FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Eenpersoons maaltijdbox

Maaltijdbox voor 1 persoon beschikbaar

Ben je op zoek naar een maaltijdbox voor 1 persoon?
Wij hebben de eenpersoons maaltijdboxen voor je op een rij gezet.
Handig, overzichtelijk en gelukkig met steeds meer keus! 

Top 3 maaltijdbox voor 1 persoon: 

  1. HelloFresh
  2. Ekomenu
  3. Marley Spoon

Juist als je alleen bent is het koken met een maaltijdbox ideaal. Je kookt weer écht lekker voor jezelf! 

Een maaltijdbox geeft je gemak én inspiratie

Zeker als je alleen bent is het soms lastig om uitgebreid te gaan koken. Nu er steeds meer maaltijdboxen ook boxen aanbieden voor 1 persoon, is het niet gek dat ze zó populair zijn! Koken met een maaltijdbox geeft je gemak en veel inspiratie voor het koken van gezonde gerechten. Hieronder vind je meer informatie over de maaltijdboxen die beschikbaar zijn voor 1 persoonshuishoudens. 

Koken met een maaltijdbox geeft je gemak en inspiratie voor het koken van gezonde gerechten.

HelloFresh maaltijdbox voor 1 persoon

HelloFresh maaltijdboxen
HelloFresh maaltijdboxen voor 1 persoon
Je kunt bij HelloFresh een maaltijdbox bestellen voor 1 persoon. Je hebt elke week de keus uit heel veel gerechten bij HelloFresh, wel 30 gerechten per week.  Je ziet bij de gerechten ook altijd de bereidingstijd staan; handig voor je tijdsplanning!  Door gebruik te maken van onze kortingscode van HelloFresh, kan je nu heel voordelig een maaltijdbox voor 1 persoon proberen.  
Het grote voordeel bij HelloFresh is dat je een flexibel abonnement neemt. Je kunt altijd je maaltijdbox pauzeren of helemaal stopzetten (ook na gebruik van de kortingscode). HelloFresh is inmiddels uitgegroeid tot de populairste maaltijdbox van Nederland. 

Bekijk hier uitgebreid de maaltijdboxen van HelloFresh

Maaltijdbox van Ekomenu voor 1 persoon

Maaltijdbox van Ekomenu

Bij Ekomenu kies je een maaltijdbox die perfect past bij je leefstijl. Een koolhydraatarm gerecht, ketogeen-menu, vegetarische gerecht, een menu dat past bij diabetes of juist extra variatie in je menu; het kan allemaal bij Ekomenu. Je kiest hier uit 30 verschillende gerechten elke week. Alle producten bij Ekomenu zijn 100% biologisch, direct van de boer en zonder kunstmatige toevoegingen. En nog meer goed nieuws: de maaltijdbox is sinds kort ook verkrijgbaar voor 1 persoon. Niet gek dat deze maaltijdbox zo populair is! 

Ekomenu heeft nu ook maaltijdboxen voor 1 persoon

Wil je de maaltijdbox van Ekomenu een keer proberen? We hebben een couponcode voor je waarmee je heel veel korting krijgt op je eerste maaltijdbox bij Ekomenu. De kortingscode van Ekomenu is ook geldig op een eenpersoons-maaltijdbox. Ook bij Ekomenu geldt dat je een flexibel abonnement neemt op je maaltijdbox. Pauzeren, overslaan of stopzetten is dus altijd mogelijk. 

Ga naar Ekomenu

Maaltijdbox van Marley Spoon voor 1 persoon

Een eenpersoons maaltijdbox bestellen bij Marley Spoon

Ook een populaire maaltijdbox is Marley Spoon. Hier kook je creatieve en verrassende gerechten. De gerechten kan je elke week zelf kiezen. We krijgen vaak te horen dat er veel mensen zijn die graag een eenpersoons  maaltijdbox zouden willen bestellen bij Marley Spoon, maar helaas is dat niet mogelijk. Daarom kiezen deze mensen ervoor om een box voor 2 personen te kiezen. Je kookt daarmee dus dubbele porties die je bijvoorbeeld kunt invriezen. Wellicht is het in de toekomst wel mogelijk om ook een box voor 1 persoon te bestellen bij Marley Spoon, maar tot nog toe niet. Daarom is een box voor 2 personen bestellen en er langer van eten een oplossing voor veel eenpersoons huishoudens. Als je nieuw bent bij Marley Spoon kan je nu ook gebruik maken van onze kortingscode. Dat maakt het extra leuk om te koken met deze box, want je ontvangt veel voordeel. 

Lees meer over de maaltijdbox van Marley Spoon en kortingscode

Maaltijdbox voor 1 persoon bestellen bij Marley Spoon

Sinds ik elke week een maaltijdbox ontvang, heb ik weer véél meer plezier gekregen in eten koken.

 

Tip: check altijd onze kortingscodes voor maaltijdboxen. Door gebruik te maken van onze kortingscodes ontvang je vaak een leuke korting op je eerste maaltijdboxen.
Actuele couponcodes voor maaltijdboxen kan je hier vinden.
Vaak zijn deze kortingsacties ook geldig voor 1 persoons maaltijdboxen. 

Bekijk hier onze kortingscode pagina voor maaltijdboxen

Uitgebreide maaltijdbox van De Krat voor 1 persoon

Inspiratiekrat van De Krat

Ben je dol op koken? Sta je graag in de keuken om eens een nieuw gerecht uit te proberen? Dan is deze maaltijdbox van De Krat zeker wat voor jou! De Inspiratiekrat van De Krat is nu ook beschikbaar voor 1 persoon. Je kunt deze maaltijdbox zien als een inspiratiekrat waar je heerlijk uitgebreid mee kunt koken. Je ontvangt in de krat 2x een luxe vlees/vis en minimaal 8 verschillende seizoensgroenten/fruit, wekelijks wisselende streekproducten en altijd een heerlijk brood. De Krat is een duurzame maaltijdbox. Producten worden lokaal ingekocht en een groot deel is biologisch. 

Bij deze inspiratiebox ontvang je ook 6 of meer recepten ter inspiratie, maar je kunt natuurlijk ook je eigen recepten gebruiken. Wij hebben deze maaltijdbox ook uitgebreid getest met het testpanel. Zie deze maaltijdbox niet als een box waarmee je snel een gemakkelijk gerecht op tafel zet, maar meer als een uitgebreide kookbox. Hij is erg populair, dus wellicht ook een idee om eens te proberen! 

Bekijk hier de Inspiratiekrat van De Krat 


Dit was een blog over Willem&Drees en HelloFresh.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou: