FoodboxWijzer logo Speciale kortingsactie

De goedkoopste maaltijdbox

Welke maaltijdbox is het goedkoopst?

Ben jij ook op zoek naar de goedkoopste maaltijdbox? Wij hebben een overzicht voor je gemaakt waarin je kunt zien welke maaltijdbox op dit moment het voordeligst is. We vergelijken daarin maaltijdboxen die 3 maaltijden aanbieden in één box, voor 2 en 4 personen. In het overzicht hebben we enkel maaltijdbox-aanbieders gezet die door heel Nederland bezorgen. 

Welke maaltijdbox? Prijs voor 2 personen, 3 gerechten Prijs voor 4 personen, 3 gerechten
AH Allerhande Box € 36,40 - € 41,40 € 51,- - € 56,95
Willem & Drees seizoensbox € 41,- € 61,-
Ekomenu variatiemenu € 41,88 € 62,76
HelloFresh - original box € 40,95 € 61,95
Marley Spoon € 41,95 € 62,95
 • HelloFresh maaltijdbox goedkoop met kortingscode

 • Ekomenu maaltijdbox met variatiemenu
 • Allerhande maaltijdbox voor 2 personen

 •  

De goedkoopste maaltijdbox van Nederland op dit moment

Uit het bovenstaande schema kun je zien dat de Allerhande Box op dit moment de goedkoopste maaltijdbox is. Maar let op: dit geldt vooral voor de maaltijdbox met gerechten voor 4 personen. De prijs van de Allerhande Box is afhankelijk van de gerechten die je kiest. Kies je de duurste gerechten in de Allerhande Box voor je gezin, dan betaal je ongeveer € 56,95 op dit moment. Daarmee is de Allerhande Box de goedkoopste familiebox op maaltijdbox-gebied.

Wil je weten welke maaltijdbox voor 2 personen het goedkoopste is? Dan staan HelloFresh en de Allerhande Box op een gedeelde 1e plaats. Bij HelloFresh betaal je voor 3 gerechten (voor 2 personen) nu € 40,95. Bij de Allerhande Box is de prijs per gerecht verschillend. Zo zijn er gerechten voor 2 personen vanaf 10,50 tot 15,95 per gerecht. Kies je de goedkoopste gerechten in de Allerhande Box, dan betaal je slechts € 36,40. Kies je echter de duurste gerechten bij de Allerhande Box, dan betaal je voor 2 personen €41,40. Daarmee is de Allerhande Box niet de goedkoopste box meer en kan je beter kiezen voor de maaltijdbox van HelloFresh. 

Bekijk direct het menu van HelloFresh

Marley Spoon maaltijdbox met kortingIn bovenstaand overzicht hebben we alleen gekeken naar de standaardprijs van de maaltijdboxen.
Andere eigenschappen zoals duurzaamheid, biologische producten en mogelijkheden omtrent bezorging zijn niet in deze vergelijking meegenomen. Natuurlijk kan je ook nog meer besparen op een maaltijdbox door gebruik te maken van onze unieke kortingscodes. Op onze speciale pagina met kortingscodes en couponcodes voor maaltijdboxen ontdek je alle recente kortingsacties. Daarmee bespaar je altijd geld! 

Ga naar de kortingscodes voor maaltijdboxen

Top 3 goedkoopste maaltijdbox met kortingscode

Het is natuurlijk heel slim om een kortingscode te gebruiken voor de eerste maaltijdbox. Dat is de snelste manier om te besparen op een maaltijdbox. Wij hebben op Foodboxwijzer altijd de nieuwste en recente kortingscodes voor je klaar staan. Heel veel mensen zijn je al voor gegaan en hebben door gebruik te maken van een kortingscode een maaltijdbox gekozen.

Top 3 kortingscodes voor maaltijdboxen op dit moment: 

 1. HelloFresh 50% korting
  (veel bezorgopties, goede klantenservice en grote keus uit gerechten)
 2. Marley Spoon €45,- korting totaal > 3x € 15,- korting
  (grote keus uit verrassende gerechten, kookbeleving staat centraal)
 3. Ekomenu 25% korting 
  (hele grote keus uit gerechten die ook nog eens biologisch zijn)

Goedkoopste biologische maaltijdbox

Kies je graag een biologische maaltijdbox met volledig biologische gerechten? Opvallend in het schema is dat biologische maaltijdboxen van bijvoorbeeld Willem&Drees en Ekomenu ook rond de 41 euro kosten. Biologisch eten hoeft dus niet duurder te zijn, zeker niet in het geval met een maaltijdbox. In ons overzicht biologische maaltijdboxen lees je meer over de verschillen tussen de biologische maaltijdboxen. 

