FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

Willem & Drees Paasbox 2019

Alle informatie en reviews over deze foodbox

De Willem & Drees Paasbox 2019 foodbox

nog geen reviews geplaatst.
prijs vanaf:

€ 45.00

geef jouw mening

Willem & Drees Paasbox 2019

van Willem&Drees

Ook Bij Willem en Drees is er dit jaar een hele leuke en smakelijke paasbox te bestellen. Net als in de maaltijdboxen van Willem&Drees is ook de inhoud van de paasbox volledig biologisch. De producten in de paasbox zijn heerlijke biologische seizoensproducten. Hiermee maak je drie lekkere brunchgerechten waar je gezellig de paastafel mee kunt vullen.

Wat is de inhoud van de Paasbox van Willem&Drees?

De volgende gerechten zitten in deze maaltijdbox voor Pasen bij Willem&Drees:

• Heerlijke zelfgemaakte broodhaantjes;
• Een omelet met raapstelen, tomaatjes en geitenkaas;
• Ee tarte tatin met appel en slagroom.

Uiteraard vind je alle producten voor de gerechten in deze Paasbox. Daarnaast zitten er drie receptkaarten in de paasbox die je het bereiden van deze gerechten gemakkelijk maken. Verder ontvang je in deze box ook extra producten voor de Paasbrunch zoals stokbroden (van Menno), aardbeienjam, een stuk Blaarkop-kaas en appel-aardbeiensap.

Paasbox 2019 van Willem&Drees met alle producten voor een paasbrunch

Paasbox van Willem&Drees bestellen

De paasbox van Willem en Drees kan je bestellen voor 4, 6 of 8 personen en is er vanaf €45,- De bezorging is op 18 of 19 april, afhankelijk van waar je woont. 

Wil je naast deze paasbox ook nog de gewone maaltijdbox bestellen van Willem&Drees, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Liever rond Pasen alleen de paasbox ontvangen en een weekje niet de maaltijdbox? Ook dat is mogelijk, je regelt het in je online account bij Willem&Drees eenvoudig en snel.

Bekijk direct de paasbox 2019

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch Eigenschap allergieen De Willem & Drees Paasbox 2019 is een product van Willem&Drees

Wat kost de Willem & Drees Paasbox 2019?

Deze Willem & Drees Paasbox 2019 is beschikbaar in de volgende varianten. In de grafiek hiernaast is ook te zien waar de kosten per persoon op uitkomen.

4 personen € 45.00

Deze prijzen zijn op basis van 1 maaltijden.

Ervaringen met de Willem & Drees Paasbox 2019

Helaas over deze specifieke foodbox nog niets. Heb je zelf ervaringen, geef dan jouw mening over de Willem & Drees Paasbox 2019 en help anderen met hun keuze!
Over de aanbieder Willem&Drees hebben we al wel 30 reviews gekregen! Lees deze vast om toch een beeld te krijgen over de foodbox.