FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie
zoeken maaltijdbox nieuws

Kortingscodes

Bestel een maaltijdbox met korting

We hebben verschillende kortingscodes voor maaltijdboxen voor je beschikbaar die actief zijn voor december 2019. Op deze manier kan je voordelig eens een foodbox uitproberen. In het overzicht op deze pagina zie je alle actuele kortingscodes van maaltijdboxen van dit moment. Er zijn verschillende soorten korting, bijvoorbeeld een eenmalige korting op de eerste maaltijdbox of een flinke korting die van toepassing is bij het afsluiten van een abonnement. Bij elke kortingscode hieronder hebben we erbij gezet wat de voorwaarden zijn. Mis je nog een kortingscode van een foodbox of maaltijdbox, geef deze gerust aan ons door.


Kortingscodes voor maaltijdboxen

De meeste kortingscodes die we op deze pagina hebben zijn kortingscodes voor maaltijdboxen. Deze kortingen kunnen behoorlijk oplopen. Natuurlijk willen de aanbieders je graag overhalen met een kortingscode op een goede maaltijdbox, maar er zitten vaak ook een aantal voorwaarden aan. En dat is ook niet zo gek, want ze willen je natuurlijk graag als klant, maar ze kunnen ook niet alles weggeven. Zo zijn sommige kortingscodes van toepassingen op bijvoorbeeld minimaal 2 boxen of als je een abonnement neemt. Bijna alle abonnementen kun je ook eenvoudig in een eigen controlpanel (je account bij de maaltijdbox-aanbieder) stopzetten, dus het is niet zo dat je er verplicht heel lang aan vast zit. De voorwaarden zijn genoemd bij elke kortingscode hierboven.

Een kortingscode voor een maaltijdbox komt natuurlijk uitstekend van pas als je twijfelt welke box je zal kiezen. Hiermee is het voordelig om in te stappen. Je kunt op deze manier voordelig(er) een maaltijdbox uitproberen. 

Uiteraard is een kortingscode een leuk extraatje. We raden je altijd aan om eerst de maaltijdboxen te vergelijken om daarna eventueel een kortingscode te gebruiken. Het belangrijkste is natuurlijk dat je een foodbox kiest die het beste bij jullie past. 

Actuele kortingscodes

We houden steeds bij welke kortingscodes actief zijn. Sommige kortingscodes zijn uniek en speciaal van toepassing voor FoodboxWijzer. De meeste aanbieders informeren ons ook steeds over de looptijd van de kortingscodes. Sommige codes zijn wel een jaar geldig, anderen slechts een week of een maand.

Hoe werken de kortingscodes

Bij sommige aanbieders moet je een code invullen tijdens het bestelproces. Een aantal kortingscodes werken ook automatisch als je op de groene knop klikt. Dit staat bij elke kortingscode hierboven beschreven. De automatische kortingscodes zijn natuurlijk erg handig, zodra je op de link klikt is deze actief op de website van de aanbieder. Tijdens het afrekenen van de maaltijdbox zal de korting toegepast worden. De korting is dan al in het totaalbedrag toegepast.

Werkt een kortingscode niet?

Mocht een kortingscode niet werken, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen dan kijken of er ergens een probleem is en helpen je graag verder. 

Tot slot, heb je een maaltijdbox besteld met korting, laat dan even een review achter op onze website als je hem binnen hebt. Je kunt ook een foto toevoegen aan de review van jouw maaltijdbox, dat vinden we helemaal leuk om te zien!