FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Extra box van Willem&Drees

De Extra box met alle biologische ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Extra box foodbox

beoordeling van Extra box:
9.8
beoordeling uit 9 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 47.00

geef jouw mening

De maaltijdbox 'Extra box' is een hele populaire maaltijdbox bij Willem&Drees. Deze maaltijdbox van Willem&Drees bevat alle biologische ingrediënten voor jouw gezonde levensstijl. Je kookt met deze maaltijdbox 3 gezonde avondmaaltijden waarvan alle producten 100% biologisch zijn. De recepten zijn gevarieerd en verrassend. Daarnaast zitten in de Extra box (zoals de naam al zegt) extra producten zoals brood, sap, eieren en fruit die je elke week kunt gebruiken. Eerder werd deze maaltijdbox ook de Extra Beebox genoemd.

Over de Extra box en de recepten

maaltijdbox Box Extra van Willem&DreesDe 'maaltijdbox extra' van Willem en Drees is een populaire maaltijdbox. De box is erg compleet te noemen door de extra biologische producten die je ontvangt zoals fruit, brood, sap en eieren. Je ontvangt daarnaast in deze maaltijdbox alle biologische ingrediënten voor 3 maaltijden waarvan twee gerechten met vlees of vis en één vegetarisch gerecht. Je ziet van te voren welke gerechten je ontvangt in de box. Alle producten in deze maaltijdbox komen zo van de Nederlandse boeren. Vaak onbewerkt, dus het bereiden vraagt soms wat meer tijd. De duidelijke recepten in de box maken het koken ook plezierig. Doordat alle producten lokaal worden ingekocht, kan je uiteraard ook heerlijke seizoensproducten verwachten. Zoek je liever een biologische maaltijdbox met gerechten die extra snel op tafel staan? Daar hebben ze bij Willem&Drees bijvoorbeeld de Gezins box voor en de Slim en Simpel box

Bekijk snel de Willem&Drees maaltijdboxen

Wat kost de Extra Box Prijs
Box voor 2 personen € 47,-
Box voor 3 personen € 57,-
Box voor 4 personen € 67,-

Gerechten uit de maaltijdbox extra van Willem&Drees

De Extra box is de meest verkochte box bij Willem&Drees. 

Extra losse producten bestellen bij de Extra box

Je kunt bij Willem&Drees ook extra producten bestellen die 100% biologisch zijnNaast de verschillende maaltijdboxen  kan je ook losse biologische producten bestellen. Handig, want zo zorg je ervoor dat je snel al je bio boodschappen in huis hebt. In de 'maaltijdbox extra' ontvang je elke week al brood, fruit, eieren en sap. Maar je kunt ook zelf wekelijks extra boodschappen toevoegen aan je bestelling. Zoals bijvoorbeeld vleeswaren, zuivel en verse seizoensproducten. Altijd volledig biologisch en direct ingekocht bij de boer. 

Een abonnement op de Extra Box is flexibel. Pauzeren of een weekje overslaan is altijd mogelijk. 

Bezorging van de Extra Box

De bezorging van de Extra Box is gratis vanaf €39,-. De box en de eventuele losse producten worden door je eigen Willem&Drees ondernemer uit je regio thuisbezorgd. Op de website kan je een handige postcode-check doen om te zien op welke dagen ze bij je thuis kunnen bezorgen. 

Een abonnement op de Extra Box van Willem&Drees is flexibel. Een keer pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk en regel je eenvoudig via de site van Willem&Drees. 

Kortingscode voor de Extra Box

Wil je de Extra Box ook eens proberen? Wil je zelf ervaren hoe het komt dat deze 'maaltijdbox extra' zo populair is? Gebruik dan zeker de kortingscode van Willem&Drees die we op dit moment voor je klaar hebben staan. Voer tijdens je bestelling de kortingscode "fdbxwzr19" in en je ontvangt 10 euro korting op je bestelling. Kopieer de couponcode 'fdbxwzr19' en klik op onderstaande groene knop. 

Gebruik de kortingscode voor de Extra Box 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Extra box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Extra box?

Deze Extra box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 47,00€ 23,50
3 personen€ 57,00€ 19,00
4 personen€ 67,00€ 16,75
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

We hebben de Extra box zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Extra box
De Extra box is een product van Willem&Drees

Extra box van Willem&Drees

Ook de beebox extra hebben we uitgeprobeerd. Een oranje krat met een hele mooie inhoud. De focus ligt op biologisch en pure producten. Het zijn geen snelle gerechten, je moet er wel de tijd voor nemen. Dat hoeft geen nadeel te zijn, je leert bijvoorbeeld ook minder bekende gerechten. Viel deze box in de smaak? Dit en nog veel meer antwoorden lees je in deze uitgebreide test.

