FoodboxWijzer logo

De goedkoopste maaltijdbox

Welke maaltijdbox is het goedkoopst?

Ben jij ook op zoek naar de goedkoopste maaltijdbox? Wij hebben een overzicht voor je gemaakt waarin je kunt zien welke maaltijdbox op dit moment het voordeligst is. We vergelijken daarin maaltijdboxen die 3 maaltijden aanbieden in één box, voor 2 en 4 personen. In het overzicht hebben we enkel maaltijdbox-aanbieders gezet die door heel Nederland bezorgen. 

Welke maaltijdbox? Prijs voor 2 personen, 3 gerechten Prijs voor 4 personen, 3 gerechten
AH Allerhande Box € 37,50 € 49,-
De Krat - gemakskrat € 39,- € 59,-
Beebox maaltijden € 39,- € 59,-
HelloFresh - original box € 39,- € 59,-
Marley Spoon € 39,90 € 59,40

 

De goedkoopste maaltijdbox van Nederland

Uit het bovenstaande schema kun je zien dat de Allerhande Box de goedkoopste maaltijdbox is. Dit geldt voor de prijs van een foodbox voor 2 personen en ook voor de familiebox voor 4/5 personen. Ook nu de maaltijdboxen van Albert Heijn zijn vernieuwd, blijven zij de goedkoopste van alle maaltijdboxen! In bovenstaand overzicht hebben we alleen gekeken naar de prijs van de maaltijdboxen. Andere eigenschappen zoals duurzaamheid, biologische producten en mogelijkheden omtrent bezorging zijn niet in deze vergelijking meegenomen. 

Natuurlijk kan je ook nog meer besparen op een maaltijdbox door gebruik te maken van onze unieke kortingscodes. Op onze speciale pagina met kortingscodes voor maaltijdboxen ontdek je alle recente kortingsacties. 

Ga naar de kortingscodes voor maaltijdboxen

Goedkoopste biologische maaltijdbox

Opvallend in bovenstaand schema is dat biologische maaltijdboxen van bijvoorbeeld Beebox, De Krat en ook Ekomenu dezelfde prijs hanteren voor een maaltijdbox voor 2 of 4 personen. Een biologische maaltijdbox kies je voor 2 personen vanaf 39 euro. In ons overzicht biologische maaltijdboxen lees je meer over de verschillen tussen deze maaltijdboxen. 

Lees alles over biologische maaltijdboxen

Wil jij graag een volledig biologische maaltijdbox proberen? De maaltijdboxen bij zowel Ekomenu als Beebox / Willem&Drees zijn volledig biologisch. Het prijsverschil met de Allerhande Inspiratiebox is slechts 1,50 euro. Wanneer je alle producten uit de maaltijdbox van Beebox of Ekomenu los zou moeten kopen in een (biologische) winkel, zou je veel duurder uit zijn. Wanneer je graag een volledig biologische maaltijdbox ontvangt, kunnen de Beeboxen van Willem&Drees of Ekomenu voor jou dus een voordelige keuze zijn. 

Beebox goedkoopste biologische maaltijdbox

Allerhande Box is de goedkoopste maaltijdbox

De Allerhande Box is wekelijks online te bestellen bij Albert Heijn. Een abonnement op deze maaltijdbox is niet mogelijk. Met vaste regelmaat deze maaltijdbox bestellen kan echter wel, dat regel je via de Allerhande Box Planner. Een bijkomend voordeel bij de Allerhande Box is dat je ook je standaard boodschappen kunt mee bestellen bij Albert Heijn. Deze worden in combinatie met je Allerhande maaltijdbox gratis bij je thuisbezorgd. De maaltijdbox van Allerhande bevat 3 gevarieerde gerechten. De gerechten kan je van te voren online bekijken. Elke week kies je uit vier gerechten jouw lekkerste drie. De recepten van de Allerhande Box zijn gemakkelijk te volgen en vaak binnen 30 minuten te bereiden. Dat hebben we bij Foodboxwijzer zelf ook ervaren met onze uitgebreide test van de Allerhande Box. Sinds kort kan je de Allerhande Box ook in de winkel afhalen. 

