FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

HelloFresh blijft vernieuwen

Nieuwe opties maakt deze maaltijdbox nóg aantrekkelijker

Wij vinden het altijd fijn om te zien als een aanbieder van maaltijdboxen luistert naar zijn klanten. Dit maakt een maaltijdbox namelijk nóg aantrekkelijker. Wij hebben het idee dat HelloFresh de feedback van haar klanten serieus neemt. Ook blijven ze zelf steeds nieuwe opties bedenken en innoveren op verschillende gebieden. Dit nieuwe jaar zijn ze van start gegaan met een aantal verbeteringen. Laten we eens bekijken hoe dit uitpakt.

De keuze uit gerechten wederom groter!

Het lijkt soms wel een wedstrijd welke maaltijdbox de meeste keuze heeft als het gaat om zelf gerechten uitkiezen. Dit is een goede ontwikkeling wat ons betreft. Niet alleen heb je zo uiteraard steeds meer keuze, maar er komt zo ook meer ruimte voor mensen met verschillende behoeften en voorkeuren. Op dit moment staat de teller bij HelloFresh op 30 verschillende gerechten en dat per week! Laten we de website er even bij pakken. Deze week zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen uit:

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

De gerechten van HelloFresh van deze week

Dat is een indrukwekkende lijst met lekkere gerechten. We krijgen er meteen weer zin in! Goed, even terug naar het verhaal. Wat valt ons op bij HelloFresh? En wat is er veranderd? 

  • Nu 6 Quick & Easy gerechten. Wil je snel iets op tafel, dan heb ruime keuze dus
  • Twee balans gerechten. Met veel groente en laag in calorieën. Het thema van januari
  • Een gerecht waar je extra vlees bij krijgt en een gerecht met extra vis (komen we straks op terug)
  • Een Nicolotte's favoriet gerecht. Als gezicht van HelloFresh heeft ze elke week een favoriet

Een ruime keuze en nieuwe opties zijn er dus bijgekomen. Laten we hier nog eens wat verder naar kijken.

Extra vlees of vis gerechten

Al vanaf het begin van de maaltijdboxen is het zo dat sommige mensen aan hebben gegeven niet genoeg hebben aan een van deze gerechten. Of je nu een grote eter bent of juist extra sportief, (denk aan mensen die intensief sporten of mensen met lichamelijk zware beroepen e.d)., je wenst ook met een maaltijdbox een goedgevulde portie te eten die voldoende verzadigd. Deze doelgroep liet de maaltijdbox daarom soms links liggen. HelloFresh komt met het idee om maaltijden met extra eiwitten en calorieën als keuze toe te voegen. Dit zijn dus twee maaltijden die je ook in normale verhouding kan kiezen. Maar als je met extra vlees of vis kiest, dan krijg je dus het dubbele van de normale hoeveelheid die bij dit gerecht zit. Je betaalt hier uiteraard iets meer voor, rond de €2,50 extra. Dan nog is dit best voordelig ten opzichte dat je dit los in de supermarkt zou kopen. Prima optie dus, complimenten voor HelloFresh. Heb je nu al zin om te bestellen, kijk dan ook vooral even naar onze HelloFresh kortingscode. Anders lees gerust even verder, want er zijn nog een aantal leuke vernieuwingen.

Belgische gerechten op het menu

We zien op onze website regelmatig mensen uit België komen. HelloFresh is uiteraard ook beschikbaar voor dit land. En ook al zitten we redelijk dicht bij elkaar, qua smaak verschillen we soms toch een beetje. Dit lost HelloFresh op door nu elke week ook een speciaal gerecht op het menu te zetten dat gebaseerd is op de Belgische keuken. Dit zal onze zuiderburen zeker aanspreken, maar als je wilt kan kan je dit gerecht ook gewoon in Nederland bestellen. 

Een gerecht nu ook meerdere keren bestellen

Het was al mogelijk om een extra portie toe te voegen aan je bestelling. Bijvoorbeeld als je gasten hebt en er blijven een aantal mensen mee-eten. Als je dit vooraf weet dan bestel je gewoon het aantal porties meer dat je nodig hebt. Maar nu is het nog een stukje flexibeler gemaakt. Je mag namelijk als je wilt een gerecht meerdere keren kiezen. Sommige mensen willen een bepaald gerecht wel twee keer in een week eten. Nou, geen probleem, dan bestel je vanaf nu een gerecht gewoon meerdere keren.

HelloFresh gaat duurzaam bezorgen

Een andere tak van sport, maar ook met de bezorging loopt HelloFresh voorop om te vernieuwen. Ze gaan namelijk emissievrij bezorgen. Ze beginnen met de binnenring van Amsterdam. Daar gaan ze volledig over op elektrische busjes om de maaltijdboxen te bezorgen. Ze waren al bezig met speciale software om de routes zo optimaal mogelijk te maken en daarmee de CO2 uitstoot te verlagen. Uiteraard ook het brandstofverbruik en de tijd die het kost om te bezorgen, dus het is een win-win situatie. Het blijft niet alleen bij Amsterdam, het doel is om in 2022 de helft van de bezorging emissievrij te doen. Dat klinkt best ambitieus als je het ons vraagt, maar liever dat dan helemaal niets doen, stilstand is achteruitgang.

Elke maand weer een nieuw HelloFresh thema

Ook dit jaar zijn er weer leuke thema's elke maand. In januari zijn dit de balans thema's, uitstekend om het nieuwe jaar mee te beginnen. Onlangs nog was dit het thema wereldse stoofpotjes, we hebben deze box toen ook nog uitgetest. Op deze manier heb je elke maand leuke en verrassende gerechten die passen bij het seizoen. En door steeds een ander thema te nemen leer je ook andere keukens en smaken kennen. Wat we de komende tijd nog gaan zien zijn bijvoorbeeld Street Food, Grootmoeders recepten en Vegan special. Zeker die laatste is voor veganisten een interessante, want tot nu toe heeft HelloFresh niet vaak een volledig veganistisch gerecht op het menu staan. Gaat daar wellicht verandering in komen? 

Alles bij elkaar is duidelijk te zien dat HelloFresh ook dit jaar niet achterover leunt, maar vol inzet op gezonde, smakelijke en gevarieerde gerechten. Zeg nu zelf, we pakken er één gerecht van deze week uit, dit lijkt toch gewoon alsof je in een restaurant aanschuift?

Een heerlijk hellofresh gerecht Ribeye met chimichurri

Zelf eens een weekje of langer deze gerechten proeven? We hebben hier een kortingscode voor je klaarstaan. Daarmee krijg je nu mooi 50% korting op je eerste maaltijdbox. Lekker voordelig toch?

HelloFresh maaltijdbox met 50% korting


Dit was een blog over HelloFresh.
De volgende blogs zijn misschien ook interessant voor jou: