FoodboxWijzer logo Speciale maaltijdbox kortingsactie
Toon deze korting

Dinnerly kortingscode €40

Deze korting van 50% hebben we verwerkt in de knop hiernaast. Als je hierop klikt zal de korting automatisch ingevuld worden op de website van Dinnerly. Tijdens het bestellen zie je de korting dan toegepast worden.

De maaltijdbox van Dinnerly is nu ook in ons land beschikbaar. Dit is de voordeligste maaltijdbox die we nu op onze website hebben staan. Nog beter nieuws is dat je deze met een grote korting kan bestellen. We vertellen je op deze pagina precies hoe het zit.

Hoeveel korting krijg ik op Dinnerly?

Deze maaltijdbox is al heel voordelig, maar wie van voordeel houdt die zegt geen nee tegen een extra korting! Het antwoord op de vraag hoeveel korting je krijgt op Dinnerly is tweeledig. Je krijgt namelijk totaal €40 korting op je maaltijdboxen. Dit werkt als volgt. Je krijgt 4 x €10 korting. Je eerste maaltijdbox is dus meteen tien euro voordeliger en komt uit op €22,85 voor twee personen. 

Kortingscode Dinnerly maaltijdbox

Hoe kan ik de kortingscode van Dinnerly toepassen?

Of je al aan het bestellen bent of je wilt net beginnen, de kortingscode van Dinnerly kan je eenvoudig toepassen. Om te beginnen klik je op de knop bovenaan deze pagina "Deze kortingscode nu gebruiken!" en je komt op de website van deze aanbieder terecht. We hebben je het makkelijk gemaakt, de kortingscode zit in de link verwerkt, dus je hoeft deze niet handmatig in te voeren. Als je op de website komt dan klik je op de knop "start nu":


Je ziet dan direct dat de korting is toegepast, want de speciale tijdelijke prijs komt in beeld. Je kunt dan nog kiezen voor een maaltijdbox voor 2 personen of voor 3 tot 4 personen en hoeveel maaltijden je wilt namelijk 3, 4 of 5. 

Naast deze eerste introductiekorting van €10 krijg je ook nog eens tien euro korting op je volgende drie bestellingen. Deze 30 euro komt automatisch in je account te staan en zal toegepast worden bij de volgende bestellingen. Je hoeft hiervoor dus niet opnieuw een kortingscode in te voeren.

Zit ik vast aan een abonnement bij Dinnerly?

Dat is natuurlijk een goede vraag. Je wilt graag deze maaltijdbox uitproberen en vooral tegen deze voordelige prijs, maar je wilt niet direct vast zitten aan een abonnement. Dan hebben we goed nieuws voor je, zoals veel maaltijdboxen kan je ook deze pauzeren of helemaal opzeggen wanneer je wilt. Het is dus ook mogelijk om slechts één box met korting te proberen. Maar misschien bevalt het zo goed dat je deze maaltijdbox elke week wilt of bijvoorbeeld een aantal keer per maand. Dit kan je helemaal zelf regelen in je account op de website van Dinnerly. 

Een overzicht van de prijzen voor de Dinnerly maaltijdbox inclusief korting

Hoeveel kost deze maaltijdbox nu precies als we het hebben over meerdere personen of meerdere gerechten per week. We hebben dit voor je uitgerekend en op een rijtje gezet, dit zijn de kosten voor de Dinnerly maaltijdbox:

Aantal gerechten Prijs voor 2 personen Prijs voor 3-4 personen
3 €22,85 €42,35
4 €28,95 €51,75
5 €35,45 €53,95

De voordelen van de maaltijdbox van Dinnerly

Deze maaltijdbox heeft naast dat hij super voordelig is, ook nog meer voordelen waarvan een aantal ook bij de duurdere maaltijdboxen te vinden is. Dit zijn een aantal belangrijke punten:

 1. Dit is de voordeligste maaltijdbox van Nederland, hands down
 2. Je kunt elke week zelf kiezen uit maar liefst 12 verschillende gerechten
 3. Je kunt steeds opnieuw voor 3, 4 of 5 maaltijden kiezen
 4. Deze maaltijdbox wordt bezorgd in heel Nederland
 5. Door de ruime keuze is het ook geschikt voor mensen met een vegetarisch dieet
 6. Alle gerechten zijn lekker, maar vooral ook eenvoudig en snel te bereiden
 7. Ze houden rekening met zo min mogelijk verpakking, handelingen (snijden groenten etc.) en ook de afwas!