Lees alles over biologische maaltijdboxen

Wil jij graag een volledig biologische maaltijdbox proberen? De maaltijdboxen bij zowel Ekomenu als Beebox / Willem&Drees zijn volledig biologisch. Het prijsverschil met bijvoorbeeld de Allerhande box is erg klein. Wanneer je alle producten uit de maaltijdbox van Beebox of Ekomenu los zou moeten kopen in een (biologische) winkel, zou je veel duurder uit zijn. Wanneer je graag een volledig biologische maaltijdbox ontvangt, kunnen de Beeboxen van Willem&Drees of Ekomenu voor jou dus een voordelige keuze zijn. 

Beebox goedkoopste biologische maaltijdbox

Allerhande Box is de goedkoopste maaltijdbox voor gezinnen

Allerhande maaltijdbox is de goedkoopste van NLDe Allerhande Box is wekelijks online te bestellen bij Albert Heijn. Een abonnement op deze maaltijdbox is niet mogelijk. Met vaste regelmaat deze maaltijdbox bestellen kan echter wel, dat regel je via de Allerhande Box Planner. Een bijkomend voordeel bij de Allerhande Box is dat je ook je standaard boodschappen kunt mee bestellen bij Albert Heijn. Deze worden in combinatie met je Allerhande maaltijdbox gratis bij je thuisbezorgd. De maaltijdbox van Allerhande is een tijdje geleden vernieuwd. Vanaf nu bestel je losse gerechten en bepaal je zelf hoeveel gerechten je ontvangt. Je kunt kiezen uit 9 gerechten. De gerechten kan je van te voren online bekijken. De recepten van de Allerhande Box zijn gemakkelijk te volgen en vaak binnen 30 minuten te bereiden. Dat hebben we bij Foodboxwijzer zelf ook ervaren met onze uitgebreide test van de Allerhande Box. Sinds kort kan je de Allerhande Box ook in de winkel afhalen of bij een AH Pick up Point. 

De maaltijdbox van Allerhande AH is de goedkoopste

Ervaringen van anderen met de Allerhande Box

We hebben inmiddels al verschillende reviews binnen gekregen over de Allerhande Box. Je leest hierin de ervaringen van anderen terug met deze maaltijdbox. Reviews en ervaringen van de Allerhande Box lees je op deze pagina. Je kunt hier uiteraard ook zelf een review plaatsen. 

Voordelig een maaltijdbox uitproberen

Met onze kortingscodes van maaltijdboxen kan je nog voordeliger een maaltijdbox uitproberen. Door gebruik te maken van onze up-to-date kortingscodes kan het zijn dat voor jou een andere maaltijdbox het goedkoopste is. We hebben bij Foodboxwijzer de meest recente en unieke kortingscodes voor je klaar staan. 

HelloFresh borden met verschillende gerechten

Je kunt bijvoorbeeld een kortingscode gebruiken bij HelloFresh. Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 50% korting op je eerste maaltijdbox. Je kunt op deze manier een maaltijdbox voordelig uitproberen, want de prijs inclusief korting is €20,47 voor een maaltijdbox voor 2 personen. Een maaltijdbox bij HelloFresh is flexibel, je kunt dus altijd opzeggen of pauzeren. 

Bestel nu een maaltijdbox van HelloFresh met korting

Liever een andere maaltijdbox voordelig uitproberen? Kijk dan eens bij al onze kortingscodes voor maaltijdboxen. We hebben ook een unieke kortingscode van Ekomenu waarmee je maar liefst 25% korting ontvangt op je maaltijdbox.
Welke maaltijdbox je ook kiest, we wensen je heel veel kookplezier toe!
Mocht je je ervaring met ons willen delen (stellen we erg op prijs!), dan kan dat hier

HelloFresh kies je gerechten elke week


Dit was een blog over AH Allerhande, Marley Spoon, Willem&Drees, Ekomenu en HelloFresh.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou:

Actuele korting

3 x €15 korting totaal €45!
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Marley Spoon.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
10 euro korting
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Willem&Drees.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: fdbxwzr19.
25% korting op je eerste box
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Ekomenu.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: FBW107EM.
50% korting 1e maaltijdbox
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij HelloFresh.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.

Alle Kortingsacties

Aanbieder logo Ekomenu
Ekomenu kortingscode 25%
25 %
code: FBW107EM
pak deze korting van 25 %
Aanbieder logo Willem&Drees
Willem&Drees kortingscode €10
€ 10.00
code: fdbxwzr19
pak deze korting van € 10.00

Allerhande Box review
HelloFresh review en ervaring
Marley Spoon op tafel, voor de kookliefhebber?

Nog meer blogs

Hoe bedenkt Marley Spoon al die recepten?
De goedkoopste maaltijdbox
De kerstboxen in aantocht
Eenpersoons maaltijdbox
Een maaltijdbox in combinatie met een voedselallergie
Biologische maaltijdboxen
HelloFresh review en ervaring
Hoe is HelloFresh zo populair geworden?
Het diabetes menu
Allerhande Box review
Test: Maaltijd Beebox Koolhydraatarm
Een maaltijdbox voor zwangeren