Sinds een tijdje is er ook de Familiebox bij Albert Heijn. Deze maaltijdbox is perfect geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. De gerechten zijn uitgebreid getest door kinderen en zullen bij kinderen snel in de smaak vallen. Lees hier meer over de Allerhande Familiebox van Albert Heijn. 

De maaltijdbox van Allerhande AH is de goedkoopste

Ervaringen van anderen met de Allerhande Box

We hebben inmiddels al verschillende reviews binnen gekregen over de Allerhande Box. Je leest hierin de ervaringen van anderen terug met deze maaltijdbox. Reviews en ervaringen van de Allerhande Box lees je op deze pagina. Je kunt hier uiteraard ook zelf een review plaatsen. 

Voordelig een maaltijdbox uitproberen

Met onze kortingscodes van maaltijdboxen kan je nog voordeliger een maaltijdbox uitproberen. Door gebruik te maken van onze up-to-date kortingscodes kan het zijn dat voor jou een andere maaltijdbox het goedkoopste is. We hebben bij Foodboxwijzer de meest recente en unieke kortingscodes voor je klaar staan. 

Je kunt bijvoorbeeld een kortingscode gebruiken bij Marley Spoon. Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 25 euro korting op je eerste maaltijdbox bij Marley Spoon. Je kunt op deze manier de maaltijdbox voordelig uitproberen, want de prijs inclusief korting is € 11,- voor een maaltijdbox voor 2 personen. 

Bestel nu een maaltijdbox van Marley Spoon met 25 euro korting

Liever een andere maaltijdbox voordelig uitproberen? Kijk dan eens bij al onze kortingscodes voor maaltijdboxen. We hebben ook een unieke kortingscode van Ekomenu waarmee je maar liefst 25% korting ontvangt op je maaltijdbox.
Welke maaltijdbox je ook kiest, we wensen je heel veel kookplezier toe!
Mocht je je ervaring met ons willen delen (stellen we erg op prijs!), dan kan dat hier

Actuele korting

gebruik deze korting van € 10.00
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij AH Allerhande.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: AHBOX3917.
gebruik deze korting van € 25.00
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Marley Spoon.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.
gebruik deze korting van € 10.00
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Willem&Drees.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: foodbox1117.
gebruik deze korting van 25%
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij Ekomenu.
Klik op de knop en vul deze kortingscode in: FBW107EM.

Alle Kortingsacties

Aanbieder logo HelloFresh
HelloFresh kortingscode € 25
€ 25.00
code: CON25NOV
pak deze korting van € 25.00
Aanbieder logo AH Allerhande
AH Allerhande Maaltijdbox kortingscode € 10
€ 10.00
code: AHBOX3917
pak deze korting van € 10.00
Aanbieder logo Ekomenu
Ekomenu kortingscode 25%
25 %
code: FBW107EM
pak deze korting van 25 %
Aanbieder logo Willem&Drees
Willem&Drees kortingscode €10
€ 10.00
code: foodbox1117
pak deze korting van € 10.00
Aanbieder logo Fruit.nl
Fruit.nl kortingscode 10%
10 %
code: NOVEMBER_FRUIT
pak deze korting van 10 %

Nog meer blogs

De beste gourmetboxen op een rij
Allerhande Gourmetbox Sinterklaas 2017
PLUS verkoopt losse HelloFresh maaltijdboxen
Maaltijdboxen getest door Magazine
Biologische maaltijdboxen
Win een HelloFresh Familybox!
Kerstbox bestellen - Welke kerstbox past het best bij jou?
Kortingscode Ekomenu voor 25% korting
AH Allerhande maaltijdbox uitgebreid getest!
De Borrelbox van AH
Ekomenu uitgebreid getest
Test: Maaltijd Beebox Koolhydraatarm