FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
zoeken maaltijdbox nieuws

Willem&Drees Eenpersoons box

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Eenpersoons box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.00

geef jouw mening

Bij Willem&Drees bestel je nu een Beebox maaltijdbox voor de kleinere huishoudens (eenpersoons Beebox). Deze biologische maaltijdbox is zó goed gevuld dat je er wekelijks drie gezonde avondmaaltijden mee kan bereiden. Ook ontvang je wekelijks extra producten in deze box zoals fruit, brood, sap, eieren en kaas voor je ontbijt of lunch.

Bij deze maaltijdbox voor één persoon ontvang je ook inspirerende recepten. Alle producten in de maaltijdbox van Beebox zijn biologisch en van Nederlandse bodem. Naast de verse groenten en fruit ontvang je biologisch vlees, verantwoord gevangen vis of smakelijke vegetarische producten. Om je gerechten helemaal compleet te maken ontvang je in deze box ook geurige kruiden en zetmeelproducten zoals aardappelen en pasta.

De producten zijn vers en biologische gecertificeerd. De boer ontvangt een eerlijke prijs voor de producten. Der recepten zijn niet moeilijk om te maken, wél erg smakelijk! 

Box Eenpersoons van Beebox

De box kost 39 euro voor 1 persoon. De box bevat alle producten voor 3 maaltijden en daarnaast ontvang je extra producten zoals kaas, eieren, sap en brood. 

Een abonnement op een maaltijdbox bij Beebox is altijd flexibel. Pauzeren of een weekje overslaan is dus altijd mogelijk. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Eenpersoons box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Eenpersoons box?

Deze Eenpersoons box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

1 persoon € 41.00

Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Eenpersoons box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Eenpersoons box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.