Ja ik wil de Dinnerly maaltijdbox met €40 korting bestellen 

Vragen en antwoorden over de kortingscode op de Dinnerly maaltijdbox

 •  Is er een kortingscode voor de Dinnerly maaltijdbox?
  Jazeker hebben we een kortingscode voor de Dinnerly maaltijdbox. Je kunt deze hier vinden en direct toepassen. Op deze manier kan je heel voordelig kennismaken met deze nieuwe maaltijdbox.
 •  Hoeveel korting krijg ik op de Dinnerly maaltijdbox?
  Je krijgt nu tijdelijk 40 euro korting in totaal op je eerste drie maaltijdboxen. Deze korting is een introductiekorting omdat deze maaltijdbox net gelanceerd is in Nederland. Je leest hier hoe je deze korting kunt toepassen en hoe voordelig je eerste maaltijdbox kan zijn.
 •  Zit ik vast aan de Dinnerly maaltijdbox als ik deze korting gebruik?
  Nee, je zit niet vast aan de Dinnerly maaltijdbox als je deze kortingscode toepast. Ook al is de maaltijdbox hiermee wel schandalig goedkoop, je kunt als je wilt opzeggen na je eerste maaltijdbox. Al raden we je wel aan om in ieder geval drie maaltijdboxen af te nemen om van de volledige korting te kunnen profiteren.
 •  Moet ik drie maaltijdboxen afnemen van Dinnerly voor deze korting?
  Nee, de korting is in totaal 40 euro, je krijgt dus drie maaltijdboxen lang een extra korting van 10 euro. Maar je hoeft er hiervoor niet persé drie af te nemen. De korting is geldig per maaltijdbox en zal steeds automatisch toegepast worden.
 •  Wat betaal ik voor de Dinnerly maaltijdbox met deze korting?
  De maaltijdbox van Dinnerly is bijzonder voordelig met deze kortingscode. Je betaal daarom slechts €22,85 voor een maaltijdbox met drie gerechten voor twee personen. Op deze pagina hebben we een volledig overzicht van de kosten voor gerechten of meer personen per week.
 •  Waarom betaal ik verzendkosten voor de Dinnerly maaltijdbox?
  In tegenstelling tot veel andere maaltijdboxen betaal je €4,95 verzendkosten voor deze maaltijdbox. Maar natuurlijk klinkt gratis verzending heel mooi, maar het moet altijd ergens vandaan komen. Bij Dinnerly hebben ze er voor gekozen om dit apart te vermelden. Uiteindelijk maakt het niet veel verschil, de busjes die jouw maaltijden komen brengen moeten ook gewoon betaald worden. Gratis klinkt dus voordeliger, maar dat is het dus eigenlijk niet.
Let op! Dit is een speciale kortingscode. Je krijgt niet alleen op je eerste box een korting maar ook nog:
en € 10.00 op de 3e box en € 10.00 op de 4e box 20% op de 2e box en 10% op de 3e box en 10% op de 4e box ! Ook dit gaat automatisch.

Bereken je korting met deze calculator:

1. Hoeveel korting krijg ik met deze kortingscode?

Je krijgt op je eerste box een korting van 50%.
2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken
Deze korting is een mooie manier om kennis te maken met een maaltijdbox van Dinnerly. Misschien ben je benieuwd hoeveel deze korting in de praktijk is per box?

We hebben hier een aantal voorbeeld waar we hebben uitgerekend wat deze foodbox je precies kost:
Korting op de Classic Foodbox met korting Classic
Gebaseerd op 3 maaltijden
2 personen€ 32,85€ 16,43
Korting op de Familiebox Foodbox met korting Familiebox
Gebaseerd op 3 maaltijden
3 personen€ 52,35€ 26,18
4 personen€ 52,35€ 26,18
Klik hier voor meer informatie over Dinnerly.
En klik om alle actuele kortingscodes te bekijken.