FoodboxWijzer logo

Willem&Drees

Informatie, foto's, alle boxen en reviews met ervaringen over Willem&Drees

Logo van Willem&Drees
beoordeling:
8.9
beoordeling uit 30 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

Met een maaltijdbox van Willem&Drees ontvang je elke week een box vol met biologische ingrediënten en recepten. De maaltijdboxen van Willem&Drees zijn geschikt voor iedereen die graag wil genieten van biologische en gevarieerde maaltijden. Je eet lekker, gezond en groen met een maaltijdbox van Willem&Drees.

Willem&Drees maaltijdboxen

Een maaltijdbox van Willem&Drees met enthousiaste medewerkster.

Willem&Drees bezorgt wekelijks heerlijke producten van Nederlandse boeren bij jou thuis in een complete maaltijdbox. Smaakvol, vers, van goede kwaliteit en gegarandeerd biologisch. De maaltijdboxen van Willem&Drees zijn dan ook officieel EKO gecertificeerd. Alle producten zijn van Nederlandse bodem (met een eerlijke prijs voor de boer). De producten worden namelijk direct bij de boer ingekocht. En extra handig bij Willem&Drees; je kunt hier naast een grote keus aan maaltijdboxen ook losse producten bestellen. Denk aan biologische kaas, eieren, brood, fruit en nog veel meer. Zo haal je elke week op een snelle manier alle biologische boodschappen in huis. 

Willem&Drees is samen gegaan met Beebox. Sinds 2012 levert Beebox al biologische maaltijdboxen aan huis.

Een maaltijdbox van Willem&Drees bestellen

Willem&Drees is erg populair. Elke week kiezen veel gezinnen om te koken met een biologische maaltijdbox van Willem&Drees. Er zijn veel soorten biologische maaltijdboxen bij Willem&Drees. 
Er zijn nu maar liefst 9 verschillende biologische maaltijdboxen te bestellen bij Willem&Drees. Voorheen noemden ze de maaltijdboxen bij Willem&Drees ook de Beeboxen. 

Je kunt kiezen uit de volgende maaltijdboxen bij Willem&Drees: De kratten met de maaltijden erin.

  • Seizoens box 
  • Extra box
  • Slim & Simpel box
  • Eenpersoons box  
  • Koolhydraat bewuste box 
  • Vegetarische box
  • Gezins box
  • Basis Vers box
  • Groente en Fruit box

Ga direct naar Willem&Drees

Een stukje naar beneden zie je een overzicht van al deze verschillende boxen. Van elke box hebben we een aparte pagina met meer informatie en eventueel reviews specifiek voor deze maaltijdbox.

Bij Willem&Drees is het mogelijk om een maaltijdbox voor 1, 2, 3 of 4 personen te bestellen. De maaltijdboxen zijn populair, ook de maaltijdbox voor 1 persoon is een veel gekozen box. De bezorging is gratis.

Een lekker gerecht uit de maaltijdbox van Willem&Drees die we getest hebben.En extra handig: bij Willem&Drees kan je ook extra biologische boodschappen bestellen. Ze worden tegelijk met je maaltijdbox gratis thuisbezorgd.

Een abonnement bij Willem&Drees is altijd flexibel. Pauzeren of opzeggen regel je via je online account bij Willem&Drees. Tip: bekijk van te voren wel goed je opzegtermijn.

 

Een abonnement bij Willem&Drees is flexibel, je kunt via je online account gemakkelijk een weekje pauzeren of opzeggen. 

Vergelijk biologische maaltijdboxen

Mooie biologische producten van Willem&DreesBen je op zoek naar een goede biologische maaltijdbox tegen een goede, eerlijke prijs? Dan is Willem&Drees zeker een goed idee. Doordat Willem&Drees producten lokaal inkoopt bij de boer, en direct van de boer aan huis levert houden ze de kosten in de hand bij Willem&Drees. Dat is ook te lezen in ons blog over de goedkoopste maaltijdbox. Willem&Drees scoort daar erg goed in, zeker als het gaat om een biologische maaltijdbox. In ons blog 'welke maaltijdbox is het goedkoopste' staat Willem&Drees hoog op de lijst. Dat is uiteraard opvallend, omdat alle producten bij Willem&Drees 100% biologisch zijn. Wanneer je de producten los zou kopen in een biologische winkel zou je er uiteraard veel meer voor betalen. 
Uiteraard kan je op Foodboxwijzer alle biologische maaltijdboxen met elkaar vergelijken. Vergelijk Willem&Drees bijvoorbeeld met EkoMenu. We hebben een handig overzicht voor je gemaakt met populaire biologische maaltijdboxen. 

Ga naar Willem&Drees

Onze Willem&Drees ervaring

Bij Foodboxwijzer hebben we Willem&Drees inmiddels al een stuk beter leren kennen.
Zo zijn we bij Beebox / Willem&Drees op bezoek geweest en zijn we meer te weten gekomen over de werkwijze van Willem&Drees. We hebben met ons testpanel uiteraard ook een biologische maaltijdbox getest. We hebben de eerder genoemde Beebox maaltijdbox extra getest. In deze box zitten 3 complete biologische maaltijden en daarnaast bevat de box nog een aantal extra producten zoals brood, fruit en sap. De ervaringen en foto's van ons testpanel kan je terugvinden in ons blog maaltijdbox van Beebox uitgebreid getest. Ook hebben we de koolhydraatarme maaltijdbox van Willem&Drees getest. 

Willem&Drees kortingscode

Met de informatie, ervaringen van ons testpanel en de reviews hieronder krijg je al snel een beeld of de maaltijdbox van Willem&Drees ook voor jullie geschikt is. Lijkt het je leuk om een de maaltijdboxen van Willem&Drees eens uit te proberen? Vergeet dan niet de kortingscode van Willem&Drees te gebruiken. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch

Alle foodboxen van Willem&Drees

Interessante blogs over Willem&Drees

Ervaringen met Willem&Drees

Super geweldige producten, vers smaakvol. Op afgesproken tijd bezorgd. Goede recepten.

Consument avatar
Sietske van der linden
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn zeer tevreden met de kwaliteit en versheid van de groenten en het fruit. Iedere week weer leuk om nieuwe en spannende gerechten te ontdekken met duidelijke recepten op de website. De service is prettig bij vragen krijgen wij zeer snel antwoord via mail of persoonlijk via onze beebox bezorgster. Leuke bijkomstigheid is dat het biologisch is en door lokale ondernemers wordt geleverd.

Consument avatar
Thijs & Marianne
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik vind de Beebox een groot succes. Alles wordt thuisbezorgd in een stevige plastic krat met koelelementen (die je de keer daarna weer inleverd, lekker milieubewust!) en de producten bleven lang vers. Er zat meer dan genoeg in voor twee personen voor drie dagen. En... het was echt niet duurder dan biologische boodschappen uit de super of bio-winkel. Wat ik ook mooi vind aan Beebox is dat je producten uit je eigen streek eet, dus geen aardbeien uit spanje! Het grootste gemak blijft natuurlijk dat je gezonde producten (met of zonder recepten) thuisbezorgd krijgt wat je een hoop tijd en moeite bespaard in de supermarkt, heerlijk.

Consument avatar
Frances
cijfer:
9
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben heel erg blij met de BeeBox. Heerlijke verse producten van boeren uit de buurt. Veel variatie. Echt een aanrader!

Consument avatar
Barbara van Woezik
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Ga naar pagina: 
Heb je zelf ervaring met Willem&Drees? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!