FoodboxWijzer logo

Willem&Drees

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Willem&Drees

Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Willem&Drees.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: foodbox0418.
Logo van Willem&Drees
beoordeling:
8.9
beoordeling uit 30 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

Willem&Drees gaat vanaf nu samen met Beebox! De  maaltijdboxen van Willem&Drees zijn geschikt voor iedereen die graag wil genieten van biologische en gevarieerde maaltijden. Willem&Drees bezorgt wekelijks heerlijke producten van Nederlandse boeren bij jou thuis. Zij helpen je graag met de lekkerste en gezondste biologische producten en recepten. Smaakvol, vers, van goede kwaliteit en gegarandeerd biologisch. De Beeboxen dan ook officieel EKO gecertificeerd. Alle producten zijn van Nederlandse bodem (met een eerlijke prijs voor de boer). De producten worden namelijk direct bij de boer ingekocht. 

Je kunt verschillende biologische maaltijdboxen bij Willem&Drees bestellen. Willem&Drees informeert je elke week welke basisproducten (zoals kruiden en olie) je zelf in de keuken dient te hebben. Daarnaast ontvang je wekelijks de recepten en de nieuwsbrief vóórdat de box bezorgd wordt. 

Er zijn nu maar liefst 8 verschillende biologische maaltijdboxen te bestellen bij Willem&Drees.
Je kunt kiezen uit: 

  • Maaltijd Beebox 
  • Extra Beebox
  • Eenpersoons Beebox  
  • Koolhydraatarme Beebox 
  • Vegetarische Beebox
  • Gezins Beebox
  • Basis Vers Beebox
  • Groente en Fruit Beebox

Frequentie van de maaltijdboxen: wekelijks
Bij
Willem&Drees is het mogelijk om een maaltijdbox voor 1, 2, 3 of 4 personen te bestellen.
De bezorging van de maaltijdbox is gratis. En extra handig: bij Willem&Drees kan je ook extra biologische boodschappen bestellen. Ze worden tegelijk met je maaltijdbox gratis thuisbezorgd. 

Bij Foodboxwijzer hebben we Willem&Drees inmiddels al een stuk beter leren kennen. Zo zijn we bij Beebox op bezoek geweest en zijn we meer te weten gekomen over de werkwijze van Beebox. 

We hebben met ons testpanel uiteraard ook een biologische maaltijdbox / Beebox uitgeprobeerd. We hebben de Beebox maaltijdbox extra getest. In deze box zitten 3 complete biologische maaltijden en daarnaast bevat de box nog een aantal extra producten zoals brood, fruit en sap. De ervaringen en foto's van ons testpanel kan je terugvinden in ons blog 'maaltijdbox van Beebox uitgebreid getest'. 

Doordat Willem&Drees producten lokaal inkoopt bij de boer, en direct van de boer aan huis levert houden ze de kosten in de hand bij Willem&Drees. Dat is ook te lezen in ons blog over de goedkoopste maaltijdbox. Willem&Drees scoort daar erg goed in, zeker als het gaat om een biologische maaltijdbox. In ons blog 'welke maaltijdbox is het goedkoopste' staat Willem&Drees hoog op de lijst. Dat is uiteraard opvallend, omdat alle producten bij Willem&Drees biologisch zijn. Wanneer je de producten los zou kopen in een biologische winkel zou je er uiteraard veel meer voor betalen. 

Wist je dat het gemiddelde lid bij Willem&Drees al 36 weken klant is? Dat zegt wat over de klanttevredenheid! 

Met deze informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van Willem&Drees ook voor jullie geschikt is.

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Willem&Drees

Interessante blogs over Willem&Drees

8 foto's over Willem&Drees

Ervaringen met Willem&Drees

Heerlijk om niet steeds boodschappen te hoeven doen en te bedenken wat we nu weer gaan eten. De pakketen bevatten vaak verassende onderdelen: vergeten groentes, blauwe aardappelen, bijzonder vlees. Fijn dat het allemaal biologische ingrediënten zijn en zoveel mogelijk lokaal. Je moet voor deze box wel kunnen koken, want de groentes komen niet voorgesneden in zakjes en er zitten ook maar zelden kant-en-klare sausjes bij. De recepten zijn soms wat onhandig opgeschreven en er zit soms een misser tussen. Dan pas ik het recept gewoon naar smaak aan, maar misschien kan niet iedereen dat. Voor ons zijn de hoeveelheden royaal: wij eten met z'n drieën van een box voor twee eters.

Consument avatar
Molvliet
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 2015 was ik klant van Beebox, waarover we uiterst tevreden waren. Na de overname van het bedrijf ging het van alles mis, producten werden niet geleverd, ook extra bestelde producten werden voor de helft geleverd. Om verevening te krijgen moet je vaak achteraan. Laatst, producten niet geleverd voor een bedrag van 14 euro. Terugstorting over 4 weken, werd vermeld, we zijn benieuwd. Echter het bedrijf maakt inmiddels op mij geen betrouwbaar indruk. Jammer om de producten, vooral de groenten die van hele goede kwaliteit zijn. Ik heb mijn abbonament afgezegd.

Consument avatar
Miruna van der Veen
cijfer:
4
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zeer tevreden over Beebox. De recepten zijn heerlijk. Wat er wel verbeterd kan worden is de kwaliteit van de receptbeschrijvingen. Die zijn soms niet kloppend. Daarnaast vind ik de porties soms wat karig, maar verder heel lekker allemaal. Ik heb ook BeterBio gebruikt maar Beebox steekt er met kop en schouders bovenuit.

Consument avatar
Teddy
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Niet helemaal onder de indruk geraakt. Ze mogen wel wat meer werk steken in hun recept omschrijvingen en / of aankleding (foto's, videos?). Je betaald best een flinke prijs, met mooie lokale producten, maar vervolgens doe je al snel wat verkeerd met die summiere recept beschrijvingen. Ook klopte de ingrediënt verhoudingen lang niet altijd. Het was een beetje miss and hit met die gerechten.

Consument avatar
Arno
cijfer:
6.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met Willem&Drees? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!