FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Koolhydraatarme box van Willem&Drees

De box voor een koolhydraatarme leefstijl

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Koolhydraatarme box foodbox

beoordeling van Koolhydraatarme box:
8.1
beoordeling uit 5 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 43.00

geef jouw mening

Volg jij een koolhydraatarme leefstijl? En ben je op zoek naar inspirerende recepten die koolhydraatarm zijn? Of zou je graag bewuster om willen gaan met koolhydraten in je menu? Probeer dan eens de Koolhydraatarme maaltijdbox van Willem&Drees. Met deze maaltijdbox kook je drie avondmaaltijden die passen in een koolhydraatarm eetpatroon. Deze maaltijdbox is ook ideaal als je bijvoorbeeld het Atkins dieet, de Paleo-leefstijl of een ander low-carb dieet volgt.  

Wat is de koolhydraatarme maaltijdbox?

Koolhydraatarme maaltijdbox van WillemenDreesDe koolhydraatarme maaltijdbox helpt je om met veel afwisseling en variatie heerlijke koolhydraatarme gerechten op tafel te zetten. Je ontvangt verrassende gerechten in deze maaltijdbox die vaak in 30-40 minuten te bereiden zijn. Alle producten zijn biologisch. De recepten worden speciaal ontwikkeld door een chef en zijn afgestemd met een voedingskundige. Ze zijn verrassend, lekker én makkelijk te bereiden. 

In de koolhydraatarme box zitten precies die groenten, vlees, vis, vegetarische producten, kaas, zuivel, eieren, fruit, verse kruiden etc. die je nodig hebt voor drie complete maaltijden. Géén aardappelen, brood, pasta, suiker etc uiteraard. Daarvoor in de plaats zitten er extra plantaardige en eiwitrijke producten in de box. Met de 'maaltijdbox koolhydraatarm' leer je nieuwe koolhydraatarme recepten kennen en wordt koken weer net iets leuker. 

Bekijk direct de Koolhydraatarme maaltijdbox

De Koolhydraatarm box kan je bestellen voor 2, 3 of 4 personen. De box wordt wekelijks bij je thuisbezorgd. Een abonnement is flexibel, een keer pauzeren of overslaan is dus mogelijk en regel je eenvoudig via de site van Willem&Drees. 

Het testpanel van Foodboxwijzer heeft ook de Koolhydraatarme maaltijdbox van Willem&Drees getest. Een uitgebreide review over de koolhydraatarme maaltijdbox lees je terug bij de pagina testpanel.

Koolhydraatarme gerechten uit de maaltijdbox van Willem en Drees

Extra losse producten bestellen bij je Koolhydraatarme box

Bij de Koolhydraatarme box kan je naast de box ook losse biologische producten bestellen. Handig, want zo zorg je ervoor dat je snel al je biologische boodschappen in huis hebt. Je kunt zelf wekelijks extra boodschappen toevoegen aan je bestelling via de webshop van Willem en Drees. Zoals bijvoorbeeld vleeswaren, zuivel, eieren en verse seizoensproducten. Altijd volledig biologisch en direct ingekocht bij de boer. Deze producten bezorgen ze tegelijk met je maaltijdbox. Zo zorg jij ervoor dat je je voorraadkast voor de hele week kunt vullen met heerlijke biologische producten. 

Volg je een koolhydraatarm dieet? Dan geeft deze

maaltijdbox je veel nieuwe kookinspiratie en afwisseling.

Bezorging van de Koolhydraatarme box

De bezorging van de Koolhydraatarme box is gratis vanaf €39,-. Je eigen Willem&Drees ondernemer uit je regio zorgt voor de bezorging van de maaltijdbox en de eventuele losse producten uit de webshop. Op de site van Willem&Drees kan je een handige postcode-check doen om te zien op welke dagen ze bij je thuis kunnen bezorgen. Een abonnement op deze maaltijdbox is flexibel. Een keer pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk bij de Koolhydraatarme maaltijdbox en dit kan je eenvoudig instellen via de website.

Bestel de Koolhydraatarme box met korting

Wil je de maaltijdbox (bijvoorbeeld deze koolhydraatarme box) van Willem&Drees ook proberen? Gebruik dan zeker de kortingscode van Willem&Drees die we op dit moment voor je klaar hebben staan. Voer tijdens je eerste bestelling de kortingscode "fdbxwzr19" in en je ontvangt 10 euro korting op je bestelling. Kopieer de couponcode 'fdbxwzr19' en klik op onderstaande groene knop. 

Gebruik de kortingscode bij Willem&Drees

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Koolhydraatarme box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Koolhydraatarme box?

Deze Koolhydraatarme box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 43,00€ 21,50
3 personen€ 53,00€ 17,67
4 personen€ 63,00€ 15,75

We hebben de Koolhydraatarme box zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Koolhydraatarme box
De Koolhydraatarme box is een product van Willem&Drees

Koolhydraatarme box van Willem&Drees

Je wilt graag koolhydraatarm eten, ook daar is een speciale maaltijdbox voor. We hebben de koolhydraatarme beebox van Willem&Drees getest met verrassend lekkere recepten. We hebben deze box uitgebreid getest. Je leest er hier alles over met veel foto's én een aantal video's.

Ervaringen met de Koolhydraatarme box

Heel erg blij met de koolhydraatarme box. Lekkere en verrassende recepten, verse ingrediënten, veel groenten en de recepten zijn duidelijk en goed te maken.

Consument avatar
mirjam over Koolhydraatarme box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Lekker koolhydraatarme recepten. Iedere keer weer verrassende smaak.service is heel persoonlijk door onze eigen contactpersson.

Consument avatar
Martine over Koolhydraatarme box
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Dit was wel een misser. Niet alles biologisch, groente niet vers, en beetje gedoe met levering. Dus beloftes worden niet waar gemaakt. Gaat mee in de hype maar kan het niet waarmaken.

Consument avatar
Cynthia over Koolhydraatarme box
cijfer:
1
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Sinds 3 weken zijn wij lid van de Beebox. We hebben hiervoor Hellofresh, De Krat en Matthijs box geprobeerd. Maar de Beebox steekt hier met kop en schouders bovenuit. Wat wij belangrijk vinden is een koolhydraatarme box en biologisch eten. De hoeveelheid eten is ook genoeg. Dit was in andere boxen vaak nog wel te weinig. Probeer het een keer en je zult het zien!

Consument avatar
Esther over Koolhydraatarme box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Zó handig dat er een box is voor mensen zoals wij, die minder koolhydraten willen eten en toch graag biologische producten krijgen (ook het vlees!) met goede recepten voor volledige maaltijden!

Consument avatar
Sophie over Koolhydraatarme box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal