FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kortingscodes voor maaltijdboxen

Bestel en probeer een maaltijdbox met flinke korting

We hebben verschillende kortingscodes voor maaltijdboxen voor je beschikbaar die actief zijn voor januari 2023. Op deze manier kan je voordelig eens een foodbox uitproberen. In het overzicht op deze pagina zie je alle actuele kortingscodes van maaltijdboxen van dit moment. Er zijn verschillende soorten korting beschikbaar, bijvoorbeeld een eenmalige korting op je eerste maaltijdbox of een flinke korting bij bestelling van meerdere boxen tegelijk. Klik hieronder op de groene knop en de korting zal automatisch worden verrekend. 


Kortingscodes voor maaltijdboxen

Op deze pagina bieden we je de allerbeste kortingscodes voor maaltijdboxen aan die geldig zijn in januari 2023. Een kortingscode voor een maaltijdbox komt natuurlijk uitstekend van pas als je graag eens gaat koken met een maaltijdbox. Hiermee is het voordelig om in te stappen en je kunt op deze manier voordelig een maaltijdbox uitproberen. De kortingen die gegeven worden voor een maaltijdbox kunnen inmiddels behoorlijk oplopen. De kortingen variëren per aanbieder, maar een korting van € 10,- tot € 20,- is tegenwoordig niet gek meer. We hebben hier de kortingscodes verzameld voor de populaire maaltijdboxen van bijvoorbeeld HelloFresh, Marley Spoon, Allerhande Box, Ekomenu en De Krat.  Je klikt op deze pagina door naar de aanbieder waar jij interesse in hebt en je ziet direct welk voordeel de werkende vouchers je opleveren. 

Actuele kortingscodes

Op deze pagina vind je altijd actuele en werkende kortingscodes. We houden steeds bij welke couponcodes actief zijn en welke verlopen zijn. Sommige kortingscodes die je hier kan vinden zijn uniek en speciaal van toepassing voor FoodboxWijzer. Wanneer je klikt op extra informatie bij de kortingscodes, informeren we je ook over de looptijd en voorwaarden van de kortingscodes. Sommige codes zijn wel een jaar geldig, anderen slechts een korte periode (een week of een maand) en daar kan je dus maar tijdelijk van profiteren. De aanbieders van maaltijdboxen laten je graag voordelig kennismaken met de boxen, zodat je kunt ervaren hoe leuk en makkelijk koken met een maaltijdbox is. Zie de korting die je ontvangt als een leuk extraatje. Twijfel je nog over welke maaltijdbox je zal kiezen? We raden je altijd aan om eerst de maaltijdboxen met elkaar te vergelijken. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een foodbox kiest die het beste bij jou (en je gezin) past. 

Hoe werken de kortingscodes?

Om te kunnen profiteren van extra hoge korting op je maaltijdbox, klik je op je favoriete aanbieder en ga je automatische naar de site van de maaltijdbox. Bij sommige aanbieders moet je een code invullen tijdens het bestelproces. Een aantal kortingscodes werken ook automatisch als je op de groene knop klikt, en wordt de actiecode dus automatisch verzilverd. Dit staat bij elke kortingscode hierboven beschreven. De automatische kortingscodes zijn natuurlijk erg handig, zodra je op de link klikt is deze actief op de website van de aanbieder. Tijdens het afrekenen van de maaltijdbox zal de korting toegepast worden. De korting is dan al in het totaalbedrag toegepast. Op dit moment zijn vooral de kortingscodes van de maaltijdbox van HelloFresh, Marley Spoon en Ekomenu erg populair.  

Gratis bezorging van maaltijdbox

Ben je op zoek naar een kortingscode voor gratis bezorging van je maaltijdbox? Zoek niet verder, want het goede nieuws is dat de bezorging van je maaltijdbox altijd gratis is bij HelloFresh, Marley Spoon, De Krat en Ekomenu. Je hebt bij deze aanbieders dus geen kortingscode nodig om van gratis bezorging te kunnen profiteren. Je kunt dit zien als een service van de maaltijdboxen, alle producten van je gerechten worden gratis bij je thuisbezorgd. De producten worden gekoeld geleverd, dus alles blijft vers tijdens het transport. Ook de Allerhande Box wordt gratis bij je thuisgebracht vanaf een bestelling van 3 gerechten of meer. Bestel je liever een los gerecht van de Allerhande Box, tegelijk met bijvoorbeeld je andere boodschappen? Dan is het de moeite waard om een actuele kortingscode van de Allerhande Box te bekijken voor gratis verzending. 

Werkt een kortingscode niet?

We testen de kortingscodes regelmatig. Mocht er onverhoopt toch een kortingscode niet werken, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan kijken of er ergens een probleem is en helpen je graag verder. 

Tot slot, heb je een maaltijdbox besteld met korting, laat dan even een review achter op onze website als je hem binnen hebt. Je kunt ook een foto toevoegen aan de review van jouw maaltijdbox, dat vinden we helemaal leuk om te zien!