FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Gezins box van Willem&Drees

De maaltijdbox voor het hele gezin!

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Gezins box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 41.00

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een biologische maaltijdbox? En het liefst één die past bij jouw gezin / kinderen? De maaltijdbox van Beebox en Willem&Drees voor gezinnen is dan zeer geschikt voor jou. Met de biologische gezins-maaltijdbox van Beebox / Willem&Drees kook je drie keer per week een complete avondmaaltijd. 
Je ontvangt alle ingrediënten die je nodig hebt voor drie maaltijden. Twee gerechten daarvan zijn geïnspireerd op vertrouwde klassiekers zoals een pastagerecht, nasi of lekkere stamppot. Eén gerecht laat kinderen nieuwe smaken ontdekken. In de bijbehorende recepten vind je ook altijd een een taak voor je kids, zodat ze je kunnen helpen tijdens het koken. Want wat je zelf maakt, smaakt het lekkerst! 

Gevarieerd eten met de Gezins Box

In de gezins maaltijdbox zitten precies die groente, vlees, vis, vegetarische producten, pasta, aardappelen, kaas, zuivel, eieren, fruit, verse kruiden etc. die je nodig hebt voor drie complete maaltijden. Alle producten in deze maaltijdbox komen uit Nederland, met het oog op duurzaamheid. Heerlijk vers, biologisch en met de seizoenen mee!

Je kunt de Gezins Beebox bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Een abonnement op deze maaltijdbox van Willem&Drees is flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is mogelijk. 

En extra handig; bij Willem&Drees bestel je nu ook losse biologische producten zoals brood, groente, fruit en eieren. Deze producten worden tegelijk met je maaltijdbox bezorgd. Zo zorg jij ervoor dat je je voorraadkast voor de hele week kunt vullen met biologische producten.  

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Gezins box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Gezins box?

Deze Gezins box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 41,00€ 20,50
3 personen€ 51,00€ 17,00
4 personen€ 61,00€ 15,25
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Gezins box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Gezins box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.