FoodboxWijzer logo

Ekomenu kortingscode 25%

Actieve kortingscode van 25%

1. Hoeveel korting

Je krijgt op je eerste box een korting van 25%:

2. Bereken de prijs

3. Pak deze korting!

Deze kortingscode gebruiken

Kortingscode Ekomenu

Voor iedereen die graag kennis maakt met de biologische maaltijdboxen van Ekomenu hebben we nu een speciale kortingscode. Met onze kortingscode krijg je 25% korting op je bestelling bij Ekomenu. Je kunt op deze manier extra voordelig een biologische maaltijdbox uitproberen met onze exclusieve kortingscode. Wil je ook graag flinke korting ontvangen op een maaltijdbox bij Ekomenu? Je leest hier hoe je de couponcode van Ekomenu eenvoudig kunt toepassen. 

Hoe werkt de kortingscode van Ekomenu? 

Je kunt gebruik maken van de kortingscode door op de groene knop te klikken. Je gaat daarmee direct naar de site van Ekomenu. Kies je favoriete menu bij Ekomenu en voer tijdens je bestelling de code "FBW107EM" in
en vervolgens zal de korting automatisch worden toegepast op je bestelling van de maaltijdbox. Kopieer de couponcode "FBW107EM" snel en gebruik deze tijdens je bestelling bij 'couponcode invoeren'.
Let op: deze kortingscode is niet geldig op een proefbox. 

Ja, ik wil direct gebruiken maken van de couponcode van Ekomenu

Alles over Ekomenu

Wil je meer weten over de maaltijdbox van Ekomenu? De maaltijdboxen van Ekomenu zijn 100% biologisch en bevatten elke week weer verrassende gerechten. Er zijn veel verschillende soorten maaltijdboxen te bestellen. Zo bestel je bij Ekomenu een biologische maaltijdbox voor je hele gezin, een koolhydraatarme maaltijdbox of zelfs een complete vegan maaltijdbox. Je kunt ook kiezen voor een persoonlijke menu. Daarbij kies je zelf elke week de gerechten, het aantal personen en kan je allergenen duidelijk aangeven. De maaltijdboxen van Ekomenu zijn steeds populairder in Nederland en België. Het complete overzicht van de maaltijdboxen van Ekomenu kan je hier vinden. Nieuw bij Ekomenu is nu ook het Afslank Menu met verrassende gerechten waardoor afslanken beter zal lukken. Een abonnement bij Ekomenu is altijd flexibel. Je kunt de maaltijdbox dus altijd pauzeren of opzeggen. De bezorging van de maaltijdbox van Ekomenu is gratis maar je kunt de box ook afhalen. 

Reviews van Ekomenu

Natuurlijk is het fijn om te weten hoe anderen de maaltijdbox van Ekomenu ervaren. Veel mensen kiezen voor Ekomenu omdat de maaltijdbox 100% biologisch is en daarnaast een scherpe prijs heeft. Anderen geven juist als voordeel aan dat Ekomenu elke week verrassende, smaakvolle gerechten heeft. Probeer Ekomenu nu ook extra voordelig met onze kortingscode! 
We hebben al verschillende reviews ontvangen over allerlei maaltijdboxen. Dit kan je helpen bij het kiezen van een maaltijdbox. Heb je zelf ook een ervaring met Ekomenu of een andere maaltijdbox? Je kunt heel gemakkelijk en snel een review plaatsen op onze site. Wij waarderen dat zeer voor het complete beeld van elke maaltijdbox.

Bestel hier een maaltijdbox van Ekomenu mét korting

Foodboxen korting

Deze korting is van toepassing op alle onderstaande foodboxen van Ekomenu:

De Maaltijdbox Variatie menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Variatie menu

De Maaltijdbox Familie menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Familie menu

De Maaltijdbox Vegetarisch menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Vegetarisch menu

De Maaltijdbox Vegan menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Vegan menu

De Maaltijdbox Koolhydraatarm menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Koolhydraatarm menu

De Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij

Foodbox met korting Maaltijdbox glutenvrij - lactosevrij

De Maaltijdbox 9 maanden menu

Foodbox met korting Maaltijdbox 9 maanden menu

De Maaltijdbox Afslank menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Afslank menu

De Fruittas

Foodbox met korting Fruittas

De Fruitbox

Foodbox met korting Fruitbox

De Maaltijdbox Diabetes Menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Diabetes Menu

De Maaltijdbox Mijn Persoonlijk Menu

Foodbox met korting Maaltijdbox Mijn Persoonlijk Menu
Meer weten over Ekomenu klik hier voor de volledige informatiepagina.
Alle kortingscodes bekijken, dat kan hier.