FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Seizoens box van Willem&Drees

De Seizoens box met heelijke verse seizoensproducten

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Seizoens box foodbox

beoordeling van Seizoens box:
8.8
beoordeling uit 6 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 41.00

geef jouw mening

De Seizoens box is een vernieuwde maaltijdbox (voorheen de Maaltijd Beebox) bij Willem&Drees. De Seizoens box is een volledig biologische maaltijdbox met heerlijke, verse seizoensproducten. Met deze maaltijdbox kook je drie avonden per week een complete verse avondmaaltijd. Alle producten in deze maaltijdbox zijn 100% biologisch. 

Wat zit er allemaal in de Seizoens box

Maaltijdbox van Willem en Drees met seizoensproductenBen je ook dol op verse seizoensproducten? Door te koken met deze maaltijdbox zul je keer op keer versteld staan van de veelzijdigheid die het Nederlandse seizoen je biedt. Je ontvangt in deze maaltijdbox van Willem&Drees alle ingrediënten die je nodig hebt voor 3 maaltijden. De recepten zijn gevarieerd, verrassend en altijd 100% biologisch. Alle producten in deze maaltijdbox komen uit Nederland, met het oog op duurzaamheid. Heerlijk vers, biologisch en met de seizoenen mee! Je ontvangt wekelijks twee gerechten met vlees of vis en één vegetarisch gerecht. Je ziet van te voren welke gerechten je ontvangt in de box. De producten komen vaak direct van de boer en zijn vaak onbewerkt, dus het bereiden vraagt soms wat meer tijd. Zoek je liever een biologische maaltijdbox met gerechten die extra snel op tafel staan? Daar hebben ze bij Willem&Drees bijvoorbeeld de Gezins box voor en de extra snelle Slim en Simpel box. Het aanbod van maaltijdboxen is groot, de Seizoens box van zou je hun standaard maaltijdbox kunnen noemen.

Je kunt de Seizoens box bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Een abonnement op deze maaltijdbox van is flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is altijd mogelijk en regel je eenvoudig online via de website. 

Gerechten uit de seizoensbox van willem en drees

Extra losse producten bestellen jouw Seizoens box

Bij Willem&Drees kan je naast de verschillende maaltijdboxen ook losse biologische producten bestellen. Handig, want zo zorg je ervoor dat je snel al je biologische boodschappen in huis hebt. Je kunt zelf wekelijks extra boodschappen toevoegen aan je bestelling via de webshop van Willem en Drees. Zoals bijvoorbeeld vleeswaren, zuivel, brood, eieren en verse seizoensproducten. Altijd volledig biologisch en direct ingekocht bij de boer. Deze producten bezorgen ze tegelijk met je maaltijdbox. Zo zorg jij ervoor dat je je voorraadkast voor de hele week kunt vullen met heerlijke biologische producten. 

Je kunt tegelijk met je maaltijdbox heerlijke, verse biologische producten bestellen bij je Seizoens box. Het aanbod in de webshop is enorm en je hebt meteen alles in huis voor de hele week. 

Bekijk snel de Seizoens box 

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Seizoens box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Seizoens box?

Deze Seizoens box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 41,00€ 20,50
3 personen€ 51,00€ 17,00
4 personen€ 61,00€ 15,25
Deze prijzen zijn op basis van 3 maaltijden.

Ervaringen met de Seizoens box

Creatieve leuke recept met grappige ingrediënten. Wel wat aan de dure kant. De porties zijn te klein voor normale gezonde eters. De mogelijkheden qua bezorg dagen zijn onhandig gekozen, zondag of maandag zou veel handiger zijn.

Consument avatar
Erik over Seizoens box
cijfer:
5
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Wij zijn thuis echt super fans van de beebox. Heerlijke Oerhollandse producten, die je niet snel zal vinden in de supermarkt. Omdat alles van biologische herkomst is zijn de smaken verrukkelijk. Neem nou bijvoorbeeld een choco tom trostomaat, gewoon alles in 1x opgegeten, zo lekker! De recepten zijn iedere week weer verrassend, bijvoorbeeld deze week chili sin carne en saltimbocca.

Consument avatar
Marijke over Seizoens box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik ben veel gevarieerder gaan eten en door de ondersteuning van recepten ben ik ook weer andere dingen gaan doen met producten die ik al langer ken. Heerlijk! Beebox voelt als een wekelijks cadeautje aan mijzelf.

Consument avatar
Karin over Seizoens box
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Heerlijk vers en leuke recepten. Heel mooi dat er allemaal Nederlandse biologische producten in zitten. Ik ben aangenaam verrast door de variatie.

Consument avatar
Marieke over Seizoens box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Geweldig om helemaal biologisch te kunnen eten van Hollandse bodem. Met lekkere Hollandse en ook buitenlandse recepten.

Consument avatar
Giacomo over Seizoens box
cijfer:
10
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal

Ik heb bewust voor BeeBox gekozen omdat ik nu veel meer kan streven naar mijn ideaalbeeld; een biologische leefstijl. Met de BeeBox kan ik mijn gezin verrassen met lekker, gezond eten en hoef ik er zelf veel minder moeite voor te doen. Bovendien ben ik zeer tevreden met de klantenservice bij BeeBox.

Consument avatar
Daisy over Seizoens box
cijfer:
8.7
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal