FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Delicatessenboxen vergelijken

Alle Delicatessenboxen overzichtelijk bij elkaar!

2 delicatessenboxen gevonden, pagina 1 van 1.
prijs vanaf:

€ 52.00

De Dinerbox

De De Dinerbox is een product van Marley Spoon

van Marley Spoon

Nieuw en tijdelijke verkrijgbaar bij Marley Spoon is de Dinerbox. Deze speciale Dinerbox bevat een deluxe 2-gangendiner voor 4 personen. De box is te bestellen voor 52 euro. Het is niet nodig om een lidmaatschap te hebben voor deze Dinerbox, want hij is voor iedereen los te bestellen. Super handig als je een gezellig etentje gaat...

bekijk alle informatie over de De Dinerbox
Nog geen reviews voor deze box.
Wees de eerste om een review te plaatsen
voor de De Dinerbox.
mijn review plaatsen
1
prijs vanaf:

€ 59.90

BBQ Box

De BBQ Box is een product van Marley Spoon

van Marley Spoon

Op zoek naar een complete box voor een heerlijke zomerse barbecue? We hebben goed nieuws; Marley Spoon komt deze zomer met een heerlijke BBQ-box. Vanaf juni 2018 t/m augustus 2018 kan je de BBQ-box bij Marley Spoon bestellen. De BBQ-box is er in twee varianten; de BBQ-box Vega en de BBQ-box Vlees.  Elke maand deze zomer wisselt het...

bekijk alle informatie over de BBQ Box
Nog geen reviews voor deze box.
Wees de eerste om een review te plaatsen
voor de BBQ Box .
mijn review plaatsen
2

Delicatessenboxen vergelijken

Vergelijk hier de beste delicatessenboxen van Nederland. Een delicatessenbox is perfect voor mensen die van bijzonder eten houden. Een delicatessenbox is een box waarin je bijzondere producten ontvangt. Je kunt een abonnement nemen op een delicatessenbox of de box eenmalig bestellen. De delicatessen in deze box wisselen vaak van thema, zodat je met een delicatessenbox nieuwe en bijzondere producten leert kennen. In een delicatessenbox ontvang je dus geen complete maaltijden, maar wel bijzondere producten waar je heerlijk mee kunt koken. Vaak ontvang je in de delicatessenbox ook tips en recepten die je kunt gebruiken bij de producten. Veel mensen noemen een delicatessenbox ook een culinaire foodbox. 

Bijzondere delicatessen in een box of pakket

In een delicatessenbox ontvang je bijzondere producten die je normaal niet snel zult tegenkomen in een supermarkt. Vaak zit er achter de delicatessen in de box een prachtig verhaal, wat veel delicatessenboxen graag met je delen! Je leert op deze manier nieuwe producten kennen en komt meer te weten over de makers van deze producten. Het is bijzonder om de achtergrondverhalen van de producten te leren kennen. Vaak smaakt een product met deze informatie nog beter! 

Delicatessenbox cadeau geven

Ben je een echte foodlover en wil je dat graag met iemand delen? Of ken je een echte foodie die je graag wilt verrassen? Dan is het super leuk om een delicatessen box cadeau te geven! Zo'n foodbox is het ideale cadeau voor iedereen die van bijzonder eten houdt! Het is ook leuk om een maaltijdbox cadeau te geven en de mogelijkheden daarbij worden steeds groter. 

Een delicatessen pakket is er in verschillende soorten en maten. Een Italiaans delicatessen pakket is bijvoorbeeld erg populair, maar je kunt bij veel aanbieders kiezen uit delicatessen vanuit de hele wereld. Ook een delicatessen pakket vol met de lekkerste bakproducten of ontbijtproducten is een mogelijkheid. Of geef een speciale mannenbox cadeau, vol met stoere delicatessen speciaal voor mannen! 

Ook erg populair zijn de delicatessen geselecteerd door sterrenchefs van bekende restaurants. Bij verschillende sterrenchefs bestel je een bijzondere delicatessenbox.

Kies de beste delicatessenbox 

We hebben alle delicatessenboxen op een rijtje gezet. Je kunt hier gemakkelijk vergelijken en de delicatessenbox sorteren op prijs of beoordeling. Bij de beoordelingen van delicatessenboxen staan de ervaringen van anderen die ze met ons hebben gedeeld. Wellicht heb je bij je keuze wat aan deze reviews van anderen. In ons overzicht ontdek je ook welke delicatessenboxen landelijk bezorgd worden. We hopen dat je op deze manier de beste delicatessenbox kunt kiezen voor jezelf (of om cadeau te geven uiteraard)! 

Deel je ervaring met een delicatessenbox

Wanneer je een ervaring hebt met een delicatessenbox, waarderen wij het zeer als je dit met ons wilt delen. Op onze reviewpagina kan je eenvoudig een review achterlaten. Wij stellen het zeer op prijs als je je ervaring wilt delen met anderen, zodat onze bezoekers een gerichte keuze kunnen maken voor de beste delicatessenbox. 

 1. Maaltijdboxen

  Je zit nu in de categorie maaltijdboxen. Hierin heb je de meeste selecteer en zoekopties. Je kan via dit menu ook voor een andere categorie kiezen.

 2. Eigenschappen selecteren

  Selecteer de gewenste eigenschappen van de maaltijdbox die je zoekt.

 3. Meer zoek opties

  Selecteer hier nog meer opties om de resultaten te verfijnen.

 4. Sorteren

  Sorteer de resultaten op bijvoorbeeld beoordeling of prijs.

 5. De resultaten

  Uiteindelijk zie je dan hier alle resultaten van jouw zoekopdracht en kan je een keuze maken.

 6. Opnieuw beginnen

  Je hoeft niet alles uit te vinken, klik hier om gewoon opnieuw te beginnen met het maken van een selectie.