FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

De Borrelbox van AH

Borrelbox voor op je feestje, bedrijfsborrel of verjaardag

Binnenkort een feestje? Albert Heijn komt met dé oplossing voor jouw feestje, borrel, bedrijfsborrel, picknick of verjaardag! Online bestel je bij Albert Heijn een box gevuld met lekkere hapjes aangevuld met toastjes en meer. Met een borrelbox kies je voor online gemak en kan je veel tijd besparen met het doen van boodschappen voor je feestje, ideaal! 

De borrelbox van AH voor een zakelijke borrel op je werk of een feestje thuis.

Albert Heijn heeft heel veel producten in het assortiment om van je borrel een succes te maken. Met de borrelbox ben je in een keer klaar voor je feest. De borrelbox is ideaal als je weinig tijd hebt om zelf alle hapjes bij elkaar te zoeken. De exacte inhoud van de borrelbox bekijk je hier. De borrelbox is te gebruiken voor ongeveer 8 personen. Maar wil je uitgebreider borrelen, dan kan je uiteraard extra producten bestellen bij Albert Heijn. Ideeën voor een gezellige bedrijfsborrel of feestje kan je op deze pagina vinden. 

Borrelbox op je werk

De borrelboxen zijn niet alleen populair voor een gezellig feestje thuis, maar ook steeds populairder bij bedrijven. Want voor je werk bestel je ook eenvoudig online boodschappen voor een bedrijfsborrel of bedrijfslunch. Bestel bijvoorbeeld een borrelbox van AH voor de vrijdagmiddagborrel, de eindemaandsborrel of een jubileumfeestje op de zaak. Maar ook al je standaard boodschappen zoals koffie, thee en schoonmaakmiddelen kan je online bestellen. Voor je zakelijke boodschappen ga je naar ah.nl/zakelijk. Hier regel je alles om je boodschappen voor het werk te laten bezorgen. Met een zakelijk account profiteer je bovendien van extra services. Zo worden je boodschappen indien gewenst al de volgende dag bezorgd en kan je op rekening betalen. Bovendien kan je profiteren van maatwerk per branche. Er zijn nu al zo'n 10000 za­ke­lij­ke klan­ten in o.a. de zorg en kin­der­op­vang die wekelijks boodschappen be­stel­len. Maar een zakelijke klant van Albert Heijn kan je worden met elk bedrijf, groot of klein. 

Review borrelbox AH

Heb je inmiddels ervaring met de borrelboxen van Albert Heijn? Help anderen en laat heel simpel en zonder account een review achter op onze site. Een review schrijven over de borrelbox van Albert Heijn kan je op deze pagina doen. 

Ga direct naar de borrelbox van AH


Dit was een blog over AH Allerhande.