressie heeft geholpen, en zoveel voor ons dochtertje gezorgd heeft. Hij verdiend het 100% om eens goed in het zonnetje te worden gezet!
#29 Anoniem
Mijn vader houd erg van koken, en staat vaak in de keuken, zou erg leuk zijn om voor hem een foodbox te winnen, ik waag graag een kansje !!.
#28 Annie de Waal
Mijn man is de liefste vader voor mijn kinderen. Hij is erg geduldig, behulpzaam en is voor mij een grote steun. Ik was bijna een heel jaar ziek en hij heeft toen naast zijn fulltime-baan het huis schoongemaakt , boodschappen gedaan en ander werk rond om onze kinderen en huis. Hij heeft in deze tijd nooit gezegd dat hij het niet meer aan kan of zo.
#27 Nadia
mijn vader heeft een gebit gekregen en is heel veel afgevallen daarom met Vaderdag wil ik hem verrassen met deze pakket dat heeft hij wel verdiend dat kan hij heerlijk eten lekker lekker
#26 Hennie Tiemessen
Mijn vader is sinds zijn hartoperatie 1 jaar geleden totaal uit balans qua voeding.. hij haalt altijd kant en klaar en wil niks aannemen van een ander, dus totaal koppig.. ik wil hem dit wel voor Vaderdag geven.. want je mag een gegeven paard niet in zijn mond kijken.. kijk die trots heeft ie dan wel weer..
#25 Annelies Pietens
Het is al zo lang geleden dat we met de hele familie met elkaar samen hebben gedineerd. Met vaderdag komen we wel bijelkaar om een gebak te happen, maar het lijkt me nu ook gezellig voor mijn vader om ook daarna samen te gaan dineren. Helaas is hij geen goede kok. Ik daar en tegen kook wel met plezier. Graag bied ik hem aan (om samen) met vaderdag een heerlijk maaltijd met Hello fresh Box te gaan bereiden.
#24 Karel
Helaas heb ik geen vader meer maar mijn man kan zeker wat betreft eten maken/koken wel wat hulp gebruiken en deze maaltijdbox zou een prima hulp zijn want alle ingrediënten, in exact afgemeten hoeveelheden zitten er al in.
#23 El
Mijn vader loopt nu al een jaar thuis en ik merk dat hij zich erg verveeld en er zelfs een beetje depressief van wordt. Ik heb tegen hem gezegd dat hij een nieuwe hobby moet zoeken maar dat heeft hij nog niet gedaan. Koken lijkt mij een leuke hobby voor hem, dit zal hem ook meer zelfvertrouwen geven.
#22 Jennifer
Op 61 jarige leeftijd heeft mijn vader zijn diploma gehaald bij Fabius. Receptionist/Verkoopopleiding. Ik ben ontzettend trots op hem, hoeveel mannen van deze leeftijd zetten zich nog zo goed in om een diploma te halen? Sinds enige tijd is mijn vader helaas werkeloos. Hij kon zijn werk lichamelijk niet meer uitvoeren en toch bekijkt hij alle mogelijkheden om zo snel mogelijk aan het werk te komen. Zowel jij als ik weten dat het bijna onmogelijk is voor een man van 61 om nog aan het werk te komen zeker als je lichamelijk beperkt ben door slijtage in je knieën. Ik vind mijn vader een voorbeeld en ik wil ooit ook een voorbeeld voor mijn kinderen zijn. Ik denk dat mijn vader dit pakket wel verdiend heeft en ik beloof hierbij plechtig dat ik persoonlijk voor hem zal koken. ;-)
#21 Suzanne
Hij dit jaar voor de tweede keer vader gaat worden! Hij 1 dag in de week kookt, en hij hierin erg gegroeid is en steeds meer verrassende dingen op tafel zet. Dit pakket is een mooie beloning, stimulans en uitdaging voor misschien weer wat nieuws!
#20 Marian
Afgelopen jaar hebben wij flink in huis verbouwd. Mijn vader was er altijd. 6 maanden lang was hij in de weer. Zelfs toen mijn vriendin en ik even moesten bijtanken van het klussen. Wij lagen 10 dagen in Mexico en kwamen terug van vakantie, had hij op de benedenverdieping helemaal een houtenvloer neergelegd. Dat is nog eens lekker thuis komen. Het is onbetaalbaar wat hij allemaal voor ons heeft gedaan. Daarom verdient hij het om in het zonnetje gezet te worden. En een lekker bord eten wanneer hij thuis van het werken.
#19 Ton van Wanrooij
Mijn vriend kan totaal niet koken maar sinds we maaltijdboxen van Hello Fresh bestellen gaat het hartstikke goed! Ik zou deze toekomstige (=D) vader graag verrassen met opnieuw een mooie foodbox.
#18 Marleen
Met deze heerlijk gevulde box zou ik graag mijn vader willen verrassen. Niet alleen eenmaal per maand bakt hij voor ons hele gezin de allerlekkerste pannenkoeken, hij gaat ook elke week met mij op pad om voor de hele week boodschappen te doen en helpt daarna mee om alles in de kasten te plaatsen. Wat zou het leuk zijn als hij nu eens een volle box met boodschappen in zijn eigen keuken mag opruimen
#17 Saskia Munneke
