FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
zoeken maaltijdbox nieuws

Willem&Drees Slim & Simpel box

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Slim & Simpel box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 32.00

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een maaltijdbox waarmee je heel snel een gezonde maaltijd op tafel zet? Dan is de nieuwe box van Willem&Drees zeker een goed idee. Met de Slim&Simpel box van Willem&Drees zet je binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel. De maaltijdbox bevat 2 maaltijden voor 2, 3 of 4 personen. Alle producten bij Willem&Drees zijn biologisch. 

Over de Willem&Drees maaltijdbox en de recepten

Snelle maaltijdbox van Willem&DreesDe Slim&Simpel box is een nieuwe maaltijdbox bij Willem&Drees. De box is gevuld met biologische ingrediënten voor twee maaltijden. Je kunt de box bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Veel producten in deze box zijn al geschild en/of gesneden zodat je écht snel een compleet gerecht op tafel kunt zetten. Je ontvangt elke week een maaltijd met vlees of vis en een vegetarisch gerecht. Wil je graag nog meer gerechten ontvangen? Je kunt bij Willem&Drees nu ook losse maaltijden bestellen. Dit zijn elke week verrassende, complete gerechten die bedacht worden door topchef Diana bij Willem&Drees. 

Met de Slim&Simpel box zet je al binnen 20 minuten een complete maaltijd op tafel. 

Losse producten bestellen bij Willem&Drees

Bij Willem&Drees kan je naast de verschillende maaltijdboxen ook losse biologische producten bestellen. Handig, want zo zorg je ervoor dat je snel al je boodschappen in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk brood, fruit, zuivel en verse seizoensproducten bestellen. Altijd volledig biologisch en direct ingekocht bij de boer. 

Bezorging van de Willem&Drees maaltijdbox

De bezorging van de Willem&Drees maaltijdboxen is gratis vanaf €39,-. De box en de eventuele losse producten worden bezorgd door je eigen Willem&Drees ondernemer uit je regio. Op de site van Willem&Drees kan je een handige postcode-check doen om te zien op welke dagen ze bij je thuis kunnen bezorgen. 
Een abonnement bij Willem&Drees is flexibel. Via je online account kan je de maaltijdbox pauzeren, een weekje overslaan of helemaal opzeggen.  

Ja, ik wil de Willem&Drees maaltijdbox snel bekijken

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Slim & Simpel box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Slim & Simpel box?

Deze Slim & Simpel box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 32.00
3 personen € 42.00
4 personen € 52.00

Deze prijzen zijn op basis van 2 maaltijden.

We hebben de Slim & Simpel box zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Slim & Simpel box
De Slim & Simpel box is een product van Willem&Drees

Slim & Simpel box van Willem&Drees

We houden van uitgebreid, maar ook van simpel op zijn tijd. De Slim en Simpel box van Willem & Drees kan hierin voorzien zeggen ze. We hebben deze box zelf uitgetest. Lees hier wat we er van vonden en bekijk de foto's van de resultaten. Iets voor jou?

Ervaringen met de Slim & Simpel box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Slim & Simpel box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.