FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Kortingscode boodschappen AH

Gratis bezorging met kortingscode van Albert Heijn

Goed nieuws voor iedereen die graag boodschappen zou willen bestellen bij AH. We hebben nu een speciale kortingscode waarmee je een maand lang 100% korting krijgt op de bezorgkosten bij Albert Heijn. Zeker met het mooie lente-weer een mooie kans om online boodschappen doen eens te proberen.

Met deze kortingscode bestel je een maand lang boodschappen zonder bezorgkosten. En zonder ergens aan vast te zitten!

Hoe werkt de kortingscode van AH? 

De nieuwe kortingscode van AH werkt eenvoudig. Ga naar AH.nl en begin met het plaatsen van een bestelling. Vul tijdens de bestelling de actiecode PRFMD9075 in en de korting zal automatisch worden berekend. Je zit het met toepassen van de kortingscode nergens aan vast. Je kunt een maand lang boodschappen bestellen zonder bezorgkosten te hoeven betalen. 

Ja, ik wil nu de kortingscode van AH proberen!

Laat de boodschappen bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. 

Wat zijn de voordelen van online boodschappen bestellen? 

Online boodschappen doen kent veel voordelen. Zo bespaar je veel tijd, gesjouw en vaak ook geld met het doen van online boodschappen. We zetten de voordelen van online boodschappen even kort voor je op een rij. 

  • Online boodschappen doen scheelt je veel tijd. Met gemak bestel je alle producten die je nodig hebt. Je kunt je boodschappenlijstje opslaan en een volgende keer klik je nóg sneller de producten die je nodig hebt. Vooral buiten openingstijden kunnen klikken is een voordeel voor veel mensen, bijvoorbeeld wanneer je kleintje slaapt. 
  • Bij online boodschappen doen zijn de meeste mensen minder geneigd tot het doen van impuls-aankopen. Dat is natuurlijk meteen een voordeel voor je portemonnee. 
  • Je ziet meteen wat het totaalbedrag van je boodschappen is als je klikt op je virtuele winkelmandje. Daarmee kunnen veel mensen hun budget beter hanteren. 
  • Online boodschappen bestellen scheelt je ook veel gesjouw, vooral met al die zwaardere boodschappen. De boodschappen worden tot in de keuken bezorgd, ideaal! 

Kortom; de moeite waard om eens te proberen! 

Ga direct naar AH.nl

Wat zijn de voorwaarden van de kortingscode?  

Deze kortingscode is geldig voor nieuwe klanten van online boodschappen doen bij Albert Heijn. Vul de actiecode PRFMD9075 in en je betaalt een maand lang geen bezorgkosten. Dat geldt voor boodschappen die je laat thuisbezorgen, maar ook voor boodschappen die je zelf ophaalt bij een AH Pick Up Point. De maand gaat in vanaf de eerste bestelling die je plaats. In totaal heb je 30 dagen om bestellingen te plaatsen waarvoor je geen bezorgkosten betaalt. Je kunt de couponcode invoeren t/m 31 mei 2018. Het minimale bestelbedrag voor thuisbezorgen is 70 euro. Kies je voor ophalen bij een AH Pick Up Point, dan geldt een minimaal bestelbedrag van 40 euro. 

Alles voor de bbq online bestellen bij Albert Heijn


Dit was een blog over AH Allerhande.