Top prijs ! Ik waag mijn kans. Mijn vader is dol op koken . Mijn vader is een absolute topper, hij werkt keihard, hij is altijd volop geïnteresseerd in alles. Mijn vader staat altijd voor ons klaar met raad en daad, zelfs als het niet goed met hem gaat . Zijn kinderen zijn nummer één , zo’n geweldige vader wil toch iedereen . Het zal top zijn om mijn vader met een foodbox te verwennen en tegelijkertijd voor alle zorg en liefde bedanken.Zo'n vader verdient behalve de nodige bedankjes een mooi Vaderdag cadeau en een groot compliment !
#15 Bart Daniel
Dit is geweldig voor mijn vader (Y) Dag in dag uit werkt hij al 25 jaar in zijn eigen zaak :) Op zijn knieën tapijt leggen en gordijnen ophangen, op zijn 51ste nog flink fysiek werk ;) Met dit leuke cadeautje wil ik hem ook eens in het zonnetje zetten ☀ Want ondanks dat hij altijd nukkig doet over vaderdag, zou hij dit stiekem toch wel heel leuk vinden :D Ik ga duimen in ieder geval hihi
#14 Laura
Het wordt mijn papa zijn eerste Vaderdag!!! Hij kan heerlijk koken zegt mama. Ik verheug me nu al op de eerste hapjes maar moet nog even wachten.... Lisanne 2 maanden.
#13 Cora
Hij is steeds mijn superpapa geweest, en ondertussen ook de held van zijn kleindochter! Hij staat steeds voor ons klaar, ook in moeilijke situaties. Ik ben hem zo dankbaar!
#12 Marc van de moortele
omdat mijn papa een hele leuke lieve papa is en ik vind eten leker en papa ook groetjes van mij Melvin en ik ben 8 jaar
#11 Melvin Smit
Mijn vader houdt erg van koken en om nieuwe recepten uit te proberen.ik zou heel graag mijn vader helpen om hem een onvergetelijke Vaderdag te geven! groetjes Carmen 11 jaar
#10 Carmen
Mijn vader kookt graag,en zo'n box lijkt me handig hoeft hij eens een keer geen boodschappen te doen of een weekmenu te verzinnen
#9 Marit
Ik gun deze box aan mijn lieve schoonvader. Hij is niet alleen de beste vader geweest voor mijn man, maar ook de allerliefste opa voor onze kids. Koken doet hij niet zo heel vaak, maar als hij het doet kun je altijd rekenen op een smakelijke maaltijd die ook nog eens heel gezond is (en nee: alles wordt tot de laatste kruimel opgegeten, ook de groente). Ik weet zeker dat hij met deze box een gezonde en zeer smakelijke maaltijd op tafel zal toveren. De afwas en het snijden (dat laat hij liever aan anderen over) doen we met alle liefde voor hem.
#7 Anja
Mijn vader moet de foodbox winnen omdat hij soms ook kookt maar eigenlijk niet vaak hahah. En als het er dan van komt zijn het meestal pannenkoeken. Maar goed, hij geeft zelf ook aan dat hij wel wat meer zou willen koken en hoe kan dat nou beter met zo'n verse en geweldige foodbox!
#6 Rianne
Onze papa is heel lang kok geweest op een groot schip. Daar heeft hij altijd heel veel eten gemaakt voor veel mensen die op dit schip werkten. We zijn blij dat onze vader nu iets anders doet voor zijn werk en nu meer thuis is. we willen graag dat hij een foodbox krijgt om mee te koken omdat hij dit wel heel erg goed kan. we geven ook al een schort kado die we zelf gemaakt hebben met speciale verf die er niet afgaat in de was.
#4 Kim & Rico
mijn papa is de beste van de hele wereld ook in de keuken en het zou heel leuk zijn als hij dan met een food box kan koken en misschien mag ik dan wel mee helpen ook maak ik wel eens koekjes samen met mamma
#2 Sterre
Mijn man is de liefste vader, maar een echte kok is het niet. Ondanks dat doet hij toch altijd zijn best om zo nu en dan met onze kids (4 en 7) een leuke maaltijd te maken. De keuken is daarna een oorlogsgebied, maar ze hebben wel enorme lol. Met een foodbox en de recepten die er vast bij zitten kan hij vast wel iets leuks maken! Wij willen heel graag winnen omdat koken leuk moet zijn en met deze foodbox gaan we dan veel plezier beleven!!!
#1 Mathilda

Informatie over deze winactie

We hebben 2 boxen die we gaan verloten onder alle (goedgekeurde) inzendingen. Je mag zelf kiezen welke van deze drie boxen van HelloFresh je wilt ontvangen. Je mag ook nog zelf kiezen hoeveel personen en hoeveel maaltijden je wilt. Het is een eenmalige box, je zit nergens aan vast.

De drie boxen van HelloFresh

De voorwaarden

  • Je mag per gezin één inzending doen;
  • Vertel in je eigen woorden waarom jouw vader / man deze prijs moet winnen;
  • De winnaars worden door de redactie van FoodboxWijzer uitgekozen;
  • Hierover is geen correspondentie mogelijk;
  • De actie loopt tot vrijdag 17 juni; 
  • De winnaars krijgen 1 dag voor Vaderdag (zaterdag 18 juni) bericht van FoodboxWijzer;
  • Je kan vader dan alvast vertellen wat hij krijgt en daarna zelf een geschikte datum uitzoeken om de foodbox te bestellen.
  • Werknemers en familie van FoodboxWijzer en HelloFresh zijn uitgesloten van deelname.