Ervaringen met de Extra box

Wij zijn heel erg tevreden over de versheid en originele maaltijden uit de BOX Extra. Het leuke is dat we dingen koken die we zelf niet zo snel zouden kopen in de supermarkt. De smaak van de Hollandse seizoenen en biologische producten is fantastisch! En de kinderen eten prima mee.

Consument avatar
Marijke over Extra box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We zijn heel blij met de biologische producten van Nederlandse bodem. Super lekker en voor ons echt af en toe wat anders. We eten gezonder. In de weekenden hadden we de neiging om te snacken. Dat is nu helemaal over. Het voelt elke week weer als een cadeautje. Als er wel eens wat mis gaat (er ontbrak een keer een product) wordt dit netjes herstelt.

Consument avatar
Ellen1979 over Extra box
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

We hebben pas de eerste box gegeten en kijk al uit naar de 2e! Heerlijke, eerlijke, lokale produkten met recepten erbij zodat je jezelf 'verplicht' bent deze verrukkelijke etenswaren op hun best te laten smaken. Nu ook een vegetarische box beschikbaar, zeker ook een optie.

Consument avatar
Yvonne over Extra box
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn heel erg tevreden over deze box. Met name ook dat alle producten niet alleen biologisch zijn, maar ook allemaal uit Nederland komen. De inhoud is gevarieerd, en de recepten zijn dat ook. Wij zijn met 2 volwassenen en 2 kinderen, en hebben ruim voldoende aan de box voor 4 personen, meestal eten we er 4 dagen van i.p.v. 3. Ik ben vaak verrast door de recepten: combinaties waar ik nooit aan gedacht zou hebben, maar die meestal erg lekker zijn. Ik vind wel de bereidingstijd vaak aan de lange kant, maar omdat we er meestal op vrijdag, zaterdag en zondag mee koken is dat geen groot probleem. Op andere dagen zou dat met onze werk- en reistijden en kinderen die naar bed moeten wel lastig worden. Wat ik verder fijn vind is de flexibiliteit: het is heel makkelijk om de box te pauzeren, of zelfs tijdelijk om te zetten naar een andere variant (zoals naar de 2 persoonsbox als de kinderen uit logeren zijn). Het contact met de bezorgers is ook prima, we worden zelfs gebeld als ze een keer (veel) later komen dan anders. Ook toen er een keer een onderdeel miste is dat in een volgende box ruimschoots gecompenseerd, en er zitten af en toe kadootjes in de box. De prijs is relatief hoog, maar als je al deze producten zelf (biologisch) zou kopen ben je minstens net zo veel kwijt, dus je krijgt wel waar voor je geld als je hecht aan verantwoord eten. Kortom: een aanrader.

Consument avatar
Annemarie over Extra box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Enthousiast over de kwaliteit en de keuze van de ingrediënten. Vaak verrassend. Onze Beebox wordt elke week bezorgd door Angela. Wij zijn blij met de Beebox en blij met haar.

Consument avatar
Brit over Extra box
cijfer:
9.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds september 2014 krijgen we deze box thuis bezorgd. Altijd weer een echte verrassing. De produkten zien er echt vers uit. Het leuke is dat je ook weer andere menu's gaat koken. De recepten zijn goed en ik ben veel creatiever gaan koken. Produkten komen zo van de boer bij je thuis en dat merk je. Het is niet zo lang onderweg geweest. Het contact met je eigen BeeBox ondernemer is prettig. Voor mij was het een heel bewuste keuze om biologisch te gaan eten. Je weet wat je eet.

Consument avatar
Cornelia over Extra box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

helemaal met de reacties eens. helemaal tevreden. top service, top kwaliteit. erg lekker.

Consument avatar
Andreas over Extra box
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heel tevreden met deze box! Mijn man en ik hebben deze box nu al ruim een jaar. De recepten zijn iedere week weer anders en erg lekker. De producten zijn super vers en ook nog eens bio, we krijgen wekelijks groenten, fruit, aardappelen, eieren, vlees/vis, heerlijk sap (!) en ook erg lekker brood. Hoeveelheden zijn altijd ruim voldoende voor ons tweeen. Alles komt van Nederlandse boeren en je eet met de seizoenen mee. Ik voel me sinds ik beebox eet gezond en fitter dan voorheen, ik blijf dus iedergeval nog even lid! :)

Consument avatar
Elise over Extra box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Erg goed! Zeer goede kwaliteit en gevarieerd aanbod met groenten, vlees, fruit en heerlijk brood. Wij zijn een gezin met 5 personen (bijna volwassenen) en kunnen goed van de box voor 4 personen eten. De recepten zijn goed te volgen en altijd weer anders. Wil je de groenten anders gebruiken, kan je heel makkelijk op de site een ander recept vinden. Al met al dus een echte aanrader.

Consument avatar
Juliette over Extra box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal