FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Willem&Drees

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Willem&Drees

Logo van Willem&Drees
beoordeling van Willem&Drees:
8.9
beoordeling uit 30 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!


Met een maaltijdbox van Willem&Drees ontvang je elke week een box vol met biologische ingrediënten en recepten. De maaltijdboxen van Willem&Drees zijn geschikt voor iedereen die graag wil genieten van biologische en gevarieerde maaltijden. Je eet lekker, gezond en groen met een maaltijdbox van Willem&Drees.

Willem&Drees maaltijdboxen

Een maaltijdbox van Willem&Drees met enthousiaste medewerkster.

Willem&Drees bezorgt wekelijks heerlijke producten van Nederlandse boeren bij jou thuis in een complete maaltijdbox. Smaakvol, vers, van goede kwaliteit en gegarandeerd biologisch. De maaltijdboxen van Willem&Drees zijn dan ook officieel EKO gecertificeerd. Alle producten zijn van Nederlandse bodem (met een eerlijke prijs voor de boer). De producten worden namelijk direct bij de boer ingekocht. En extra handig bij Willem&Drees; je kunt hier naast een grote keus aan maaltijdboxen ook losse producten bestellen. Denk aan biologische kaas, eieren, brood, fruit en nog veel meer. Zo haal je elke week op een snelle manier alle biologische boodschappen in huis. 

Willem&Drees is samen gegaan met Beebox. Sinds 2012 levert Beebox al biologische maaltijdboxen aan huis.

Een maaltijdbox van Willem&Drees bestellen

Willem&Drees is erg populair. Elke week kiezen veel gezinnen om te koken met een biologische maaltijdbox van Willem&Drees. Er zijn veel soorten biologische maaltijdboxen bij Willem&Drees. 
Er zijn nu maar liefst 9 verschillende biologische maaltijdboxen te bestellen bij Willem&Drees. Voorheen noemden ze de maaltijdboxen bij Willem&Drees ook de Beeboxen. 

Je kunt kiezen uit de volgende maaltijdboxen bij Willem&Drees: De kratten met de maaltijden erin.

  • Seizoens box 
  • Extra box
  • Slim & Simpel box
  • Eenpersoons box  
  • Koolhydraat bewuste box 
  • Vegetarische box
  • Gezins box
  • Basis Vers box
  • Groente en Fruit box

Ga direct naar Willem&Drees

Een stukje naar beneden zie je een overzicht van al deze verschillende boxen. Van elke box hebben we een aparte pagina met meer informatie en eventueel reviews specifiek voor deze maaltijdbox.

Bij Willem&Drees is het mogelijk om een maaltijdbox voor 1, 2, 3 of 4 personen te bestellen. De maaltijdboxen zijn populair, ook de maaltijdbox voor 1 persoon is een veel gekozen box. De bezorging is van de maaltijdboxen is gratis.

Een lekker gerecht uit de maaltijdbox van Willem&Drees die we getest hebben.En extra handig: bij Willem&Drees kan je ook extra biologische boodschappen bestellen. Ze worden tegelijk met je maaltijdbox gratis thuisbezorgd. De webshop van Willem&Drees is elke week weer gevuld met heerlijke verse, biologische producten. Een abonnement bij Willem&Drees is altijd flexibel. Pauzeren of opzeggen regel je via je online account bij Willem&Drees. Tip: bekijk van te voren wel goed je opzegtermijn.

Een abonnement bij Willem&Drees is flexibel, je kunt via je online account gemakkelijk een week pauzeren of opzeggen. 

