FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie

Dinnerly maaltijdbox

De allergoedkoopste maaltijdbox van Nederland voor iedereen die houdt van snelle en gezonde gerechten

Ja, eindelijk is daar de budgetvriendelijke maaltijdbox in Nederland! De Dinnerly maaltijdbox is er voor iedereen die houdt van koken maar tegelijk graag niet teveel betaalt. Deze maaltijdbox is de allergoedkoopste van Nederland. Snelle, gezonde en budgetvriendelijke gerechten op tafel zetten lukt met deze maaltijdbox. Dinnerly is sinds kort in Nederland gestart (en is onderdeel van Marley Spoon) en was al langer actief in Amerika, Australië en nu ook in Europa. En met succes! 

Dinnerly is de allergoedkoopste maaltijdbox van Nederland! 

Dinnerly met korting

Hoe werkt de maaltijdbox van Dinnerly? 

Je kiest bij Dinnerly voor een box voor 2 personen of kies voor een maaltijdbox voor 3-4 personen. Je geeft daarbij ook aan of je 3, 4 of 5 maaltijden wilt ontvangen in de maaltijdbox. Je ontvangt in de maaltijdbox alle ingrediënten voor afwisselende, lekkere gerechten. Elke week kies je zelf welke gerechten je graag ontvangt. Met het plaatsen van een bestelling ga je een flexibel abonnement aan. Dat betekent dat je elk moment weer kunt pauzeren of opzeggen. Een weekje overslaan is dus ook mogelijk. Je ontvangt de recepten van de gekozen gerechten digitaal (en dus niet op papier in je box). Deze recepten zijn eenvoudig te volgen in een aantal stappen, waardoor je een gerecht vaak al binnen 25 minuten op tafel zet. 

Ga direct naar de Dinnerly maaltijdbox

Kan ik bij Dinnerly zelf gerechten kiezen? 

Ja, goed nieuws want ook bij deze maaltijdbox kies je net als bij Marley Spoon en HelloFresh zelf je gerechten. Wekelijks zijn er bij Dinnerly verschillende gerechten te kiezen, op dit moment kies je wekelijks uit 12 gerechten. De gerechten zijn ook kindvriendelijk. Het is ook mogelijk om vegetarische gerechten te kiezen bij Dinnerly. 

Je kiest bij Dinnerly zelf je gerechten en hebt elke week keus uit 12 gerechten. 

Wat maakt Dinnerly de goedkoopste maaltijdbox?  

Je vraagt je misschien af hoe het kan dat Dinnerly de goedkoopste maaltijdbox is en ook flink goedkoper is in vergelijking met andere maaltijdboxen. Dit heeft een aantal redenen: 

 • Bij Dinnerly ontvang je de recepten digitaal en niet als papieren versie in je box;
 • Ze werken met kwaliteitsproducten, maar hebben het aantal producten per gerecht beperkt in vergelijking met andere maaltijdboxen. Je kunt goede, maar meer eenvoudige gerechten verwachten met maximaal 6 producten per gerecht. Een voordeel daarvan is dus ook minder snijwerk (en dus ook minder afwas);
 • Eenvoudige verpakkingen van de producten (bezorging van de box is uiteraard wel gekoeld). 
 • De keus van gerechten is beperkter in vergelijking met het aanbod van bijvoorbeeld Marley Spoon. Bij Dinnerly kies je wekelijks uit 12 gerechten.

Dinnerly gerechtenPrijzen van de Dinnerly maaltijdbox 

Je kunt al een maaltijdbox bij Dinnerly bestellen vanaf €2,95 per portie. Bestel bijvoorbeeld een box voor 2 personen met 3 maaltijden voor €32,85. Dat is inclusief €4,95 bezorgkosten. Of kies een box voor 4 personen met 3 maaltijden voor €52,35. Dat is inclusief €4,95 aan bezorgkosten. 
Het is opvallend in maaltijdbox-land dat Dinnerly bezorgkosten rekent, maar dan nóg zijn ze de goedkoopste. Deze maaltijdbox is daarom geschikt voor iedereen die graag zelf gezonde maaltijden kookt met verse ingrediënten, maar wel heel voordelig.

Ervaring met Dinnerly

Heb jij ervaring met de maaltijdbox van Dinnerly? En hoe is deze maaltijdbox je bevallen? Simpele en smaakvolle gerechten, heb jij dat ook zo ervaren? Wij horen het graag! Deel je bevindingen met ons en plaats een review over Dinnerly. Daarmee help je anderen bij het maken van een keuze voor een maaltijdbox. 

Bekijk de Dinnerly maaltijdboxen

Eigenschap bereik Eigenschap recepten Eigenschap vegetarisch Eigenschap eenmalig of proefbox Eigenschap (deels) biologisch
Logo van Dinnerly
beoordeling van Dinnerly:
8
beoordeling uit 1 reviews
score schaal van 1 tot 10
geef jouw mening bekijk de reviews

Dinnerly bestellen met korting

Hoewel dit de aller voordeligste maaltijdbox van Nederland is, kan het soms nog goedkoper. Voor nieuwe klanten is er een speciale kortingsactie om kennis te maken met deze maaltijdbox.

De volgende korting van 50% hebben we verwerkt in deze knop. Klik deze aan en de korting zal zichtbaar worden op de website van Dinnerly. Je ziet de bedragen en de korting tijdens het bestellen al aangepast worden naar deze speciale lage prijs!
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
en € 10.00 op de 3e box en € 10.00 op de 4e box 20% op de 2e box en 10% op de 3e box en 10% op de 4e box !
Deze korting wordt automatisch toegevoegd aan je account na de eerste bestelling.

