FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Slim & Simpel box van Willem&Drees

Een maaltijdbox waar je snel een gezonde maaltijdbox mee op tafel zet!

Let op: Willem&Drees is gefuseerd met Ekomenu. Dat wil niet zeggen dat deze maaltijdboxen en extra boodschappen helemaal verdwenen zijn. Vanaf heden zijn deze terug te vinden onder Ekomenu!

De Slim & Simpel box foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 32.00

geef jouw mening

Ben je op zoek naar een maaltijdbox waarmee je heel snel een gezonde maaltijd op tafel zet? Dan is de nieuwe Slim & Simpel box zeker een goed idee. Met de Slim&Simpel box van Willem&Drees zet je binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel. De maaltijdbox bevat 2 maaltijden voor 2, 3 of 4 personen. Ook zijn alle producten biologisch. 

Wat is de Slim & Simpel box en welke recepten

Snelle maaltijdbox van Willem&DreesDe Slim&Simpel box is een nieuwe maaltijdbox bij Willem&Drees. De box is gevuld met biologische ingrediënten voor twee maaltijden. Je kunt de box bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Veel producten in deze box zijn al geschild en/of gesneden zodat je écht snel een compleet gerecht op tafel kunt zetten. Je ontvangt elke week een maaltijd met vlees of vis en een vegetarisch gerecht. Wil je graag nog meer gerechten ontvangen? Je kunt  nu ook losse maaltijden bestellen. Dit zijn elke week verrassende, complete gerechten die bedacht worden door topchef Diana. 

Met de Slim&Simpel box zet je al binnen 20 minuten een complete maaltijd op tafel. 

Extra biologische producten bestellen

Bij Willem&Drees kan je naast de verschillende maaltijdboxen ook losse biologische producten bestellen. Handig, want zo zorg je ervoor dat je snel al je boodschappen in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld heerlijk brood, fruit, zuivel en verse seizoensproducten bestellen. Altijd volledig biologisch en direct ingekocht bij de boer. 

Bezorging van de Slim & Simpel box

De bezorging van de Slim & Simpel box is helemaal gratis vanaf €39,-. De box en de eventuele losse producten worden bezorgd door je eigen Willem&Drees ondernemer uit je regio. Op de website kan je een handige postcode-check doen om te zien op welke dagen ze bij je thuis kunnen bezorgen. 
Ook een abonnement op de Slim & Simpel box is flexibel. Via je online account kan je de maaltijdbox pauzeren, een aantal keer overslaan en als je wilt natuurlijk ook weer opzeggen. Benieuwd naar de Slim & Simpel box geworden, bekijk hem op de website.

Ja, ik wil de Slim & Simpel box snel bekijken

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Slim & Simpel box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Slim & Simpel box?

Deze Slim & Simpel box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

Aantal personen Prijs Prijs p.p.
2 personen€ 32,00€ 16,00
3 personen€ 42,00€ 14,00
4 personen€ 52,00€ 13,00
Deze prijzen zijn op basis van 2 maaltijden.

We hebben de Slim & Simpel box zelf ook uitgebreid getest!

De uitgeteste foodbox Slim & Simpel box
De Slim & Simpel box is een product van Willem&Drees

Slim & Simpel box van Willem&Drees

We houden van uitgebreid, maar ook van simpel op zijn tijd. De Slim en Simpel box van Willem & Drees kan hierin voorzien zeggen ze. We hebben deze box zelf uitgetest. Lees hier wat we er van vonden en bekijk de foto's van de resultaten. Iets voor jou?

Ervaringen met de Slim & Simpel box

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Slim & Simpel box en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.