FoodboxWijzer logo

Kies zelf je gerechten bij HelloFresh

Nieuw; zelf je box samenstellen bij HelloFresh

Kies zelf je gerechten bij HelloFresh

Een nieuwe optie bij HelloFresh en meteen razend populair; zelf de maaltijden kiezen die jij graag ontvangt in de maaltijdbox. Je kunt nu elke week kiezen uit maar liefst 12 gerechten. Op deze manier ontvang je altijd de lekkerste gerechten voor jouw gezin in de maaltijdbox. 

HelloFresh kies nu zelf je gerechten in de maaltijdbox

HelloFresh probeert wekelijks een gezond, gevarieerd en verrassend menu te bedenken. Maar misschien zit er af en toe een keer een gerecht tussen dat niet jouw smaak is. Daarom kun je vanaf nu bij HelloFresh kiezen wat er in jouw box zit, net zoals je al langer zelf gerechten kunt kiezen bij Marley Spoon

Nu nóg meer keus

Inmiddels heb je de keus uit maar liefst 12 gerechten elke week. Eerst kon er nog gekozen worden uit acht gerechten, daarna werden dit er negen, gevolgd door 10 gerechten en nu maar liefst de keus uit 12 gerechten! Het is een goede zet van HelloFresh geweest, want klanten ervaren door deze optie HelloFresh nog positiever.

Hoe werkt het? 

Jij bepaalt vanaf nu gemakkelijk welke gerechten er bij jou op tafel komen te staan. In je online account bij HelloFresh kun je zelf jouw box samenstellen. Je hebt wekelijks keuze uit 12 recepten, daar kun je er 3 of 5 van uitkiezen (afhankelijk van welke box je bestelt).

Het is belangrijk dat je voor donderdag jouw menu doorgeeft via je online account. Alleen dan kunnen ze bij HelloFresh de wijzigingen meenemen voor de volgende week. Doe je dit niet? Dan ontvang je de daaropvolgende week het door HelloFresh voorgeselecteerde menu.

Nu je zelf je maaltijden kunt kiezen, is het belangrijk om zelf goed op de houdbaarheidsdatum van de producten te letten. Eerder kreeg je van HelloFresh de volgorde van de gerechten aangereikt. Nu je zelf je box kunt samenstellen is deze volgorde niet meer op elke box toepasbaar. Let dus zelf goed op de houdbaarheid van de producten. 

Kies zelf je gerechten voor in de maaltijdbox bij HelloFresh

Vanaf nu kun je dus niet alleen het bezorgmoment, type box en aantal personen zelf bepalen, maar ook wekelijks zelf kiezen voor de gerechten die jou het lekkerste lijken bij HelloFresh. Zo willen ze je bij HelloFresh van nog meer gemak voorzien. Wat ons betreft ideaal, want ook bij maaltijdbox aanbieder Marley Spoon is dit erg populair. 

Lijkt dit je ook wel wat? Kijk dan gauw op de pagina van HelloFresh op onze site. We hebben namelijk ook een speciale kortingscode om de maaltijdbox van HelloFresh eens voordelig uit te proberen.

Actuele korting

gebruik deze korting van 50%
Actieve kortingscode beschikbaar! Profiteer van korting bij HelloFresh.
Klik op de knop om de korting automatisch toe te passen.

Alle Kortingsacties

Aanbieder logo Marley Spoon
Marley Spoon kortingscode 4x €10
€ 10.00
code: A4EMMIOGLU10W
pak deze korting van € 10.00
Aanbieder logo AH Allerhande
Albert Heijn pickup kortingscode € 5,-
€ 5.00
code: PUP3012
pak deze korting van € 5.00
Aanbieder logo Ekomenu
Ekomenu kortingscode 25%
25 %
code: FBW107EM
pak deze korting van 25 %
Aanbieder logo Willem&Drees
Willem&Drees kortingscode €10
€ 10.00
code: bq5r48w
pak deze korting van € 10.00
Aanbieder logo AH Allerhande
AH Allerhande Box kortingscode €3
€ 3.00
code: AHBOX19
pak deze korting van € 3.00

Nog meer blogs

Het diabetes menu
Ekomenu is vernieuwd
Slim en Simpel Box getest
De goedkoopste maaltijdbox
Allerhande Box review
Een maaltijdbox cadeau geven
Een maaltijdbox voor zwangeren
Win een HelloFresh Familybox!
Biologische maaltijdboxen
Mijn Persoonlijk Menu
Kerstbox review Albert Heijn
Kerstbox bestellen - Welke kerstbox past het best bij jou?