Vergelijk biologische maaltijdboxen

Mooie biologische producten van Willem&DreesBen je op zoek naar een goede biologische maaltijdbox tegen een goede, eerlijke prijs? Dan is Willem&Drees zeker een goed idee. Doordat Willem&Drees producten lokaal inkoopt bij de boer en direct van de boer aan huis levert houden ze de kosten in de hand bij Willem&Drees. Dat is ook te lezen in ons blog over de goedkoopste maaltijdbox. Willem&Drees scoort daar erg goed in, zeker als het gaat om een biologische maaltijdbox. In ons blog 'welke maaltijdbox is het goedkoopste' staat Willem&Drees hoog op de lijst. Dat is uiteraard opvallend, omdat alle producten bij Willem&Drees 100% biologisch zijn. Wanneer je de producten los zou kopen in een biologische winkel zou je er uiteraard veel meer voor betalen. 
Uiteraard kan je op Foodboxwijzer alle biologische maaltijdboxen met elkaar vergelijken. Vergelijk Willem&Drees bijvoorbeeld met EkoMenu. We hebben een handig overzicht voor je gemaakt met populaire biologische maaltijdboxen. 

Ga naar Willem&Drees

Onze Willem&Drees ervaring

Bij Foodboxwijzer hebben we Willem&Drees inmiddels al een stuk beter leren kennen.
Zo zijn we bij Beebox / Willem&Drees op bezoek geweest en zijn we meer te weten gekomen over de werkwijze van Willem&Drees. We hebben met ons testpanel uiteraard ook een biologische maaltijdbox getest. We hebben de eerder genoemde Beebox maaltijdbox extra getest. In deze box zitten 3 complete biologische maaltijden en daarnaast bevat de box nog een aantal extra producten zoals brood, fruit en sap. De ervaringen en foto's van ons testpanel kan je terugvinden in ons blog maaltijdbox van Beebox uitgebreid getest. Ook hebben we de koolhydraatarme maaltijdbox van Willem&Drees getest. Ook de nieuwste maaltijdbox van Willem&Drees; de Slim en Simpel box hebben we uiteraard uitgebreid getest. Dit is de ideale box voor iedereen die graag snelle, gezonde maaltijden op tafel zet zonder veel gedoe. 

Willem&Drees kortingscode

Met de informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van Willem&Drees ook voor jullie geschikt is. Lijkt het je leuk om een de maaltijdboxen van Willem&Drees eens uit te proberen? Vergeet dan niet de kortingscode van Willem&Drees te gebruiken. Voor een directe korting op je eerste maaltijdbox van Willem&Drees klik je op onderstaande knop en voer je de actiecode fdbxwzr19 in tijdens je bestelling. 

Ontvang nu €10,- korting op Willem&Drees

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Willem&Drees

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over Willem&Drees

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over Willem&Drees. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met Willem&Drees

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Willem&Drees? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

De Beebox is iedere week weer een kadootje om te krijgen. In een stevig, inwisselbaar inklapkrat. De groenten niet onnodig verpakt, de recepten niet onnodig uitgeprint maar gewoon te bekijken op de site. Echt duurzaam dus, daar is over nagedacht. Fijn om ingredienten te krijgen die je zelf niet gauw in de winkel zult kopen. En alles met biologisch keurmerk. Een aanrader!

Consument avatar
Annette
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Biologisch eten met heerlijke recepten. Veel variatie. Groenten die je niet zomaar in de winkel ziet liggen. En een prima service.

Consument avatar
Sylvia
cijfer:
8.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Super gezonde boxen, smaak van de recepten verrassend lekker. De Extra box verrast je met extra brood en sap. De Leefstijl box is nog specialer qua ingrediënten (koolhydraat-arm). De boxen zit stikvol gewone en bijzondere groenten. Veel verse kruiden/smaakmakers. Met deze box lukt het mij om 200 gram groente te eten, doordat dit meestal uit verschillende groenten bestaat, allemaal even lekker bereid. Enorme aanrader, maar je moet wel over tijd beschikken (bereiding meestal 45 tot 60 minuten). Minpuntje? Je moet de recepten zelf afdrukken.

Consument avatar
Daphne Ahlers
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds kort klant bij beebox en ontzettend blij ermee. De chauffeur meteen leren kennen, hij komt zelf het laatste stuk te voet. Wel zo handig in de Utrechtse binnenstad, ook al is het zeker niet vanzelfsprekend. Ook de prijs is top voor wat er in de biologische box zit.

Consument avatar
Felix
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met Willem&Drees? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!