FoodboxWijzer logo

Vegetarische box

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Vegetarische box foodbox

beoordeling:
9.3
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
prijs vanaf:

€ 41.00

geef jouw mening

Vegetarische box

van Willem&Drees

Ben je op zoek naar een vegetarische én tegelijk biologische maaltijdbox? De Vegetarische Box van Willem&Drees 100% biologisch en wellicht heel goed geschikt voor jou. Met deze vegetarische maaltijdbox ontvang je alle ingrediënten die je nodig hebt voor drie volwaardige vegetarische maaltijden. De recepten zijn verrassend, lekker én van het seizoen.

Over de Vegetarische Box van Willem&Drees

De Vegetarische Box van Willem&Drees met 100% biologische productenJe ontvangt in de Vegetarische Box van Willem&Drees (voorheen de Vegetarische Beebox) drie gerechten. Je kunt de Vega Box bestellen voor 2, 3 of 4 personen. Met deze box eet je drie afwisselende, vegetarische gerechten. Deze box is geschikt voor mensen die volledig vegetarisch willen eten of voor mensen die een paar dagen per week een vegetarische maaltijd willen koken. In de vegetarische box zitten precies die groenten, peulvruchten, aardappelen, pasta, af en toe brood, kaas, eieren, fruit, verse kruiden e.d. die je nodig hebt voor drie complete maaltijden. Je kunt van te voren zien welke maaltijden je ontvangt in de box. De producten in de box zijn biologisch en 100% van eigen bodem. De producten komen vaak direct van de boer en zijn vaak onbewerkt, dus het bereiden vraagt soms wat meer tijd. In plaats van vlees of vis zitten er alternatieven in de box voor een complete en gebalanceerde maaltijd. Willem&Drees vermijdt samengestelde vleesvervangers met niet-natuurlijke toevoegingen. 

Bekijk de Vegetarische Box van Willem&Drees

Deze Vegetarische Box van Willem&Drees is er voor 2 personen, 3 personen en 4 personen.
De box wordt wekelijks bij je bezorgd. Een abonnement op deze box is flexibel, dus een keer pauzeren of overslaan is mogelijk en regel je eenvoudig via de site van Willem&Drees. 

Vegetarische gerechten uit de vegetarische maaltijdbox van WillemenDrees

Extra biologische boodschappen bestellen bij Willem&Drees

Heel handig is dat je nu bij Willem&Drees ook losse biologische producten kunt bij bestellen bij je maaltijdbox. Zo kan je je wekelijkse boodschappen aanvulllen en worden ze tegelijk bezorgd met je maaltijdbox. Op deze manier kan je op een voordelige manier je biologische boodschappen in huis halen bij Willem&Drees. 

Bezorging van de Willem&Drees maaltijdbox

De bezorging van de Willem&Drees Vegetarische Box is gratis. Je eigen Willem&Drees ondernemer uit je regio zorgt voor de bezorging van de maaltijdbox en de eventuele losse producten uit de webshop. Op de site van Willem&Drees kan je een handige postcode-check doen om te zien op welke dagen ze bij je thuis kunnen bezorgen. 

Een abonnement op deze maaltijdbox van Willem&Drees is flexibel. Een keer pauzeren of overslaan is dus altijd mogelijk en regel je eenvoudig via de site van Willem&Drees. 

Willem&Drees kortingscode

Wil je de maaltijdbox van Willem&Drees ook proberen? Wil je zelf ervaren hoe heerlijk het is om wekelijks te koken met seizoensproducten? Gebruik dan zeker de kortingscode van Willem&Drees die we op dit moment voor je klaar hebben staan. Voer tijdens je bestelling de kortingscode "foodbox0418" in en je ontvangt 10 euro korting op je bestelling. Kopieer de code 'foodbox0418' en klik op onderstaande groene knop. 

Gebruik direct de kortingscode van Willem&Drees

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Vegetarische box is een product van Willem&Drees

Wat kost de Vegetarische box?

Deze Vegetarische box is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

2 personen € 41.00
3 personen € 51.00
4 personen € 61.00

Ervaringen met de Vegetarische box

De vegetarische leefstijlbox van beebox is gevuld met lekkere producten van Nederlandse boeren. Lekker dichtbij en vers, dat proef je. De recepten vind ik erg lekker. De persoonlijke service van de beebox-ondernemer maakt het plaatje af! Ik ga zeker nog een tijd door met deze box.

Consument avatar
over Vegetarische box
cijfer:
9.3
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal