FoodboxWijzer logo

Kerstbox

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Kerstbox foodbox

beoordeling:
nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 119.00

geef jouw mening

Kerstbox

van Willem&Drees

Heb jij ook zin om een verrukkelijk kerstdiner te bereiden? Dat is nu een stuk eenvoudiger met de kerstbox van Willem en Drees (voorheen Beebox). Dit is een biologische kerstbox met een zeer compleet kerstmenu. In deze kerstbox ontvang je alle producten en recepten voor een heerlijk 4-gangen diner. De kerstbox van Willem&Drees is beschikbaar voor 4, 6 of 8 personen, maar een combinatie van boxen is natuurlijk ook mogelijk. 

Willem&Drees kerstbox

Net als dat we bij de maaltijdboxen (de beeboxen) van Willem en Drees gewend zijn, staat de duurzaamheid in de kerstbox zeer centraal. In de kerstbox zitten biologische producten (van het seizoen) van Nederlandse boeren. Je ontvangt in de kerstbox alle producten om een compleet en indrukwekkend kerstmenu te maken. 

De kerstbox van Willem en Drees is volledig biologisch

Het verrassende biologische kerstmenu van Willem&Drees ziet er als volgt uit:

  • Voorgerecht: Warme taleggio kaas met rozemarijn en zelfgebakken cracker;
  • Tussengerecht: Zachte pompoen en pastinaak crème met krokantje van salie;
  • Hoofdgerecht: Rollade met duin damhert, cavolo nero en paddenstoelen, aardpeerpuree, geroosterde krootjes en stoofpeer;
  • Dessert: Meringuerol met hazelnootroom en pure chocolade crunch. 

Met het kerstmenu in deze kerstbox kan je de supermarkt vermijden voor je kerstboodschappen, ideaal! 
Het kerstmenu van Willem&Drees is een lust voor het oog én de mond. 

  • Ingredienten
  • Tussengerecht
  • Hoofdgerecht
  • Voorgerecht
  • Dessert

Wijnpakket bij Willem&Drees kerstbox

Bij Willem&Drees kan je je kerstmenu compleet maken met het wijnpakket wat ze beschikbaar stellen. Ze hebben drie biologische wijnen geselecteerd. Het wijnpakket bevat één fles cava, drie flessen witte en twee flessen rode wijn. Het pakket wordt bij je kerstbox meegeleverd.

Kerstbox van Willem&Drees bestellen

Kerstbox Willem&Drees zeker een succesDe bezorging van de kerstbox is op 24 december. De kerstbox is te bestellen t/m 18 december. Wil jij ook voor een groene kerst met Willem&Drees gaan? Beslis dan snel en bestel de kerstbox dan vóór 18 december op de website van Willem&Drees! Je kunt de kerstbox van Willem&Drees los bestellen, je zit dus niet vast aan een abonnement. 

Je kunt de kerstbox voor 4 t/m 8 personen bestellen.
Het is natuurlijk ook mogelijk om meerdere boxen met elkaar te combineren. 

De kerstbox voor 4 personen kost 119 euro. 
De kerstbox voor 6 personen kost 149 euro.
De kerstbox voor 8 personen kost 169 euro.

Ga naar de kerstbox van Willem&Drees 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Kerstbox is een product van Willem&Drees

Wat kost de Kerstbox?

Deze Kerstbox is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

4 personen € 119.00
6 personen € 149.00
8 personen € 169.00

Ervaringen met de Kerstbox

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Kerstbox en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.