FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Groente & Fruit box van Willem&Drees

De box met heel veel lekkere groente en fruit

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Groente & Fruit box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 27.00

geef jouw mening

Een biologische box vol met groente en fruit voor 2, 3 of 4 personen. Biologisch en 100% van Nederlandse boeren. Met deze Groente & Fruit Box kan je alle kanten op, de box bevat voor drie dagen groente en fruit. Je ontvangt in de box geen recepten. Met de Groente & Fruit Box kun je alle kanten op. Deze box bevat voor drie dagen groente en fruit, heerlijk vers van het seizoen. 

Let op: kies je een Groente & Fruit Box voor 2 of 3 personen, dan valt deze onder het minimum bestelbedrag van 39 euro. Vul jouw box daarom aan met verse biologische producten uit de winkel, dan komen de bezorgkosten van 7,50 te vervallen. 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Groente & Fruit box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Groente & Fruit box?

Deze Groente & Fruit box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 27,00€ 13,50
3 personen€ 37,00€ 12,33
4 personen€ 47,00€ 11,75

Ervaringen met de Groente & Fruit box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Groente & Fruit box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.