Dinnerly kortingscode €40 (actief)
Klik op de knop om de korting te gebruiken. Deze wordt dan direct toegepast.
Voor meer informatie en de voorwaarden, lees hier de details over de Dinnerly kortingscode.

Veelgestelde vragen Dinnerly

 •  Kan ik ook zonder een abonnement een maaltijdbox bestellen bij Dinnerly?
  Nee, je kunt geen losse maaltijdboxen bestellen bij Dinnerly. Wil je graag de maaltijdbox van Dinnerly uitproberen, dan kan je kiezen voor een flexibel abonnement. Daarmee kan je altijd de box pauzeren, een weekje overslaan of de maaltijdbox helemaal opzeggen. Dit regel je allemaal in je online account bij Dinnerly.
 •  Waarom is Dinnerly de goedkoopste maaltijdbox?
  Op dit moment is Dinnerly de goedkoopste maaltijdbox in Nederland. Dit heeft verschillende redenen. Je ontvangt in deze box snelle, doordeweekse gerechten met maximaal 6 kwalitatieve producten. Minder uitgebreid koken scheelt je tijd in bereiding + afwas. Dinnerly probeert te besparen op de verpakking en de receptkaarten ontvang je digitaal.
 •  Kan ik Dinnerly bestellen met extra korting?
  Ja, goed idee! Als nieuwe klant van Dinnerly kan je gebruik maken van een tijdelijke actiecode. Met deze code ontvang je extra korting op je eerste 3 bestellingen bij Dinnerly. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je verzameld, zodat je direct ziet hoeveel voordeel je ontvangt op je maaltijdbox bij Dinnerly.
 •  Moet ik verzendkosten betalen bij Dinnerly?
  Ja, in tegenstelling tot veel andere maaltijdboxen betaal je €4,95 verzendkosten bij Dinnerly. Veel maaltijdboxen geven gratis verzending maar bij Dinnerly hebben ze er voor gekozen om de bezorgkosten apart te vermelden. Uiteindelijk blijft Dinnerly nog steeds de goedkoopste en de totaalprijs die je ziet is inclusief de verzendkosten van €4,99.
 •  Wat is het verschil tussen Marley Spoon en Dinnerly?
  Dinnerly is een onderdeel van Marley Spoon, maar er zijn grote verschillen tussen de maaltijdboxen. Allereerst de prijs; Dinnerly is veel goedkoper. Daar tegenover staat dat je bij Marley Spoon uitgebreide, verrassende gerechten kunt kiezen met veel verse ingredienten. Bij Dinnerly kook je simpele, snelle gerechten met maximaal 6 producten. Ga jij voor snel en budgetvriendelijk of betaal je liever iets meer voor uitgebreide verrassende gerechten?
 •  Is de maaltijdbox van Dinnerly kindvriendelijk?
  Ja, we kunnen de maaltijdbox van Dinnerly kindvriendelijk noemen. De gerechten bij Dinnerly zijn eenvoudig en smaakvol en bevatten maximaal 6 ingrediënten per gerecht. De verschillende smaken zijn daardoor voor kinderen eerder te overzien en niet te overheersend. Bovendien kan je door zelf gerechten te kiezen, al een beetje inschatten welke gerechten bij jouw gezin in de smaak zullen vallen.
 •  Kan ik een maaltijdbox voor 1 persoon bestellen bij Dinnerly?
  Nee, de maaltijdbox van Dinnerly is (nog) niet verkrijgbaar in een eenpersoonsvariant. De box is verkrijgbaar voor 2-4 personen. Je kunt er natuurlijk als eenpersoons-huishouden voor kiezen om een maaltijdbox voor 2 personen te bestellen, waardoor je dubbele porties kunt koken. Door te kiezen voor Dinnerly is dat ook nog eens een budgetvriendelijke keus.
 •  Is de maaltijdbox van Dinnerly biologisch?
  Nee, de maaltijdbox van Dinnerly bevat (meestal) geen biologische producten. Wil je graag een betaalbare maaltijdbox met volledig biologische producten, bekijk dan de maaltijdbox van Ekomenu eens.

Alle foodboxen van Dinnerly

De volgende maaltijdboxen en andere boxen zijn gekoppeld aan deze aanbieder. Klik op de maaltijdbox voor meer informatie, je leest dan alle bijzonderheden over deze box, maar ook prijzen, kortingen en als we hem getest hebben een uitgebreide review.

De nieuwste blogs over Dinnerly

Regelmatig hebben we nieuwe informatie over Dinnerly. Je leest onze ervaringen en het laatste nieuws. Een goede maaltijdbox blijft vernieuwen en daar kunnen we dus ook steeds iets nieuws over melden. Innovatie en nieuwe mogelijkheden volgen we op de voet. We houden je graag op de hoogte.

plaats een review

Ervaringen met Dinnerly

Lees hier de reviews van andere bezoekers. Hoe beoordelen zij Dinnerly? Wat is er zo goed aan deze maaltijdbox en wat zou er eventueel nog beter kunnen. Heb je zelf ervaring met deze maaltijdbox aanbieder, laat dan ook een review achter. Wij en onze bezoekers stellen dit erg op prijs.

Ik heb alle maaltijdboxen al eens geprobeerd. Dinnerly nu ook. Prima maaltijden, wel erg eenvoudig. Stond inderdaad super snel op tafel.

Consument avatar
Anne
cijfer:
8
Service
Prijs
Kwaliteit
Totaal
Heb je zelf ervaring met Dinnerly? Plaats dan ook jouw mening. Alvast bedankt!