FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Basis Vers box van Willem&Drees

Een uitstekende basis voor verse biologische groeten

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Basis Vers box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.00

geef jouw mening

De Basis Vers Box van Willem&Drees is geen complete maaltijdbox, maar een box vol met verse groenten en andere biologische producten. Met de Basis Vers Box ontvang je veel (biologisch) waar voor je geld! 
Met deze Basis Vers Beebox Box heb je elke week een heerlijke basis aan verse, biologische groenten in huis voor 4 dagen. Ook ontvang je in de deze basis box wat brood, sap, fruit en eieren. Het is de ideale maaltijdbox met als inhoud een perfecte biologische basis, maar dan zonder toegevoegde recepten.

De Basis Vers Box van WillemenDrees met biologische groente, fruit, brood, sap en eieren.Wat ontvang je in de Basis Vers Box? 

  • Biologische groenten
  • Biologische aardappelen
  • Biologisch fruit
  • Brood
  • Eieren
  • Sap 

Bekijk snel de Basis Vers Box van Willem&Drees

100% biologisch vers van Nederlandse boeren

De producten komen rechtstreeks van de boer (100% van Nederlandse bodem) en zijn dus super vers. De boer ontvangt een eerlijke prijs voor de producten. Door gebruik te maken van de Box Basis Vers heb jij op een voordelige manier heel veel biologische producten in huis. 

Bestellen bij Willem&Drees

Je kunt de Basis Vers Box rechtstreeks bestellen via de website van Willem&Drees. Je kunt de box bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Een abonnement op deze maaltijdbox van Willem&Drees is altijd flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is mogelijk en regel je gemakkelijk via de site van Willem&Drees. 

Je kunt naast je Basis Vers box ook nog losse biologische producten bestellen. 

Let op: dit is een maaltijdbox zonder recepten. Met deze box kan je dus zelf alle kanten op. Gebruik het brood, eieren en het sap bijvoorbeeld bij het ontbijt. Met de wekelijkse groenten maak je zelf de lekkerste gerechten. Een recept zoek je gemakkelijk op de site van Willem&Drees of gebruik je eigen inspiratie. 

De bezorging van de Willem&Drees boxen is gratis vanaf €39,-. Je eigen Willem&Drees ondernemer uit je regio zorgt voor de bezorging van de maaltijdbox en de eventuele losse producten uit de webshop. Op de site van Willem&Drees kan je een handige postcode-check doen om te zien op welke dagen ze bij je thuis kunnen bezorgen. Een abonnement op deze maaltijdbox van Willem&Drees is flexibel. Een keer pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk en regel je eenvoudig via de site van Willem&Drees. 

Bestel de Basis Vers box box met korting

Wil jij de Basis Vers box ook proberen? Wil je zelf ervaren hoe heerlijk het is om wekelijks te koken met biologische groenten en elke week voldoende fruit in huis te hebben? Gebruik dan zeker de kortingscode van Willem&Drees die we op dit moment voor je klaar hebben staan. Voer deze kortingscode "fdbxwzr19" in en je krijgt daarmee 10 euro korting. Kopieer de code 'fdbxwzr19' en klik op onderstaande groene knop. 

Beste de Basis Vers box met korting

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Basis Vers box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Basis Vers box?

Deze Basis Vers box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 41,00€ 20,50
3 personen€ 51,00€ 17,00
4 personen€ 61,00€ 15,25
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Basis Vers box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Basis Vers box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.